• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
فكر ميكنم مشكلي در آپديت بايد پيش آمده باشه و فايل آپديت به صورت ناقص روي گوشي شما ريخته شده.نكته ديگه اينكه با سرعت 512kbps شما بايد در مدت كمتر از 10-15 دقيقه آپديت كنيد نه يك ساعت!!!:eek::blink:
عقيده من اين است كه بايد دوباره گوشي خود را آپديت كنيد.اميدوارم مشكل شما حل شود.
من گوشي رو براي بار اوله كه آپديت ميكنم!
شايد به اين خاطره كه طولاني شده
راستي هنوز مشغول ريست كردنه!

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
من امروز واسه یکی از رفیقام خریدم 310 اصل فرانسه

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62

بعيد ميدونم به خاطر بار اول بودن هم اينقدر طول بكشه.شما بايد به نحوي باطري گوشيتون را حتما فول شارژ كنيد.مموري اكسترنال را خارج كنيد.از آخرين ورژن فايل Update Setup كه لينكش را 2-3 صفحه جلوتر قرار دادم استفاده كنيد و يكبار ديگه گوشيتون را آپديت كنيد.
نتيجه را بفرماييد.

rezajo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کمک
امروز پی990 رو آپدیت کردم .مجموعا 1 ساعت طول کشید(با kb512).ولی از اون موقع تا حالا نزدیک به 3 ساعته که گوشی با لوگوی سونی اریکسون بالا میاد و بعد ازچند ثانیه ریست میشه(یه خطی زیر لوگو تا 90 درصد پر میشه)اول چندین بار در مورد زبان سوال کرد ولی حالا با یه پیغام در مورد performance ریست میشه!
یه بار هم هنگ کرد!

ایشون هم دارند:blink::D

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
کمک
امروز پی990 رو آپدیت کردم .مجموعا 1 ساعت طول کشید(با kb512).ولی از اون موقع تا حالا نزدیک به 3 ساعته که گوشی با لوگوی سونی اریکسون بالا میاد و بعد ازچند ثانیه ریست میشه(یه خطی زیر لوگو تا 90 درصد پر میشه)اول چندین بار در مورد زبان سوال کرد ولی حالا با یه پیغام در مورد performance ریست میشه!
یه بار هم هنگ کرد!
قبل آپدیت برنامه های نصب شده رو Uninstall کردی؟

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292

بعيد ميدونم به خاطر بار اول بودن هم اينقدر طول بكشه.شما بايد به نحوي باطري گوشيتون را حتما فول شارژ كنيد.مموري اكسترنال را خارج كنيد.از آخرين ورژن فايل Update Setup كه لينكش را 2-3 صفحه جلوتر قرار دادم استفاده كنيد و يكبار ديگه گوشيتون را آپديت كنيد.
نتيجه را بفرماييد.

همینطور که دوست عزیزمان هم فرمودند با این سرعت اینترنتی که شما نوشتید نباید این مقدار زمان طول بکشد عزیز من . ابدا هم ربطی به مرتبه اول و مرتبه چندم ندارد .

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
الان كه دارم اين مطلب رو مينويسم با دايال آپ اپديت كردم.دقيقا 5 ساعته كه گوشي وصله! دانلود هم روي 99 درصد متوقف شده! (باتري رو فول شارژ كرده بودم و ديسكانكت هم نشدم)

قبل آپدیت برنامه های نصب شده رو Uninstall کردی؟
آره

پ ن :اينم از شانس ما!:(

prochista

Registered User
لایک‌ها
0
من یه p990 دارم که دیگه بالا نمیاد پاور رو که می زنم دو دقیقه بعد دوباره ریست میشه و به شارژ هم که میزنم اون چراغ سبزه روشن نمیشه و هی پشت سر هم ریست میشه. یه آقا موبایلیه گفت بیارش فلشش کنم. نمیتونم خودم این کار رو بکنم؟ دستگاه و نرم افزار اینا می خواد؟ راه حلش چیه؟ هزینه اش چقدره؟
در ضمن من دارم کم کم از خریدن p990 ام پشیمون میشم خیلی گوشی بی خاصیتیه!

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
من یه p990 دارم که دیگه بالا نمیاد پاور رو که می زنم دو دقیقه بعد دوباره ریست میشه و به شارژ هم که میزنم اون چراغ سبزه روشن نمیشه و هی پشت سر هم ریست میشه. یه آقا موبایلیه گفت بیارش فلشش کنم. نمیتونم خودم این کار رو بکنم؟ دستگاه و نرم افزار اینا می خواد؟ راه حلش چیه؟ هزینه اش چقدره؟
در ضمن من دارم کم کم از خریدن p990 ام پشیمون میشم خیلی گوشی بی خاصیتیه!
مشکل من هم دقیقا مثل شماست!
اگه بیرون فلش کردین نتیجه رو اینجا بگین.تا من هم یه کاری بکنم.
راستی چی شد که گوشیتون اینطوری شد؟

bhrouz

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
89
وقتی یه جنس گرون یکدفعه ارزون بشه و عین پشکل زیاد.... از این اتفاقات می افته

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
نتيجه را بفرماييد.
با این برنامه ای که شما لینک دادین دو مرتبه آپدیت کردم. اینبار 40 دقیقه ای تموم شد.
ولی نتیجه مثل قبله مرتبا ریست میشه .حتی از قبل هم بدتر شده دیگه پیش روی نمیکنه .اونجایی که انتخاب زبان میاد هر دکمه ای رو بزنم ریست میشه یا هنگ میکنه!
درضمن موقع شارز چراغش روشن نمیشه!

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
با این برنامه ای که شما لینک دادین دو مرتبه آپدیت کردم. اینبار 40 دقیقه ای تموم شد.
ولی نتیجه مثل قبله مرتبا ریست میشه .حتی از قبل هم بدتر شده دیگه پیش روی نمیکنه .اونجایی که انتخاب زبان میاد هر دکمه ای رو بزنم ریست میشه یا هنگ میکنه!

چرا فريمور قبلبشو روش نصب نميكني‌؟!

چند تا قديمي نصب كن شايد حل بشه !

اگه نشد هم نهايتا 7-8 تومن بايد تو علائدين خرج فلشش كني !

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62

من نميدونم چرا آپديت گوشي شما با اين سرعت عالي اينقدر طول ميكشه.يكي از دوستانم با سرعت 384kbps ظرف مدت تقريبي 30 دقيقه گوشي را آپديت كرد ولي شما با سرعت 512 در مدت 40 دقيقه گوشي را آپديت كرديد؟؟يك سوال ديگه اينكه شما به چه طريق باطري گوشيتون را مجدد فول شارژ كرديد؟چون در اين حالتي كه گوشي شما پيدا كرده ديگه باطري با گوشي شارژ نميشه و اگر باطري كاملا شارژ نباشه عملا آپديت گوشي چندان موثر نخواهد بود و دوباره به مشكل برخواهيد خورد.اگر با موارد بالا مشكل شما حل نشد ببريد گارانتي.گوشي را كه با گارانتي خريداري كرديد؟درسته؟

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
من نميدونم چرا آپديت گوشي شما با اين سرعت عالي اينقدر طول ميكشه.يكي از دوستانم با سرعت 384kbps ظرف مدت تقريبي 30 دقيقه گوشي را آپديت كرد ولي شما با سرعت 512 در مدت 40 دقيقه گوشي را آپديت كرديد؟؟يك سوال ديگه اينكه شما به چه طريق باطري گوشيتون را مجدد فول شارژ كرديد؟چون در اين حالتي كه گوشي شما پيدا كرده ديگه باطري با گوشي شارژ نميشه و اگر باطري كاملا شارژ نباشه عملا آپديت گوشي چندان موثر نخواهد بود و دوباره به مشكل برخواهيد خورد.اگر با موارد بالا مشكل شما حل نشد ببريد گارانتي.گوشي را كه با گارانتي خريداري كرديد؟درسته؟
در مورد شارژ باطری: گوشی رو روشن میکردم و بعد از چند بار ریست تو منوی انتخاب زبان شارژر رو وصل کردم.
از کجا میفهمیدم داره شارژ میشه!؟ خوب معلومه دست میزدم به شارژر و اگه داغ شده بود معلوم میشد داره شارز میکنه!
گارانتی هم نداشت(با 370 تومن پی 990 گارانتی دار میدن به آدم؟!)
به هر حال دادم فلشش کردن ولی الان نمیدونم فریم ورش چجوریه!( 15 تومن گرفت!)
pda: R5A17
R2A05

SW: R9F011
R7A001

!! Blue tooth : UNKNOWN

CDA:R5A13
R2A04

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
خدارو شكر كه با فلش حل شد !

حالا بازم ميخواي آپديتش كني !؟؟؟؟

راستي نميشه اين گوشي هارو تو خونه فلش كرد ؟!

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
pda: R5A17
R2A05

SW: R9F011
R7A001

!! Blue tooth : UNKNOWN

CDA:R5A13
R2A04
frameware گوشیم به نظرتون خیلی قدیمیه؟
وقتی فلش میشه به ورژنی که تو فایل فلش هست بر میگرده. نه؟
راستی حالا هر کاری میکنم نمیتونم فارسی بخونم! اون فونتها رو هم کپی کردم وریست هم شده.(کریستال هم نصب نکردم ونمیکنم)

پ.ن: دیگه سراغ اپدیت نمیرم!

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
frameware گوشیم به نظرتون خیلی قدیمیه؟
وقتی فلش میشه به ورژنی که تو فایل فلش هست بر میگرده. نه؟
راستی حالا هر کاری میکنم نمیتونم فارسی بخونم! اون فونتها رو هم کپی کردم وریست هم شده.(کریستال هم نصب نکردم ونمیکنم)

پ.ن: دیگه سراغ اپدیت نمیرم!

شما قبلا برنامه Crystal Arabic را نصب كرده بوديد؟ميدانيد كه اين برنامه به گونه اي طراحي شده كه اگر اقدام به رجيستر غيرقانوني اين برنامه كنيد و در اين كار مهارت كافي نداشته باشيد با تغييراتي كه اين برنامه در DataBase خود ميده عملا مانع از روشن شدن گوشي ميشه و گوشي به محض روشن شدن ريست ميشه؟كلا شركت سازنده اين برنامه به گونه اي بسيار حرفه اي اين برنامه ها را نوشته كه تا به امروز كسي قادر به كرك آن نبوده و استفاده غيرقانوني از اين برنامه منجر به روشن نشدن گوشي و ريست شدن مداوم آن ميشه.

prochista

Registered User
لایک‌ها
0
وقتی یه جنس گرون یکدفعه ارزون بشه و عین پشکل زیاد.... از این اتفاقات می افته

از كجاميگي من ارزون خريدم؟ چرند گفتن وسط بحث واقعا چه فايده اي داره؟

مشکل من هم دقیقا مثل شماست!
اگه بیرون فلش کردین نتیجه رو اینجا بگین.تا من هم یه کاری بکنم.
راستی چی شد که گوشیتون اینطوری شد؟

اينجوري شد:

شما قبلا برنامه Crystal Arabic را نصب كرده بوديد؟ميدانيد كه اين برنامه به گونه اي طراحي شده كه اگر اقدام به رجيستر غيرقانوني اين برنامه كنيد و در اين كار مهارت كافي نداشته باشيد با تغييراتي كه اين برنامه در DataBase خود ميده عملا مانع از روشن شدن گوشي ميشه و گوشي به محض روشن شدن ريست ميشه؟كلا شركت سازنده اين برنامه به گونه اي بسيار حرفه اي اين برنامه ها را نوشته كه تا به امروز كسي قادر به كرك آن نبوده و استفاده غيرقانوني از اين برنامه منجر به روشن نشدن گوشي و ريست شدن مداوم آن ميشه.

منم كريستال رو نصب كرده بودم و وقتي trialش تموم شد هي ارور ميداد من هم uninstall ش كردم (البته به صورت دو تا برنامه مجزا نصب شده بود كه اولي رو بعد از 2-3 ريست كردن پاك كردم و دومي باقي موند) بعد از اون بود كه گوشي ديگه بالا نيومد و هي ريست مي شد.حدس زدم كه مشكلش با اين برنامه باشه ولي شك داشتم خوب شد گفتيد.
من هنوز ندادم فلشش كنند. الان اراكم اينجا 20 تا 25 مي گيرن فلش كنند ولي يه جا گفته 6 تومن. به نظرتون منطقيه قيمتش؟ بدم بش يا نه؟ اونبالا يكي گفته 15 تومن شده.اينجا به من گفتن فقط 18 تومن لاگش ميشه. (ميخواد لاگش رو پاك كنه چيكار ميكنه اصلا؟)

Shoeb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1.ميشه درباره تشخيص اصلش P990iيکم توضيه بيشتري بدين
2. قيمت با گرانتيش چنده؟؟؟
3.وچه نوع گارانتي بهتره؟؟؟

************************************************** *************************************
*******************اگه به سوالام جواب بدین خدا ناراحت نمشه.منم دعاتون میکنم*********************
************************************************** *************************************

بالا