• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
sos خیلی گرونه

پلن ویژه بیمه ملت اگر کسی هزینه اش رو مشکلی نداشته باشه عالیه برای تکمیلی
میدونین بیمه ملت چقدر هست؟
اس او ای که یک و دویست برای ۲۶ تا ۳۰ سال هست،نفری

Sent from my E5823 using Tapatalk

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
میدونین بیمه ملت چقدر هست؟
اس او ای که یک و دویست برای ۲۶ تا ۳۰ سال هست،نفری

الان شرایط رو دیدم اس او اس بهتره.
نمی دونم ملت تعدیل کرده یا من اشتباه دیدم قبلا

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اینجا تمام شرایط و هزینه ها نوشته شده؛
خوب یکم بالا هست بخصوص اینکه هزینه زایمان؛ویزیت و دارو؛دندانپزشکی مازاد هست و هزینه بیشتری رو تحمیل میکنه؛ دندانپزشکی هم در مراکز خاص هستند
sos هم شرایط و پوشش های خاص خودش رو داره(اینجا) ؛ باید حساب کتاب کرد بیمه تکمیلی واقعا نیاز هست
چون مراکز دولتی در صورت بستری، سهم بیمار فقط 6 درصد میشه؛ ویزیت متخصص و فوق تخصص هم در مراکز دولتی خیلی پایین اومده ؛ اما تعرفه خدمات سرپایی در مراکز دولتی مقداری بیشتر شده؛
ضمنا یک بیمه مادام العمر سرطان هم بیمه البرز داره(اینجا) که بنسبت محصول ارزنده ای هست

روی بیمه های عمر هم فعلا پارسیان و پاسارگاد نوعی بیمه تکمیلی ارائه میدن و همه شرکت ها هم پوشش امراض خاص(سکته قلبی،سکته مغزی، جراحی قلب باز، درمان سرطان، پیوند اعضای اصلی درون بدن) رو دارن

Last edited:

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
سلام
اولین بارمه این بیمرو میشنوم
ببخشید دوستان میشه بگید چی هست ؟
به چه دردی میخوره ؟
درمانیه یا ... ؟
چجوری باید انجامش بدیم ؟
کجا بهتره ؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام
اولین بارمه این بیمرو میشنوم
ببخشید دوستان میشه بگید چی هست ؟
به چه دردی میخوره ؟
درمانیه یا ... ؟
چجوری باید انجامش بدیم ؟
کجا بهتره ؟
بیمه های عمر (زندگی) یک محصول ممتاز بیمه ای هستند که هدف اون تامین آتیه فرد و خانواده اش هست؛
سه هدف اصلی دارند:
۱. پوشش ریشک فوت با پرداخت سرمایه فوت تعیین شده+ذخیره اندوخته در صورت مرگ فرد؛
۲. تامین متلی در صورت بازنشستگی و از کارافتادگی از طریق پرداخت ذخیره اندوخته در صورت حیات
۳. ایجاد یک ذخیره اندوخته برای تامین هزینه های برنامه ریزی شده(مثل تحصیل،ازدواج،مسکن) یا برنامه زیزی نشده( حوادث،بیماری ها،ورشکستگی) از طریق تامین مالی بصورت وام یا برداشت از ذخیره اندوخته
یک سری پوشش های بیمه ای اضافی و اختیاری هم وجود دارد: فوت در اثر حادثه،از کارافتادگی،امراض خاص کعافیت از پرداخت حق بیمه ازکارافتادگی و ...

در واقع این بیمه ریسک هایی که در طول زندگی یک نفر ممکن هست پیش بیاد رو میپوشاند؛ که اصلی ترین این ریسک، فقدان سرپرست خانواده و بار اقتصادی ناشی از اون هست که با پرداخت سرمایه فوت و ذخیره اندوخته تا حدی مزتفع میشود؛

ذخیره اندوخته از حق بیمه های پرداختی( بعد از کسر هزینه های بیمه گری) تشکیل میشه که به پرداخت ها سالانه سود تضمینی و یک سود مشارکت یا سود قطعی پرداخت میشه؛این صندوق در طول زمان رشد میکنه و یک ذخیره خوب از مبالغ اندک رو برای شما بوجود میاره
سود مشارکت یا سود قطعی از مشارکت در ۸۵ درصد منافع حاصل از سرمایه گذاری های شرکت بیمه، حاصل میشه؛
کلیه پرداختی های بیمه عمر به شخص بیمه شده در صورت حیات یا به ذی نفعان در صورت مرگ،معاف از مالیات(مثل مالیات بر ارث) و مصون از تعقیب طلبکاران است؛
بنظر من هر حداقل سرپرست خانواده باید یک بیمه عمر داشته باشد؛ و البته هر بزرگسال باید به فکر تهیه اش باشد؛
در تاپیک زیر هم شرکت ها و پوشش ها بررسی شده اند
http://forum.persiantools.com/index.php?threads/767330/

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
با سلام خدمت همه ی دوستان بویژه دوست عزیزی که زحمت این پست با ارزش و مفید در مورد بیمه عمر رو کشیده.

والله من اول اردیبهشت 30 میلیون پولم از سپرده بانک آزاد میشه و فقط می تونم یکسال با سود 18 درصد تمدیدش کنم و احتیاج فوری هم بهش ندارم. چون بیمه ندارم به فکر بیمه عمر افتادم اما عمدتا به قصد سرمایه گذاری و تا وقتی که سود بیمه کمتر از سود بانکی نشه چون در اون صورت بازخرید می کنم و پولم رو از بیمه می کشم بیرون و دوباره می برم بانک. پس برای یکی مثل من سود سپره گذاری بیمه مهمه نه پوشش بیمه ای. می دونید که اگه کسی آورده یا سپرده اولیه بالایی نداشته باشه این حالت اصلا به دردش نمی خوره چون بیمه در دراز مدت ارزش اندوخته ی خوبی پیدا می کنه.

حالا سوالم از دوستان اینه که 1- آیا برای سپرده ی 30 میلیونی من با حق بیمه کم 600هزار تومنی سالانه و با حداقل پوشش های بیمه ای بیمه عمر می تونه جای سود بانکی رو در حال حاضر بگیره (حفظ ارزش پول برام مهمه و به گرفتن سودش نیازی ندارم طبیعتا) 2- در نهایت به دو تا بیمه عمر "ما" و بیمه "مان" بیمه ایران رسیدم. ما سه ساله بیمه عمر با مجموع سود حدود 27 درصد داده و خدمات اینترنتی آنلاین خیلی خوبی هم داره اما بیمه "مان" بیمه ایران یکی دو ساله شروع شده و سود سال آخرشسال 93 حدود 24.9 درصد بوده. اما نکته جالب تفاوت ارزش بازخریدی بویژه در 5 سال اوله که در بیمه "ما" بویژه برای 5 سال اول ارزش اندوخته با سود 18 درصد دو سه میلیونی از ارزش بازخریدی کمتره اما در بیمه ایران این طور نیست ظاهرا بویژه این که ارزش بازخریدیش هم در مجموع کمی بالاتره. ظاهرا بیمه مرکزی آئین نامه ای در مورد بازخرید در 5 سال اول داره که از اندوخته درصدی کم میشه که نمی دونم بیمه ایران این موضوع رو مخفی کرده و تو استعلامش نشون نمیده یا نه؟

در نهایت الان فکر می کنم بیمه "مان" بیمه ایران گزینه ی بهتری برای امثال من هستش. بازم دوستان اگه نکته و راهنمایی ای به ذهن شون رسید دریغ نکنن از من. چون این سی میلیون ناقابل بخش مهمی از دارایی منه که نمی خوام در کوتاه مدت و درازمدت ارزشش رو از دست بده. البته بعضیا میگن اگه میتونستی سکه و طلا بخری در درازمدت بهتر بود ولی نگهداریش فکر کنم پرریسک باشه برام. خلاصه پیشاپیش ممنون.

تصویر استعلام هر دو شرکت رو هم میذارم تا شاید کسی به دردش خورد:

فایل های ضمیمه

• 1-MAN.png
    1-MAN.png
    272.5 KB · نمایش ها: 10
  • 1-MA.png
    1-MA.png
    122.5 KB · نمایش ها: 11

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
با سلام خدمت همه ی دوستان بویژه دوست عزیزی که زحمت این پست با ارزش و مفید در مورد بیمه عمر رو کشیده.

والله من اول اردیبهشت 30 میلیون پولم از سپرده بانک آزاد میشه و فقط می تونم یکسال با سود 18 درصد تمدیدش کنم و احتیاج فوری هم بهش ندارم. چون بیمه ندارم به فکر بیمه عمر افتادم اما عمدتا به قصد سرمایه گذاری و تا وقتی که سود بیمه کمتر از سود بانکی نشه چون در اون صورت بازخرید می کنم و پولم رو از بیمه می کشم بیرون و دوباره می برم بانک. پس برای یکی مثل من سود سپره گذاری بیمه مهمه نه پوشش بیمه ای. می دونید که اگه کسی آورده یا سپرده اولیه بالایی نداشته باشه این حالت اصلا به دردش نمی خوره چون بیمه در دراز مدت ارزش اندوخته ی خوبی پیدا می کنه.

حالا سوالم از دوستان اینه که 1- آیا برای سپرده ی 30 میلیونی من با حق بیمه کم 600هزار تومنی سالانه و با حداقل پوشش های بیمه ای بیمه عمر می تونه جای سود بانکی رو در حال حاضر بگیره (حفظ ارزش پول برام مهمه و به گرفتن سودش نیازی ندارم طبیعتا) 2- در نهایت به دو تا بیمه عمر "ما" و بیمه "مان" بیمه ایران رسیدم. ما سه ساله بیمه عمر با مجموع سود حدود 27 درصد داده و خدمات اینترنتی آنلاین خیلی خوبی هم داره اما بیمه "مان" بیمه ایران یکی دو ساله شروع شده و سود سال آخرشسال 93 حدود 24.9 درصد بوده. اما نکته جالب تفاوت ارزش بازخریدی بویژه در 5 سال اوله که در بیمه "ما" بویژه برای 5 سال اول ارزش اندوخته با سود 18 درصد دو سه میلیونی از ارزش بازخریدی کمتره اما در بیمه ایران این طور نیست ظاهرا بویژه این که ارزش بازخریدیش هم در مجموع کمی بالاتره. ظاهرا بیمه مرکزی آئین نامه ای در مورد بازخرید در 5 سال اول داره که از اندوخته درصدی کم میشه که نمی دونم بیمه ایران این موضوع رو مخفی کرده و تو استعلامش نشون نمیده یا نه؟

در نهایت الان فکر می کنم بیمه "مان" بیمه ایران گزینه ی بهتری برای امثال من هستش. بازم دوستان اگه نکته و راهنمایی ای به ذهن شون رسید دریغ نکنن از من. چون این سی میلیون ناقابل بخش مهمی از دارایی منه که نمی خوام در کوتاه مدت و درازمدت ارزشش رو از دست بده. البته بعضیا میگن اگه میتونستی سکه و طلا بخری در درازمدت بهتر بود ولی نگهداریش فکر کنم پرریسک باشه برام. خلاصه پیشاپیش ممنون.

شما اگر فقط قصد سرمایه گذاری دارید بهتر است در بانک، طلا، زمین و غیره باشد. بیمه عمر یک بیمه بلند مدت است و علاوه بر سرمایه گذاری بحث پوششهای فوت و ازکار افتادگی و درمان را نیز دارد (و این پوششها برای شما هزینه دارد). اگر بخواهید پس از زمان اندک بازخرید کنید ضرر میکنید. چون بیمه عمر برای شما پوششهای بسیاری در نظر میگیرد و هزینه آن پوششها را از سرمایه شما کم میکند. حتما با یک گروه مشاوره بیمه عمر قبل از خرید مشورت کنید. ممکن است برخی مشاورین و نمایندگان این موضوع را شفاف به شما نگویند. چون پس از خرید بیمه شما با شرکت بیمه گر طرف هستید نه با نماینده. توصیه اکید میکنم که اگر فقط برای سرمایه گذاری میخواهید بیمه عمر بخرید (و پوششهای فوت و ازکارافتادگی و درمان و غیره برایتان اصلا مهم نیست !!!) اینکار را نکنید و بیمه عمر نخرید!

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47

شما اگر فقط قصد سرمایه گذاری دارید بهتر است در بانک، طلا، زمین، سهام و غیره باشد. بیمه عمر یک بیمه بلند مدت است و علاوه بر سرمایه گذاری بحث پوششهای فوت و ازکار افتادگی و درمان را نیز دارد (و این پوششها برای شما هزینه دارد). اگر بخواهید پس از زمان اندک بازخرید کنید ضرر میکنید. چون بیمه عمر برای شما پوششهای بسیاری در نظر میگیرد و هزینه آن پوششها را از سرمایه شما کم میکند. حتما با یک گروه مشاوره بیمه عمر قبل از خرید مشورت کنید. ممکن است برخی مشاورین و نمایندگان این موضوع را شفاف به شما نگویند. چون پس از خرید بیمه، شما با شرکت بیمه گر طرف هستید نه با نماینده. توصیه اکید میکنم که اگر فقط برای سرمایه گذاری میخواهید بیمه عمر بخرید (و پوششهای فوت و ازکارافتادگی و درمان و غیره برایتان اصلا اهمیت ندارد !!!) اینکار را نکنید و بیمه عمر نخرید!

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان بهترین بیمه عمر کدومه . از اینا که هم حقوق بازنشستگی میدن و ۲۰۰ ۳۰۰ تومن ۳۰ سال دیگه میدن
همه شرکتها امکان تبدیل به مستمری را دارند. من بیمه سامان گرفتم چون فقط بعداز ۱۰ سال میشه تبدیل به بازنشستگی کرد. الان هم سال هشتم هستم. دو سال دیگه میرم تو کارش و نتیجه را اینجا اعلام میکنم ;):D

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان بهترین بیمه عمر کدومه . از اینا که هم حقوق بازنشستگی میدن و ۲۰۰ ۳۰۰ تومن ۳۰ سال دیگه میدن
بیمه های عمر و سرمایه گذاری،این قابلیت رو دارن که ذخیره جمع اوری شده طی مدت بیمه رو در پایان قرارداد،بشما بصورت یکجا با مستمری به انتخاب خودتون برگردونن؛
همه شرکت ها این قابلیت رو دارن؛
من خودم بیمه گذار هیتم و کلی قبل از تهیه لیمه نامه خودم تحقیق کردم که در تاپیک زیر جمع آوری کردم؛

http://forum.persiantools.com/index.php?threads/767330/
مطالعه کنین و اگر سوالی داشتین بپرسین؛

همه شرکتها امکان تبدیل به مستمری را دارند. من بیمه سامان گرفتم چون فقط بعداز ۱۰ سال میشه تبدیل به بازنشتگی کرد. الان هم سال هشتم هستم. دو سال دیگه میرم تو کارش و نتیجه را اینجا اعلام میکنم ;):D
خوب هر شرکتی که باشه،بعد از ۱۰ سال که نه بعد از ۱.تا ۵ سال میتونین بیمه خودتون رو بازخرید کنین و در صورت تمایل مستمری دریافت کنین؛این منحصر به سامان نیست و یکجور ترفند تبلیغاتی هست؛
در واقع در بیمه سامان به این صورت هست بعد از 10 سال همه یا قسمتی از ذخیره اندوخته بازخرید شده و تبدیل به مستمری میشه؛ اما چند اشکال داری؛
یکی اینکه این میزان از ذخیره اندوخته کاسته میشه و ذخیره اندوخته رو بصوت چشم گیری کاهش میده؛ دوما در پرداخت های خرد که در بیمه عمر وجود داره،طی 10 سال ذخیره اندوخته آنچنان رشدی نکرده که تبدیل قسمتی از اون به مستمری،مستمری خوبی ایجاد کنه؛ ضمن اینکه اینکار باعث کاهش چشم گیر در رشد ذخیره اندوخته خواهد شد(بدلیل اینکه در رشد ذخیره اندوخته،بهره مرکب دخیل هست و برداشت،بخصوص اگر بزرک باشه،کاهش چشم گیری در نتیجه نهایی ایجاد خواهد کرد)

البته درست این هست که بیمه عمر از جوانی شروع بشه و در میانسالی و حوالی بازنشستگی،خاتمه پیدا کنه؛
اینطور هم ریسک های مرتبط در طول زندگب رو کامل میپوشونه،هم در زمان بازنشستگی.بکار میاد؛
ده سال ببمه عمر،هدر دادن پوشش بیمه ای هست؛
بیمه عمر سه هدف عمده داره
1- جبران ریسک فوت فرد و بار اقتصادی وارد شده به خانواده ؛
2- تامین یک صندوق ذخیره برای استفاده در مخارج پیشبینی شده(مثل تامین مالی تحصیل یا ازدواج فرزندان) و پیشبینی نشده و غیر مترقبه(مثل بیماری،حادثه و....)
3- ایجاد تامین مالی در زمان بازنشستگی یا از کارافتادگی
وجود یک قرارداد کوتاه مدت،مورد یک و دو رو بلااستفاده میکنه

***بعضی قابلیت ها که بعضا بعنوان امتیاز برای یک شرکت در نظر گرفته میشه،برای مشتری راهگشا و کارآمد نیست؛در واقع صرفا تبلیغاتی هست؛ مهم تهیه بیمه نامه خوب هست که شما رو در طول زندگی،پشتیبانی که و ریسک های مرتبط با زندگی رو به بهترین نحو و با بیشترین سرمایه بپوشونه؛بیمه عمر یعنی این؛
نه مستمری در دورانی که فرد قادر بکار هست؛نه بیمه ای برای پوشش های خاص!!

Last edited:

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
این بیمه عمر باید ماهیانه پول بریزی ا سر سال میشه باهم ریخت؟حداقل وحداکثرش چقدره
بیمه تکیمیلی درمانی هم میکنند بعضایشون؟
اگر هدف بیشتر سرمایه ومستمری بگیری باشه وفوت و ارکار افتادگی مطرح نباشه کدوم مناسیتره؟
بیمه ما اون طور که دیدم سود خوبی هم داده ایا میشه امیدوارم بود بازم بالا باشه؟
رای 10تا20سال کدوم بهتره بنظرتون؟
اگر این بیمه ها رو مدتی بریزی بعد بنا ب دلایلی نریزی چی میشه؟
بعد این پولی که الان قراره تاپایاین قرداد به شما بده رومیگه؟
مثلا بااین مبلغ ما مثلا 20سال دیگه ب شما ماهی اینقدر میدیدم ؟

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
مرسی از دوستان

دوست عزیز در مورد سامان بعد از ده سال ماهی چقدر بتون میدهند و تا چند سال میدهند ؟ یک جا بخواین بگیرین چقدر میشه؟ و اینکه چقدر پول در مته دادبن

مرسی از دوستان

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
مرسی از دوستان

دوست عزیز در مورد سامان بعد از ده سال ماهی چقدر بتون میدهند و تا چند سال میدهند ؟ یک جا بخواین بگیرین چقدر میشه؟ و اینکه چقدر پول در مته دادبن

مرسی از دوستان
این ها همه بستگی به وجه اولیه؛واریزی سالیانه؛میزان سرمایه عمر؛نرخ بیمه ای شخص؛سود هر سال شرکت؛میزان رشد افزایش سالانه حق بیمه و .... داره؛
برای یک نفر جواب یکسانی وجود نداره؛
اما پیشنهاد میدم برای جا افتادن مطلب،هم نوشته من رو بخونین ،هم با دو سیستم استعلام زیر کار کنین:

http://life.parsianinsurance.com/prepareForEstelam.action

http://life.bimehma.ir/index.aspx?siteid=4&fkeyid=&siteid=4&pageid=422

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
این بیمه عمر باید ماهیانه پول بریزی ا سر سال میشه باهم ریخت؟حداقل وحداکثرش چقدره
بیمه تکیمیلی درمانی هم میکنند بعضایشون؟
اگر هدف بیشتر سرمایه ومستمری بگیری باشه وفوت و ارکار افتادگی مطرح نباشه کدوم مناسیتره؟
بیمه ما اون طور که دیدم سود خوبی هم داده ایا میشه امیدوارم بود بازم بالا باشه؟
رای 10تا20سال کدوم بهتره بنظرتون؟
اگر این بیمه ها رو مدتی بریزی بعد بنا ب دلایلی نریزی چی میشه؟
بعد این پولی که الان قراره تاپایاین قرداد به شما بده رومیگه؟
مثلا بااین مبلغ ما مثلا 20سال دیگه ب شما ماهی اینقدر میدیدم ؟

امراض خاص در همه سرکت ها وجود داره؛اما تکمیل درمان در چند شرکت بضورت محدود هست؛
در مورد سود، بیمه ما طی سه سال کارش سود عالی ۲۷ داده؛ طی ۵ سال گذشته بطور متوسط پارسیان بیشترین سود در این بازه زمانی ۵ ساله رو داده۲۵.۶%؛سود سبد پرریسک سامان با سود تضمینی ۱۲(همه شرکت ها ۱۸ یا ۱۵ هستند)،۲۵ درصد طی چتد سال اخیر بوده؛بیمه سرمد امسال سود خوبی داده۲۸%؛ بیمه نان هم سروع خولی داشته؛بیمه ملت طی سه سال متپسط سود خپبی داشته؛بیمه تعاون و نوین و کوثر هم همچنین؛

بهتر هست اقساط سالانه باشن تا بیشترین منفعت کسب بشه؛
اگر یک قسط رو ندی از ذخایر شما تا زمانی که تعدیل مثبت ود داشته باشه بیمه نامه ادامه پیدا میکنه و در صورتی که تعدیل منغی بشه بیمه نامه معلق میشه؛
عدم پرداخت چند قسط باعث کاهش مبلغ نهایی میشه؛
در پایان قرارداد یا در صورت بازخرید زودتر از موعد،ذخیره اندوخته به صورت یکجا یا در صورت تمایل بصورت مستمری،پرداخت میشه؛
مطلب زیر رو مطالعه کنین

http://forum.persiantools.com/index.php?threads/767330

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
اقسط سالانه یعنی یک بار پداخت در سال؟ تفاوتشون درچیه؟بعد چقدر باید بپردازیم
کدوم پوششها از نظر شما بدرد بخور ترهستند؟ پوشششها رو نمیشه درحین قرارداد حذف یا اضافه کرد؟
سرمد چطوری بیمه ایه قایل اعتماده؟28نرخ خوبی بوده حتی باتر از سود بانکی ولی ایا سالهای بعدی هم میده؟ بانک مرکری با اینا کاری نداره؟ دی!
بعد اینو نگفتی فرضا بعد 20سال چقدر میدند ؟چطوری حساب میکنند؟

بالا