میدونین بیمه ملت چقدر هست؟sos خیلی گرونه
پلن ویژه بیمه ملت اگر کسی هزینه اش رو مشکلی نداشته باشه عالیه برای تکمیلی
اس او ای که یک و دویست برای ۲۶ تا ۳۰ سال هست،نفری
Sent from my E5823 using Tapatalk
میدونین بیمه ملت چقدر هست؟sos خیلی گرونه
پلن ویژه بیمه ملت اگر کسی هزینه اش رو مشکلی نداشته باشه عالیه برای تکمیلی
الان شرایط رو دیدم اس او اس بهتره.میدونین بیمه ملت چقدر هست؟
اس او ای که یک و دویست برای ۲۶ تا ۳۰ سال هست،نفری
اینجا تمام شرایط و هزینه ها نوشته شده؛
نمیدونستم؛شرایطش رو توضیح میدین؟بیمه معلم هم یه بیمه درمانی به مشتریان عمرش میده
بیمه درمانی پایه.نمیدونستم؛شرایطش رو توضیح میدین؟
بیمه های عمر (زندگی) یک محصول ممتاز بیمه ای هستند که هدف اون تامین آتیه فرد و خانواده اش هست؛سلام
اولین بارمه این بیمرو میشنوم
ببخشید دوستان میشه بگید چی هست ؟
به چه دردی میخوره ؟
درمانیه یا ... ؟
چجوری باید انجامش بدیم ؟
کجا بهتره ؟
با سلام خدمت همه ی دوستان بویژه دوست عزیزی که زحمت این پست با ارزش و مفید در مورد بیمه عمر رو کشیده.
والله من اول اردیبهشت 30 میلیون پولم از سپرده بانک آزاد میشه و فقط می تونم یکسال با سود 18 درصد تمدیدش کنم و احتیاج فوری هم بهش ندارم. چون بیمه ندارم به فکر بیمه عمر افتادم اما عمدتا به قصد سرمایه گذاری و تا وقتی که سود بیمه کمتر از سود بانکی نشه چون در اون صورت بازخرید می کنم و پولم رو از بیمه می کشم بیرون و دوباره می برم بانک. پس برای یکی مثل من سود سپره گذاری بیمه مهمه نه پوشش بیمه ای. می دونید که اگه کسی آورده یا سپرده اولیه بالایی نداشته باشه این حالت اصلا به دردش نمی خوره چون بیمه در دراز مدت ارزش اندوخته ی خوبی پیدا می کنه.
حالا سوالم از دوستان اینه که 1- آیا برای سپرده ی 30 میلیونی من با حق بیمه کم 600هزار تومنی سالانه و با حداقل پوشش های بیمه ای بیمه عمر می تونه جای سود بانکی رو در حال حاضر بگیره (حفظ ارزش پول برام مهمه و به گرفتن سودش نیازی ندارم طبیعتا) 2- در نهایت به دو تا بیمه عمر "ما" و بیمه "مان" بیمه ایران رسیدم. ما سه ساله بیمه عمر با مجموع سود حدود 27 درصد داده و خدمات اینترنتی آنلاین خیلی خوبی هم داره اما بیمه "مان" بیمه ایران یکی دو ساله شروع شده و سود سال آخرشسال 93 حدود 24.9 درصد بوده. اما نکته جالب تفاوت ارزش بازخریدی بویژه در 5 سال اوله که در بیمه "ما" بویژه برای 5 سال اول ارزش اندوخته با سود 18 درصد دو سه میلیونی از ارزش بازخریدی کمتره اما در بیمه ایران این طور نیست ظاهرا بویژه این که ارزش بازخریدیش هم در مجموع کمی بالاتره. ظاهرا بیمه مرکزی آئین نامه ای در مورد بازخرید در 5 سال اول داره که از اندوخته درصدی کم میشه که نمی دونم بیمه ایران این موضوع رو مخفی کرده و تو استعلامش نشون نمیده یا نه؟
در نهایت الان فکر می کنم بیمه "مان" بیمه ایران گزینه ی بهتری برای امثال من هستش. بازم دوستان اگه نکته و راهنمایی ای به ذهن شون رسید دریغ نکنن از من. چون این سی میلیون ناقابل بخش مهمی از دارایی منه که نمی خوام در کوتاه مدت و درازمدت ارزشش رو از دست بده. البته بعضیا میگن اگه میتونستی سکه و طلا بخری در درازمدت بهتر بود ولی نگهداریش فکر کنم پرریسک باشه برام. خلاصه پیشاپیش ممنون.
تصویر استعلام هر دو شرکت رو هم میذارم تا شاید کسی به دردش خورد:
با سلام خدمت همه ی دوستان بویژه دوست عزیزی که زحمت این پست با ارزش و مفید در مورد بیمه عمر رو کشیده.
والله من اول اردیبهشت 30 میلیون پولم از سپرده بانک آزاد میشه و فقط می تونم یکسال با سود 18 درصد تمدیدش کنم و احتیاج فوری هم بهش ندارم. چون بیمه ندارم به فکر بیمه عمر افتادم اما عمدتا به قصد سرمایه گذاری و تا وقتی که سود بیمه کمتر از سود بانکی نشه چون در اون صورت بازخرید می کنم و پولم رو از بیمه می کشم بیرون و دوباره می برم بانک. پس برای یکی مثل من سود سپره گذاری بیمه مهمه نه پوشش بیمه ای. می دونید که اگه کسی آورده یا سپرده اولیه بالایی نداشته باشه این حالت اصلا به دردش نمی خوره چون بیمه در دراز مدت ارزش اندوخته ی خوبی پیدا می کنه.
حالا سوالم از دوستان اینه که 1- آیا برای سپرده ی 30 میلیونی من با حق بیمه کم 600هزار تومنی سالانه و با حداقل پوشش های بیمه ای بیمه عمر می تونه جای سود بانکی رو در حال حاضر بگیره (حفظ ارزش پول برام مهمه و به گرفتن سودش نیازی ندارم طبیعتا) 2- در نهایت به دو تا بیمه عمر "ما" و بیمه "مان" بیمه ایران رسیدم. ما سه ساله بیمه عمر با مجموع سود حدود 27 درصد داده و خدمات اینترنتی آنلاین خیلی خوبی هم داره اما بیمه "مان" بیمه ایران یکی دو ساله شروع شده و سود سال آخرشسال 93 حدود 24.9 درصد بوده. اما نکته جالب تفاوت ارزش بازخریدی بویژه در 5 سال اوله که در بیمه "ما" بویژه برای 5 سال اول ارزش اندوخته با سود 18 درصد دو سه میلیونی از ارزش بازخریدی کمتره اما در بیمه ایران این طور نیست ظاهرا بویژه این که ارزش بازخریدیش هم در مجموع کمی بالاتره. ظاهرا بیمه مرکزی آئین نامه ای در مورد بازخرید در 5 سال اول داره که از اندوخته درصدی کم میشه که نمی دونم بیمه ایران این موضوع رو مخفی کرده و تو استعلامش نشون نمیده یا نه؟
در نهایت الان فکر می کنم بیمه "مان" بیمه ایران گزینه ی بهتری برای امثال من هستش. بازم دوستان اگه نکته و راهنمایی ای به ذهن شون رسید دریغ نکنن از من. چون این سی میلیون ناقابل بخش مهمی از دارایی منه که نمی خوام در کوتاه مدت و درازمدت ارزشش رو از دست بده. البته بعضیا میگن اگه میتونستی سکه و طلا بخری در درازمدت بهتر بود ولی نگهداریش فکر کنم پرریسک باشه برام. خلاصه پیشاپیش ممنون.
تصویر استعلام هر دو شرکت رو هم میذارم تا شاید کسی به دردش خورد:
همه شرکتها امکان تبدیل به مستمری را دارند. من بیمه سامان گرفتم چون فقط بعداز ۱۰ سال میشه تبدیل به بازنشستگی کرد. الان هم سال هشتم هستم. دو سال دیگه میرم تو کارش و نتیجه را اینجا اعلام میکنمدوستان بهترین بیمه عمر کدومه . از اینا که هم حقوق بازنشستگی میدن و ۲۰۰ ۳۰۰ تومن ۳۰ سال دیگه میدن
بیمه های عمر و سرمایه گذاری،این قابلیت رو دارن که ذخیره جمع اوری شده طی مدت بیمه رو در پایان قرارداد،بشما بصورت یکجا با مستمری به انتخاب خودتون برگردونن؛دوستان بهترین بیمه عمر کدومه . از اینا که هم حقوق بازنشستگی میدن و ۲۰۰ ۳۰۰ تومن ۳۰ سال دیگه میدن
خوب هر شرکتی که باشه،بعد از ۱۰ سال که نه بعد از ۱.تا ۵ سال میتونین بیمه خودتون رو بازخرید کنین و در صورت تمایل مستمری دریافت کنین؛این منحصر به سامان نیست و یکجور ترفند تبلیغاتی هست؛همه شرکتها امکان تبدیل به مستمری را دارند. من بیمه سامان گرفتم چون فقط بعداز ۱۰ سال میشه تبدیل به بازنشتگی کرد. الان هم سال هشتم هستم. دو سال دیگه میرم تو کارش و نتیجه را اینجا اعلام میکنم![]()
این ها همه بستگی به وجه اولیه؛واریزی سالیانه؛میزان سرمایه عمر؛نرخ بیمه ای شخص؛سود هر سال شرکت؛میزان رشد افزایش سالانه حق بیمه و .... داره؛مرسی از دوستان
دوست عزیز در مورد سامان بعد از ده سال ماهی چقدر بتون میدهند و تا چند سال میدهند ؟ یک جا بخواین بگیرین چقدر میشه؟ و اینکه چقدر پول در مته دادبن
مرسی از دوستان
این بیمه عمر باید ماهیانه پول بریزی ا سر سال میشه باهم ریخت؟حداقل وحداکثرش چقدره
بیمه تکیمیلی درمانی هم میکنند بعضایشون؟
اگر هدف بیشتر سرمایه ومستمری بگیری باشه وفوت و ارکار افتادگی مطرح نباشه کدوم مناسیتره؟
بیمه ما اون طور که دیدم سود خوبی هم داده ایا میشه امیدوارم بود بازم بالا باشه؟
رای 10تا20سال کدوم بهتره بنظرتون؟
اگر این بیمه ها رو مدتی بریزی بعد بنا ب دلایلی نریزی چی میشه؟
بعد این پولی که الان قراره تاپایاین قرداد به شما بده رومیگه؟
مثلا بااین مبلغ ما مثلا 20سال دیگه ب شما ماهی اینقدر میدیدم ؟