• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع Upgrade & Downgrade ٠

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
میدونی چیه... این برنامه رو نصب کردم... خیلی خوبه... فقط یه مشکل کوچولو داره توش... اونم اینه که 12 روزست... حالا چی کار کنم؟؟؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ببین وحشت جان (اسم شریف رو نگفتی آخر
2mpe5id.gif
) همراه اکثر برنامه های کرک شده که دانلود می کنی از نت، یه فایل nfo. هستش که باید با notepad بازش کنی و محتویاتش رو بخونی.. ::

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
خداییش دیگه این یکی رو نمیدونستم که باید با nfo رو با نت بد باز کنی... دمت قیژژژژ کف کردم... مرسی مرد... راستی... آرمان هستم... خوشوقتم

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ميگم تو اين تاپيک جامع کسی بحث rom cooking رو کرده يا نه؟
الان ميتونيد خودتون rom بسازيد،حذف و اضافه کنيد؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ميگم تو اين تاپيک جامع کسی بحث rom cooking رو کرده يا نه؟
الان ميتونيد خودتون rom بسازيد،حذف و اضافه کنيد؟

نخیر ، توی اون تاپیک یک بولدوزری به نام روزبه شروع کرده کار رو ولی اینجا سوت و کوره:p
خوب بابا یه کم ما رو هم در یاب روزبه جان.
چه اشکالی داره که که رام مادیفای شده ایرانی داشته باشیم؟:p

A_MOTLAGH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا کسی ROM ص6 DH W5, رو واسه I MATE-PH10B
داره یا نه لطفا راهنمایی کنید

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا بد بخت شدم یکی بدادم برسه لطفا.
من اومدم یه رام رو که برای wm6 بود دانلود کردم ریختم رو جمین الان وقتی 100% پر شد دیگه گوشی بالا نمی آد وقتی گوشی رو روشن میکنم به طور متوالی تصویر روشن میشه خاموش میشه هیچ کاری هم نمی کنه تو رو خدا یه راه حل جلوی من بذارید فقط نگید که گوشی رو بندازم دور کاری نمیشه کرد آقا ضروریه.

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
من اومدم یه رام رو که برای wm6 بود دانلود کردم ریختم رو جمین الان وقتی 100% پر شد دیگه گوشی بالا نمی آد وقتی گوشی رو روشن میکنم به طور متوالی تصویر روشن میشه خاموش میشه هیچ کاری هم نمی کنه تو رو خدا یه راه حل جلوی من بذارید فقط نگید که گوشی رو بندازم دور کاری نمیشه کرد آقا ضروریه.

دوست عزیز شما دگمه power و دگمه commanager رو بگیرید و در حالی که همچنان نگه داشته اید دگمه ریست رو فشار بدین و ول کنین ولی اون دو دگمه رو همچنان نگه دارین تا یک صفحه که مخصوص آپگرید و نصب رام هست که شامل یه صفحه رنگیه ظاهر بشه و بعد رام اصلی گوشیتون رو روش بریزین
ان شا الله که حل می شه;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من اومدم یه رام رو که برای wm6 بود دانلود کردم ریختم رو جمین الان وقتی 100% پر شد دیگه گوشی بالا نمی آد

کدوم رام ؟

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز شما دگمه power و دگمه commanager رو بگیرید و در حالی که همچنان نگه داشته اید دگمه ریست رو فشار بدین و ول کنین ولی اون دو دگمه رو همچنان نگه دارین تا یک صفحه که مخصوص آپگرید و نصب رام هست که شامل یه صفحه رنگیه ظاهر بشه و بعد رام اصلی گوشیتون رو روش بریزین
ان شا الله که حل می شه;)

آقا Aghdam من این کارا رو امتحان کردم حتی سعی هم کردم که گوشی رو hard reset کنم ولی گوشی این اجازه رو نمیده وقتی دگمه ی power رو می زنم تصویر برای یک صدم ثانیه روشن میشه و یک صفحه سفید است رو نشون میده دوباره خاموش میشه حالا تو این یک صدم ثانیه من چجوری صفحه ی upgrade rom اجرا کنم.

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

آقا فرهاد rom از این سایت نبوده اون موقع که من رم رو دانلود کردم و ریختم رو گوشی نمی دونستم هر گوشی rom مخصوص داره حالا با این فروم آشنا شدم فهمیدم چه اشتباهی کردم حالا یه راه حل برای درست کردن گوشی می خوام. من این رام رو از یه سایته چینی دانلود کردم و اسم رام اینه BMH_RUU_Dopod_Wizard_Crossbow_CHS_Rel_1.2.0_G3

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
آقا Aghdam من این کارا رو امتحان کردم حتی سعی هم کردم که گوشی رو hard reset کنم ولی گوشی این اجازه رو نمیده وقتی دگمه ی power رو می زنم تصویر برای یک صدم ثانیه روشن میشه و یک صفحه سفید است رو نشون میده دوباره خاموش میشه حالا تو این یک صدم ثانیه من چجوری صفحه ی upgrade rom اجرا کنم.

دوست عزیز
شما اول یه بار باطری گوشی تونو در بیارین و دوباره جا بزنید و قبل از اینکه گوشی رو روشن کنید این کار رو انجام بدین
:cool:
البته تو این حالت نیازی به ریست کردن هم نیست
یعنی کافیه فقط دگمه power و cpmmanager رو بگیرین و نگه دارین

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا aghdam شما این مساءله رو تجربه اش رو دارین یا دارید از رو احتمالات میگید چون بازو عمل نکرد این کارو انجام دادم ولی باز تصویر زود روشن و خاموش شد

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
آقا aghdam شما این مساءله رو تجربه اش رو دارین یا دارید از رو احتمالات میگید چون بازو عمل نکرد این کارو انجام دادم ولی باز تصویر زود روشن و خاموش شد

دوست من
من جمین دارم و قبل از اینکه به شما بگم با این همه که از قبل هم اطلاعات داشتم ولی خودم هم روی گوشیم دوباره چک کردم
یعنی شما می فرمایین باطری رو درآوردین و دوباره جازدین و بعد دو تا دگمه power , commanager رو همزمان گرفتین و نگه داشتین و بعد اون تصویر سفید HTC اومد ؟
یکم بعید می دونم:blink:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قربان راهکار هایی که دوستان پیشنهاد می دن رو انجام بدید، شاید نتیجه بگیرید، اگه نتیجه ای حاصل نشد رام Prophet رو سعی کنید بریزید روی دستگاه. امیدوارم که درست بشه
begging.gif

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست من
من جمین دارم و قبل از اینکه به شما بگم با این همه که از قبل هم اطلاعات داشتم ولی خودم هم روی گوشیم دوباره چک کردم
یعنی شما می فرمایین باطری رو درآوردین و دوباره جازدین و بعد دو تا دگمه power , commanager رو همزمان گرفتین و نگه داشتین و بعد اون تصویر سفید HTC اومد ؟
یکم بعید می دونم:blink:

نه حتی اون htc هم نمی یاد اگه می یومد که ویندوز هم بالا می یومد ولی الان صفحه روشن میشه و بلا فاصله خاموش میشه

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا چرا هیچکس زبون من رو نمی فهمه من می گم صفحه ی upgrade rom نمی یاد اون وقت شما می گید rom بریزم.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قربان خونسردی خودتون رو حفظ کنید لطفاً !

با USB وصلش کنید به کامپیوتر، ببینید اکتیو سینک تشخیص می ده دستگاه وصل شده؟

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قربان خونسردی خودتون رو حفظ کنید لطفاً !

با USB وصلش کنید به کامپیوتر، ببینید اکتیو سینک تشخیص می ده دستگاه وصل شده؟

نه بابا ببخشید اگه عصبی شدم اعصابم سر این خورده نه امتحان کردم وقتی وصل می کنم تصویر به طور متوالی خاموش روشن میشه

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اوکی pda به طور متوالی روشن و خاموش می شه؛ ولی آیا activesync هیچ اتصالی رو تشخیص می ده؟ اون آیکون سبزه هست روی تسکبار PC ، تغییری نمی کنه؟

بالا