vahshat2
Registered User
میدونی چیه... این برنامه رو نصب کردم... خیلی خوبه... فقط یه مشکل کوچولو داره توش... اونم اینه که 12 روزست... حالا چی کار کنم؟؟؟
ميگم تو اين تاپيک جامع کسی بحث rom cooking رو کرده يا نه؟
الان ميتونيد خودتون rom بسازيد،حذف و اضافه کنيد؟
آقا بد بخت شدم یکی بدادم برسه لطفا.
من اومدم یه رام رو که برای wm6 بود دانلود کردم ریختم رو جمین الان وقتی 100% پر شد دیگه گوشی بالا نمی آد وقتی گوشی رو روشن میکنم به طور متوالی تصویر روشن میشه خاموش میشه هیچ کاری هم نمی کنه تو رو خدا یه راه حل جلوی من بذارید فقط نگید که گوشی رو بندازم دور کاری نمیشه کرد آقا ضروریه.
آقا بد بخت شدم یکی بدادم برسه لطفا.
من اومدم یه رام رو که برای wm6 بود دانلود کردم ریختم رو جمین الان وقتی 100% پر شد دیگه گوشی بالا نمی آد
دوست عزیز شما دگمه power و دگمه commanager رو بگیرید و در حالی که همچنان نگه داشته اید دگمه ریست رو فشار بدین و ول کنین ولی اون دو دگمه رو همچنان نگه دارین تا یک صفحه که مخصوص آپگرید و نصب رام هست که شامل یه صفحه رنگیه ظاهر بشه و بعد رام اصلی گوشیتون رو روش بریزین
ان شا الله که حل می شه![]()
کدوم رام ؟
آقا Aghdam من این کارا رو امتحان کردم حتی سعی هم کردم که گوشی رو hard reset کنم ولی گوشی این اجازه رو نمیده وقتی دگمه ی power رو می زنم تصویر برای یک صدم ثانیه روشن میشه و یک صفحه سفید است رو نشون میده دوباره خاموش میشه حالا تو این یک صدم ثانیه من چجوری صفحه ی upgrade rom اجرا کنم.
آقا aghdam شما این مساءله رو تجربه اش رو دارین یا دارید از رو احتمالات میگید چون بازو عمل نکرد این کارو انجام دادم ولی باز تصویر زود روشن و خاموش شد
دوست من
من جمین دارم و قبل از اینکه به شما بگم با این همه که از قبل هم اطلاعات داشتم ولی خودم هم روی گوشیم دوباره چک کردم
یعنی شما می فرمایین باطری رو درآوردین و دوباره جازدین و بعد دو تا دگمه power , commanager رو همزمان گرفتین و نگه داشتین و بعد اون تصویر سفید HTC اومد ؟
یکم بعید می دونم:blink:
قربان خونسردی خودتون رو حفظ کنید لطفاً !
با USB وصلش کنید به کامپیوتر، ببینید اکتیو سینک تشخیص می ده دستگاه وصل شده؟