• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
longi boro gomsho longi boro gomsho --- beyne hameye teamaye donya eshgh ast esteghlaaaaaaal eshgh ast esteghlaaaaaaaaal ------ 4 sal zire ma bodin hala omadin shakh shodin --- sale bad ba bargashtane enyaty va samere miterekonimeton ---- akbarpor ham ke hast-- damesh garm kheyli ba gheyrate

چقدر شماها با ادبین واقعا!
اولین پستت که به این حرفها آراسته بشه دیگه ما بقی........

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حیف تیمی مثل استقلال که طرفدارانی همچون شما دارد.

بعید نیست بازیکنان این تیم اینقدر تحت فشار هستند. شما که الان به راحتی میای و با دیگران اینگونه حرف میزنی حتما از همونایی هستی که اگه روزی تیم محبوبت نتیجه نگیره میری و بازیکن و مربی رو میبندی به الفاظ زیبات.

از امثال شما ها بعید نیست. وقتی با بازیکن های تیم خودتون اونگونه رفتار می کنید انتظار بیشتری از امثال شماها نمیشه داشت.

فقط می تونم بگم براتون متاسفم که طرفداری از یک تیم رو دلیلی بر بی ادبی - بی شخصیتی و ... میدونن.

امیدوارم هیچ تیمی مخصوصا استقلال هیچوقت طرفدارانی مثل شما نداشته باشه.

در ضمن فوتبال یک بازی تیمیه. اینقدر مطمئن نباشید که با اضافه شدن یک بازیکن تحول عظیمی رو مشاهده کنید.

اکبرپور بازیکن خوب و باغیرتیه. غیرت از اون نظر که وقتی میبینه سطح شعور تماشاگر اونقدر پایینه که نمیفهمه تیم به چه دلیلی نتیجه نمیگیره، تماشاگرانی رو که ناموس و خوانواده بازیکنان و کادر فنی تیم رو مورد هجوم الفاظ رکیکشون قرار میدن ، با اون نوع خوشحالیش (بعد گل با پیکان) مورد خطاب قرار میده.

es esii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
man enghad esteghlal ro dos daram ke be khateresh az emtehana termam gozashtam raftam stadum --- ta paye jan ham az es es hemayat mikonam --- dar sharayeti ke team natije nemigire havadara tahte feshare ziyadiyan va momkene ye chizayi began ke onam az ro narahaty ziyade

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
longi boro gomsho longi boro gomsho --- beyne hameye teamaye donya eshgh ast esteghlaaaaaaal eshgh ast esteghlaaaaaaaaal ------ 4 sal zire ma bodin hala omadin shakh shodin --- sale bad ba bargashtane enyaty va samere miterekonimeton ---- akbarpor ham ke hast-- damesh garm kheyli ba gheyrate

تایید می شه

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
man enghad esteghlal ro dos daram ke be khateresh az emtehana termam gozashtam raftam stadum --- ta paye jan ham az es es hemayat mikonam --- dar sharayeti ke team natije nemigire havadara tahte feshare ziyadiyan va momkene ye chizayi began ke onam az ro narahaty ziyade

آفرین بر تو ای اسقلالیه غیرتی

درود بر تو :)

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
longi boro gomsho longi boro gomsho ---

حیف تیمی مثل استقلال که طرفدارانی همچون شما دارد.

.

منم حرف مهرداد رو تایید میکنم. عزیز من اینجا محل کل کل هست نه فحش و ناسزا دادن به تیم رقیب. من موندم شما چرا اینطوری میکنید باور کنید بازیکنا اینقدر به هم بد و بیراه نمیگن. دیگه فحش ندید لطفا

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
منم جای بازیکنای استقلال بودم بعد از این همه ناسزا و فحش ناموسی که ازشون دریق نمی کنن دل و دماغ بازی کردن نداشتم.
واقعا که شماها خوش غیرتین!!;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
dadash hame es esiya ba gheyratan

اگه فکر می کنی غیرت - تعصب و هواداری از تیم محبوب با فحش دادن نمایان میشه.

هر چقدر دوس داری فحش بده. من وقتمو از سر راه نیاوردم که بخوام واسه آدمهای بی منطقی مثل شما حرومش کنم.

هر چه قدر دوس داری بد و بیراه بگو.

اط استقلالیهای مودب میخوام این دوستمون رو نصیحت کنند.

از دوستان غیر استقلالی هم میخوام با آدمهای اینچنینی بحث نکنند.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
من فكر ميكنم صمد مرفاوي قاطي كرده باشه ،حرفاش بعد از پايان ليگ خيلي مضحك بچه گانه و خنده دار بود

خيلي چرت و پرت ميگفت ،تيمش باخته بعد مياد تو برنامه نود ميگه: آقاي انصاري فرد گفته داوري به نفع ما نيست ،بعد از اون همش داوري به نفع اونا و به ضرر استقلال بود ،من براي چنين مدير عاملي متاسفم كه اين حرفا رو ميزنه:lol:

اينقدر خنديدم كه از خنده روده بر شدم ،آخه باخت شما چه ربطي به پرسپوليسو انصاري فرد داره مرد حسابي ،خودشم نميفهميد چي داره ميگه

بعد از بازي پرسپوليس ميگفت مهم اينه كه تيم ما 12 امتياز جلوتره ،حالا كه پايين تر از ما بودن بغض كرده ،ميگه از نظر من ما قهرمانيم،منم ميگم نظر شما مهترمه ولي نظر جدول كشكه:)

es esii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فكر ميكنم صمد مرفاوي قاطي كرده باشه ،حرفاش بعد از پايان ليگ خيلي مضحك بچه گانه و خنده دار بود

خيلي چرت و پرت ميگفت ،تيمش باخته بعد مياد تو برنامه نود ميگه: آقاي انصاري فرد گفته داوري به نفع ما نيست ،بعد از اون همش داوري به نفع اونا و به ضرر استقلال بود ،من براي چنين مدير عاملي متاسفم كه اين حرفا رو ميزنه:lol:

اينقدر خنديدم كه از خنده روده بر شدم ،آخه باخت شما چه ربطي به پرسپوليسو انصاري فرد داره مرد حسابي ،خودشم نميفهميد چي داره ميگه

بعد از بازي پرسپوليس ميگفت مهم اينه كه تيم ما 12 امتياز جلوتره ،حالا كه پايين تر از ما بودن بغض كرده ،ميگه از نظر من ما قهرمانيم،منم ميگم نظر شما مهترمه ولي نظر جدول كشكه:)

enghad chert va pert nago --- hame midonan vaghty on hasane ansari khar in harfo zad hame davariya bar zede es es shod --- to 90 ham ke dige hame didan cheghad oghdeyi shode bod goft ma 17 mahe az esteghlal nabakhtim----- yeki ham nist be in bege hasan be to che ke miyay darbare es es harf mizani hasan

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
((بـه نـام خداونـد آبــــــــی آســمان و دریـــا ))

ای دوست داشتنی ترین دوستت داریم

پر افتـخار ترین تیـم لیــگ برتـر ایـرانی پـر افتـخارترین تیــــم ایران تـو آسیــــایی همیشـه تـو جـدول سرور پرسپولیسی بـرا همینـه کـه همیشـــــــه عاشقتیـــــــــــــم

این عشــق یـه روزه بدستش نیـاوردیـم که یـه روزه از دستش بدیــــــــــــــــــــــم

استقلال اول بشی اخر بشی دوستت داریم

استقلال الان هم که تو بدترین شرایط تاریخ باشگاه هست بازم شرف داره به تمام تیم های لیگ برتری با هیچی امده بالای جدول ایستاده پرسپولیس 4_3 میلیارد خرجش کردن امسال و برا قهرمانی بسته بودن هنوز هیچ غلطی نتونسته بکنه ;)

هیچ تیمی بجز استقلال با این شرایط نمی توست دوام بیاره ولی استقلال اینقدر بزرگ هست که همیشه تا اخرین لحظه مردونه می جنگه مدعی

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
((بـه نـام خداونـد آبــــــــی آســمان و دریـــا ))

ای دوست داشتنی ترین دوستت داریم

پر افتـخار ترین تیـم لیــگ برتـر ایـرانی پـر افتـخارترین تیــــم ایران تـو آسیــــایی همیشـه تـو جـدول سرور پرسپولیسی بـرا همینـه کـه همیشـــــــه عاشقتیـــــــــــــم

این عشــق یـه روزه بدستش نیـاوردیـم که یـه روزه از دستش بدیــــــــــــــــــــــم

استقلال اول بشی اخر بشی دوستت داریم

استقلال الان هم که تو بدترین شرایط تاریخ باشگاه هست بازم شرف داره به تمام تیم های لیگ برتری با هیچی امده بالای جدول ایستاده پرسپولیس 4_3 میلیارد خرجش کردن امسال و برا قهرمانی بسته بودن هنوز هیچ غلطی نتونسته بکنه ;)

هیچ تیمی بجز استقلال با این شرایط نمی توست دوام بیاره ولی استقلال اینقدر بزرگ هست که همیشه تا اخرین لحظه مردونه می جنگه مدعی

فكر كنم شما استقلالي ها رفتين تو هپروت يه چيزي واسه خوتون ميگين كه اصلا آدم جوابتونو نده سنگين تره

اگه استقلال تو بدترين شرايطه ،پرسپوليسم همين وضع رو داره ،چون صاحبشون يك سازمانه،هر دوشون دولتي هستن
پر افتخار ترين تيم ليگ برتر، ها ها ها خنديديم:)

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
ولشون کنید بچه ها از طرز حرف زدنشون معلومه از چه جور قماشین!
یه ذره بهشون توجه نکنید دمشونو می ذارن رو کولشونو میرن
آصلا ارزش نداره ما وقتمونو بذاریم پستای اینا رو بخونیم
بذار این دو تا با خودشون حال کنن:lol:

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ولشون کنید بچه ها از طرز حرف زدنشون معلومه از چه جور قماشین!
یه ذره بهشون توجه نکنید دمشونو می ذارن رو کولشونو میرن
آصلا ارزش نداره ما وقتمونو بذاریم پستای اینا رو بخونیم
بذار این دو تا با خودشون حال کنن:lol:

لطفا درست صحبت کن :eek:

مگر اینکه تو اینجا دم داشته باشی بزاری رو کولت از اینجا بری

پس هواستو جمع کن - اینجا نه سر کوچه تونه و نه چاله میدون !

البته از یک پرسپولیسی مثل تو این حرکات دور از ذهن هم نیست ...

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
برخی دوستان تازه وارد (تاکید می کنم برخی دوستان) که قصد دارند تنگنا بازی در بیارند ، لطف کنن حواسشون به خودشون باشه چون اینجا مدیر داره!

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
تسلیت تسلیت / اس‌اس بی‌شخصیت
laugh.gif

سولاخ‌های پایتخت که نتوانستند به دلیل دیر رساندن اسامی بازیکنانشان به آسیا بروند. حالا باید در خانه بشینند و رفتن سرخ‌های ایران را به آسیا تماشا کنند. امسال سال بدی برای پسران سولاخ آبی بود.

اول اینکه از آسیا کنار گذاشته شدند. دوم نتوانستند در ایران قهرمان شوند. سوم باید در خانه بشینند و قهرمان شدن رقیب دیرین خود پرسپولیس را در جام حذفی فوتبال ایران را ببینند و چهارم باید زانوی غم بغل بگیرند و بازی‌ها پرسپولیس را در آسیا تماشا کنند.

هر جای جدول که باشیم بالاتر از استقلال هستیم و آنها مثل همیشه زیر ما هستند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا