alireza_farshid
Registered User
- نوشتهها
- 175
- لایکها
- 1
همه ش یه سانت و نیم از LCD رو می پوشونه و وجودش فقط برای اونایی خوبه که کار با QWERTY براشون راحت نیست وگرنه هیچ مزیت دیگه ای نداره و به مرور هم شل میشه حتما و اتفاقا چون خودش ضربه گیرش خیلی عالیه بهتره برش داری. کافیه یه بار گوشیت با سر بیاد تو آسفالت مثلا تا 70-80 تومن پیاده ت کنه با این افت شدید قیمت خود گوشی هم من که اصلا صرفم نمیاد پول جای تعمیرش بدم!
اگه من به زمان خرید گوشی برمیگشتم! ترجیح می دادم یه pda بخرم حداقل اینقدر افت نمی کرد!
اینو به عنوان اتمام حجتی برای اونایی میگم که قصد خرید این گوشی رو دارند حالا خود دانید.
دوست گرامی هر کسی هر طور دوست داره رفتار میکنه و شما اگه این طور صلاح میدونید و دوست دارین گوشیتون این شکلی باشه حتما این شکلیش بهتره . واسه همین هم گوشی دارای دو حالته
برای ضربه گیری من منظورم این نبود که فلیپ گوشی نقش کیسه هوا رو برای گوشی بازی میکنه بلکه منظورم این بود که از خش شدن صفحه گوشی تا حد زیادی جلوگیری میکنه که اون هم به خاطر ایجاد اختلاف سطحه
برای خرید این گوشی هم شما گوشی رو احتمالا برای گوشی بودنش نخریدید بلکه برای اینکه بقیه بگند گوشی فلان تومنی دست فلانی هست این کار رو کردید . من خودم تا الان اگه بخوایم با این تفکر نگاه کنیم 80 تا 100 هزار تومن ضرر کردم ولی ناراضی نیستم . چون امکانات گوشی رو میدونستم و میدونستم چی دارم میخرم
این فقط جرف من نیست بلکه کسانی رو هم میشناسم که 940 هزار تومن پول دادن و هنوز هم که 330 تومن شده این گوشی از اون ناراضی نیستن
شما شاید انتظار سیستم عاملی رو داشته باشید که مثل ویندوز باشه . پس من بهتون پیشنهاد میکنم اگه پول دارید و همچین چیزی میخواید به جای PDA یک نوت بوک بخرین
این توصیه دوستانه منه و هیچ قصدی در رد یا تایید نظر شما ندارم ولی همونطور که قبلا هم گفتم توی کامنتهای قبلی قبل از خرید باید بدونید از گوشی چی میخواید و بعد برید و خرید کنید و صرف ارزون شدن یا امید به گرون شدن یک چیز همینطوری نرید پولتون رو خرج کنید
به هر حال جناب Prochista ممنونم که بنده رو قابل دونستید و در مورد کامنت بنده اظهار نظر فرمودید
پایدار باشید