• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
همه ش یه سانت و نیم از LCD رو می پوشونه و وجودش فقط برای اونایی خوبه که کار با QWERTY براشون راحت نیست وگرنه هیچ مزیت دیگه ای نداره و به مرور هم شل میشه حتما و اتفاقا چون خودش ضربه گیرش خیلی عالیه بهتره برش داری. کافیه یه بار گوشیت با سر بیاد تو آسفالت مثلا تا 70-80 تومن پیاده ت کنه با این افت شدید قیمت خود گوشی هم من که اصلا صرفم نمیاد پول جای تعمیرش بدم!

اگه من به زمان خرید گوشی برمیگشتم! ترجیح می دادم یه pda بخرم حداقل اینقدر افت نمی کرد!
اینو به عنوان اتمام حجتی برای اونایی میگم که قصد خرید این گوشی رو دارند حالا خود دانید.

دوست گرامی هر کسی هر طور دوست داره رفتار میکنه و شما اگه این طور صلاح میدونید و دوست دارین گوشیتون این شکلی باشه حتما این شکلیش بهتره . واسه همین هم گوشی دارای دو حالته

برای ضربه گیری من منظورم این نبود که فلیپ گوشی نقش کیسه هوا رو برای گوشی بازی میکنه بلکه منظورم این بود که از خش شدن صفحه گوشی تا حد زیادی جلوگیری میکنه که اون هم به خاطر ایجاد اختلاف سطحه

برای خرید این گوشی هم شما گوشی رو احتمالا برای گوشی بودنش نخریدید بلکه برای اینکه بقیه بگند گوشی فلان تومنی دست فلانی هست این کار رو کردید . من خودم تا الان اگه بخوایم با این تفکر نگاه کنیم 80 تا 100 هزار تومن ضرر کردم ولی ناراضی نیستم . چون امکانات گوشی رو میدونستم و میدونستم چی دارم میخرم

این فقط جرف من نیست بلکه کسانی رو هم میشناسم که 940 هزار تومن پول دادن و هنوز هم که 330 تومن شده این گوشی از اون ناراضی نیستن

شما شاید انتظار سیستم عاملی رو داشته باشید که مثل ویندوز باشه . پس من بهتون پیشنهاد میکنم اگه پول دارید و همچین چیزی میخواید به جای PDA یک نوت بوک بخرین

این توصیه دوستانه منه و هیچ قصدی در رد یا تایید نظر شما ندارم ولی همونطور که قبلا هم گفتم توی کامنتهای قبلی قبل از خرید باید بدونید از گوشی چی میخواید و بعد برید و خرید کنید و صرف ارزون شدن یا امید به گرون شدن یک چیز همینطوری نرید پولتون رو خرج کنید

به هر حال جناب Prochista ممنونم که بنده رو قابل دونستید و در مورد کامنت بنده اظهار نظر فرمودید

پایدار باشید

rezajo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان دیروز یه بی نام پی990 رو که پشتش زده بود بی نام قیمت کردم 295 تومن ساختهکجاست این نمونه یعنی بخرمش

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
من خودم اين گوشي را با قيمت 720000 تومان خريدم والان هم كه قيمت اين گوشي افت كرده ناراحت نيستم چون براي كارهاي خاصي اين وشي را خريدم.البته خدا را شكر ميكنم اون زماني كه من گوشي را خريدم مثل الان بازار از جنسهاي چيني و ....پر نبود.

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
من خودم اين گوشي را با قيمت 720000 تومان خريدم والان هم كه قيمت اين گوشي افت كرده ناراحت نيستم چون براي كارهاي خاصي اين وشي را خريدم.البته خدا را شكر ميكنم اون زماني كه من گوشي را خريدم مثل الان بازار از جنسهاي چيني و ....پر نبود.

آقای رضاجو

من خودم NO NAME دارم . و ازش راضیم . البته من 2 - 3 هفته پیش 388 خریدم . اما الحمدالله خیلی از این مشکلاتی که دوستان ( که فرانسه دارند و بعضا گارانتی هم هستند) ندارم . گوشی ماشاا... هزار ماشاا... مثل ساعت که چه عرض کنم مثل یه P990 اصل داره کار میکنه.

البته با توجه به مطلبی که زدید همه گوشی ها چینی اند ولی به نظر من NO NAME ها بهتر از چینی های با مارک فرانسه و حتی لیبل چینی هستند . فقط همونطور که میدونید اول از سریال اصلی بودن گوشی مطمئن بشین تا برای آپدیت به مشکل برنخورین .

پایدار باشید

rezajo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بلااخره این بی نام ها ساخته مالزی هستند یا چین یا هندوستانیه شاید هم آمریکا
دوستم که نمایندگی سیتادل داره میگفت بی نام ها مونتاژ آمریکا هستند حالا نمیدونم چطور میشه فهمید
و خودش معتقد بود که بی نام ها بدلیل اینکه ایران با آمریکا رابطه اقتصادی نداره اینطوری از دوبی وارد ایران میشه

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علیرضا جان
من کارم جوریه که میخوام اطلاعات نوشتاری رو در مورد یک موضوع بصورت جدول بندی مثلا نام-نام خانوادگی-تاریخ بازدید-تاریخ ارایه گزارش و ..... وارد کنم و امکان گذاشتن عکس مربوط به اون یا احتمالا فیلم مربوط به همون ستون هم باشه یا اینکه جدول بندی هم نشد بصورت صفحه به صفحه.
1: ایا همچین امکانی تو 990 هست؟
2: ایا میشه اطلاعات رو به گوشی با قلم بصورت فارسی داد؟ و گوشی اونو بصورت عکس سیو کنه؟ (همچین امکانی رو تو t-mobile mda دیدم.
3: ایا درصورت نبود امکان 1 برنامه نویسی برای سیمبیان به همون راحتی ویژوال بیسیکه؟ تا بشه برنامه اختصاصی برا کار من نوشت.
4: ایا برای کار من پاکت پی سی خوبه یا پی 990 ؟ البته قیمت هم فاکتور خیلی مهمی برام هست.
5: آقا کارتو ول کن به ما جواب بده :lol:
:blush:

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
علیرضا جان
من کارم جوریه که میخوام اطلاعات نوشتاری رو در مورد یک موضوع بصورت جدول بندی مثلا نام-نام خانوادگی-تاریخ بازدید-تاریخ ارایه گزارش و ..... وارد کنم و امکان گذاشتن عکس مربوط به اون یا احتمالا فیلم مربوط به همون ستون هم باشه یا اینکه جدول بندی هم نشد بصورت صفحه به صفحه.
1: ایا همچین امکانی تو 990 هست؟
2: ایا میشه اطلاعات رو به گوشی با قلم بصورت فارسی داد؟ و گوشی اونو بصورت عکس سیو کنه؟ (همچین امکانی رو تو t-mobile mda دیدم.
3: ایا درصورت نبود امکان 1 برنامه نویسی برای سیمبیان به همون راحتی ویژوال بیسیکه؟ تا بشه برنامه اختصاصی برا کار من نوشت.
4: ایا برای کار من پاکت پی سی خوبه یا پی 990 ؟ البته قیمت هم فاکتور خیلی مهمی برام هست.
5: آقا کارتو ول کن به ما جواب بده :lol:
:blush:

سلامم مجید خان گل

در این مورد باید بگم که شما بایستی با توجه به مدل کارتون ببینی با چه ابزاری راحت تری

برای وارد کردن اطلاعات برنامه QickOffice روی گوشی نصبه . میتونی از quick shheet برای این کار اصتفاده کنی . و به صورت Excell ذخیره میشه برات . البته امکاناتش در حد حرفه ای نیست اما برای راه انداختن کار آدم بدرد میخوره

2. گوشی 990 فارسی ساپورت نیست . البته اگه برنامه ای براش بیاد میشه این کار رو کرد ولی با قلم بعید میدونم

برای فارسی دیدن یه مطلب طوری که من امتحان کردم اگه شما به صورت PDF داشته باشی یه چیزی رو با PDF+ گوشی باز میشه و فارسی هم هست . اما دقیقا این چیزی که گفتید رو ندیدم

3. من تا حالا با سیمبین برنامه نویسی نکردم و اصلا دورو برش نرفتم ولی فکر نمیکنم زیاد سخت باشه . اما اگه خودتون میخواین این کار رو انجام بدبد پیشنهاد من جاواس که زحمتی رو که میکشین بشه روی همه گوشی ها اجرا کرد و منفعت مالی و معنوی اون براتون بمونه

4.میگم که شما خودتون باید این رو تشخیص بدین ولی پیشنهاد کامل برای این مورد یه نوت بوکه که خود من هم همین کار رو کردم . همیشه هم میگم نوت بوک که هست یه چیز دیگه اس

5.چشم جواب دادم عزیز دل برادر:blush:

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
بلااخره این بی نام ها ساخته مالزی هستند یا چین یا هندوستانیه شاید هم آمریکا
دوستم که نمایندگی سیتادل داره میگفت بی نام ها مونتاژ آمریکا هستند حالا نمیدونم چطور میشه فهمید
و خودش معتقد بود که بی نام ها بدلیل اینکه ایران با آمریکا رابطه اقتصادی نداره اینطوری از دوبی وارد ایران میشه

به نظر من بعد از گوشیهای اصل فرانسه که فکر نمیکنم با این قیمتها پیدا بشن همین No NAME ها از بقیه بهترن . تجربه من و خوندن چند صفحه آخر همین فروم این مطلبو ثابت میکنه . حالا مال هر جا میخوان باشن . اگه کیفیت براتون مهمه بهترین انتخابه

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایول علیرضا خان
دست گلت درد نکنه حتما ...
آقا شما چرا مدیر نمیشی؟:cool: (البته با اجازه مدیر حاضر)

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
ایول علیرضا خان
دست گلت درد نکنه حتما ...
آقا شما چرا مدیر نمیشی؟:cool: (البته با اجازه مدیر حاضر)

ممنونم مجید جان

اما شاعر راست میگه که:
تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف مگر اسباب بزرگی همه اندازه کنی

یا حق!

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بلوتوث استریو برای p990 تو بازار هست؟ قیمت چنده؟ مثل هدست سیمی حرفه ای کیفیت داره؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

prochista

Registered User
لایک‌ها
0
11- برداشتن قليپ حرف من نيست. توصيه ي خود فروشنده ها و تعميركارهاي موبايله كه عده زيادي رو ديدن كه اين مشكل رو پيدا كردند.( يه هفته پيش يكي از دوستان خودم مجبور شد فلیپش رو بده تعمیر)

2- نه بابا من اون موقع كه گوشي گرون بود هميشه يه جا قايمش مي كردم كسي به مايه داري متهمم نكنه! و به هيچ عنوان هدفم از خريد گوشي پز دادن! (اصطلاحشه ديگه هر چقدر هم كوچه بازاري به نظر بياد!) نبوده و از جانب خودتون قضاوت نكنيد لطفا. در ضمن من 4 سال تموم يه گوشي s55 زيمنس داشتم ( هميشه هم بش افتخار مي كردم چون در سطح خودش گوشی خوبی بود و زمانی بلوتوث و اینفرارد داشت که بقیه گوشی های هم سطحش نداشتند) و چون خراب شد عوضش كردم وگر نه متعقدم موبايل وسيله همه كاره نيست و همين كه كار خودش رو انجام بده و كار باش راحت باشه بسشه. با i-mate و سري n نوكيا تقريبا همه شون كار كردم و به اين نتيجه رسيدم كه p990 بهتر از بقيه است ولي بعد از خريدش و كار كردن باش ديدم عوض شد و هيچ كدوم از خواسته هاي من رو برآورده نكرده تا حالا البته چون بيشتر امكاناتش به درد ماها نمي خوره مثلا اون امكان عكاسي از كارت ويزيتش و فید ریدرش به چه درد ما ميخوره. کار با دوربینش راحت نیست و در حالی که کیفیت صداش خوبه بلندی صداش وحشتناک کمه ، هنگ كردنش زياده اونم وسط كار واجب! (توضيحاتی که در بالا در اين مورد دادید رو می دونم، ولي به نظر من حداقل قبل اين كار بايد به يوزر اطلاع بده كه ميخواد چيكار كنه). برنامه هم براش كمه. البته نگيد كه برم به فوروم نرم افزار موبايل نگاه كنم من فكر نمي كنم هر برنامه اي به درد به خور باشه و چه لزومي داره 6 تا كانورتر (كه خود من هيچ استفاده اي ازش ندارم) و 10 تا منجر رو گوشي نصب كرد ؟ (اكثر برنامه هايي كه تا الان قفلشون شكسته همينان ديگه. با اون كريستال اربيك مزخرف!) تمام این معایب باعث شده اون چند تا مزیتشرو ندید بگیرم .(office و + PDF مثلا که اونم چندان مزیتی نیست چون جون میده تا یه فایل PDF باز کنه)
در ضمن هيچ علاقه اي هم به ويندوز ندارم كه برم به اون دليل PDA بخرم. نوت بوک هم جای خودش رو داره. و در آخر اینکه اون توصیه رو براي اونايي كه اين گوشي رو به عنوان يه pc ميخوان و با ارزون شدن گوشي به فكر خريدش افتادن گفتم.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
11-
در ضمن هيچ علاقه اي هم به ويندوز ندارم كه برم به اون دليل PDA بخرم. نوت بوک هم جای خودش رو داره. و در آخر اینکه اون توصیه رو براي اونايي كه اين گوشي رو به عنوان يه pc ميخوان و با ارزون شدن گوشي به فكر خريدش افتادن گفتم.

علاقه نداشتن شما به ویندوز چه ربطی داره ویندوز موبایل؟ اصلا منطقی هستش 2 تا سیستم 100% متفاوت رو دارید باهم مقایسه میکنید..؟

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
11- برداشتن قليپ حرف من نيست. توصيه ي خود فروشنده ها و تعميركارهاي موبايله كه عده زيادي رو ديدن كه اين مشكل رو پيدا كردند.( يه هفته پيش يكي از دوستان خودم مجبور شد فلیپش رو بده تعمیر)

2- نه بابا من اون موقع كه گوشي گرون بود هميشه يه جا قايمش مي كردم كسي به مايه داري متهمم نكنه! و به هيچ عنوان هدفم از خريد گوشي پز دادن! (اصطلاحشه ديگه هر چقدر هم كوچه بازاري به نظر بياد!) نبوده و از جانب خودتون قضاوت نكنيد لطفا. در ضمن من 4 سال تموم يه گوشي s55 زيمنس داشتم ( هميشه هم بش افتخار مي كردم چون در سطح خودش گوشی خوبی بود و زمانی بلوتوث و اینفرارد داشت که بقیه گوشی های هم سطحش نداشتند) و چون خراب شد عوضش كردم وگر نه متعقدم موبايل وسيله همه كاره نيست و همين كه كار خودش رو انجام بده و كار باش راحت باشه بسشه. با i-mate و سري n نوكيا تقريبا همه شون كار كردم و به اين نتيجه رسيدم كه p990 بهتر از بقيه است ولي بعد از خريدش و كار كردن باش ديدم عوض شد و هيچ كدوم از خواسته هاي من رو برآورده نكرده تا حالا البته چون بيشتر امكاناتش به درد ماها نمي خوره مثلا اون امكان عكاسي از كارت ويزيتش و فید ریدرش به چه درد ما ميخوره. کار با دوربینش راحت نیست و در حالی که کیفیت صداش خوبه بلندی صداش وحشتناک کمه ، هنگ كردنش زياده اونم وسط كار واجب! (توضيحاتی که در بالا در اين مورد دادید رو می دونم، ولي به نظر من حداقل قبل اين كار بايد به يوزر اطلاع بده كه ميخواد چيكار كنه). برنامه هم براش كمه. البته نگيد كه برم به فوروم نرم افزار موبايل نگاه كنم من فكر نمي كنم هر برنامه اي به درد به خور باشه و چه لزومي داره 6 تا كانورتر (كه خود من هيچ استفاده اي ازش ندارم) و 10 تا منجر رو گوشي نصب كرد ؟ (اكثر برنامه هايي كه تا الان قفلشون شكسته همينان ديگه. با اون كريستال اربيك مزخرف!) تمام این معایب باعث شده اون چند تا مزیتشرو ندید بگیرم .(office و + PDF مثلا که اونم چندان مزیتی نیست چون جون میده تا یه فایل PDF باز کنه)

به هر حال جناب Proticta عزیز ممنونم که صحبتهای بنده رو حمل بر بحث فرسایشی نکردین و معقولانه جواب دادین . این یعنی گفتمان که متأسفانه هنوز خیلی از ماها به همچین فرهنگی نرسیدیم . به امید روزی که همه ما مخصوصا خودم فرهنگ اینجور بحث ها رو داشته باشیم

پایدار باشید

prochista

Registered User
لایک‌ها
0
به هر حال جناب Proticta
؟؟؟ فضا فضای مردونه ای به هر حال!

علاقه نداشتن شما به ویندوز چه ربطی داره ویندوز موبایل؟ اصلا منطقی هستش 2 تا سیستم 100% متفاوت رو دارید باهم مقایسه میکنید..؟

Windows Mobile is a compact operating system combined with a suite of basic applications for mobile devices based on the Microsoft Win32 API. Devices which run Windows Mobile include Pocket PCs, Smartphones, and Portable Media Centers. It is designed to be somewhat similar to desktop versions of Windows.​

similar بودنش رو که قبول دارید؟
(1. ویندوز موبایل هم یه جور ویندوزه به هر حال. 2. بحث رو کش نمیدم.)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
؟؟؟ فضا فضای مردونه ای به هر حال!

Windows Mobile is a compact operating system combined with a suite of basic applications for mobile devices based on the Microsoft Win32 API. Devices which run Windows Mobile include Pocket PCs, Smartphones, and Portable Media Centers. It is designed to be somewhat similar to desktop versions of Windows.​

similar بودنش رو که قبول دارید؟
(1. ویندوز موبایل هم یه جور ویندوزه به هر حال. 2. بحث رو کش نمیدم.)

استاد.. یکم اصلاحات اینجا زیر سوال میرن.. اون دیسته دیوایسهایی که شما میگید Windows Mobile SmartPhone Edition هستن و اون دسته که این نوشته منظورشه Windows Mobile for PPC و یا تبلت ادیشن هستن..

عملکرد اون WM4SP دقیقا مشابه سیمبین هاست.. پس اصلا فرقی احساس نمیکنید..

در ضمن بعضی نکات که اینجا اشاره کرده تو سیمبین ها هم شبیه ویندوز معمولیه.. اصلا منطقی پشتش نیست..

اگه وین موبایل پلتفرم مورد داری بود پام این پلتفرم رو قبول نمیکرد..;)

بالا