• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام خسته نباشید
الان بهترین بیمه عمر برای پس انداز و حوادث چیه؟
و اینکه قبل از بیمه شدن آزمایش میگیرن برای سلامتی کامل یا کسی که بیماری داشته باشه هم میتونه بیمه بشه؟
و اینکه الان دولت میخواد کاری کنه که هر نفر فقط یک بیمه داشته باشه شامل بیمه عمر هم میشه؟
با تشکر
با درود
من خودم برای بیمه عمر سامان دارم کار می کنم و ما در بیمه سامان مدعی هستیم که بهترین خدمات را در بیمه عمر و سرمایه گذاری داریم ارائه میدیم! در زمینه سود قطعی برای پس انداز بیمه سامان تا 25% سود میده (که البته بستگی به سبد انتخابی ریسک پذیری داره) و این بالاترین میزان سود در تمام بیمه هاست! و این سودی است که در طول 4 سال گذشته ارائه شده و امسال هم به همین منوال خواهد بود ان شاالله!
در مورد پوشش حوادث:
بیمه سامان برای سرمایه فوت 25 برابر میزان مبلغی که برای بیمه سرمایه گذاری به طور سالیانه پرداخت می کنید(تا حداثر مبلغ 200 میلیون تومان) می پردازد! به علاه اینکه سرمایه پس انداز هم به وارثان بیمه شده پرداخت می شود!
در صورت فوت بر اثر حادثه میزان 4 برابر سرمایه فوت (و تا حداکثر 800 میلیون) به بازماندگان بیمه شده (که خود بیمه شده مشخص می کند) پرداخت خواهد شد! به علاه اینکه سرمایه پس انداز هم به وارثان بیمه شده پرداخت می شود!
برای از کار افتادگی دائم 50% برابر سرمایه فوت پرداخت خواهد شد! تا مدت حداکثر 10 سال (با توجه به مدت قرارداد) حق بیمه شما از طرف بیمه سامان پرداخت می شود و حتی در صورت تمایل بیمه شده می تواند تا دو برابر میزان پرداخت سالیانه بیمه، در مدت زمان تحت بیمه، به بیمه شده پرداخت شود!
در صورت ابتلا به بیماری های خاص(سکته قلبی، سکته مغزی، سرطان و...) تا سقف 30 میلیون تومان با توجه به اندوخته ی سرمایه گذاری و بدون توجه به میزان هزینه های تحمیل شده پرداخت خواهد شد!
در مورد آزمایشات پزشکی:
در صورتی که سرمایه بیمه نامه از حد خاصی بیشتر باشد و یا در صورتی که شخص متقاضی بیمه سابقه بیماری خاص یا جراحی خاصی داشته باشد، می بایست قبل از صدور بیمه نامه و البته به هزینه ی بیمه سامان آزمایشات و معاینات پزشکی انجام دهد.

و اینکه تا جایی که من اطلاع دارم در زمینه بیمه عمر مشکلی وجود ندارد! و بیمه شده می تواند از چند شرکت بیمه، تحت پوشش بیمه قرار بگیرد! ( با توجه به خبری که شما گفته اید در این مورد پیگیری خواهم کرد و اگر تغییری ایجاد شده باشد به اطلاعتون می رسانم)
/
ضمنا برای مشاوره بیشتر و حتی حضوری من در خدمتتون خواهم بود! : )

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام خسته نباشید
الان بهترین بیمه عمر برای پس انداز و حوادث چیه؟
و اینکه قبل از بیمه شدن آزمایش میگیرن برای سلامتی کامل یا کسی که بیماری داشته باشه هم میتونه بیمه بشه؟
و اینکه الان دولت میخواد کاری کنه که هر نفر فقط یک بیمه داشته باشه شامل بیمه عمر هم میشه؟
با تشکر

بهترین شرکت وجود ندارد؛چون 90 درصد خدمات شرکت ها،یکسالن هست؛در پوشش های اضافی اگر مساله خاصی مد نظرتون نباشه،فرقی نمیکنه از چه شرکتی بیمه تهیه کنید و در این صورت بهتر هست معیارتون اعتماد به شرکت،اعتماد به نماینده شرکت و کارکرد سوددهی باشد
که بدون در نظر گرفتن مسائل خاص،بطور عام من بیمه 1-ما،2-پارسیان،3-ملت و سامان رو پیشنهاد میدم هستند؛و بیمه سرمد و تعاون هم در شروع سود خوبی داده است؛

آزمایشات با توجه به سن و سرمایه ممکن هست نیاز باشه
معمولا در افراد هم سرمایه ها ابتدا کم هستند و سپس افزایش پیدا میکنند
اگر هم به آزمایش نیاز باشه،در همه شرکت ها،آزمایش به هزینه شرکت بیمه انجام میشه

پیشنهاد میدم مطلب زیر رو مطالعه بفرمایید و اگر سوالی بود بپرسید

http://forum.persiantools.com/threads/راهنمایی-جامع-تهیه-بیمه-عمر-و-سرمایه-گذاری-و-انتخاب-شرکت-بیمه.767330/
با درود
من خودم برای بیمه عمر سامان دارم کار می کنم و ما در بیمه سامان مدعی هستیم که بهترین خدمات را در بیمه عمر و سرمایه گذاری داریم ارائه میدیم! در زمینه سود قطعی برای پس انداز بیمه سامان تا 25% سود میده (که البته بستگی به سبد انتخابی ریسک پذیری داره) و این بالاترین میزان سود در تمام بیمه هاست! و این سودی است که در طول 4 سال گذشته ارائه شده و امسال هم به همین منوال خواهد بود ان شاالله!
در مورد پوشش حوادث:
بیمه سامان برای سرمایه فوت 25 برابر میزان مبلغی که برای بیمه سرمایه گذاری به طور سالیانه پرداخت می کنید(تا حداثر مبلغ 200 میلیون تومان) می پردازد! به علاه اینکه سرمایه پس انداز هم به وارثان بیمه شده پرداخت می شود!
در صورت فوت بر اثر حادثه میزان 4 برابر سرمایه فوت (و تا حداکثر 800 میلیون) به بازماندگان بیمه شده (که خود بیمه شده مشخص می کند) پرداخت خواهد شد! به علاه اینکه سرمایه پس انداز هم به وارثان بیمه شده پرداخت می شود!
برای از کار افتادگی دائم 50% برابر سرمایه فوت پرداخت خواهد شد! تا مدت حداکثر 10 سال (با توجه به مدت قرارداد) حق بیمه شما از طرف بیمه سامان پرداخت می شود و حتی در صورت تمایل بیمه شده می تواند تا دو برابر میزان پرداخت سالیانه بیمه، در مدت زمان تحت بیمه، به بیمه شده پرداخت شود!
در صورت ابتلا به بیماری های خاص(سکته قلبی، سکته مغزی، سرطان و...) تا سقف 30 میلیون تومان با توجه به اندوخته ی سرمایه گذاری و بدون توجه به میزان هزینه های تحمیل شده پرداخت خواهد شد!
در مورد آزمایشات پزشکی:
در صورتی که سرمایه بیمه نامه از حد خاصی بیشتر باشد و یا در صورتی که شخص متقاضی بیمه سابقه بیماری خاص یا جراحی خاصی داشته باشد، می بایست قبل از صدور بیمه نامه و البته به هزینه ی بیمه سامان آزمایشات و معاینات پزشکی انجام دهد.

و اینکه تا جایی که من اطلاع دارم در زمینه بیمه عمر مشکلی وجود ندارد! و بیمه شده می تواند از چند شرکت بیمه، تحت پوشش بیمه قرار بگیرد! ( با توجه به خبری که شما گفته اید در این مورد پیگیری خواهم کرد و اگر تغییری ایجاد شده باشد به اطلاعتون می رسانم)
/
ضمنا برای مشاوره بیشتر و حتی حضوری من در خدمتتون خواهم بود! : )

در مورد بالاترین سود باید خدمت شما عرض کنم:بیمه ما،3 سال گذشه 27 درصد سود داده
بیمه پارسیان در 4 سال گذشته،متوسط 25.05 سود داده
پس بیمه سامان،بیشترین سود بیمه عمر رو نداده است و اینکه سود تضمینی سبد پرریسک در بیمه سامان 12 درصد هست اما در سایر بیمه ها 18 در 5 سال او،15 در 5 سال دوم و 10 برای بالای 10 سال هست

شرایطی که فرمودید تقریبا در همه شرکت ها وجود دارند و تنها اختلافات جزئی وجود دارد(مثلا سرمایه فوت بر اثر حادثه بیمه سامان 800 میلیون هست؛اما باید دید همه به سرمایه 800 میلیونی نیاز دارند و یا توانایی پرداخت حق بیمه اش را دارند یا همان 400 میلیون در حادثه برایشان کافی هست)

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در مورد بالاترین سود باید خدمت شما عرض کنم:بیمه ما،3 سال گذشه 27 درصد سود داده
بیمه پارسیان در 4 سال گذشته 25.05 سود داده
پس بیمه سامان،بیشترین سود بیمه عمر رو نداده است و اینکه سود تضمینی سبد پرریسک در بیمه سامان 12 درصد هست اما در سایر بیمه ها 18 در 5 سال او،15 در 5 سال دوم و 10 برای بالای 10 سال هست

شرایطی که فرمودید تقریبا در همه شرکت ها وجود دارند و تنها اختلافات جزئی وجود دارد(مثلا سرمایه فوت بر اثر حادثه بیمه سامان 800 میلیون هست؛اما باید دید همه به سرمایه 800 میلیونی نیاز دارند و یا توانایی پرداخت حق بیمه اش را دارند یا همان 400 میلیون در حادثه برایشان کافی هست)
در مورد بالاترین سود حق با شماست! من اشتباه کردم!
و همون طور که خودتون هم گفتید تقریبا تا 90% موارد پوشش های بیمه ای شرکت ها با هم مشابه هستند!

موفق باشید!

amirfakhrian

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
من تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستم ولی برای پوشش هزینه های پزشکی به فکر بیمه تکمیلی هستم. چند نفر از دوستان در این مورد بیمه عمر رو پیشنهاد کردند. آیا بیمه عمر هزینه های پزشکی رو هم تحت پوشش قرار می ده؟ و اگر می ده تا چه میزان و نوعی؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام
من تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستم ولی برای پوشش هزینه های پزشکی به فکر بیمه تکمیلی هستم. چند نفر از دوستان در این مورد بیمه عمر رو پیشنهاد کردند. آیا بیمه عمر هزینه های پزشکی رو هم تحت پوشش قرار می ده؟ و اگر می ده تا چه میزان و نوعی؟
خیر؛بیمه عمر،بیمه درمانی نیست؛فقط میتوانید پوشش اضافی امراض خاص که در همه شرکت ها وجود دارد تهیه کنید که هزینه های سکته قلبی،سکته مغزی،عمل قلب باز،شیمی درمانی و هزینه درمان سرطان و پیوند اعضای اصلی درونی بدن رو تحت پوشش قرار میده که برخی شرکت ها یک بار و بصورت غرامت هزینه میپردازند و برخی شرکت ها،چند بار تا سف مشخص شده و بصورت هزینه درمان؛
نوعی بیمه تکمیلی رو شرکت بیمه پارسیان با بیمه عمر ارائه میده که جزئیاتش رو در این پست میتونین مطالعه کنید:
http://forum.persiantools.com/threa...-انتخاب-شرکت-بیمه.767330/page-5#post-11827719

بیمه پاسارگاد هم با بیمه عمر،کارت اس او اس رایگان ارائه میداد که با فرانشیز 30 درصد و حداکثر تا 10 میلیون هزینه های بستری رو جبران میکنه؛اما تا کی این طرح ادامه داره رو نمیدونم

در مورد بیمه های تکمیلی باید بدونید فقط شرکت کمک رسانان ایران و بیمه ملت،بیمه تکمیل درمان انفرادی و خانواده ارائه میدن

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بیمه شدگان بیمه دی حواسشون باشه.
گوش به زنگ باشند...

morteza930

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من بیمه عمر پارسانم الان 5 سال شده
وقتی خواستم بیمه بگیرم شرط مهم برام اندوخته نهایی و وام بصورت متعدد بود
نماینده بیمه اطلاعات غلط بهم داد و گفت محدویت وام نداره و هر چی بخوایی میتونی وام بگیری
بار اول همینجوری وام کمی گرفتم و بار دوم بخاطر مشکلاتی دوباره وام گرفتم اون موقع بود که فهمیم فقط دوبار میشه وام گرفت
گذشته ها گذشته و کاری هم نمیشه کرد الان باید چکار کنم بهترین راه حل چیه
1 برم بیمه نامه رو کنسل کنم و یه جای دیگه خودمو بیمه کنم که محدودیت وام نداشته باشه
2 سقف پرداخت رو به حداقل برسونم و یه جای دیگه برم برا خودم بیمه باز کنم
3 بهترین راه حل بنظر شما چیه چون واقعا موضوع گرفتن وام بدون محدودیت برام مهمه
ممنون

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
بیمه شدگان بیمه دی حواسشون باشه.
گوش به زنگ باشند...

نگران نباشید این شتریه که در خونه همه میخوابه! یواش یواش بیمه شدگان سایر بیمه ها هم (پارسیان پاسارگاد سامان کوفت و...) هم حواسشون رو باید جمع کن منتهی بزارید زمان شروع به عمل کردن به وعده هاشون برسه(10 15 سال دیگه)!!

فعلا که در فقط در حال اخذ و چاپیدن پول ملت ساده لوح اند...

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام
من بیمه عمر پارسانم الان 5 سال شده
وقتی خواستم بیمه بگیرم شرط مهم برام اندوخته نهایی و وام بصورت متعدد بود
نماینده بیمه اطلاعات غلط بهم داد و گفت محدویت وام نداره و هر چی بخوایی میتونی وام بگیری
بار اول همینجوری وام کمی گرفتم و بار دوم بخاطر مشکلاتی دوباره وام گرفتم اون موقع بود که فهمیم فقط دوبار میشه وام گرفت
گذشته ها گذشته و کاری هم نمیشه کرد الان باید چکار کنم بهترین راه حل چیه
1 برم بیمه نامه رو کنسل کنم و یه جای دیگه خودمو بیمه کنم که محدودیت وام نداشته باشه
2 سقف پرداخت رو به حداقل برسونم و یه جای دیگه برم برا خودم بیمه باز کنم
3 بهترین راه حل بنظر شما چیه چون واقعا موضوع گرفتن وام بدون محدودیت برام مهمه
ممنون

در مورد وام بیمه عمر پارسیان باید بدانید اولا در 10 سال اول بهره 19% دارد،اقساطش 4 سالهه هست و 2 بار محدودیت وام وجود دارد؛در حالی که در سایر شرکت ها،وام در 5 سال اول 22% و در 4 سال دوم 19% است؛وام دو یا سه ساله هستند و این محدودیت وجود ندارد؛
پس بهره کمتر و اقساط بیشتر این شرکت،وام برای مبالغ بالا را ممکن میسازد؛

در مورد وام بیمه عمر،خیلی از افراد این اعتقاد را دارند که وام مبالغ خرد و برای مخارج روزمره تهیه کنند؛اما من خودم شخصا فکر میکنم وام های بیمه عمر برای 2-3 مورد مخارج بزرگ مثل ازدواج فرزندان و یا تامین مخارج بزرگ اورژانسی مثل حوادث و بیماری ها هست؛ برای همین هست که من خودم به امید دریافت وام با مبلغ بالا،بیمه پارسیان رو برای بیمه گذاری عمر انتخاب کردم؛

البته الان اگر بهره وام ها کاهش یاد،دیگر وام ۲۲ درصد بیمه های عمر شاید چندان جذاب نباشد

هنگام امضای قرارداد،یک فرم اطلاع از شرایط بهره مندی به شما میدهند که از قبل د سایت شرکت هم موجود است و در ان کاملا شرایط وام و برداشت و .... ذکر شده؛

اما بازخریدی بیمه عمر،با اینکه بیشار از 5 سال شده،اما باز هم فکر خوبی نیست؛چون هدف از بیمه عمر،فقط دریافت وام و تامین مالی نیست،بلکه پوشش تمام عمر شما در برابر ریسک فوت و کمبود درآمد هست؛
پس بنظرم من اگر واقعا به وام برای شما خیلی مهم است،یک بیمه عمر از شرکت پارسیان یا ملت تهیه کنید و اون بیمه عمر رو هم نگه دارید؛(اگر از نظر اقتصادی نمیتوانید،بیمه اول رو بازخرید کنید)

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
نگران نباشید این شتریه که در خونه همه میخوابه! یواش یواش بیمه شدگان سایر بیمه ها هم (پارسیان پاسارگاد سامان کوفت و...) هم حواسشون رو باید جمع کن منتهی بزارید زمان شروع به عمل کردن به وعده هاشون برسه(10 15 سال دیگه)!!

منبع بیاورید!دلیل بیاورید!

یادم هست سر مقایسه تامین اجتماعی و بیمه عمر که با هم بحث میکردیم شما در نهایت سکوت کردین؟

شما ما رو ساده لوح خطاب کردین؟توهین کردین!باید سند بیاورید و اثبات کنید

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

اتفاقا بیمه عمر ورشکستگی نداره... چون اصولیه
بحث ورشکستگی اینا بیشتر میره رو ضررهای شخص ثالث و بدنه و.... و یه مقدار پولهای ... و مدیریت غلط.

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
منبع بیاورید!دلیل بیاورید!

یادم هست سر مقایسه تامین اجتماعی و بیمه عمر که با هم بحث میکردیم شما در نهایت سکوت کردین؟

شما ما رو ساده لوح خطاب کردین؟توهین کردین!باید سند بیاورید و اثبات کنید

اتفاقاً اونیکه سکوت کرد شما بودین نه من! برید و اون تاپیک رو بخونید من گفتم بررسی اجمالی کردم و ازتون سوالی کردم (یادم نیست چی) اما شما جوابی ندادی!
توهین کردم؟... من؟... به کی؟ بیمه عمر!!! ببخشید بیمه عمر.
تعصب کورمورانه رو موضوعی گاهی خیلی خیلی خطرناک میتونه باشه گرامی.

اتفاقا بیمه عمر ورشکستگی نداره... چون اصولیه
بحث ورشکستگی اینا بیشتر میره رو ضررهای شخص ثالث و بدنه و.... و یه مقدار پولهای ... و مدیریت غلط.

پس برای چی خود شما آلارم دادین درباره بیمه دی؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اتفاقاً اونیکه سکوت کرد شما بودین نه من! برید و اون تاپیک رو بخونید من گفتم بررسی اجمالی کردم و ازتون سوالی کردم (یادم نیست چی) اما شما جوابی ندادی!

خب اگر اینها فقط بیمه عمر داشتن که مشکلی نبود. ضررهای شخص ثالث و... بحث اصلیه.
فکر کنم از امسال ، بیمه ها دیگه مجبور به فروش شخص ثالث نیستند.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110

من متوجه پاسخ شما نشدم و تلان پاسخ دادم

دوما شما بیمه گذاران عمر رو ساده لوح خطاب کردید،این یعنی توهین
خطاب کردن چاپیدن،یا ساده لوح،در یک مساله شناخته شدن جهانی،نشان از عدم آگاهی یا تعصب کورکورانه دارد

ضمنا شما پیشبینی کردید سایر شرکت ها ورشکست میشوند؛من از شما مدرک میخواهم؛
اگر مدرکی در این باب ندارید،بهتر.هست سکوت کنید و مردم را گول نزنید

Sent from my E5823 using Tapatalk

omid109

Registered User
لایک‌ها
37
منم میخوام بیمه عمر بشم توی شهرک ما سه تا نماینده بیمه هست ایران پاسارگاد و پارسیان فقط نمیدونم بیمه ایران سرمایه گذاری هم هست یا نه و اینکه آیا میشه آنلاین ثبت نام کرد؟ هرچند به نظرم بیمه عمر فایده زیادی نداره باتوجه به این همه گرونی و تورم 25سال دیگه یه ساندویچ میشه 5میلیون تومان اصلا ممکنه قحطی آب بیاد و یک لیتر آب بشه 100هزار تومان قبوض مختلف هر کدوم 50میلیون در ماه بشوند! حالا مثلا بیمه 200میلیون بده در 25سال بعد هیچ کاری خاصی نمیشه با 200میلیون کرد

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
منم میخوام بیمه عمر بشم توی شهرک ما سه تا نماینده بیمه هست ایران پاسارگاد و پارسیان فقط نمیدونم بیمه ایران سرمایه گذاری هم هست یا نه و اینکه آیا میشه آنلاین ثبت نام کرد؟ هرچند به نظرم بیمه عمر فایده زیادی نداره باتوجه به این همه گرونی و تورم 25سال دیگه یه ساندویچ میشه 5میلیون تومان اصلا ممکنه قحطی آب بیاد و یک لیتر آب بشه 100هزار تومان قبوض مختلف هر کدوم 50میلیون در ماه بشوند! حالا مثلا بیمه 200میلیون بده در 25سال بعد هیچ کاری خاصی نمیشه با 200میلیون کرد

شما اگر به بیمه عمر اعتقادی ندارین،بهتر هست سراغش نرین؛
بیمه عمر تامین آتیه از طریق پس انداز های خرد شماست؛اگر به این روش تامین آتیه اعتقاد ندارید،بهتر هست روش دیگه ای. و در پیش بگیرین؛
اما واقعا اگر فکر میکنید ۳۰ سال دیگه،یه ساندویچ میشه ۵میلیون همان بهتر که الان همه پولتون رو دلار و طلا بکنین،چون اون موقع پول هرجا باشه بی ارزشه؛
به هرحال الان سود بیمه از سود بانکی هم بالا تر اومده و برای همین برای روش تامین آتیه جذاب ترش کرده؛

در مورد انتخاب شرکت،باید تمایل شما به شرکت خاص،اعتماد به نماینده شرکت ،عملکرد سوددهی شرکت و تفاوت های خاص در پوشش های اضافی و روش بهره مندی رو در نظر داشته باشین،که همه رو در تاپیک زیر توضیح داده ام،مطالعه بقرمایید و اگر سوالی بود در خدمت هستم

http://forum.persiantools.com/threa...عمر-و-سرمایه-گذاری-و-انتخاب-شرکت-بیمه.767330/

بیمه ایران هم بیمه عمر و سرمایه گذاری به اسم بیمه مان دارد

Sent from my E5823 using Tapatalk

blade.runner

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام دوستان من می خواستم برای بیمه عمر اقدام کنم شرکتی که انتخاب کردم بیمه ما هست از تو سایتسون این 2 تا جدول در آوردم لطفا نظرتون در مورد نحوه انتخاب آپشن ها بگید
ohayg5yuh00ff119he6e.jpg

ndh90u16hxzlfa2vuixj.jpg

به نظرتون سرمایه فوت وفوت دراثر حادثه خوب انتخاب کردم یا نه ؟
ممنون

بالا