با درودسلام خسته نباشید
الان بهترین بیمه عمر برای پس انداز و حوادث چیه؟
و اینکه قبل از بیمه شدن آزمایش میگیرن برای سلامتی کامل یا کسی که بیماری داشته باشه هم میتونه بیمه بشه؟
و اینکه الان دولت میخواد کاری کنه که هر نفر فقط یک بیمه داشته باشه شامل بیمه عمر هم میشه؟
با تشکر
من خودم برای بیمه عمر سامان دارم کار می کنم و ما در بیمه سامان مدعی هستیم که بهترین خدمات را در بیمه عمر و سرمایه گذاری داریم ارائه میدیم! در زمینه سود قطعی برای پس انداز بیمه سامان تا 25% سود میده (که البته بستگی به سبد انتخابی ریسک پذیری داره) و این بالاترین میزان سود در تمام بیمه هاست! و این سودی است که در طول 4 سال گذشته ارائه شده و امسال هم به همین منوال خواهد بود ان شاالله!
در مورد پوشش حوادث:
بیمه سامان برای سرمایه فوت 25 برابر میزان مبلغی که برای بیمه سرمایه گذاری به طور سالیانه پرداخت می کنید(تا حداثر مبلغ 200 میلیون تومان) می پردازد! به علاه اینکه سرمایه پس انداز هم به وارثان بیمه شده پرداخت می شود!
در صورت فوت بر اثر حادثه میزان 4 برابر سرمایه فوت (و تا حداکثر 800 میلیون) به بازماندگان بیمه شده (که خود بیمه شده مشخص می کند) پرداخت خواهد شد! به علاه اینکه سرمایه پس انداز هم به وارثان بیمه شده پرداخت می شود!
برای از کار افتادگی دائم 50% برابر سرمایه فوت پرداخت خواهد شد! تا مدت حداکثر 10 سال (با توجه به مدت قرارداد) حق بیمه شما از طرف بیمه سامان پرداخت می شود و حتی در صورت تمایل بیمه شده می تواند تا دو برابر میزان پرداخت سالیانه بیمه، در مدت زمان تحت بیمه، به بیمه شده پرداخت شود!
در صورت ابتلا به بیماری های خاص(سکته قلبی، سکته مغزی، سرطان و...) تا سقف 30 میلیون تومان با توجه به اندوخته ی سرمایه گذاری و بدون توجه به میزان هزینه های تحمیل شده پرداخت خواهد شد!
در مورد آزمایشات پزشکی:
در صورتی که سرمایه بیمه نامه از حد خاصی بیشتر باشد و یا در صورتی که شخص متقاضی بیمه سابقه بیماری خاص یا جراحی خاصی داشته باشد، می بایست قبل از صدور بیمه نامه و البته به هزینه ی بیمه سامان آزمایشات و معاینات پزشکی انجام دهد.
و اینکه تا جایی که من اطلاع دارم در زمینه بیمه عمر مشکلی وجود ندارد! و بیمه شده می تواند از چند شرکت بیمه، تحت پوشش بیمه قرار بگیرد! ( با توجه به خبری که شما گفته اید در این مورد پیگیری خواهم کرد و اگر تغییری ایجاد شده باشد به اطلاعتون می رسانم)
/
ضمنا برای مشاوره بیشتر و حتی حضوری من در خدمتتون خواهم بود! : )