IMAN.BESTBOY
کاربر تازه وارد
شما لطف دارید
رام گوشیتو عوض کن ببین کاری از پیش میبری؟؟:blush:
والله من در مورد گوشياي نوكيا استادم ولي در مورد پاكت پي سي تازه كارم
اگه حوصله داري در مورد تعويض رام يه توضيحي بده يا لينكي چيزي لطف كن:blush:
شما لطف دارید
رام گوشیتو عوض کن ببین کاری از پیش میبری؟؟:blush:
عزیز اولا این Informobility رو من نتونستم پیدا کنم بنابر این اگه کسی لینکشو بمن بده (و ترجیحا خودش هم امتحانش کرده و راضی بوده) منو مرید خودش کرده!!!
در مورد Pdf هم میشه بفرمائید از کدوم برنامه استفاده میکنین؟ از برنامه ارجینالی که رو خود ویندوز 5 هستش یا از آکروبات ریدر یا چی؟
ممنون میشم از راهنمائی بیشترتون.تا همین جاش هم دستتون طلا!!!!
آقايون اين سوال جوابش برام خيلي مهمه
اين گوشي من بعد دوماه مشكل پيدا كرد كه ديگه ويندوزش بالا نيومد. تاقبلش خوب بود. اما ديگه حتي هاردريست هم روش كار نميكرد. بردمش گارانتي اول كه گفت خودم خراب كردم بايد 25تومن بدم كه ندادم. رامش رو دوباره ريخت و داد بهم. اما امروز بازهم همينجوري شد. يعني اينبار با اينكه هيچ برنامه اي روش نريخته بودم ريست كه كردم ديگه ويندوزش بالا نيومد. الآنم كه حتي هاردريست هم نميشه.
مشكل از كجا ميتونه باشه؟ سخت افزاريه يا نرم افزاري؟ اگه بازهم برام درست كنه ممكنه بازم اين مشكل پيش بياد؟
الآن حسابي رفتم تو اين فكر كه كلا گوشيم رو عوض كنم.
با قيمت حدود 500تا600 تومن كدوم پاكت پي سي رو پيشنهاد ميكنين؟ الآن ده روزه كه كلا تعطيل شدم.![]()
در حالي كه صدا قطع مي باشد از هندسفري به خوبي صدا پخش ميشه و بديش اينه كه وقتي صداي گوشي قطع ميشه وقتي كسي هم زنگ مي زنه نه صداي من ميره نه صداي اون مياد يعني گوشي غير قابل استفاده ميشه![]()
در مورد مشكلم هم بايد بگم موقعي كه زنگ مي خوره صداي زنگ واضح و درست پخش مي شه پس چرا مثلا وقتي با مديا پلير اهنگ پخش مي كني صدا نمياد؟؟؟ بابا اينكه بازرش سالمه![]()
برای خوندن pdf از adobe reader LE استفاده کنید. عربایزر سایت های فارسی رو برای من بدون مشکل باز می کنه.. از PIE استفاده می کنید یا opera ؟
مشخصات دستگاه خودتون رو هم حتماً ذکر کنید (بهتره در امضاتون بگذارید)
عزیز
دستگاه من Dopod 818 است که از مالزی خریدمش و هیچگونه زبان عربی یا فارسی روش نصب نبود. .برای Pdf ها از ClearVue که رو خود ویندوزش بود استفاده میکردم که الان با راهنمائی شما Acrobat رو هم یه امتحانی میکنم.برای اینترنت هم از ]Internet Explorer خود ویندوز پاکت پی سی استفاده میکنم که همانطور که قبلا هم اشاره کردم حتی پس از نصب اربایزر و برداشتن تیک های لازمه!!!سایتهای فارسی غیر قابل روئت و در صورتی که خوش شانس باشم بصورت حروف مقطع و از چپ به راست نمایش داده میشوند.
لطفا در صورت امکان اگر کسی لینکی از Informobility داره به بنده بفرسته تا اونو هم یه تستی بکنم.
از راهنمائی همه بزرگواران سپاسگذارم.
امیر-مالزی
قربان صفحه ی پیش علیرضا لینک in4mobility رو داد ها!
راهنمای عناوین رو سرچ کنید، همه ی نرم افزار های معرفی شده اونجا لیست شدن.
درضمن عربایزری که در حال حاضر نصب دارید رو آن اینستال کنید و ایـن یکی رو به همون روشی که توضیح داده شده بریزید، ببینید مشکل حل نمی شه؟ هیچ کدوم از ستینگ هارو هم لازم نیست دستکاری کنید، فقط first.cab رو نصب کنید، آن اینستالش کنید و بعد second.cab رو نصب کنید. من همینو ریختم و الان با سایتای فارسی مشکلی ندارم..
![]()
![]()
سلام داش ایمان.سلام به همه بچه هاي خوب اينجا
اولي كه خيلي عجيبه اينه كه صدا از گوشيم بعضي وقتا در نمياد يعني مثلا يك آهنگ پخش مي كنم از گوشي صدايي نمياد و جالب اينه كه ممكنه با يك سافت ريسيت يا چندتا كليك اضافي صداش در بياد و موقتي درست بشه
ضمنا در همون حالي كه صدا قطع مي باشد از هندسفري به خوبي صدا پخش ميشه و بديش اينه كه وقتي صداي گوشي قطع ميشه وقتي كسي هم زنگ مي زنه نه صداي من ميره نه صداي اون مياد يعني گوشي غير قابل استفاده ميشه
و جالب اينه كه با يك هارد ريسيت يا سوفت رسيت احتمال داره شانسي صدا وصل بشه
.....................................................:hmm:
سلام داش ایمان.
دیشب adsl من یک هو قاطی کرد دیگه وصل نشد. شرمنده
اینجارو ببین. به احتمال زیاد برات همچین اتفاقی افتاده. مال من هم تا حالا 2-3 بار اینجوری شده ولی بایه سافت درست شده بعدش. (البته من هیچ وقت از هندزفری استفاده نمیکنم. عاشق هندز بیزی هستم!!)
اگر که نه شاید سوکت اسپیکرت شُل شده باشه. اینجا رو هم ببین. این یکی رو هم ببین.
موفق باشی
سلام حاج نيما ممنون از اين همه لطف و محبت
شما هميشه منو شرمنده مي كني
حاجي الان چندتا از اين تردها رو خوندم يه جاش فرهاد نوشته بود چند بار هندسفري رو بزن تو جاش و سريع بكش اينكارو كردم فكر كنم جك هندسفري كامل شكستhno:
اينم عاقبت گوش دادن بي چون و چرا به حرف ديگران:worried:
تعویض رام کمکی نمی کنه..
اون ترد اگه دقت می کردید در مورد مشکل جک هندزفری آیمیت جم بود. جک هندزفری جم با جمین فرق می کنه..
تا جایی که من می دونم تنها راه عوض کردن جک هندزفریه، و بهترین کار اینه که ببرید یه نمایندگی مجاز (شهر خودتون یا جای دیگه). من اون موقع دستگاهم گارانتی بود، مصادف هم بود با دوران طلایی اکسون، برام رایگان تعویضش کردن!
تاکید می کنم، اگه حرفه ای نیستید خودتون باز نکنید دستگاه رو، ممکنه وضعیت خراب تر بشه. با شرکت فیتکو یا اکسون تماس بگیرید و ازشون بپرسید جک هندزفری ( تاکید کنید تا با مشکل بازر اشتباه نگیرن) یه جمین رو که گارانتی خودشون نیست رو با چه مبلغی تعمیر می کنن... و ازشون بپرسید که الان در انبار موجودی دارن یا نه! ... ظاهراً با تیپاکس دستگاه رو می تونید بفرستید و با تیپاکسم بر می گردونن.
میلاد عزیز و یکی دو نفر دیگه از بچه ها نوشتن که اکسون جدیداً کیفیت کار و مشتری مداریش خیلی پایین اومده، ولی خوب من هنوزم اکسون یا فیتکو رو پیشنهاد می کنم، چون اون زمان من با خیلی از کسایی که با ppc سرو کار داشتن تو مشهد تماس گرفتم، یا قیمت های خیلی بالا می دادن، یا کلاه بردار بون!! "معتبر" ترینشون گفت خرجش می شه حدود 40 هزار، تازه اگه "کارت صدا" تون نسوخته باشه!!!
خدائیش این رو خوندم داشتم از خنده میترکیدم. خیلی باحال نوشتی فکر کنم شکست!!! :lol:خیلی باحال بودش.
در مورد تعویض رام یه ترد جدا گونه هست. یه سرچ یزن پیدا کن. من باید برم بیرون نشد برات پیدا کنم.
اگه کسی لطف کنه برا این داداش ما لینک رو بذاره ممنون میشم.
باز هم موفق تر باشی. (نزنی cpu شو بسوزونی حالا)
ممنون فرهاد جان
فكر نكنم كارت صدا چيزيش باشه اخه با هندسفري بلوتوث و هندسفري خودش كه صدا مياد همچنين زنگ هم مي خورهشايد همون جك هندسفري مشكل داره ولي هر چي باهاش قبلا ور رفتم حتي يه بار قطع وصل نشد صداش حالا اخرش يه كاريش مي كنم فعلا با هنذسفريا زندگي رو ميگذرونيم خدا بزرگه مگه نه؟:blush:
قربان "کارت صدا" اصلاً وجود نداره توی این دستگاه ها!! طرف اینو گفته بود که پس فردا که جک رو عوض کرد بگه "کارت صداش روهم عوض کردم, 40T دیگه رد کن بیاد" !! ...![]()
بعدم بعله خدا بزرگه. من خودم قبل ازینکه بفرستم گارانتی یک ماه کامل از هندزفری بلوتوث استفاده می کردم!!![]()
ایمان جان مشگل از تو نیست مشگل اون HTC باک (bug) هست:blush: