• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سلام روشهای پولدار شدن تو ایران بگین تا بقیم بتونن پولدار بشن

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
گوره پدره دی جی کالا خخخخ

مدیریتش عوض شده . قبلا پست میزدم که جنساتون بده الان تایید نمیکن ان ! به بهونه لحنه بد غلط املایی و ...
قدیم جنساشون همشون با کیفیت بود ولی الان شدن فروش محور و چیزای ده تومنیش اشغالایی هستن که دو تومن خریدن و افتضاح شدن بنظره من

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
مملکته خوبی داریم همه سره کارن . با چآند ماه کار یک ماشین بروز ایمن میرن . خیلی راحت نیست ولی با ۵ سال کار میشه خونه نقلی خرید و بعدش زن گرفت و ادامه زندگی و بچهامون اینده روشنی دارن
بعضی کشوار هستن که بعد از کلی درس و بهترین دانشگاها کاری ندارن بکن ان و میشن سربار خونه . طرف ۲۹ سالشه هنوز کار ندکرده اخه ارشد میخونه بعدش کار نداره تا ۳۵ ۴۰ تا فرجی بشه شایدد. کلی هم حوسو هرمونای مردونه زنونزش میزنه توی مغزش نقشه میریزه برا مخ زنیه زنه یکی دیگه و این کشورا فحشا توشون زیاده طلاق زیاده اخه حتی پول کاندوم هم ندارن! ولی یک خریتی میکن ان زن میگیرن و بابا بزرگه بچشون پوله زندگیشونو میده هنوز و کلا خدارو شکر که ما تو این کشورای نوع دوم نیستیم

علکی یعنی مثلا

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
الان دیجی کالا هست خودشم واردکننده است
من ایده قیمتهای پایین رو گفتم دیجی کالا تا جایی که خبر دارم قیمتهای بالایی داره البته نظر بقیه هست من ازش خرید نمیکنم.

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
ول کنیم بنسرم دی جی رو

وقتی یه سایتی مثله یاهو اومددکسی نمیتونستددرست باش رقابت کنه گوگل که اومد کلی چیز برا گفتن اراعه کرد کم کم . پس یکی مثله دی جی بزنید موفق نمیشه باید یه چیزی بزنید که فرق کنه بهتر باشه

مثلا توی همهپمراکز استانا همه جنسایی کهپمیفروشه سایتو داشته باشی توی کله مراکز تا خرید زدن دو ساعته برسه دره خونه طرف مجانی پیکش .
اگه یهدپچیزایی بهتره دی جی داشته باشین موفق میشین ولی کی میتونهپتوی هر مرکز استان جنس بریزه و انبار کرایه کنه و نیرو کار داشته باشه؟

اگه همپمثله دی جی میخواید باشید که خودش هست چه لزومی داره از شما بخرنپ

باید بهتر باشین تا بگیره

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
به نظر میرسه اینجا اگر هزار تا ایده خوب هم داده بشه کسی دنبال اجراش نره مشکل رو جایی دیگه باید جستجو کرد فضای قانونی و فرهنگی کشور ما با اینجور فعالیتهای اقتصادی همخوانی نداره

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
مملکته خوبی داریم همه سره کارن . با چآند ماه کار یک ماشین بروز ایمن میرن . خیلی راحت نیست ولی با ۵ سال کار میشه خونه نقلی خرید و بعدش زن گرفت و ادامه زندگی و بچهامون اینده روشنی دارن
بعضی کشوار هستن که بعد از کلی درس و بهترین دانشگاها کاری ندارن بکن ان و میشن سربار خونه . طرف ۲۹ سالشه هنوز کار ندکرده اخه ارشد میخونه بعدش کار نداره تا ۳۵ ۴۰ تا فرجی بشه شایدد. کلی هم حوسو هرمونای مردونه زنونزش میزنه توی مغزش نقشه میریزه برا مخ زنیه زنه یکی دیگه و این کشورا فحشا توشون زیاده طلاق زیاده اخه حتی پول کاندوم هم ندارن! ولی یک خریتی میکن ان زن میگیرن و بابا بزرگه بچشون پوله زندگیشونو میده هنوز و کلا خدارو شکر که ما تو این کشورای نوع دوم نیستیم

علکی یعنی مثلا
این کشورهای دیگه ای که گفتی یک مشکل دیگه هم دارن که ملتشون بسیار تن پرور و تنبل هستن و عاشق مال مفتن! سعی میکنن 10 سال درس بخونن تا نرن خدمت ارتش کشورشون (درس الکی) کلا ساعت 11 صبح بیدار میشن و از ننشون صبحونه میخوان و تا صبحونه بخورن لنگ ظهر هست و باید ناهارشون آماده باشه. بعد از ظهر هم با ماشین باباشون میرن دور دور با رفقا ... هزینه دور دور را هم بابای بدبخت باید بده.... واقعا تُف به معرفت و غیرت نداشته شون (نتیجه گیری اخلاقی: فقط ما خوبیم در دنیا:general206:)

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
7ولدار شدن که بهمین اسونی نیس به نظر باید تلفیقی از کار در نت و بیرون باشه یا شغل اصلی با نت تبلیغ کنی و.. من که دانشجو ام فعلا مجبورم از نت کسب درامد کنم چون بیرون چون مدکر نداری باید به زیر یه تومن فک کنی ولی من الان با جنتا سایت فروشگاه فایل همکاری می کنم راضیم ازشون کار سختیم نیست فروش فایل یا بازاربابی هست سای های فایلود،فایل سل،زپو،فایل یار که تو سایتفایل یار درامد ثاب هم دارم ماهاهنه از 300000ت تا ... الته تونستم رضایتش جلب کنم و همکاری بلند مدت داشته باشم باهاشون در ل سب درامد کار اسونی نیست با باید استعداد اون کار داشته بای یا خاکشو بخوری هیچکسیم تو ایران به راحتی پولدار نشده

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
هر شخص بر اساس موقعیت مکانی - زمانی - تجربیات شخصی - سرمایه نقدی - ایده ها و خلاقیت - حمایت اجتماعی و پشتیبانی که داره میتونه در هر کاری به درآمد قابل توجهی دست پیدا بکنه
هیچ شغلی رو نمیشه زیر سوال برد یا نمیشه گفت شغلی بی درآمد یا بی کیفیت هست از نظر درآمد! همه مشاغل در جایگاه خودشون درآمد بسیار بالایی رو میتونن خلق کنن
فقط مهم دانش فرد و هوشمندی شخصی فرد بر اساس موقعیت هست که میتونه بفهمه از چه کاری و شغلی باید استفاده کنه تا به درآمد برسه

مسلما در هر کاری سنگ اندازی از دولتی گرفته تا شخصی و اطرافیان رو به همراه داره!!! یه مسئله طبیعی هست اگه این سنگ اندازی ها نبود الان همه باید پولدار بودن!! پس کسی مسلما موفق میشه که این مشکلات جاری رو پشت سر بزاره
خوشبختانه موقعیت ایران برای ریسک با خطر خیلی بالا همراه هست و همینطور خوشبختانه موقعیت ایران برای ریسک پولدار شدن هم بسیار زیاده!!! بستگی به فرد داره چیکار کنه!
درسته که راه منطقی و قانونی تقریبا توی ایران برای پولدار شدن وجود نداره و هرکسی با دوز و کلک باید به پول برسه ولی هستن راه هایی که با ارائه خدمات جدید و نه ایده محور میتونن برای خود فرد و دیگران سودآور باشه.

چند نمونه شغل (مجازی و اینترنتی) رو براتون ذکر میکنم انشالله کاربردی باشه:
- یادگیری و انجام برنامه نویسی اندروید - وب - آی او اس (درآمد ماهانه تا 20 میلیون تومان بستگی به حرفه ایی بودن شما)
- تبلیغات به هر شکلی در وب - ایجاد شرکت تبلیغاتی (درامد متغییر از 1 میلیون به بالا در ماه)
- طراحی لوگو و آرم و به مسلط شدن شما و برند شدن کار شما داره (ماهانه میتونه بیش از 5 میلیون تومان درآمدزا براتون باشه)
- طراحی ست اداری - بنر تبلیغاتی مجازی و هدر و کارت ویزیت (ماهانه بیش از 3 میلیون تومان)
- طراحی و ترجمه قالب های وردپرس و فروش اونها (ماهانه بیش از 3 - 4 میلیون تومان)
- ترجمه متون انگلیسی به فارسی و بلعکس و در کل کارهای ترجمه (هر صفحه تا 4000 تومان بستگی به کیفیت کار شما)
- استفاده از تلگرام و اینستاگرام به عنوان بستر تبلیغاتی با محور ایجاد سرگرمی برای افراد مختلف (درآمد این کار برای برخی افراد تا 40 میلیون تومان در ماه هم هست)
- و...

مسلماً راهکارها و راه های به پول رسیدن بسیار زیادی هست! و میتونید به راحتی ازشون مطلع بشید! متسفانه نداشتن سرمایه کافی جهت شروع بهانه هست و اگر واقعا سرمایه ندارید باید به دنبال راهکارهای خیلی زیادی بگردید و به هر طریقی شده از هر راه (حلال و قانونی) اقدام به کسب درآمد کنید، مطمئنا بیش از تعداد موهای سرتون راه برای کسب درآمد چه در دنیای مجازی چه در دنیای واقعی وجود داره.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
یه شغل خانگی به من پیشنهاد بدید 100 متر فضا خالی تو خونه دارم تخصص خاصی ندارم اما میخو.ام یاد بگیرم درامدش 1 تومن درماه باشه حداقل

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
یه شغل خانگی به من پیشنهاد بدید 100 متر فضا خالی تو خونه دارم تخصص خاصی ندارم اما میخو.ام یاد بگیرم درامدش 1 تومن درماه باشه حداقل
ببین توی زمینه خوراکی جات کاری نمی تونی انجام بدی!؟ چون میگی تخصص ندارم یک مقدار راهنماییت سخته... ولی فرآوری محصولات خوراکی اگر با کیفیت باشه میتونه فروش خوبی داشته باشه.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
ببین توی زمینه خوراکی جات کاری نمی تونی انجام بدی!؟ چون میگی تخصص ندارم یک مقدار راهنماییت سخته... ولی فرآوری محصولات خوراکی اگر با کیفیت باشه میتونه فروش خوبی داشته باشه.
خوراکی که مجوز بهداشت میخواد من دنبال تولید یه محصول غیر خوراکی مثل تولید یه وسیله

yp097

Registered User
لایک‌ها
146
پرورش قارچ رو بهتون توصیه میکنم . برای این فضا 8 تا 10 میلیون سرمایه میخواد
اموزشش هم به صورت رایگان در مراکز فنی و حرفه ای انجام میشه .
پ.ن : چند روز پیش تلوزیون یک خانوم رو نشون داد که با 20 متر جا میگفت 700 تومن در ماه درامد داره

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
پرورش قارچ رو بهتون توصیه میکنم . برای این فضا 8 تا 10 میلیون سرمایه میخواد
اموزشش هم به صورت رایگان در مراکز فنی و حرفه ای انجام میشه .
پ.ن : چند روز پیش تلوزیون یک خانوم رو نشون داد که با 20 متر جا میگفت 700 تومن در ماه درامد داره
اصلا اینطور نیست که فکر میکنید
دوست ما با همین توهمات رفت تو کارش 100 برد ... 80 اورد بیرون

خیلی دردسر داره ، شب بیداری ، فروش خیلی سخت.... یه قلمش رو بهتون بگم اگر قارچ رو تا فرداش نفروشید برای پس فردا باید نصف قیمت بفروشید و برای روز بعد بریزیدش دور

yp097

Registered User
لایک‌ها
146
اصلا اینطور نیست که فکر میکنید
دوست ما با همین توهمات رفت تو کارش 100 برد ... 80 اورد بیرون

خیلی دردسر داره ، شب بیداری ، فروش خیلی سخت.... یه قلمش رو بهتون بگم اگر قارچ رو تا فرداش نفروشید برای پس فردا باید نصف قیمت بفروشید و برای روز بعد بریزیدش دور
سختی کارش رو تایید میکنم ولی خب هرکاری سختی های خاص خودشو داره
از لحاظ فروش هم بله خب ساده نیست اما نشدنی هم نیست
سرمایه 100 میلیون برای کار قارچ زیاده و طبعا سختی ها رو دو چندان میکنه
باید پله پله جلو رفت تا موفقیت . اینطور موفقیت با ثبات تری هم حاصل میشه
من خودم اگر جای مناسب داشتم با حدود 30 - 40 متر کارم رو شروع میکنم که این فضا حدود 5 تومن سرمایه میخواد

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
سختی کارش رو تایید میکنم ولی خب هرکاری سختی های خاص خودشو داره
از لحاظ فروش هم بله خب ساده نیست اما نشدنی هم نیست
سرمایه 100 میلیون برای کار قارچ زیاده و طبعا سختی ها رو دو چندان میکنه
باید پله پله جلو رفت تا موفقیت . اینطور موفقیت با ثبات تری هم حاصل میشه
من خودم اگر جای مناسب داشتم با حدود 30 - 40 متر کارم رو شروع میکنم که این فضا حدود 5 تومن سرمایه میخواد
کار قارچبنظرم دیگه اشباع شده از بس که تو این 10 سال تبلیغ شد کاری دیگه سراغ ندارید

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سبزی پاک کنی و خرد کردن و بسته بندی خورد شده و نشده و....نیازم نیست خودتون انجام بدید می تونید خانم استحدام کنید
شیرینی و انواع دسر و....خانگی
پرورش ماهی آکواریومی
کاراگاه مونتاژ الکترونیک و کم کم خودتون چیزهای ساده تولید کنید
کارگاه دوخت از لباس و چادر و جانماز و روکش صندلی تا.........
اما بدون تخصص هیچ کاری شدنی نیست باید برید یک زمینه کاری پیدا کنید و درش متخصص بشید مثلا یکی از کارهای مناسب به نظر من شیرینی و غذا و دسر خانگی است.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,230
این تاپیک تخیلی رو آپ نکنید بهتره یا اینکه اگه کسی چیزی شده بیاد بگه "تخیلی نبود من به اون هدف رسیدم" ولی می بینید که دروغه کسی به جایی نرسیده

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
این تاپیک تخیلی رو آپ نکنید بهتره یا اینکه اگه کسی چیزی شده بیاد بگه "تخیلی نبود من به اون هدف رسیدم" ولی می بینید که دروغه کسی به جایی نرسیده
جا کسی را تنگ نکرده که آپ نشه

بالا