• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
کیوکوشین کاراته یا کونگ فو توا رو یعنی یه سال بری توی دعوا های خیابانی میتونی از خودت دفاع کنی ؟؟؟
بعده یه سال قطع کنی مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟

هر رشته رزمی رو قطع کنی مشکلاتی پیش میاد , عضلات ضعیف میشه , سرعت کم میشه , آمادگی ذهنی از بین میره...ورزش رو برای ورزیدن انجام دهید نه برای قدرت گرفتن!

Amused to death

Registered User
لایک‌ها
0
آقا هر کی هر چی میره جودو نره...من بدبخت پدرم در اومد....خیلی خیلی ورزش خطرناکیه...یعنی هر چقدرم که شما حرفه ای باشید ولی حریفتون ناشی باشه آسیب میبینید..خلاصه از ما گفتن بود....بدتر از همه اینه که صدمه هاش خیلی سخت و جدیه....ولی من دیگه عادت کردم....

stand cold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیوکوشین کاراته یا کونگ فو توا رو یعنی یه سال بری توی دعوا های خیابانی میتونی از خودت دفاع کنی ؟؟؟
بعده یه سال قطع کنی مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟

اگه میشه درباره آیکیدو هم یه منبع فارسی معرفی کنید ... این همونیه که من میخام ؟؟؟ مفصل طرف رو قفل میکنه ؟؟؟

سلام به دوستان و استادان

دوست عزیز در مورد دفاع از خود و چه سبکی کار کنی , فقط می تونم بگم شما باید عکس العملت بالا باشه و تمرکز
, مهم نیست چه سبکی کار کنی , آمادگی بدن هم یک فاکتور مهم است

stand cold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا هر کی هر چی میره جودو نره...من بدبخت پدرم در اومد....خیلی خیلی ورزش خطرناکیه...یعنی هر چقدرم که شما حرفه ای باشید ولی حریفتون ناشی باشه آسیب میبینید..خلاصه از ما گفتن بود....بدتر از همه اینه که صدمه هاش خیلی سخت و جدیه....ولی من دیگه عادت کردم....

سلام به دوستان و استادان

دوست عزیز آسیب دیدگی در هر سبکی هست و در هر سبک آسیب دیدگی ها متفاوت هست

00110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اما در مورد آیکیدو باید بگم که درسته این همونیه که شما می خواین البته برای قفل مفصل...اما برای دعوا باید یک رشته ای رو انتخاب کنید که بتونید ضربه هم بزنید و صرفاً قفل مفصل نباشه(مثل رشته هایی که معرفی کردم). از همه این حرف ها گذشته یک توصیه رو از من داشته باشید.هیچ وقت شروع کننده درگیری نباشید و تا حد ممکن ازش جلوگیری کنید اما وقتی که کسی درگیری رو شرع کرد تا حد ممکن و با تمام وجود از خودتون دفاع کنید و پدر فردی که تجاوز کرده رو در بیارید.اصولاً افراد رزمی کار این بزرگی و عزت نفس رو دارن که از قدرت بدنی شون سوءاستفاده نمی کنن.

ممنون از راهنمایی خوبتون ...
ولی من یه توضیح باید اینجا بدم من این کار رو واسه بدنم یا امادگی بدنم نمیخام انجام بدم من یوگا کار میکنم و در این مورد مشکلی ندارم و همون طور که شما فرمودید من نمیخام شروع کننده باشم من فقط میخام یکی اگه باهام درگیر شد با حرکات تکنیکی فقط جلوشو بگیرم حالا میخاد ارنولد باشه میخاد جت لی باشه ...
امیدوارم منظورمو رسونده باشم

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
از پست 1064 جواب ميدم - بدن قوی و ضربه پذير هميشه جوابگو نيست - اگه هم بحث رشته های ضربه پذير باشه کی کونگ و کی کومبت و مشت اهنين ( کونگ فو ) از این رشته های ازاد خيلی قوی تر هستن

آيکيدو و تايچی بين چيز هايی که تو ایران هست به نظره من بهتره و به کار شما مياد

درست هست که هر کسی تمرينش رو ول کنه افت ميکنه ولی افت تو رشته هيی که کمتر از ماهيچه و نيرو بدن استفاده ميکنن مثل همين ايکيدو - تايچی - ديم ماک - خيلی کمتر از چيزای ديگه هست

تو ايکيدو هم ضربه هست و هم دفاع در برابر ضربه ولی بر ضربه زياد تکيه نميشه !

http://www.iranaikido.com/farsi/indexf.htm

سايت ایران ايکيدو - سبک ايکی کای - زير نظر شيهان اق ساقلو - 2 تا سبک ديگه ايکيدو هم تو ایران هست تا اونجا که من ميدونم - يه چيزی به اسم کاراته ايکيدو و کيوکوشين ايکيدو هم تو روزنامه قبلا ديدم - 2 تا آخری رو بيخيال ولی

در تکميل حرف دوسته خوب دونگ فانگ -رشته های رزمی برای زدن و جنگ هست چون اسمش روشه ولی با بی جهت سر و صدا راه انداختن و مردم آزاری فرق داره

در آخر هم به نظر من رشته های پير مرد ها - کسايی که هيکل متناسب ندارن و در کل کمتر از نيروی ماهيچه استفاده ميشه متناسب تر هستن چون هم وقتی که نيرو بدنی شما تحليل بره ميشه ازش استفاده کرد هم اینکه ميتونيد در صورت لزوم شيطان درون خودتونو فرا بخونيد و همون رشته رو به صورت سخت کار کنيد

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام

من مدتی دنبال ویدیو های آموزشی نینجوتسو بودم تا اینکه خودم با سختی فراوان توانستم چند CD جالب در مورد این سبک پیدا کنم

هر کسی دوست داشت می تونه از طریق سایت من در قسمت آموزش بسته های آموزشی رو ببینه

آموزش واقعا کاملی هست در مورد سلاح ها مثل چوب بلند کوتا پرتاب چاقو و ...
در مورد تاکتیک های ضربتی هم خیلی بحث شده.

در کل امید واردم به کارتون بیاد.

اینم سایت:
http://www.foroshgahcd.com/Amoozesh.htm

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
چنتا کليپ از سميناری که 2 روز پيش با حضور 2 تا از شيهان های معروف انجام شد گذاشتم - يکمی با سيستم حرکت بوجينکان اشنا شيد - این سمينار درباره کوکيشين ريو بود

URL : http://www.koosha.info/Buj/Seminar/kuki07may/

password : bujinkan.ir

نکته : ترجيحا اخرين نسخه winrar داشته باشيد چن فيله ها با حداکثر فشرده شدن رو نسخه های قديمی معمولا جواب نميده

Sir.Majnoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمام دوستان
خوب اگه لطف کنید و دوستان به بررسی سبک های مختلف کنگفو، نقاط ضعف و قوت این سبک ها و معرفی جامع سبک های اصلی این ورزش رزمی بپردازند سپاس گذار می شن ( اگه هم روی مباحث نیروی درون هم صحبت کنید در مورد هر سبک ممنون می شم )

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
آيا کسی اینجا رژيم غذايی خاصی رو دنبال ميکنه { خارج از کسايی که مسابقه ميدن } و آيا کسی رژيم گياه خواری رو همراه با فعاليت بدنی بالا تجربه کردهソ

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم

سلام به تمام دوستان
خوب اگه لطف کنید و دوستان به بررسی سبک های مختلف کنگفو، نقاط ضعف و قوت این سبک ها و معرفی جامع سبک های اصلی این ورزش رزمی بپردازند سپاس گذار می شن ( اگه هم روی مباحث نیروی درون هم صحبت کنید در مورد هر سبک ممنون می شم )

خوشحالم که شما رو اینجا می بینم
اگر وقت کردید از اول این تاپیک رو مطالعه بفرمایید در مورد اکثر سبک ها مثل کنگ فو ، نین جوتسو ، آیکیدو ، تکواندو ، کاراته و ... صحبت شده که تمامی نویسندگانش هم از بهرترین رزمی کاران و در بعضی موارد هم اساتید محترم زحمت کشیدند و کامل توضیح دادند
در هر حال اگر باز هم سوالی در مورد سبکی داشتید بفرمایید در خدمتیم

ولی من یه توضیح باید اینجا بدم من این کار رو واسه بدنم یا امادگی بدنم نمیخام انجام بدم من یوگا کار میکنم و در این مورد مشکلی ندارم و همون طور که شما فرمودید من نمیخام شروع کننده باشم من فقط میخام یکی اگه باهام درگیر شد با حرکات تکنیکی فقط جلوشو بگیرم حالا میخاد ارنولد باشه میخاد جت لی باشه ...
امیدوارم منظورمو رسونده باشم

دوست عزیز من فکر می کنم شما می خوایید سبکی انتخاب کنید که حالت تدافعی داشته باشه
خب این خیلی خوبه
سبکهایی که دفاع شخصی به طور اساسی کار می کنند وین چون کونگ فو ، آیکیدو ، تای جوتسو در نین جوتسو و سبکی که تازکی به نام دفاع شخصی در ایران نام گرفته رو من به شما معرفی می کنم
می تونید با خرید یک مجله ی رزمی مثل هنرهای رزمی ، قهرمان ، رزم آور و .. در مورد مربیان و باشگاه ها بیشتر اطلاعات جمع کنید

دوست عزیز در مورد دفاع از خود و چه سبکی کار کنی , فقط می تونم بگم شما باید عکس العملت بالا باشه و تمرکز
, مهم نیست چه سبکی کار کنی , آمادگی بدن هم یک فاکتور مهم است

کاملا با شما موافقم
ولی در حالت کلی این سبک هست که نوع تمرکز و عکس العمل هنر جو رو رقم می زنه..

آقا هر کی هر چی میره جودو نره...

جودو هم به نوبه ی خودش سبک بسیار قدرتمندی هست
درسته که بیشتر حالت افت و زمین زدن (اوکیمی) داره ولی از نظر دفاع شخصی یکی از قدرتمندترین ها هست
فقط همان طور که شما فرمودید برای افرادی مفید هست که از نظر بدنی و جسمی در حد خوبی باشند
کسی که وزنش کمتر از 80 -90 کیلو باشه این سبک اصلا براش مفید نیست
البته نمی شه گفت که حتما باید بالای این وزن باشه چرا که هستند افرادی که با 60 کیلو وزن در این سبک موفق بودند ولی به طور کلی برای انتخاب اولیه برای وزن های پایین من پیشنهاد نمی کنم

هر رشته رزمی رو قطع کنی مشکلاتی پیش میاد , عضلات ضعیف میشه , سرعت کم میشه , آمادگی ذهنی از بین میره...ورزش رو برای ورزیدن انجام دهید نه برای قدرت گرفتن!

کاملا با گفته ی شما استاد محترم موافقم
اگر دوستان به معنی واقعی هنر های رزمی دقت کنند هیچ وقت با ذهن مبارزه و جنگاوری به سمت سبکی روی نمی آورند

سلام استاد،اگر ممکنه بیشتر راهنمایی کنید.خیلی ممنون می شم.اگر باشگاهی حوالی یوسف آباد،امیر آباد،ونک اون ورا سراغ دارید ممنون می شم اگر بهم بگین.در ضمن می خواستم بدونم آموزش آکروبات شامل چه مراحلی می شه؟

خواهش می کنم
در مورد باشگاه های دیگر مناطق اطلاع چندانی ندارم
در مورد آکروبات اولین مرحله قدرت بدنی خوب هست،در واقع با بدنی قوی و نرم باید شروع به آکروبات کنید
من کلیپی دیدم ( که فکر می کنم در سایتم هم قرار دادم) که در مورد برخورد یک فرد در حال آکروبات با زمین بود واقعا مهلک به زمین خورد ولی زود بلد شد و انگار اتفاقی نیوفتاده به راه رفتن ادامه داد و دوباره اون حرکت رو انجام داد.. در حالی که من همرزمان خودم رو دیدم که با یک برخورد کوچک با زمین به شکستگی استخوان منجر شده
نتیجه این می شه که باید در مرحله ی اول به قدرت بدنی خیلی بالایی دست پیدا کنید تا بتونیم به راحتی هم در آموزش و هم در تمرین از آنها استفاده کنید و آسیب نبینید
من شخصی برای شاگردانم حدود 100 تا 200 تا انواع شکم و شنا و بارفیکس و نرم کردن بدن و بخصوص پاها ( تا حدود 150 درجه ) رو برای شروع آکروبات ملاک قرار می دم
در هر حال براتون آرزوی موفقیت می کنم

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
وضعیت ووشو در ایران چجوریه؟
تاکید روی کدوم قسمته نمایشی یا ..؟
کلا اطلاعاتی دارید بدید
ممنون

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
وضعیت ووشو در ایران چجوریه؟
تاکید روی کدوم قسمته نمایشی یا ..؟
کلا اطلاعاتی دارید بدید
ممنون

سلام دوست عزیز
ورزش ووشو در ایران هم خیلی خوب عمل کرده
فدراسون جدایی هم داره که اگر اشتباه نکنم به نام اژدهای سرخ شهرت داره
دوستان و اساتید در صفحات قبل در مورد سبکها و فرم های مختلف این سبک رزمی توضیح داده اند..

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ninjutsumosko01.jpg

کلیپ تصویری از سمینار نین جوتسو در مسکو با حضور کانچو فرجی

نمایش هنرنمایی بو - چوب همرزم روسی و کانچو فرجی

Download

kongkido

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.دوستان از كجا ميتونم كه فيلم هاي مستند رزمي ؛مثل مسابقات كيوكشين جهاني دانلود كنم؟با تشكر

Kung Fu TOA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:f34r:با سلام
مدتی بود به دلیل مشکل کامپیوتر شخصی خودم نتوانسته بودم بیایم

Kung Fu TOA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کونگ فو توآ

سیمرغ
هدف فقط وحدت :f34r:عقلانی

Kung Fu TOA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گر به خود آیی به خدایی رسی
بخود آ:f34r:

Kung Fu TOA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پرفسور ابراهیم میرزایی
جزو 11 نفر برتر جهان
ابداع کننده تز علمی
دانشکده انشاء تن و روان
:f34r:

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
در ماهنامه ورزشی قهرمان به مطلبی درباره کونگ فو بر خوردم؛ که دیدم اگر در اینجا بیان شود خالی از لطف نیست.

اسرار پنج عنصر کونگ فو :
منشأ پنج عنصر را می توان شاخه مستقیم فنون فلسفی مکتب یین ویانگ ، که یکی از اشکال ابتدایی اندیشه در چین باستان است، دانست.اصل زیر بنایی آن کشمکش بر متعادل ساختن آسمان ،انسان و زمین بود .این مفهوم را اومانیسم( انسان دوستی) نامیدند. که درآن یین و یانگ نقش اساسی ایفا می نمودند.
نقش اومانیسم (انسان دوستی) خود به اندازه تاریخ تمدن چین قدمت دارد .این مکتب اندیشه عمیقآ در دل وجان مردم و فرهنگ آن رسوخ کرده است.ایده های اومانیستی درست پس از سقوط سلسله شانگ رونق گرفت . اماحاکم "چو" برتعالیم اومانیسم و کنفوسیونیسم تأکید واین امر منجر شد تا نوعی انتقال فرهنگی در آن دوران صورت گیرد.
مفهوم اومانیست از همان آغازبیانگر تمدن چینی، به خصوص از همان دوران قبیله نشینی تا جامعه فئودال بوده است. سرنوشت انسان گرایی دیگر وابسته به قدرت فضیلت انسان ها شده بود.
فضیلت، اساس دیدگاه جدید فلسفی شد وبعدها سنگ بستر بنیان اخلاقی کونگ فو شد. هدف اصلی فلسفه انسان گرائی کاربرد فضل و خرد در تمام امور انسانی بود. این امر ماهیت انسانی و چگونگی شناخت بهتر وکنترل آن را زیر سوال برد.
نظریه "هانگ" یا پنج عنصر را می توان پیامد یا ادامه مفهوم یین ویانگ دانست. پنج عنصر یا انرژی، متفاوت از چیزهایی است که می توان جنبه های گوناگونی از زندگی بشر باشد.پنج عنصر عبارتند از: فلز ، چوب ،آب ، آتش ، خاک.همگی این عناصر واکنشی است به بسیاری از چیزها که باید جهت تعادل و هماهنگی تنظیم گردد.این پنج عنصر ضمن این که نمادهای مفهومی عام است، می تواند بیانگر چیزهای مختلفی در فعالیتهای گوناگون باشد.در اصطلاح فلسفی این پنج عنصربیانگر پنج فعالیت انسانی یعنی تفکر، تکلم ، استماع ،بینایی و ظاهر می باشد.
ظاهر انسان باید قابل احترام ، اندیشه اش پاک ، نگاهش تیز، شنوایی اش واضح و بینایی اش مطابق دلیل وحقیقت باشد . این موارد در کونگ فو هم صدق می کند. این پنج عنصربر مبنای نفوذ و تاثیر خود بر کونگ فو افراد را دچار تحول و تغییر می کند. همانطور که دانش پنج عنصرشاگردان رشد پیدا کند، می تواند هر یک از فنون اش را با یکدیگر متبادل کرده و بفهمد که چطور یکی بر دیگری غلبه می کند.

وضعیت دست ها :
دست به خصوص مشت سلاح اصلی است که در فرم پنج عنصر به کار می رود.هر عنصر شکل خاص مشت خود را دارد که مستقیمآ با ماهیت عنصر تطابق می یابد و فنون مختلف نفوذی و دفاعی را تعریف می کند و تمام آنها نیازمند تمرین و اعمال صحیح هستند.
تمرینات مشت ابتدا با شناخت خوب از درست مشت گرفتن آغاز می شود.این امر ممکن است ساده به نظر برسد، اما اگر درست انجام نشود،شدیدآ به استخوان ها و تاندون های دست آسیب میرساند.فنون مختلفی در فرم عناصر پنج گانه استفاده می شود که از کل دست استفاده می شود.یعنی از نوک انگشت تا شانه در دفاع ،قفل کردن و ضربه زدن دخالت دارند.
این حرکات می توانند کوتاه یا بلند، نفوذی یا دفاعی،مستقیم یا غیر مستقیم و سخت یا نرم باشند که تمام این ها به شرایط بستگی دارد. شاگردان بایدفنون پایه مشت را با دقت و منظم تمرین کنند تااز کارایی و مهارت کافی آن مطمن شوند.سطح مطلوب مهارت این است که فنون حالت طبیعی و عادی پیدا کنندو شاگردان به هنگام اجرای آنها تصور ذهنی مناسب از آنها داشته باشند تا کاربرد صحیح آن تقویت شود.

فنون عناصرپنجگانه:
در مدرسه جنوبی کونگ فوی شائولین ، عناصر پنجگانه با انواع خاص فنون همخوانی دارد که هر یک بر ویژگی های آن عنصر خاص تأکید دارد.

فلز : بیانگر ضربات سنگین پشت دست به حالت مشت می با شد که با تمام نیرو حمله حیف را می شکافد، این عمل شبیه عمل پتک است.

چوب : نماینگر حمله و دفاع همزمان است . این فن، ضربات حریف را رد می کند و گارد او را برای یک ضد حمله باز می کند.

آب :نماینگر جریان مشت های بلند دست به حالت چرخشی است که شبیه چرخش امواج درامتداد
ساحل است . این مشت موجی، حمله حریف را در هم می شکند، اعم ازاین که حمله با پا یا دست باشد واز حرکت چرخشی برای هدایت مجدد استفاده می نماید.

آتش :نماینگر حملات در خط مستقیم می باشد که باید مستقیم و صحیح انجام شود و چنان سریع اجرا می شود که اجازه نفس کشیدن به حریف نمی دهد.

خاک : نماینگر ضربات مخربی است که مثل سنگ از بالای کوهی جاری می شود .مشت خاک یکی از فنون قدرتمند است که می تواند حتی حریف را ناک اوت کند.این ضربه به طور ناگهانی از بالا برسر حریف فرود می آید.

(منبع :شماره 35 ماهنامه ورزشی قهرمان - سال چهارم - اردیبهشت 1386)

بالا