واسه تست کردن دو تا مسیر داری که به یه جا ختم میشه! ولی قبلش چک کردن شماره سریال هاست (که دیگه خودت بلدی حتما.)خدمت دوستان گلم عرض كنم كه .... !:blush:
كمكككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككك !
بابا من فردا ميخوام برم بخرممممممممممم !
پس 100% Noname بگيرم !؟؟؟؟ اين No Name ها گارانتي ندارند !؟؟؟؟؟؟:f34r:
من اصلا تاهالا سوني اريكسن نداشتم ! :wacko:
راهي هست كه همونجا كل گوشي رو تست كنم ؟!؟؟؟؟:blink:
كجاهاشو تست كنم !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه قيمتي خوبه بخرم !؟
ممنون !:lol:
organizer : CXC162036 R4B03 CDA : CDA162007/1 R4B03 با این ها بگین ورژن فریم ور من ماله کیه و من آپدیت کنم یا نه ؟
phone software version ات چنده؟ r9f011 آخرین ورژن بوده ظاهرا!دوستان من الان با بدبختی گذاشته بودم گوشیم آپدیت شه. اونم با خط dial up. بعد از 9 ساعت به 100% رسید ولی زد update failed و گفت دوباره به مرحله start برو. ولی گوشی من بالا اومده و حالا ورژن فیرم ورش اینه/
organizer : CXC 162036 R4B03
CDA : CDA 162007/1 R4B03
میشه الن توضیح بدین چی شده این الان ؟ آپدیت شده یا نه ؟ چون من یادم نمی آد قبلا ورژنش چند بود ؟
الان فهمیدم که هیچ فرقی نکرده. میشه لطفا بفرمایید که چرا این اتفاق کوفتی افتاد و یک شب بی خوابی من بی نتیجه موند. دقیقا بعد از اتمام و 100 درصد این اتفاق افتاد.
الان فهمیدم که هیچ فرقی نکرده. میشه لطفا بفرمایید که چرا این اتفاق کوفتی افتاد و یک شب بی خوابی من بی نتیجه موند. دقیقا بعد از اتمام و 100 درصد این اتفاق افتاد.
من هم میخوام بی نام بگیرم قیمتش شیراز 295000 تومن هست تهران چنده لطفا جون مادرتون راهنمایی کنید
یک بار دیگه اپدیت کنید دوست گرامی اینبار cache up میکنه ....خیلی زود 100 % میشه البته اگر pc روی تنظیمات پیش فرض ویندوز باشه...به احتمال قوی فریم ور در کامپیوتر شما دانلود شده مابقی مراخل مربوط به انتقال به گوشی خواهد بود ....البته گفتم در صورتی که pc شما (بطور مثال مثل کافی نت ها بعد از ری استارت هیستوری ...تمپ و .... و.. رو پاک نکنه )
آقایون و دوستان عزیز به نظرم درست شد و من تونستم متعصب بودنم رو ثابت کنم. چون من اعتقاد دارم هنوز هم با dial up میشه همه کارها رو انجام داد. به هر حال عجله کار شیطونه. بازم ممنون.
میخوام بگم اون no name بسته بندی شون چطوریاس و اون فرانسه ها چطوریاس اگر میشه چند تا عکس از پک فرانسوی و اصلی خودتون بذارید
چون بعد از خوندن 56 صفحه هرکسی داره یه سازی برای خودش میزنه
باور كن من هم به اندازه تو خوشحال شدم ! آخه خيلي سخته آدم بعد از 9 ساعت ....!
راستي ميبينم كه پستات هم اندازه منه !:lol:
كسي نيست جواب سوال هاي قبليه منو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كجايي ياور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آرپيجي جان ! شما هم يه نگاه به پست هاي خصوصيت بنداز !
اگه No name بگيرم آپديت ميشه ؟؟؟؟؟؟
آقا روی گوش من زده فرانسه
روی اونجایی هم که مال شما زده hungary مال من هست printed in france by GRAI
ولی از سایر جهات شبه هم هستش!
سلام.
من 2 تا سوال دارم : لطفا به من کمک کنید :
1) آیا صدای زنگ mp3 گوشی p990 کم هست یا صدای کوشی هنگام صحبت کردن ؟
2) آیا این گوشی برنامه ای مثل answering یا call manager هم داره ؟ یا میشه download کرد ؟
من یک nokia 6680 دارم و دلم میخواد که با p990 تعویض کنم ....
:f34r: