• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
چون خودم کاسپین از سه سال پیش که فرشتگان بود حساب دارم با سود 29% رفتم چند تا شعبه سر زدم ببینم ازدحام چطوره اکثرا معمولی بود جز یکی دو تا شعبه که ده نفری تجمع کرده بودند و بی جهت شلوغش کردن ، واقعا بی اعتمادی ببینید تا کجا پیش رفته که حتی مجوز بانک مرکزی حتی عضویت در صندوق ضمانات هم نمیتونه یه عده رو آروم بکنه و همین هر موسسه ای باشه رو با مشکل روبه رو میکنه ، مقصر در وهله اول اون دادستانه که یه حرف بی اساس چند سال قبلو حالا میزنه ، بعدم همین مردمند که دودش تو چشم خودشون میره ، اگه مشکل هم نباشه ، مشکل درست میشه

chama

Registered User
لایک‌ها
241
ممنون از اطلاعاتتون دوست عزیز. آیا از سود سپرده های یک ساله موسسه ملل هم برای مبالغ مختلف خبری دارید؟
بالای 150 میل 21.5 یک ساله
من یه حساب کوتاه مدت دارم بالای 1 میل ... خود به خوده 18 درصد میده یا باید برم شعبه ؟
برید شعبه سوال کنید حساب قبلی چند درصد هست اگر کمتر بود حساب جدید باز کنید.
روزشمار جدید با این شرایط باز می‌کنه ؟
بله

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان صندوق بانک اقتصاد نوین سودش 23 درصده؟

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
شاید باورتون نشه حدود 3 ساله پیش دو تا حساب بلند مدت 1 ساله تو بانک ملت باز کردم یکی 21% و اون یکی 20% بود چند ماهه پیش که اخبار گفت سود بانک ها کاهش یافت رفتم از رئیس بانک پرسیدم سود قبلی این دو حساب الان چقدر شده گفت هر کدام 15% شده خوب سودش مثل سایر بانک ها عادی بود
قضیه رفت تا دیروز که خواستم هر دو حساب ببندم تا رسید بسته شدن هر دو حساب دیدم یکی از حساب ها رو 17% سودش بود و اون یکی 10% !!!!!!! واقعآ شاخ در اوردم که چطور رئیس بانک اون روز بهم دروغ گفت و با خیال راحت گفت سود 15% حساب میشه
همش دروغ پشت دروغ

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
شاید باورتون نشه حدود 3 ساله پیش دو تا حساب بلند مدت 1 ساله تو بانک ملت باز کردم یکی 21% و اون یکی 20% بود چند ماهه پیش که اخبار گفت سود بانک ها کاهش یافت رفتم از رئیس بانک پرسیدم سود قبلی این دو حساب الان چقدر شده گفت هر کدام 15% شده خوب سودش مثل سایر بانک ها عادی بود
قضیه رفت تا دیروز که خواستم هر دو حساب ببندم تا رسید بسته شدن هر دو حساب دیدم یکی از حساب ها رو 17% سودش بود و اون یکی 10% !!!!!!! واقعآ شاخ در اوردم که چطور رئیس بانک اون روز بهم دروغ گفت و با خیال راحت گفت سود 15% حساب میشه
همش دروغ پشت دروغ
آشغال تر از بانک ملت نیست.این همه بانک و موسسه با سود 20 به بالا هست.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
همش دروغ پشت دروغ

حساب کوتاه مدت ملت 10 درصد هست. احتمالا اون حساب کوتاه مدت بوده...

بهتر از بانک ملت هم نداریم توی ایران (از جمیع جهات)

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
جمیع جهات= کارمزد حواله داخلی؛کارمزد رمز OTP پیامکی

Sent from my MI 5 using Tapatalk

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
واسه امثال من که نه تولید کننده هستیم نه مغز اقتصادی داریم و نه از اعتماد کردن به دیگران خیری دیدیم بهترین و امن ترین مکان همین سپرده ها هست خداروشکر دوباره سود ها رو زیاد کردند قرار بود تا الان سود بانکی برسه به 12 درصد اما خوشخبتانه بانک سرمایه،آینده و ایران زمین و... سود های خوبی دارن این روزا میدن.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
جمیع جهات= کارمزد حواله داخلی؛کارمزد رمز OTP پیامکی

Sent from my MI 5 using Tapatalk

از بانک ملت هم درگاه اینترنتی دارم هم pos فروشگاهی دارم هم حساب جاری(چک) و کوتاه مدت وبلند مدت. فقط خدمات اینترنتی اش میرزه به کل خدمات بانکهای دیگه! حالا کیفیت درگاه و pos اش بماند.

خدمات خوب میده کارمزد هم نوش جونش... با هر بانکی کار کردیم یک مشکلی داشت اگه کارمزد تنها مشکل بانک ملت باشه خیلی هم خوبه ما راضی هستیم.

arash company

Registered User
لایک‌ها
128
من امروز رفتم بانکا یک دوری زدم ، بهترین سود در روز شمار 20% رو آینده میده با هر مبلغی که افتتاح میکنید ولی اگر افزایش بدید ماههای بعد روی اون مبلغ افزایش یافته 19% میگیرید . بعد از اون برای مبلغ پنجاه ملیون به بالا سرمایه 20% میده و برای بالای صد ملیون 20.5% . ولی زیر صد ملیون یا پنجاه ملیون نباید بیاید . ایران زمین هم روز شمار 18% میده با کف صد هزار تومان، بقیه بانکا هم سوداشون پایینه.
سلام
برای چه مدت ابن سود رو میده ،؟؟؟

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
از بانک ملت هم درگاه اینترنتی دارم هم pos فروشگاهی دارم هم حساب جاری(چک) و کوتاه مدت وبلند مدت. فقط خدمات اینترنتی اش میرزه به کل خدمات بانکهای دیگه! حالا کیفیت درگاه و pos اش بماند.

خدمات خوب میده کارمزد هم نوش جونش... با هر بانکی کار کردیم یک مشکلی داشت اگه کارمزد تنها مشکل بانک ملت باشه خیلی هم خوبه ما راضی هستیم.
در تکمیل فرمایشات شما ملت یه قابلیت عالی به اسم محرمانه سازی حساب داره که با فعال کردنش اطلاعات حساب شما فقط در شعبه ای که انتخاب کرده اید قابل نمایش است و شعب دیگه دسترسی به مانده و گردش حساب ندارند البته واریز و برداشت همچنان در تمام شعب امکان پذیره.
بعید میدونم بانک دیگه ای به این سطح از شعور در خدمات رسانی به مشتری رسیده باشه!

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
فعلا که میدن تو این ماه تا زمستون ببینیم فازشون چیه

mila41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
دوستانی که موسسه کاسپین سپرده دارند
جدا از جنجال‌های این چند روزه و تایید و تکذیب‌ها

من قبلا در یکی از سایت‌های خبری خونده بودم ۶۰ درصد سرمایه کاسپین متعلق به فرشتگانه و ارزش تقریبی کل سپرده‌های جذب شده ۱۰ هزار میلیارد تومانه

با وجود ۴۰۰۰ میلیارد کسری و پرداخت سود ماهیانه به سپرده گذاران احتمال افزایش کسری به مرور زمان بیشتر و جدی‌تر خواهد شد

البته امیدوارم هیچ مشکلی برای سپرده هیچ کدام از دوستان پیش نیاد ، اما باید هوشیار سپرده‌گذاری کرد

Last edited:

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
دوستانی که موسسه کاسپین سپرده دارند
جدا از جنجال‌های این چند روزه و تایید و تکذیب‌ها

من قبلا در یکی از سایت‌های خبری خونده بودم ۶۰ درصد سرمایه کاسپین متعلق به فرشتگانه و ارزش تقریبی کل سپرده‌های جذب شده ۱۰ هزار میلیارد تومانه

با وجود ۴۰۰۰ میلیارد کسری و پرداخت سود ماهیانه به سپرده گذاران احتمال افزایش کسری به مرور زمان بیشتر و جدی‌تر خواهد شد

البته امیدوارم هیچ مشکلی برای سپرده هیچ کدام از دوستان پیش نیاد ، اما باید هوشیار سرمایه‌گذاری کرد
دیگه اگه یک موسسه مجوز رسمی داره عضو صندوق ضماتت ها ، عضو بورس و . . هم بخواد مشکل دار بشه دیگه قضیه بالا میگیره فرداش نوبت بقیه موسسات و بانکها میشه دیگه اعتبار بانک مرکزی میشه کشک !! ولی ببینید بی اعتباری مملکت تا چه حد هست که یک شایعه میتونه کل سیستم یک نهاد پولی رو بهم بزنه ، کسری بودجه رو هم همه بانکا دارن ، فقط بانکا حواله میزنن موسسات نمیتونن باید نقد تهیه کنن که تو شرایط سونامی وار خود سپرده گذارا جدا مشکل درست میکنن

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
دیگه اگه یک موسسه مجوز رسمی داره عضو صندوق ضماتت ها ، عضو بورس و . . هم بخواد مشکل دار بشه دیگه قضیه بالا میگیره فرداش نوبت بقیه موسسات و بانکها میشه دیگه اعتبار بانک مرکزی میشه کشک !! ولی ببینید بی اعتباری مملکت تا چه حد هست که یک شایعه میتونه کل سیستم یک نهاد پولی رو بهم بزنه ، کسری بودجه رو هم همه بانکا دارن ، فقط بانکا حواله میزنن موسسات نمیتونن باید نقد تهیه کنن که تو شرایط سونامی وار خود سپرده گذارا جدا مشکل درست میکنن
البته همه موسسات اینطور نیستن مثلا ملل (عسکریه) ،کوثر و توسعه که به سیستم شتاب و ساتنا و پایا وصلند و البته چک رمزدار هم میتونن صادر کنند پس اگر مشکلی هم پیش بیاد خیلی راحت تر از بقیه میتونند ماجرا را جمع کنند!

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
دوستان به بانک وریس شعبه اعتمادنکنیدمن هرموقع سپرده می کنم هرحرفی که میزنه زنگ میزنم از تهران سوال می کنم وموردبعدی درحساب کردن بارها شده درحساب کردن مثلامیگه سود ۳ماه میدن ۲۲درصد براش نشستم حساب کردم که نه میشه مثلا۲۱۰۵ بعد ریس بانک میگه من هم تازه فهمیدم حتی خودشون حساب نمی کنن حرف بخشنامه رومیزنن وخیلی هموطن حواستونباشه

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوستان جدیدا موسسه نور کسی از سود هاش خبر نداره اخرین چیزی که من میدونم برای مبلغ تا صد میلیون 21 میدادن و از صد به بالا 22 میدادن و کوتاه مدت هم برای میالغ بالای 10 میلیون 20 درصد بود

chama

Registered User
لایک‌ها
241
حساب کوتاه مدت ملت 10 درصد هست. احتمالا اون حساب کوتاه مدت بوده...

بهتر از بانک ملت هم نداریم توی ایران (از جمیع جهات)
جامعه پر از انسانهای متفاوت هست و هر کسی نظری داره !

نظرتون چیه اسم بانک را تغییر بدن به یک اسم مناسب؟ مثلا بانک کارمزد !
در تکمیل فرمایشات شما ملت یه قابلیت عالی به اسم محرمانه سازی حساب داره که با فعال کردنش اطلاعات حساب شما فقط در شعبه ای که انتخاب کرده اید قابل نمایش است و شعب دیگه دسترسی به مانده و گردش حساب ندارند البته واریز و برداشت همچنان در تمام شعب امکان پذیره.
بعید میدونم بانک دیگه ای به این سطح از شعور در خدمات رسانی به مشتری رسیده باشه!
خب اگر شعب دیگر دسترسی به مانده و گردش داشته باشند یعنی ممکنه چه کاری انجام بدهند؟
شعور در خدمات رسانی؟
دوستان جدیدا موسسه نور کسی از سود هاش خبر نداره اخرین چیزی که من میدونم برای مبلغ تا صد میلیون 21 میدادن و از صد به بالا 22 میدادن و کوتاه مدت هم برای میالغ بالای 10 میلیون 20 درصد بود
بالای 150 میل 23 روزشمار

بالا