• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
سفارش یه گوشی 120 دلاری از gearbest چقدر هزینه پست و گمرکی میخوره

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
پست آرامکس چطوره؟من خودم تا حالا یک بار تجربه داشتم و اصلا راضی نبودم.به خاطر یک بسته کوچک که قبلا 20 تومان میدادم ازم 180 تومان گرفتن!.حالا یک بسته 12 کیلویی به ارزش 350 دلار با آرامکس پست شده.کسی میدونه چقدر هزینه اش میشه؟آرامکس خیلی پول میگیرن بابت ترخیص و...
اگر هزینه ی ترخیص ندم بسته رو برگشت میدن؟

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
سفارش یه گوشی 120 دلاری از gearbest چقدر هزینه پست و گمرکی میخوره
در حالت استاندارد حدود 70*0.15 دلار به نرخ دلار دولتی گمرک میخوره به علاوه هزینه 20 تومان پست.

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
پست آرامکس چطوره؟من خودم تا حالا یک بار تجربه داشتم و اصلا راضی نبودم.به خاطر یک بسته کوچک که قبلا 20 تومان میدادم ازم 180 تومان گرفتن!.حالا یک بسته 12 کیلویی به ارزش 350 دلار با آرامکس پست شده.کسی میدونه چقدر هزینه اش میشه؟آرامکس خیلی پول میگیرن بابت ترخیص و...
اگر هزینه ی ترخیص ندم بسته رو برگشت میدن؟
سلام،
این پست ها معمولا اکسپرس هستند و به همین دلیل هزینه زیادی دارن.
بابت عوارض گمرکی باید به شما فاکتور بدن و این پول به جیب اونها نمیره ولی یه هزینه ثابت حدود 20 تومان بابت خدمات ترخیص میگیرن که هزینه معقولی هست و اگر جنس بخواد با روال قانونی کامل ترخیص بشه حدود 500 تومان هزینه همین کارمزد هست.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
در حالت استاندارد حدود 70*0.15 دلار به نرخ دلار دولتی گمرک میخوره به علاوه هزینه 20 تومان پست.
70*0.15 دلار چی هست؟
حالت غیر استاندارد چطوریه؟
تعداد تا چندتا باشه میشه به صورت عادی از فروشگاه های چینی سفارش داد؟ چند سال پیش با واسطه تبلت از چین سفارش دادم به گمرگی پست گفتم شاید بخوام تعداد بیارم ، پوزخندی زد گفت اونطوری میشه تجاری

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
70*0.15 دلار چی هست؟
حالت غیر استاندارد چطوریه؟
تعداد تا چندتا باشه میشه به صورت عادی از فروشگاه های چینی سفارش داد؟ چند سال پیش با واسطه تبلت از چین سفارش دادم به گمرگی پست گفتم شاید بخوام تعداد بیارم ، پوزخندی زد گفت اونطوری میشه تجاری
یعنی 15 درصد از 70 دلار برای وقتی که بسته غیر تجاری تشخیص داده بشه و تعرفه 5 درصد گوشی رو اعمال کنن و ارزش رو هم 120 دلار قبول کنن (همگی به تشخیص کارشناس).
اگر بسته تجاری تشخیص داده بشه باید روند ترخیص رو خودتون یا ترخیص کار انجام بده که معمولا درد سر داره.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
یعنی 15 درصد از 70 دلار برای وقتی که بسته غیر تجاری تشخیص داده بشه و تعرفه 5 درصد گوشی رو اعمال کنن و ارزش رو هم 120 دلار قبول کنن (همگی به تشخیص کارشناس).
اگر بسته تجاری تشخیص داده بشه باید روند ترخیص رو خودتون یا ترخیص کار انجام بده که معمولا درد سر داره.
15 درصد از 70 میشه 10.5 دلار / چرا از 70 دلار؟
اون 5 درصد تعرفه هم بهش اضافه میشه؟

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
توی مراجعه حضوری که داشتم متوجه شدم این کارمند گمرک امانات پستی فرودگاه واقع در چهار راه لشگر(ساختمان کناری پست) خیلی آدم بی ادبی ئه!(یه آقای تقریبا 55 ساله عینکی,آخرین باجه سمت راست)
بهش کد پیگیری میدم میگه هنوز ایران نرسیده,گفتم تو سایت پست هلند زده که 21 روزه رسیده ایران,با یه لحن تند میگه پس برو از همونا تحویل بگیر! :/
برعکس خانمی که توی تماس تلفنی(61929339) همون مرکز پیگیری ها رو انجام میدن خیلی خانم محترم و متشخصی هستن و واقعا دلسوزانه مرسولات مشتری رو از هر طریقی شده پیگیری میکنن,خدا قوت میگم بهشون
شما کدام شهرید و نتیجه ماجرا چه شد ؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
هر مسافر خارجی میتونه تا 20 کیلو بار با خودش داشته باشه درسته؟
این 20 کیلو میتونه 20 کیلو موبایل و لپتاپ باشه؟ :دی هر گوشی رو 500 گرم (با جعبه و محتویات) در نظر بگیریم، 40 تا گوشی
میشه

چه تعداد گوشی یا لپ تاپ میشه آورد؟ یا هرکالایی

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
دوستان کسی بخواد گوشی بخره حالا 140 دلار یا 200 دلار ، با توجه به گمرکی و نرسیدن یا رسیدن و... اگر به دستمون برسه چقدر در میاد کلا تا تحویل کامل ؟
منظورم این هست کلا با قیمتی که تو بازار ایران و تهران هست تفاوت داره با وجود واسطه ها یا در حده کمی تفاوت قیمت میشه ؟
کسی تجربه مشابه داره ؟

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
تبریک میگم
از 3 روز پیش این هزینه پست از 20 تومن ، تبدیل شد به 35 تومن
یعنی 75% افزایش قیمت

shomal-pet

Registered User
لایک‌ها
72
سلام ، یه سواال داشتم ، کسی تا حالا حیون زنده وارد کرده ؟ تو سایت های خارجی اون ماری رو که میخام 30 دلاره ، میخاستم ببینم مثلا 10 تا بگیرم یا تعداد بیشتر چه قد برام می افته کلش؟

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
سلام ، یه سواال داشتم ، کسی تا حالا حیون زنده وارد کرده ؟ تو سایت های خارجی اون ماری رو که میخام 30 دلاره ، میخاستم ببینم مثلا 10 تا بگیرم یا تعداد بیشتر چه قد برام می افته کلش؟
اصن فکر نکنم بتونید بگیرید
قاچاق حیوانات

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
هر مسافر خارجی میتونه تا 20 کیلو بار با خودش داشته باشه درسته؟
این 20 کیلو میتونه 20 کیلو موبایل و لپتاپ باشه؟ :دی هر گوشی رو 500 گرم (با جعبه و محتویات) در نظر بگیریم، 40 تا گوشی
میشه

چه تعداد گوشی یا لپ تاپ میشه آورد؟ یا هرکالایی
30كيلو بار در چمدان كه به قسمت بار هواپيما مي ره.
5كيلو ساك دستي كه با خودت توي هواپيما مي بري.
البته ساك دستي نبايد از اندازه استاندارد بزرگتر باشه وگرنه خدمه هواپيما بهت گيرميدن و نمي ذارن سوار بشي.
و اينكه نمي گذارند همينجوري الكي هر تعداد مي خواي گوشي و يا لپ تاپ بياري.
قانوني كه هست اينه كه كالاهاي نو داخل بار مسافر نبايد بيش از 80دلار باشه .
بعضي موقع ها مثلا يك دونه گوشي آيفون بسته بندي شده هم گير مي دهند.
http://ikia.airport.ir/office/pages/a-custom

فرودگاه امام كه نديدم گير بدهند ،كلا شانسيه، اكثر وقتها حتي چمدان هامونو از Xray هم رد نمي كنن و مي گن بريد .
اما شهرستان هاي ديگه كه پرواز خارجي كمتري دارند (مثلا هر 7-8 ساعت يك پرواز خارجي)و تا دلت بخواد آدم عقده ايه بيكار توي گمرك فرودگاه هست تا دلت بخواد گير مي دهند ، مثلا حتي خريد خرده لباس سوغاتي از استانبول(وزن كل چمدان:16كيلو) هم پسر عموم را جريمه كردند.

shomal-pet

Registered User
لایک‌ها
72
پس این همه ماهیو غیره که از مالزی میارن از کجا وارد کشور میشه ؟
کسی اگه تجربه ای داره بگه

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
امسال(1395) رفتم قشم.
هنگام برگشت از قشم چمدانی با پنجاه کیلو بار همرام بود که عمدتا لباس بود اما حساسیتی نشان ندادند و فقط چمدان را باز کردن و با مشاهده یک لباس کهنه که روی چمدانم بود اجازه دادن رد شم.
اما هر مسافری در مسیر تهران مرا میدید مرا به عنوان چترباز(اصطلاح ویژه باربران)در نظر می گرفت و بعضا چمدانم را ارزیابی می کردن که کرایه باری که به تهران می برم دو میلیون تومان ارزش دارد.اما من گفتم برای مصرف شخصیم خرید کردم.
جزیره قشم مرکز واردات رسمی پوشاک شده و روزانه صدها قایق عمل قاچاق کالا را به بندرعباس انجام میدن و از اینکار درآمد هنگفتی کسب می کنن.

MVGroup

Registered User
لایک‌ها
180
سلام.
هزینه پست سفارشی حدوداً چقدر میشه؟ من در «سایت پست» که حساب می کنم حدود 5 تومن میشه ولی دیروز از اداره پست که پرسیدم گفت 6، 7 تومن میشه.

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
پس این همه ماهیو غیره که از مالزی میارن از کجا وارد کشور میشه ؟
کسی اگه تجربه ای داره بگه
ورود حیوانات و پرندگان اهلی و غیر آنها منوط به ارائه گواهی بهداشت از کشور مبداء و تاییدیه سازمان دامپزشکی است.(قرنطینه حیوانی)

ورود حیوانات و پرندگان وحشی و غیره منوط به ارائه گواهی از سازمان های مرتبط با کشور مبداء ، گواهی بهداشت و تاییدیه سازمان حفاظت محیط زیست ایران خواهد بود.

haniye.sp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان من یه کاپشن از dhgate سفارش دادم ولی چهل روزه نرسیده تو وضعیتش تغییر ایجاد نمیشه کسی میدونه چیکار باید کرد؟

فایل های ضمیمه

• Screenshot_2016-12-15-22-14-36.png
    Screenshot_2016-12-15-22-14-36.png
    147.9 KB · نمایش ها: 44
بالا