در حالت استاندارد حدود 70*0.15 دلار به نرخ دلار دولتی گمرک میخوره به علاوه هزینه 20 تومان پست.سفارش یه گوشی 120 دلاری از gearbest چقدر هزینه پست و گمرکی میخوره
سلام،سلام
پست آرامکس چطوره؟من خودم تا حالا یک بار تجربه داشتم و اصلا راضی نبودم.به خاطر یک بسته کوچک که قبلا 20 تومان میدادم ازم 180 تومان گرفتن!.حالا یک بسته 12 کیلویی به ارزش 350 دلار با آرامکس پست شده.کسی میدونه چقدر هزینه اش میشه؟آرامکس خیلی پول میگیرن بابت ترخیص و...
اگر هزینه ی ترخیص ندم بسته رو برگشت میدن؟
70*0.15 دلار چی هست؟در حالت استاندارد حدود 70*0.15 دلار به نرخ دلار دولتی گمرک میخوره به علاوه هزینه 20 تومان پست.
یعنی 15 درصد از 70 دلار برای وقتی که بسته غیر تجاری تشخیص داده بشه و تعرفه 5 درصد گوشی رو اعمال کنن و ارزش رو هم 120 دلار قبول کنن (همگی به تشخیص کارشناس).70*0.15 دلار چی هست؟
حالت غیر استاندارد چطوریه؟
تعداد تا چندتا باشه میشه به صورت عادی از فروشگاه های چینی سفارش داد؟ چند سال پیش با واسطه تبلت از چین سفارش دادم به گمرگی پست گفتم شاید بخوام تعداد بیارم ، پوزخندی زد گفت اونطوری میشه تجاری
15 درصد از 70 میشه 10.5 دلار / چرا از 70 دلار؟یعنی 15 درصد از 70 دلار برای وقتی که بسته غیر تجاری تشخیص داده بشه و تعرفه 5 درصد گوشی رو اعمال کنن و ارزش رو هم 120 دلار قبول کنن (همگی به تشخیص کارشناس).
اگر بسته تجاری تشخیص داده بشه باید روند ترخیص رو خودتون یا ترخیص کار انجام بده که معمولا درد سر داره.
شما کدام شهرید و نتیجه ماجرا چه شد ؟توی مراجعه حضوری که داشتم متوجه شدم این کارمند گمرک امانات پستی فرودگاه واقع در چهار راه لشگر(ساختمان کناری پست) خیلی آدم بی ادبی ئه!(یه آقای تقریبا 55 ساله عینکی,آخرین باجه سمت راست)
بهش کد پیگیری میدم میگه هنوز ایران نرسیده,گفتم تو سایت پست هلند زده که 21 روزه رسیده ایران,با یه لحن تند میگه پس برو از همونا تحویل بگیر! :/
برعکس خانمی که توی تماس تلفنی(61929339) همون مرکز پیگیری ها رو انجام میدن خیلی خانم محترم و متشخصی هستن و واقعا دلسوزانه مرسولات مشتری رو از هر طریقی شده پیگیری میکنن,خدا قوت میگم بهشون
بنده تهران هستم و مرسوله من هیچ وقت نرسید!شما کدام شهرید و نتیجه ماجرا چه شد ؟
تبریک میگمدر حالت استاندارد حدود 70*0.15 دلار به نرخ دلار دولتی گمرک میخوره به علاوه هزینه 20 تومان پست.
اصن فکر نکنم بتونید بگیریدسلام ، یه سواال داشتم ، کسی تا حالا حیون زنده وارد کرده ؟ تو سایت های خارجی اون ماری رو که میخام 30 دلاره ، میخاستم ببینم مثلا 10 تا بگیرم یا تعداد بیشتر چه قد برام می افته کلش؟
30كيلو بار در چمدان كه به قسمت بار هواپيما مي ره.هر مسافر خارجی میتونه تا 20 کیلو بار با خودش داشته باشه درسته؟
این 20 کیلو میتونه 20 کیلو موبایل و لپتاپ باشه؟ :دی هر گوشی رو 500 گرم (با جعبه و محتویات) در نظر بگیریم، 40 تا گوشی
میشه
چه تعداد گوشی یا لپ تاپ میشه آورد؟ یا هرکالایی
ورود حیوانات و پرندگان اهلی و غیر آنها منوط به ارائه گواهی بهداشت از کشور مبداء و تاییدیه سازمان دامپزشکی است.(قرنطینه حیوانی)پس این همه ماهیو غیره که از مالزی میارن از کجا وارد کشور میشه ؟
کسی اگه تجربه ای داره بگه