Daneel Olivaw
مدیر بازنشسته
منتها خود من بارها و بارها تو همين تاپيكهاي مشاركت سريال افرادي رو ديدم كه پيشنهاد دادن واسه كمك تو پخش ، ولي هيچ توجهي بهشون نشده... خود من ، كسي محل نميزاشت تا خودم رو هول دادم تو و خودم رو قاطي كردم !![]()
![]()
فكر ميكنم اگه همينها رو محلشون بزارين بهتر از اين باشه كه برين تو بازارچه و ... !
سريال دارين بدين پخش كنيم...شما تاپيك رو بزنين مطمئن باشين پخش كننده اش هم پيدا ميشه !!![]()
یه سری از دوستان که اعلام آمادگی کرده بودن برای پخش و به ما اطلاع داده بودن الان براشون برنامه داریم
ولی مساله اینه که تا چند وقت دیگه تعداد سریال های آماده پخش خیلی زیاد میشه و با کمک گرفتن از تمام افرادی که اعلام آمادگی کردن هم باز نفر کم میاریم.
هر چند راه حلی که برای پخش سریال Friends در پیش گرفته شده به هر حال همیشه قابل استفاده اس ولی ترجیح اینه که هر سریال یه مسوول مشخص داشته باشه!
در مورد اینکه خیلی ها اون اعلامیه برای همکاری توی رایت و توزیع رو ندیدن احتمالا؛ با وجود اینکه توی تاپیک لیست سریال های موجود هم این مساله عنوان شده، برای دوستانی که ندیدن اینجا هم میگم:
هر یک از دوستان که مایل به همکاری با بخش مشارکت به عنوان توزیع کننده هست، یه پیام خصوصی به من یا یکی از مدیران بخش بده تا در صورتی که شرایطش مناسب باشه مسوولیت پخش یه سریال به عهده اش گذاشته بشه.
مرسی