• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پیشنهادات قسمت مشارکت

عملکرد بخش اشتراک در ماه اول فعالیت

• خوب

Votes: 17 70.8%
  • ضعیف

Votes: 6 25.0%
  • متوسط

Votes: 1 4.2%

• Total voters
    24
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
منتها خود من بارها و بارها تو همين تاپيكهاي مشاركت سريال افرادي رو ديدم كه پيشنهاد دادن واسه كمك تو پخش ، ولي هيچ توجهي بهشون نشده
sad_mini.gif
... خود من ، كسي محل نميزاشت تا خودم رو هول دادم تو و خودم رو قاطي كردم !
aggressive_mini.gif

فكر ميكنم اگه همينها رو محلشون بزارين بهتر از اين باشه كه برين تو بازارچه و ... !
سريال دارين بدين پخش كنيم
rolleyes_mini.gif
...شما تاپيك رو بزنين مطمئن باشين پخش كننده اش هم پيدا ميشه !!

یه سری از دوستان که اعلام آمادگی کرده بودن برای پخش و به ما اطلاع داده بودن الان براشون برنامه داریم :D یعنی قصد داریم با رسیدن سریال ها این دوستان رو هم به عنوان توزیع کننده معرفی کنیم.

ولی مساله اینه که تا چند وقت دیگه تعداد سریال های آماده پخش خیلی زیاد میشه و با کمک گرفتن از تمام افرادی که اعلام آمادگی کردن هم باز نفر کم میاریم.

هر چند راه حلی که برای پخش سریال Friends در پیش گرفته شده به هر حال همیشه قابل استفاده اس ولی ترجیح اینه که هر سریال یه مسوول مشخص داشته باشه!

در مورد اینکه خیلی ها اون اعلامیه برای همکاری توی رایت و توزیع رو ندیدن احتمالا؛ با وجود اینکه توی تاپیک لیست سریال های موجود هم این مساله عنوان شده، برای دوستانی که ندیدن اینجا هم میگم:

هر یک از دوستان که مایل به همکاری با بخش مشارکت به عنوان توزیع کننده هست، یه پیام خصوصی به من یا یکی از مدیران بخش بده تا در صورتی که شرایطش مناسب باشه مسوولیت پخش یه سریال به عهده اش گذاشته بشه.

مرسی
smile_mini2.gif

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دنيل جان من قبلا اعلام آمادگي كردم
بازم پي ام بزنم

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
هر یک از دوستان که مایل به همکاری با بخش مشارکت به عنوان توزیع کننده هست، یه پیام خصوصی به من یا یکی از مدیران بخش بده تا در صورتی که شرایطش مناسب باشه مسوولیت پخش یه سریال به عهده اش گذاشته بشه

ايين ؟! گفتين اطلاعيه فكر كردم بايد يه چيز جديد باشه !!! اينو من روز اول ديده بودم
glassesf.gif
پي ام هم زدم ... جواب هم گرفتم
chef.gif

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هرچی دنی و رکس و ملکه ............قبول کنن قبوله:)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
دنيل جان من قبلا اعلام آمادگي كردم
بازم پي ام بزنم

نه لزومی نداره؛ به خودم پی ام زدی دیگه ... حواسم هست ;)

ايين ؟! گفتين اطلاعيه فكر كردم بايد يه چيز جديد باشه !!! اينو من روز اول ديده بودم
glassesf.gif
chef.gif

hippie7.gif

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
glassesf.gif
chef.gif

دقيقا" منم همينطور ...:D:rolleyes:

ولي كجاي اين نوشته بازارچه !؟:eek:

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
دوست عزیز
من لیست سریالهایی که شما برای فروش دارید را که نگاه کردم دیدم چند سریال از سریال های بخش مشارکت در آن وجود دارد. به همین علت تا تعیید شما توسط یکی از مدیران بخش ، از افزودن نام شما به لیست معذورم.
راه حلی برا مقابله وجود نداره , به هرحال این سریال به دستش میرسه , چه الان پول بده سریال رو بخرین , چه بعدا پول بده , در مقدار هزینه براش فرقی نمیکنه , خیلی راحتم میتونه یه ایدی جدید بسازه و بیاد سریال رو بخواد !
پس درواقع از دست هیچکس کاری برنمیاد :D :(

تنها راه اینکار ایجاد یه گروه خصوصی هست که فقط این گروه دسترسی داشته باشن به سریال ها که این کار تو این فروم امکان پذیر نیست :Dبه قوانین بخش نمیخوره !!!

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
راه حلی برا مقابله وجود نداره , به هرحال این سریال به دستش میرسه , چه الان پول بده سریال رو بخرین , چه بعدا پول بده , در مقدار هزینه براش فرقی نمیکنه , خیلی راحتم میتونه یه ایدی جدید بسازه و بیاد سریال رو بخواد !

تنها راه اینکار ایجاد یه گروه خصوصی هست که فقط این گروه دسترسی داشته باشن به سریال ها که این کار تو این فروم امکان پذیر نیست :Dبه قوانین بخش نمیخوره !!!

من خودم هم می دانم که این راهش نیست ولی در حال حاضر چاره دیگری نداریم.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
چرا خوب این داره پول میده , بگیرین خوب , بهرحال داره کمک میکنه !
تو همون لیست هم که نوشتی , الان احتمالا یکی دوتا فروشنده هست !
--
منم خیلی دلم میخواد کمک کنم برا خرید این سریال , متاسفانه وقت امتحانات هست , از خونه خیلی کم بیرون میرم :(

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
جناب nemesissoso لطفاً نام من رو هم در ليست متقاضيان قرار بديد (آخه متوجه شدم ظاهرن هنوز اقدام به خريد نکرديد ) و سريعا به من مبلغ و شماره حساب رو اعلام کنيد تا کمکی در تهيهٔ سريع سريال کرده باشم

دوست عزیز
من لیست سریالهایی که شما برای فروش دارید را که نگاه کردم دیدم چند سریال از سریال های بخش مشارکت در آن وجود دارد. به همین علت تا تائید شما توسط یکی از مدیران بخش ، از افزودن نام شما به لیست معذورم.

من خودم هم می دانم که این راهش نیست ولی در حال حاضر چاره دیگری نداریم.

چرا خوب این داره پول میده , بگیرین خوب , بهرحال داره کمک میکنه !
تو همون لیست هم که نوشتی , الان احتمالا یکی دوتا فروشنده هست !

دوست عزیز
با توجه به تائید دوست عزیزمان مهدی من شما را هم در لیست قرار دادم.
این پست را بخوانید:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1168318&postcount=173
تمام توضیحات در آن موجود است.

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
متشکرم mehdi جان
همونطور که نوشتم من پايبند به قوانين شما هستم !
اون سريال هايی که آقای nemesissoso گفتن من ميفروشم رو هم از گروه شما تهيه نکردم ، دوستان !

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
متشکرم mehdi جان
همونطور که نوشتم من پايبند به قوانين شما هستم !
اون سريال هايی که آقای nemesissoso گفتن من ميفروشم رو هم از گروه شما تهيه نکردم ، دوستان !
خوب ما تا الان 2 تا فروشنده علنی تو جمعمون داريم. غير علنی هاشون هم ...

الان به صورت غير رسمی دارم ميگم تا چند روز ديگه هم به صورت رسمی اعلام ميکنيم که هر کسی سريال های تهيه شده از بخش مشارکت رو در بازارچه اينجا يا هر جای ديگه اي بفروشه، ban دائم از PT ميشن!

اين قضيه شامل حال وضعيتی که شما ميگين ما از دوستان گرفتيم هم ميشه!

اينو محض اطلاع همگی گفتم ولی از اين 2 دوستمون (prelude2love, mtmovie) هم ميخوام اينجا به همه ما قول بدن که نه بفروشن و نه به کسی که ميخواد بفروشه بدن و يا معاوضه بکنن. چون تاپيک تبادل سريال ها رو هم توی بخش بازارچه ديدم!:hmm:

و هم اينکه از فروش بقيه سريال های مشارکتی خودداری کنن.

من قول شما 2 نفر رو اينجا ميخوام چه برای اين سريال، چه برای پزشک دهکده، چه برای desperate housewives, ...

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83

الان به صورت غير رسمی دارم ميگم تا چند روز ديگه هم به صورت رسمی اعلام ميکنيم که هر کسی سريال های تهيه شده از بخش مشارکت رو در بازارچه اينجا يا هر جای ديگه اي بفروشه، ban دائم از PT ميشن!

اينو محض اطلاع همگی گفتم ولی از اين 2 دوستمون (prelude2love, mtmovie) هم ميخوام اينجا به همه ما قول بدن که نه بفروشن و نه به کسی که ميخواد بفروشه بدن و يا معاوضه بکنن. چون تاپيک تبادل سريال ها رو هم توی بخش بازارچه ديدم!:hmm:

من قول شما 2 نفر رو اينجا ميخوام چه برای اين سريال، چه برای پزشک دهکده، چه برای desperate housewives, ...

حرف شما متينه جناب linghuchong ولی تا حدودی هم غير منطقی است .
ببينيد شما نميتونيد بگيد به اين دليل که گروه x در forum مثلاً z در خريد سريال desperate housewives مشارکت داشته پس آقای y در محل j نميتونه اين سريال رو بفروشه !
بنده سريال هام رو به صورتی کاملا پر هزينه تهيه ميکنم ، و سود منطقی در هنگام فروش روشون ميکشم !
اين قول رو هم ميدم که ، اقدام به کشيدن چنين سودی روی سريال هايی که از طريق مشارکت به دست ميآرم نکنم و آدمی هستم که به قولم هم عمل ميکنم
و يک نکته که مثل تير خلاص ميمونه : سريال هايی که مشارکتی به دست آمده باشه ، در دست خيلی از متخلفين (که رسماً هم فروشنده نيستند ) قرار داره و در حال فروشش هستند و کسی نميآد از من که به قول شما سود روش کشيدم بخره ! معمولاً از من فقط سريال هايی رو ميخرند که اون افراد ندارند ( در واقع اصلاً خريد مشارکتی نشده )
با تمام اين تفاسير اگه بنده مستقيماً قانون خاصی در forum رو نقض کردم لطفاً من رو ارجاع بدين به لينک اون قانون ! در غير اين صورت از من قول خاصی رو نخوايد ( تاکيد ميکنم ، بنده سريال هايی رو که از اين گروه مشارکتی به دست بيارم ، تحت قوانين همين گروه عرضه ميکنم و اگه قوانین نگذارد ، عرضه نمیکنم)

اميدوارم که منظور من رو بد متوجه نشده باشيد !

mtvideos

Registered User
لایک‌ها
0

من یک فروشنده هستم ...
اما همین جا قول میدم .. که این سریال رو در پی تی نفروشم و حتی exchange هم نکنم ...!
حله ؟؟؟

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
اما همین جا قول میدم .. که این سریال رو در پی تی نفروشم و حتی exchange هم نکنم ...!
حله ؟؟؟
جدي ميگين؟؟؟خوب دوست عزيز خيلي هاي ديگه ميتونن اين حرف شما رو بزنن..خوب هركسي ميتونه سريالو بيرن چند برابر بفروشه؟؟؟

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0

من یک فروشنده هستم ...
حله ؟؟؟

جدي ميگين؟؟؟خوب دوست عزيز خيلي هاي ديگه ميتونن اين حرف شما رو بزنن..خوب هركسي ميتونه سريالو بيرن چند برابر بفروشه؟؟؟

لینخو جان
ما اساس کار را روی اعتماد قرار دادیم.
خیالت راحت باشد که هر کسی این سریال را جدا از من پخش کنه و نسخه ای دست من بیفته ، می فهمم کار کی است و با مجازات مواجه می شود.

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
لینخو جان
ما اساس کار را روی اعتماد قرار دادیم.
خیالت راحت باشد که هر کسی این سریال را جدا از من پخش کنه و نسخه ای دست من بیفته ، می فهمم کار کی است و با مجازات مواجه می شود.
عاليه..اميدورام كه همينطور باشه....

mtvideos

Registered User
لایک‌ها
0
عجب!! ... گلم وقتی گفتم نمی فروشم ... یعنی نمی فروشم دیگه ...!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
از هر 2 نفر ممنون :happy:

قول شما برام کافی هست! :)

حرف شما متينه جناب linghuchong ولی تا حدودی هم غير منطقی است .
ببينيد شما نميتونيد بگيد به اين دليل که گروه x در forum مثلاً z در خريد سريال desperate housewives مشارکت داشته پس آقای y در محل j نميتونه اين سريال رو بفروشه !
من ميگم اگه شما سريال رو از اين طريق بدست آوردين، اين شرط رو دارين قبول ميکنين که اين سريال رو نفروشين چه اينجا چه جای ديگه اي! ميخواين پخش کنين ok ولی چون هدف اينجا چيزه ديگه اي هست همه کسايی که اينجا هستن اين قول اخلاقی رو دارن ميد که نفروشنن! چون سريال متعلق به شما نيست به منم نيست اين سريال مال بچه های اين تاپيک هست و اگه شما بخواين بفروشينش بايد رضايت تک تک بچه های اينجا رو داشته باشين!

بيراه ميگم؟ :eek:
بنده سريال هام رو به صورتی کاملا پر هزينه تهيه ميکنم ، و سود منطقی در هنگام فروش روشون ميکشم !
اين قول رو هم ميدم که ، اقدام به کشيدن چنين سودی روی سريال هايی که از طريق مشارکت به دست ميآرم نکنم و آدمی هستم که به قولم هم عمل ميکنم
من با سريال هايی که شما براشون هزينه کردين کاری ندارم، با سريال هايی که براشون هزينه نميکنين و از ايجا ميگيرين کار دارم.:cool:

برای مثال ميگم، سريال هايی که تا چندی قبل تو بازارچه نبود ولی بعد ديديم سر از بازارچه در آوردن: به سوی جنوب، آن شرلی، ... و نمونه های اينها. صحبت از سريال friends يا جواهری در قصر نميکنم که همه جا پر هستن. منظورم سريال های کمياب هست که ميدونيم از هيچ طريق ديگه اي بدست نيومده به جز اينجا!:(

در کل حرف من اينه که ما نميخوايم ببينيم که پس فردا اين سريال رو هم دارن به 10 برابر قيمت جايی ميفروشن. حالا همه اين حرف ها هم مخاطبش شما شدين چون عنوان فروشنده دارين ولی من منظورم به طور کلی بود. (ببخشيد اگه بد گفتم) :blush:

درخاستی که من از همه دارم اينه که نه اين سريال رو بفروشن نه اينکه با فروشنده های ديگه مبادله اش کنن. همين. حالا شما ميتونين قبول کنين يا نه؟!:eek:
و يک نکته که مثل تير خلاص ميمونه : سريال هايی که مشارکتی به دست آمده باشه ، در دست خيلی از متخلفين (که رسماً هم فروشنده نيستند ) قرار داره و در حال فروشش هستند و کسی نميآد از من که به قول شما سود روش کشيدم بخره ! معمولاً از من فقط سريال هايی رو ميخرند که اون افراد ندارند ( در واقع اصلاً خريد مشارکتی نشده )
متاسفانه ميدونم و حق با شماست! ولی ميخوايم از همين جلو گيری کنيم. اساس کارمون رو هم گزاشتيم رو اعتماد! ( با وجود اينکه ممکنه خيلی احمقانه به نظر برسه!)
10_1_118v.gif

با تمام اين تفاسير اگه بنده مستقيماً قانون خاصی در forum رو نقض کردم لطفاً من رو ارجاع بدين به لينک اون قانون ! در غير اين صورت از من قول خاصی رو نخوايد ( تاکيد ميکنم ، بنده سريال هايی رو که از اين گروه مشارکتی به دست بيارم ، تحت قوانين همين گروه عرضه ميکنم و اگه قوانین نگذارد ، عرضه نمیکنم)
هنوز خير، قانونی رو نقض نکردين :happy:ولی به زودی يک بند به مرامنامه اضافه ميشه. به خاطر همين بود که گفتم غير رسمی!:cool:

و طبق قوانين اين بخش فروش سريال های بدست آمده از اينجا ممنوع هست!:f34r: (برای اطلاع)

اميدوارم منظورتون رو درست فهميده باشم!;)

راستی من خواهر فريدا هستم. زياد به جناب ها شباهتی ندارم!:p

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
می بینم که هنوز این داستانها اینجا وجود داره . همونطور که بارها در موردش بحث شده کاری نمیشه کرد که سریال به دست فروشنده ها نیفته و هیچ تضمینی هم در عمل کردن این دوستان به قول و قرارشون وجود نداره (( البته این معنی از حرف من برداشت نشه که این دوستامون به عهد و پیمانشون پایبند نیستند ... )) ولی عاقلانه هم فکر کنیم هیچ اطمینانی وجود نداره !!

خوب حالا برای اینکه فردا وقتی من Mail Box را که چک می کنم نامه ای با مضمون " فروش ویژه سریال پرستاران " را نبینم چیه ؟؟ جواب من اینه که خیلی راحت کافیه اینقدر اشتراک این سریال را ارزان و سریع کنیم تا بدست همه برسه . با این اوضاعی که من می بینم (( مثل کسانی که با یک یا دو پست متقاضی سریال هستند و معلومه تهیه سریال اونها را به عضویت در pt ترغیب کرده )) چندی دیگه خیلیها این فروم را خواهند شناخت .

پس دوستان عزیز لطفا این فکر را از مخیله تون بیرون کنید که این سریال برای فروش کپی نمیشه ، چون در آینده چیزی جز سرخوردگی در بر نخواهد داشت . من دوست ندارم عزیزانی که براشون ارزش زیادی قایلم در آینده به این فکر کنند که چه اشتباهی کردند . نه ، این یک فرهنگه و باید جا بیفته و زمان می بره . وقت و هزینه می بره . به این فکر نکنید که در آینده یک یا چند نارفیق پیمان شکن از این سریال برای بدست آوردن اندکی پول استفاده می کنند بلکه به این فکر کنید که تعداد زیادی از دوستان و همفکرانمون می تونند سریالهای دلخواهشون را بطور کامل ببینند و نگهداری کنند.

به امید روزی که هر ایرانی حداقل یکی از سریال های مورد علاقه اش را به واسطه pt بدست آورده باشه ...

موفق باشین

بدرود .

پ . ن : ببخشید که من باز Off Topic زدم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا