دوست عزیز سلام. به نظر من یکجور تحریم است وگرنه تمام مدارک ایران من همچنان معتبر است . از تلفن ثابت تا خط دایمی موبایل و خط اغتباری موبایل و هوایز سایت و کارتها بانکی و پاسپورت تماما به یک اسم و یک آدرسه(خانه پدری)
سلام... خب آقا شما اینا رو میدونی، پرژن تولز که نمیدونه همه مدارک و تلفن های شما به یک اسم و آدرسه

. قدرت استعلام هم نداره. پرژن تولز یک شرکت خصوصیه، نمیتونه از ثبت احوال یا مخابرات یا ثبت اسناد مدارک شما رو استعلام کنه. فقط یک چیز رو می تونه بصورت شخصی و راسا تست و استعلام کنه، اونم شماره تلفن ثابت شماست.
شما اگر سابقه کلاهبرداری هایی که در همین بخش پی تی انجام شد رو بخونید، بهشون حق میدید
اون جمله را که بولد کردم.
دقیقا همین استدلالی است که خیلی از شرکتهای خارج کشور سرویس به ما ایرانی ها نمیدهند.
میگن اگر خطایی از سمت کاربر ایرانی صورت بگیره برای مراجع آن کشور قابلیت دسترسی و پیگیری نیست!
گله من از اینه که ما ایرانی ها خودمان خودمان را تحریم می کنیم!! نمونه آن هم همین رفتار پرشین تولز با من به عنوان یک ایرانی
خب خارجی ها حق دارن بخدا

. کار خوبی می کنند. تا چشمون درآد قانون درست و حسابی بذاریم

. یک مثال ملموسش خود من ... من روی صندلیم در ایران نشستم، به امریکا جنس می فروشم و از اروپا براش ارسال میکنم، از اونطرف از مالزی و هنگ کنگ جنس میخرم و می فرستم اروپا... آب هم توی دلم تکون نمیخوره.... اما به محض اینکه پای یه ایرانی وسط میاد، همه چی خراب میشه

بانک و وزارت صنایع و اتاق و گمرکات و استاندارد و تخصیص فرکانس و ... هیچیمون قانون درست و حسابی نداره یا قانون داره و مسئول درست و حسابی نداره

. من که خودم ایرانی هستم میخوام 70 سال سیاه با ایران کار نکنم:general509:

، خارجی به چه اعتبار و امیدی با ایران کار بکنه ؟
همین کار شبه صرافی که شما قصد انجامش رو داری، من الان 6 ماهه که با یکی از بزرگترین صرافی ها که وابسته به یکی از بزرگترین بنگاه های اقتصادی کشوره، به مشکل خوردم. سر یه مبلغی کمتر از 25 هزار یورو

. تازه هیچکس هم هیچ مشکلی نداره. همه شاد و خوش و نغمه زنان، ز صلابت ایران جوان

دوست و رفیق و شرمنده و قربونتون برم

، هیچ شبهه و شکی هم وجود نداره. کار غیر قانونی هم انجام نشده. فقط گیج بازی و خلا قانونی باعث این مشکل شده.... حالا شما شروع کن و ببین به چه مشکلات عجیب و غریبی برخورد میکنی، خودت بعد از یکسال از هیچی که مربوط به ایران میشه، فراری میشی