سود بالا میخواین، اگه ریسک میپذیرین برین بورس (البته با آشنایی کامل برین)
یعنی این استعلام حضوری نبوده، تلفنی بوده و ...
احتمالش بسیار بالاست، چون برای جبران کسری آخر سال و بستن سال مالی نیاز به دریافت نقدینگی بیشتری دارن
سرمایه کف نداره ولی احتمال زیاد بالای 100 هزارتومن باشه، در صورتی که به مبلغ دست بزنید 17.5 یا 18.5 حساب می کنن
به هر حال سرمایه بانک هست و تا حالا نشده بانکی زمین بخوره، سرمایه طبق
این لینک وضعیتش دقیقا مثل بانک ملت، صادرات، تجارت، رفاه کارگران، سامان، پاسارگاد، پارسیان،سینا، شهر، دی، انصار و ... هست و مشکلی نداره ولی همیشه توصیه میشه یک سوم سرمایه تون رو توی یک بانک سرمایه گذاری کنین و ترجیحا تمام تخم مرغ هاتون رو توی یه سبد نذارین
ربطی به فجیع بودن نداره، الان ملی هم داره 18 میده! پس وضعش فجیعه!؟ اینها برای جبران کسری آخر سال و بستن سال مالی این طرح رو دارن، به زودی طرح های مشابهی توسط بانک ها و موسسات دیگه هم اعلام میشه...
بعید میدونم این طرح برای اعطای وام به دیگران باشه! جبران کسری ربطی به اعطای وام نداره...
به احتمال زیاد اشتباه تحقیق فرمودین...
کاسپین مجوز داره، ولی هنوز هیچ شعبه ای نداره! این کلاه رو تعاونی منحله فرشتگان سر مردم گذاشته و باید جوابگو باشه، طبق اعلام بانک مرکزی اصلا کاسپین یک ریالی دریافت نداشته، در اصل هنوز کاسپینی تشکیل نشده که دریافت داشته باشه، بلکه مسئولین تعاونی فرشتگان کلاهبرداری کردن و با تعویض غیرقانونی دفترچه و تابلو - علیرغم اینکه تمام برچسب اموال ها متعلق به فرشتگان بوده و هست - به کاسپین، مردم رو ترغیب به اخذ سپرده با سودهای کلان 35 درصد کردن و حالا هم گیر افتادن و بانک مرکزی پیگیر هست، ضمنا تا تمام تعاونی ها منحل و ادغام نشن کاسپینی به صورت شعبه وجود نخواهد داشت، اگه هم تعاونی ها مشکل داشته باشن نهایتا کاسپین - که فقط روی یک برگه هست و فیزیکی وجود خارجی نداره و در اصل فرشتگان با کلاهبرداری خودش رو کاسپین جا زده - منحل میشه و روند برگشت سپرده ها مثل میزان میشه، البته خوبی میزان و حجج این بود که ظاهرا اونها منحل نشده بودن، بلکه الان فرشتگان با وضع انحلال با تابلود دروغین کاسپین اخذ سپرده کرده و ...
بنده همون موقع تا وارد شعبه - به اصطلاح با تابلوی کاسپین - شدم و مشاهده کردم حتی ساعت دیواری و کامپیوترها برچسب فرشتگان دارن، سوء ظن پیدا کردم و عطای سود 35 درصدی رو به لقایش بخشیدم و الان خیلی خوشحالم که گول این حقه بازها رو نخوردم...
پ.ن: الان بهترین وضعیت برای سپرده های اندک بانک ایران زمین هست که روزشمار 18 درصد داره میده
و اگه سپرده ای دارین که نمیخواین ازش بردارین برای 3 ماه آینده، بالاترین سود رو سرمایه میده با 24.5 روزشمار