• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
از ۸ تا تعاونی کاسپی,فقط ۳ تا که از توش دزدی کردن مشکل دارن؛بقیه دارن کار میکنن بدون مشکل؛
حتی جلین وقتی که فرشتگان زمین خورد با هجوم سپرده گذاراش روبرو شد,اما در پرداخت ها نداره؛

برای کاسپین هم بانک مرکزی(هرچند غیر قانونی) گفته دزدیای قبلی بما ربطی نداره و اصلا سپردگذارای فرشتگان مشتری کاسپین نشدن و فعلا همون دو,سه تا تعاونی ادغام شده رو بعنوان کاسپین قبول داره!!!!

خلاصه یه بهانه گیر.اورده,که از زیر مسیولیتش در بره؛نهایتا هم کاسپین نتونه فرشتگان رو ادغام کنه و کسریشو جبران کنه,مجوزشو ابطال میکنه؛
اما بعید هست برای سرمایه بتونه بهانه ای بیاره؛صندوق ضمانت هم هست برای سرمایه مجبوره استفاده کنه
در مورد کاسپین ، به سپرده گذار اصلا ربطنداره که دزدی شده یا نه، اینا مجوز دادن و اجازه استفاده از تابلو رو دادن...
با این اوضاعی که اینا درست کردن سر کاسپین هیچ بعید نیست فردا اگر سرمایه به مشکل خورد بیان بگن دادستان گفت که توش اختلاص شده برای چی طمع کردید پول توش گذاشتید ! و این رو بهونه جدید بکنن
با همه این حرفا... وقتی اوضاع اینطوری میشه بنظرم خودمون باید هوای خودمون رو داشته باشیم... عب نداره چند درصد سود کمتر بگیریم... اقلا اصل سرمایه به باد نره که تو این بازار خراب خیلی خیلی سخت میشه جبرانش کرد...

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
تازه به نظر من با وام 30 درصدی هم بانک سودی نمیبره .
بانکی که 24.5 درصد سود میده باید وام 35 درصدی به مردم بده تا هزینه هاش جبران بشه و یه سودی هم براش بمونه . اجاره مغازهای شعب و حقوق کارمند ها و مدیر ها و کلی هزینه های دیگه داره بانک که اونها رو به سود 24.5 اگه اضافه کنیم خیلی بیشتر از 24.5 درصد پای بانک میافته ، یعنی عملا برای خود بانک 30 درصد تموم میشه که باید وامی که به مشتری میده 35 درصدی باشه تا سودی براش باقی بمونه .

موسسات و بانکها فقط چند درصد از سرمایه هاشون رو وام میدند و بیشتر اونها رو در امور دیگری که سود سرشاری داره هزینه میکنن که با تحقیقات میتونید خودتون ببنید که بسیاری از کارخانه جات و ..... برای همین بانک هاست وگرنه هیچ بانکی به واسط وام دادن نمیتونه حقوق کارمندان خودش رو تامین کنه.مگر بانک دولتی باشه .

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
راستش در مورد اینترنت بانکش خبر ندارم چون استفاده نمیکنم من بالای 150 25 درصد گذاشتم ولی برای حساب های قدیمی بالای 100 25 باز میکنه البته بستگی به رییس شعبه داره
شما موسسه کارسازان هستید یا مشیز و یا پیشگامان؟

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
موسسات و بانکها فقط چند درصد از سرمایه هاشون رو وام میدند و بیشتر اونها رو در امور دیگری که سود سرشاری داره هزینه میکنن که با تحقیقات میتونید خودتون ببنید که بسیاری از کارخانه جات و ..... برای همین بانک هاست وگرنه هیچ بانکی به واسط وام دادن نمیتونه حقوق کارمندان خودش رو تامین کنه.مگر بانک دولتی باشه .

درسته بانکها منبع دزامدشون فقط از وام نیستش توی بخش های دیگه هم سرمایه گذاری میکنن مثل مسکن که الان به خاطر رکودی که تو بخش مسکن وجود داره بخش بزرگی از سرمایه بانک ها بلوکه شده .

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
سلام دوستان وام ازدواج 20 میلیونی دارم که نمیخامش ! تمام مدارک تحویل بانک شده و پرونده کامله و فقط مونده بود ضامن ببرم که وام رو بگیرم ولی منصرف شدم . بانک ملت هست با سود 4% .
تا اخر سال 95 هم فرصت دارم که بگیرمش . هر کس میخاد میفروشمش حیفه وام با این سود کم هدر بره .

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
شما موسسه کارسازان هستید یا مشیز و یا پیشگامان؟
راستش رو بخواین تو کرج 2 تا شعبه داره که هردوشون تابلو نور داره مشیز و.... دیگه نداره از یک شعبه به شعبه دیگه به راحتی میشه پولتون رو انتقال بدید و تعاونی ها ادغام شدند

Last edited:

hamid.hd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تو بانک قوامین سپرده روزشمار دارم الان که حسابو با موبایل چک میکنم میبینم که چهار بار از حساب برداشت کردن موقع باز کردن حساب گفتن یه چند هزارتومن اضافه بریز رو حساب واسه کارت شتاب منم ده هزار ریختم الان دوبار 2300 تومن و دوبار 1000 تومن از حسابم در روزای مختلف کم شده این طبیعیه واسه سپرده های قوامین چرا کم میکنن؟ مگه کارت شتاب چقدر هزینشه حتی یبارم تراکنش با کارت نداشتم قبلا بانک تجارت کارت داشتم یک ریالم کم نکردن

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
تو بانک قوامین سپرده روزشمار دارم الان که حسابو با موبایل چک میکنم میبینم که چهار بار از حساب برداشت کردن موقع باز کردن حساب گفتن یه چند هزارتومن اضافه بریز رو حساب واسه کارت شتاب منم ده هزار ریختم الان دوبار 2300 تومن و دوبار 1000 تومن از حسابم در روزای مختلف کم شده این طبیعیه واسه سپرده های قوامین چرا کم میکنن؟ مگه کارت شتاب چقدر هزینشه حتی یبارم تراکنش با کارت نداشتم قبلا بانک تجارت کارت داشتم یک ریالم کم نکردن

معمولا بانک ها هزار واسه تمبر و مبالغی واسه اس ام اس و صدور کارت بر میدارن و مقداری هم باید ته حساب بمونه برای مثال ده هزار که کف حساب میکنن، بعضی بانک ها وقتی برداشت میکنن میزنه مثلا برای صدور کارت یا ... اگر غیر این ازتون برداشت کردن پیگیری کنین.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
دوستان, چقدر احتمال داره بانک سرمایه بعد از این 3 ماه که 24.5% داد و خرش از پل گذشت, سود این سپرده 3 ماهه رو کم کنه؟ کسی تجربه سپرده گذاری تو بانک سرمایه رو داره؟
من توش حساب دارم دقيقا هر ماه سود رو ميريزه با همون چيزي كه گفتن

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
من نزدیک بود با چیزایی که اینجا خوندم تو دام بیافتم ولی کمی تحقیق کردم فهمیدم بانک سرمایه یعنی همون صندوق ذخیره فرهنگیان که وضعیتش برای همه معلومه!
ببخشيد متوجه نشدم يعني چي؟

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
درود
من حدود 30 تومن پول دارم اما سود بانک پایینه چه فایده ای داره آدم پولشو بزاره بانک؟ راه بهتری سراغ ندارین؟
سود بالا میخواین، اگه ریسک میپذیرین برین بورس (البته با آشنایی کامل برین)
در صورت تایید یعنی چی ؟
یعنی این استعلام حضوری نبوده، تلفنی بوده و ...
دوستان, چقدر احتمال داره بانک سرمایه بعد از این 3 ماه که 24.5% داد و خرش از پل گذشت, سود این سپرده 3 ماهه رو کم کنه؟ کسی تجربه سپرده گذاری تو بانک سرمایه رو داره؟
احتمالش بسیار بالاست، چون برای جبران کسری آخر سال و بستن سال مالی نیاز به دریافت نقدینگی بیشتری دارن
سرمایه رو فکر میکنم کف 100 میل درست باشه البته
سرمایه کف نداره ولی احتمال زیاد بالای 100 هزارتومن باشه، در صورتی که به مبلغ دست بزنید 17.5 یا 18.5 حساب می کنن
اوضاع بانک سرمایه بوداره بچه ها ... بازم خود دانید از من گفتن بودددددددددد
:general208:
به هر حال سرمایه بانک هست و تا حالا نشده بانکی زمین بخوره، سرمایه طبق این لینک وضعیتش دقیقا مثل بانک ملت، صادرات، تجارت، رفاه کارگران، سامان، پاسارگاد، پارسیان،سینا، شهر، دی، انصار و ... هست و مشکلی نداره ولی همیشه توصیه میشه یک سوم سرمایه تون رو توی یک بانک سرمایه گذاری کنین و ترجیحا تمام تخم مرغ هاتون رو توی یه سبد نذارین
سرمایه با کف ۱ میلیون 24.5 سود میده ، باید خیلی اوضاعش فجیع باشه که همچین سودی حاظر هست بده .
ربطی به فجیع بودن نداره، الان ملی هم داره 18 میده! پس وضعش فجیعه!؟ اینها برای جبران کسری آخر سال و بستن سال مالی این طرح رو دارن، به زودی طرح های مشابهی توسط بانک ها و موسسات دیگه هم اعلام میشه...
دقیقا! پول شما را میگیره سود میده به مشتری قبلیها! این چرخه آخرش ورشکستگیه... این ماه نشه ماه دیگه.
آخه چه کسی میره وام بانکی 30درصدی بگیره که اینها بتونن سود کنن! فقط دارن از این دست به اون دست میکنن.
پول توی بانک سرمایه دارید سریع بکشید بیرون چون حتی بانک ملت هم حاضر نشد مفتی این بانک را برداره (یعنی بانک کاملا ورشکسته است)
تازه به نظر من با وام 30 درصدی هم بانک سودی نمیبره .
بانکی که 24.5 درصد سود میده باید وام 35 درصدی به مردم بده تا هزینه هاش جبران بشه و یه سودی هم براش بمونه . اجاره مغازهای شعب و حقوق کارمند ها و مدیر ها و کلی هزینه های دیگه داره بانک که اونها رو به سود 24.5 اگه اضافه کنیم خیلی بیشتر از 24.5 درصد پای بانک میافته ، یعنی عملا برای خود بانک 30 درصد تموم میشه که باید وامی که به مشتری میده 35 درصدی باشه تا سودی براش باقی بمونه .
بعید میدونم این طرح برای اعطای وام به دیگران باشه! جبران کسری ربطی به اعطای وام نداره...
من نزدیک بود با چیزایی که اینجا خوندم تو دام بیافتم ولی کمی تحقیق کردم فهمیدم بانک سرمایه یعنی همون صندوق ذخیره فرهنگیان که وضعیتش برای همه معلومه!
به احتمال زیاد اشتباه تحقیق فرمودین...
مگر عزیز من کاسپین مجوز نداشت بیا وضعشو ببین ... خوب نتیجه میگیریم که مجوز همون کوزست که باید ابش رو سر کشید عزیز من .... اینا یک شبه همشون بانک شدن حیف سرمایمون نکرده که از روی طمع بیشتر هدر بدیم
دیروز میزان ... امروز ثامن الحجج ... فردا کاسپین ... پس فردا فلان بانک دیگه قبه و خجالت بانک مرکزی شکسته براش مهم نیست که بانکه یا موسسه دیگه حنای مردم بیرنگ شده فردا اگر پولتون رو شش ماه نداد و بعد از شش ماه راضی میشی که اصل پولتو بدن بدون سودش بعد چی میشه ضررش از اونکه مثلا 15 درصد بانک دولتی میده که بیشتره :general505:
کاسپین مجوز داره، ولی هنوز هیچ شعبه ای نداره! این کلاه رو تعاونی منحله فرشتگان سر مردم گذاشته و باید جوابگو باشه، طبق اعلام بانک مرکزی اصلا کاسپین یک ریالی دریافت نداشته، در اصل هنوز کاسپینی تشکیل نشده که دریافت داشته باشه، بلکه مسئولین تعاونی فرشتگان کلاهبرداری کردن و با تعویض غیرقانونی دفترچه و تابلو - علیرغم اینکه تمام برچسب اموال ها متعلق به فرشتگان بوده و هست - به کاسپین، مردم رو ترغیب به اخذ سپرده با سودهای کلان 35 درصد کردن و حالا هم گیر افتادن و بانک مرکزی پیگیر هست، ضمنا تا تمام تعاونی ها منحل و ادغام نشن کاسپینی به صورت شعبه وجود نخواهد داشت، اگه هم تعاونی ها مشکل داشته باشن نهایتا کاسپین - که فقط روی یک برگه هست و فیزیکی وجود خارجی نداره و در اصل فرشتگان با کلاهبرداری خودش رو کاسپین جا زده - منحل میشه و روند برگشت سپرده ها مثل میزان میشه، البته خوبی میزان و حجج این بود که ظاهرا اونها منحل نشده بودن، بلکه الان فرشتگان با وضع انحلال با تابلود دروغین کاسپین اخذ سپرده کرده و ...
در مورد کاسپین ، به سپرده گذار اصلا ربطنداره که دزدی شده یا نه، اینا مجوز دادن و اجازه استفاده از تابلو رو دادن...
با این اوضاعی که اینا درست کردن سر کاسپین هیچ بعید نیست فردا اگر سرمایه به مشکل خورد بیان بگن دادستان گفت که توش اختلاص شده برای چی طمع کردید پول توش گذاشتید ! و این رو بهونه جدید بکنن
با همه این حرفا... وقتی اوضاع اینطوری میشه بنظرم خودمون باید هوای خودمون رو داشته باشیم... عب نداره چند درصد سود کمتر بگیریم... اقلا اصل سرمایه به باد نره که تو این بازار خراب خیلی خیلی سخت میشه جبرانش کرد...
بنده همون موقع تا وارد شعبه - به اصطلاح با تابلوی کاسپین - شدم و مشاهده کردم حتی ساعت دیواری و کامپیوترها برچسب فرشتگان دارن، سوء ظن پیدا کردم و عطای سود 35 درصدی رو به لقایش بخشیدم و الان خیلی خوشحالم که گول این حقه بازها رو نخوردم...

پ.ن: الان بهترین وضعیت برای سپرده های اندک بانک ایران زمین هست که روزشمار 18 درصد داره میده
و اگه سپرده ای دارین که نمیخواین ازش بردارین برای 3 ماه آینده، بالاترین سود رو سرمایه میده با 24.5 روزشمار

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
سود بالا میخواین، اگه ریسک میپذیرین برین بورس (البته با آشنایی کامل برین)

یعنی این استعلام حضوری نبوده، تلفنی بوده و ...

احتمالش بسیار بالاست، چون برای جبران کسری آخر سال و بستن سال مالی نیاز به دریافت نقدینگی بیشتری دارن

سرمایه کف نداره ولی احتمال زیاد بالای 100 هزارتومن باشه، در صورتی که به مبلغ دست بزنید 17.5 یا 18.5 حساب می کنن

به هر حال سرمایه بانک هست و تا حالا نشده بانکی زمین بخوره، سرمایه طبق این لینک وضعیتش دقیقا مثل بانک ملت، صادرات، تجارت، رفاه کارگران، سامان، پاسارگاد، پارسیان،سینا، شهر، دی، انصار و ... هست و مشکلی نداره ولی همیشه توصیه میشه یک سوم سرمایه تون رو توی یک بانک سرمایه گذاری کنین و ترجیحا تمام تخم مرغ هاتون رو توی یه سبد نذارین

ربطی به فجیع بودن نداره، الان ملی هم داره 18 میده! پس وضعش فجیعه!؟ اینها برای جبران کسری آخر سال و بستن سال مالی این طرح رو دارن، به زودی طرح های مشابهی توسط بانک ها و موسسات دیگه هم اعلام میشه...

بعید میدونم این طرح برای اعطای وام به دیگران باشه! جبران کسری ربطی به اعطای وام نداره...

به احتمال زیاد اشتباه تحقیق فرمودین...

کاسپین مجوز داره، ولی هنوز هیچ شعبه ای نداره! این کلاه رو تعاونی منحله فرشتگان سر مردم گذاشته و باید جوابگو باشه، طبق اعلام بانک مرکزی اصلا کاسپین یک ریالی دریافت نداشته، در اصل هنوز کاسپینی تشکیل نشده که دریافت داشته باشه، بلکه مسئولین تعاونی فرشتگان کلاهبرداری کردن و با تعویض غیرقانونی دفترچه و تابلو - علیرغم اینکه تمام برچسب اموال ها متعلق به فرشتگان بوده و هست - به کاسپین، مردم رو ترغیب به اخذ سپرده با سودهای کلان 35 درصد کردن و حالا هم گیر افتادن و بانک مرکزی پیگیر هست، ضمنا تا تمام تعاونی ها منحل و ادغام نشن کاسپینی به صورت شعبه وجود نخواهد داشت، اگه هم تعاونی ها مشکل داشته باشن نهایتا کاسپین - که فقط روی یک برگه هست و فیزیکی وجود خارجی نداره و در اصل فرشتگان با کلاهبرداری خودش رو کاسپین جا زده - منحل میشه و روند برگشت سپرده ها مثل میزان میشه، البته خوبی میزان و حجج این بود که ظاهرا اونها منحل نشده بودن، بلکه الان فرشتگان با وضع انحلال با تابلود دروغین کاسپین اخذ سپرده کرده و ...

بنده همون موقع تا وارد شعبه - به اصطلاح با تابلوی کاسپین - شدم و مشاهده کردم حتی ساعت دیواری و کامپیوترها برچسب فرشتگان دارن، سوء ظن پیدا کردم و عطای سود 35 درصدی رو به لقایش بخشیدم و الان خیلی خوشحالم که گول این حقه بازها رو نخوردم...

پ.ن: الان بهترین وضعیت برای سپرده های اندک بانک ایران زمین هست که روزشمار 18 درصد داره میده
و اگه سپرده ای دارین که نمیخواین ازش بردارین برای 3 ماه آینده، بالاترین سود رو سرمایه میده با 24.5 روزشمار

در مورد کاسپین موافق شما نیستم...بله فرشتگان منتقل نشده بوده ولی مگر میشه یک موسسه بدون اطلاع بانک مرکزی اقدام به نصب تابلو غیرقانونی کنه !
شما فردا برو ی تابلو موسسه افضل توس بزن ببین تا ظهر میان بالا سرتون یا خیر....اصلا یک بنر 20 هزار تومنی بزنید بالا سر مغازه ببینید شهرداری میاد یا نه!!
اینها بهانه های بانک مرکزی هست برای فرار از مسئولیت... همه مثل شما دوست عزیز توجه به برچسب اموال ندارند
بنده هم همیشه بهش حس بدی داشتم یه موقه میخواستم 10 تومن برای امتحان بزارم توش ولی اخرین لحظه منصرف شدم ولی بهرصورت این موسسه تابلوی کاسپین داشت و خیلی ها
به اعتبار اون سپرده گزاشتن ! بانک مرکزی حد اقل میتونست در مورد کلاهبرداری فرشتگان یه اطلاعیه بده ... که نداد.. بطور حتم یه ساخت و پاختی بوده بینشون

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
در مورد کاسپین موافق شما نیستم...بله فرشتگان منتقل نشده بوده ولی مگر میشه یک موسسه بدون اطلاع بانک مرکزی اقدام به نصب تابلو غیرقانونی کنه !
شما فردا برو ی تابلو موسسه افضل توس بزن ببین تا ظهر میان بالا سرتون یا خیر....اصلا یک بنر 20 هزار تومنی بزنید بالا سر مغازه ببینید شهرداری میاد یا نه!!
اینها بهانه های بانک مرکزی هست برای فرار از مسئولیت... همه مثل شما دوست عزیز توجه به برچسب اموال ندارند
بنده هم همیشه بهش حس بدی داشتم یه موقه میخواستم 10 تومن برای امتحان بزارم توش ولی اخرین لحظه منصرف شدم ولی بهرصورت این موسسه تابلوی کاسپین داشت و خیلی ها
به اعتبار اون سپرده گزاشتن ! بانک مرکزی حد اقل میتونست در مورد کلاهبرداری فرشتگان یه اطلاعیه بده ... که نداد.. بطور حتم یه ساخت و پاختی بوده بینشون
آیا صرفا با یک تابلو میشه مردم گول بخورن!؟
من فردا تابلو میزنم بانک ملی، جذب سپرده میکنم و کلی دفتر دستک میزنم آیا مقصر بانک مرکزی هست!؟ خیر
اینجا داریم صورت مساله رو پاک میکنیم
قضیه فرشتگان از اول بودار بود و کماکان هست
بانک مرکزی هم مرتبا اولتیماتوم داده و حتی مصاحبه هایی هم شده بود که ادغام سریعتر صورت بگیره ولی فرشتگان - با نام جعلی کاسپین - با ایجاد سایت کاسپین، به صورت دروغین بیانیه هایی میداد و سر مردم رو شیره میمالوند، توی بیانیه ها هم مرتبا درج میکرد که هفته آینده، یا ماه آینده خبر خوش و ...، کلی هم سبیل سایت هایی مثل اخ..بانک و با...دم رو چرب میکرد تا مردم رو امیدوار نشون بده و سپرده های بیشتری رو برای خروج از منجلاب خودش جذب کنه که موفق هم شد و ...
حتی آذرماه در کمال بیشرمی یک تصویر (تصویر استارت آگهی بازرگانی) و نه خود پیام بازرگانی رو به تلویزون داد اون هم با چه برنامه ای!!! لیست زمانی پخش آگهی بازرگانیش رو توی تمام شعبه هاش منتشر کرده بود که آره ما مجوز داریم و تلویزیون به غیرمجازها اجازه نمیده! در صورتی که نه اون آگهی بود، و نه تلویزیون کاری با این چیزها داره، تلویزیون تبلیغ موسسه کاسپین رو کرد و نه فرشتگان! اون چه میدونست مسئولین فرشتگان دارن پول میدن که سر ملت رو با عنوان جعلی شده کاسپین گرم کنن! جدای از این موارد حرفه های مقام قضایی که ملی زیرنویس شد که چندنفر از سران فرشتگان بازداشت شدن و کلی بدهی دارن... مسئولین خواستن سرپوش به این مشکل بذارن و این شیوه های نوین کلاهبرداری رو درست کردن و بگن آره ما مجوز داریم و مقصر بانک مرکزی هست...
خیر باید قبول کنیم که بانک مرکزی و دولت و مردم مقصر نیستن، مقصر کلاهبرداران فرشتگان هستن که به راحتی با جعل عنوان سرمایه های سالهای زندگی مردم رو گرفتن و یه آب هم روش و حالا هم ماههاست امروز و فردا میکنن...
بانک مرکزی هم خیلی خوب حمایت کرده از مردم و میگه تا جایی که بتونم حقتون رو میگیرم ولی مسئولیت این بحران با مسئولین تعاونی هاست.
شفاف تر از این نتونستم بیان کنم

Amin_TM

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
من میخوام یه حساب باز کنم که هر ماه یه مقدار مشخصی پول داخلش واریز کنم و سود خوبی هم بده

من خودم حساب زیر رو پیدا کردم
سپرده‌ی سرمایه‌گذاری آینده ساز

نظرتون چیه؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام
من میخوام یه حساب باز کنم که هر ماه یه مقدار مشخصی پول داخلش واریز کنم و سود خوبی هم بده

من خودم حساب زیر رو پیدا کردم
سپرده‌ی سرمایه‌گذاری آینده ساز

نظرتون چیه؟

این حساب در بانک های دیگر هم صادرات,مسکن,رفاه و تجارت افتتاح میشه؛

نکته منفیش تعیین سود بصورت شالانه و بر اساس نرخ مصوب هست و اگه بانک تحت فشار بانک مرکزی قرار بگیره,مجبوره سودش رو کن کنه؛

در حال حاضر به مدت محدود بانک اینده سپرده,اش رو با نرخ ۲۲ درصد باز میکنه و اگه قصد افتتاح این چنین حسابی رو دارین الان اینده بهترین گزینه هست؛

انتخاب دیگه شما بیمه عمر.هست که سود تضمینیش دوسال اول ۱۶،دو سال دوم ۱۲ و بعد ۱۰ هست و شود مشارکت در شرکت های مختلف.از ۲۷تا۲۰درصد هم محقق شده؛
البته نسبت به یک حساب با توجه به کسر هزینه بیمه گر,سرمایه نهایی کمتر میشه اما مزیتش سود مشارک و پوشش های بیمه ای و مزیت بعد از فوت در دست نخوردن سرمایه هست؛

البته برای مدت زیر ۵سال یا حتی ۱۰ سال تهیه بیمه عمر صحیح نیست و همان حساب بهتر هست؛
اطلاعات بیشتر:
https://forum.persiantools.com/thre...عمر-و-سرمایه-گذاری-و-انتخاب-شرکت-بیمه.767330/

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
در حال حاضر به مدت محدود بانک اینده سپرده,اش رو با نرخ ۲۲ درصد باز میکنه و اگه قصد افتتاح این چنین حسابی رو دارین الان اینده بهترین گزینه هست؛
شرایطش چجوریه ؟

amir AMD

Registered User
لایک‌ها
53
صندوق بانك شهر از اين ماه شده ٢٢٪‏
به گفته كارمند شعبه چهارراه جمهورى

Sent from my iPhone using Tapatalk

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562

اوضاع هیچ بانکی در ایران خوب نیست حتی ملی ، ولی بانک سرمایه گل سرسبدشونه. بانک سرمایه کلا 400 میلیارد تومان سرمایه داره که توش یک اختلاس 8000 میلیاردی شده و 1200 میلیارد هم به یه شخصی وام بی حساب کتاب داده !! یعنی پولای مردم پریده رفته حالا بانک چطوری میخواد پولای مردم رو بده وقتی کل سرمایه که داره 400 میلیارد هست ؟‌ جوابش ساده هست توان پرداخت پول همه سپرده گذار ها رو نداره فقط از این کلاه به او کلاه میکنه .

به نظر شما اوضاع از این فجیع تر هم وجود داره ؟ پول گذاشتن تو این بانک یعنی پول قرض دادن به یه ادم ورشکسته که 8000 + 1200 میلیارد تومان بدهی داره و کل سرمایش هم 400 میلیارد هست .

Last edited:

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
اوضاع هیچ بانکی در ایران خوب نیست حتی ملی ، ولی بانک سرمایه گل سرسبدشونه. بانک سرمایه کلا 400 میلیارد تومان سرمایه داره که توش یک اختلاس 8000 میلیاردی شده . یعنی پولای مردم پریده رفته حالا بانک چطوری میخواد پولای مردم رو بده وقتی کل سرمایه که داره 400 میلیارد هست ؟‌ جوابش ساده هست توان پرداخت پول همه سپرده گذار ها رو نداره فقط از این کلاه به او کلاه میکنه .
مگه بانک ملت و صادرات و ملی هم اختلاس بدتر از این توشون اتفاق نیفتاد!؟ آیا زمین خوردن و پول مردم هاپولی شد!؟ خیر! دلیلتون موجه نیست/ هرچند حتی به بانک ملی هم نباید اعتماد صددرصد داشت.
تازه بانک صادرات با وجود اون حجم اختلاس پرداختی های یه موسسه غیرمجاز رو هم به گردن گرفت با کمک بانک مرکزی و ...

بالا