آی مردم!!!
یه شیر پاکخورده ای پیدا نمیشه جواب این درخواست ما رو بده؟؟؟به خدا خودم نتونستم پیدا کنم وگرنه مزاحم نمیشدم. یکی به داد برسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Resco Explorer + Registery add-on
یا Task Manager
آی مردم!!!
یه شیر پاکخورده ای پیدا نمیشه جواب این درخواست ما رو بده؟؟؟به خدا خودم نتونستم پیدا کنم وگرنه مزاحم نمیشدم. یکی به داد برسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
سلام دوستان :
من فکر میکنم که این سوال رو باید تو این قسمت بپرسم :
من یک دستگاه Imate jam دارم ولی دو روزه که قسمتی که صدا طرف مقابل باید پخش کنه خراب شده و یا باید هندزفری بزنم یا باید بزارم روی اسپیکرفون !!!!
لطفا منو راهنمائی کنید آیا اشکال نرم افزاری ( البته هارد ریسیتم جواب نداد ) یا سخت افزاری؟
و یه اشکال دیگه بعد از 2 الی 10 ثانیه خود به خود مکالمه رو قطع میکنه !!!!
در رابطه با این مشکال هم منو راهنمایی کنید .
متشکرم
----------------------------
اگر دوستان میخواستن قسمتی رو به از انگلیسی به فارسی ترجمه کنند خوشحال میشم کاری انجام بدم .
با سلام. اسم برنامه اي كه باهاش بشه از رام گوشي بكاپ تهيه كرد چيه؟ كسي لينكش رو داره؟
بعدشم اينكه اگه با SPB Backup يه Full Backup از گوشي بگيريم (شامل ويندوز و غيره) ميشه اون رو روي يه گوشي مدل ديگه كه حتي كارخونش هم متفاوته ريخت؟ مشكلي پيش نمياد؟
سلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
با تشكر از همه دوستان ديروز جمين رو بردم پيش دوستم با يكم تميز كردن جك هندسفري الان صداي گوشي درسته و ديگه هم هندسفريو نمي زنم توش كه خراب بشه
خوشحا لو شادو خندانم قدر جمين رو مي دانم :lol::thumbsup:
سرچ کن عزیز زیاد بحث شده در این رابطه:blush:
عزیز بالا پایین صفحه رو نگاه کنی پی میبریسلام :
لطفا منو راهنمایی کنید چجوری سرچ کنم .
سلام دوستان در نهايت پس از چند بار قطع و وصل شدن صداي جمين ما الان ديگه صداش اصلا از اسپيكر در نمياد و فقط با هندسفري باوتوث و هندسفري خودش صدا داره
تعمير كار هم ميگه 99 در صد از جك هندسفري و بايد عوض بشه
من روي صحبتم با فرهاد هست كه اين مشكلو داشته
فرهاد جان شما سوكت هندسفري رو كامل عوض كردي كه صدا درست شد؟
اگه من از تهران با مكافات يه سوكت هندسفري براي جمين گير بيارم و بدم برام تعويض كنن با قبلي ديگه مشكل حا ميشه؟ بخدا كلافه شدم![]()
دوست عزیز بار ها و بار ها گفته شده .... برای تعمیر دست این تعمیر کار های ایرانی ندید ...
بدترش می کنند ... می زنند خراب ترش می کنند ...
از ما گفتن بود ....منم جمین داشتم همین بلا سرم اومده بود دادم دست یه تعمیر کار ایرانی زد کل جک رو شکوند ....
موفق باشید.
شما كه اين همه راهنمايي كرديد كاشكي مي گفتيد كه گوشيمو دست تعمير كاراي كدوم كشور بدم؟؟؟
من امروز عصر مي رم فرودگاه براي تهيه بليط براي خارج از كشور حالا شما بگو به كدوم كشور برم ؟ دوبي هم كه فكر نكنم خوب باشه حتما تعميركاراي عرب از ايراني بدترن ديگه مي گم انگليس خوبه ؟ منتظر راهنماييهاي بيشتر هستم![]()
من lcd جمینم خراب شده بود با خود شرکت ایمیت مکاتبه کردم تعمیرگاه (سرویس سنتر) مجازشون تو دبی هست
اینم آدرس و نام شرکت و تلفنش :
Workz International
Workz Middle East FZE Dubai
Workz Middle East FZE
Service Center
Warehouse B5
Dubai Airport Free Zone
P. O. Box 54322
Dubai
United Arab Emirates
Tel: +971 4 2994659
Fax: +971 4 2995957
Contact Person: Calvern Rodrigues
اگر هم خواستی در تماس باشی قبلش بهتره با خود شرکت در مکاتبه باشی و مشکلت رو بگی شاید تحت گارانتی مجانی برات تعمیر کنند اگه نه که می تونی با شخصی به نام Calvern Rodrigues تماس بگیری که تو همون مرکز تعمیر دبی هست و مشکل رو بهش بگی و ....
فقط باید باهاشون انگیلیسی حرف بزنی یا نهایتا عربی:happy:
موفق باشی
اما اينم يادت باشه جايي كه آب نيست بايد با خاك تيمم بگيري![]()
چقدر بلا سر این جمین دارا میآد
بخاطر همین جمین نگرفتم خدا رو شکر این M500 کار مارو درست را میندازه
خدار ور هزار بار شکر:f34r:
موفق و پیروز باشید:happy:
آقا هيراد هر گوشي كه مشتريش زياد باشه مشكلاتشم بيشتره ضمنا جمين از اين همه كاراييش كه بگذريم تيپش هم تمام گوشيها رو مي ارزه اين مشكلات هم زياد اساسي نيستن نتيجه سهل انگاريه خودمونه انصافا جمين از همه نظر خوبه به نظر من سي پي يوش هم خوبه به قول حاج نيما كار آدم رو راه ميندازه حالا اگه يه نفر مي خواد فيلم عروسي با جمين ميكس كنه:lol: يا بازي 400 مگابايتي روش اجرا كنه اون يه چيز ديگست قربون جمينم برم كه فعلا مدتي سكوت اختيار كرده و صداش در نمياد:lol:
ضمنا تو تمام گوشيها اول ان95 بعد جمين بعدشم ديگه مهم نيست :lol:
دوست عزیز
ببخشید ... کدوم سهل انگاری ؟؟؟؟؟؟ :blink::blink:
والا اون موقع که من جمین داشتم یادم نمی اد کمتر از گل بهش گفته باشم ... از جمینم مثل یه بچه تازه به دنیا اومده نگهداری می کردم ...
کلا همینه ... کیفیت جمین ها اصلا کلا پرافت مزخرفه ... چه lcd ش باشه ... چه بازر اسپیکرش باشه ...
قصد توهین نداشتم ... بله دستگاه کار راه اندازیه ... منم قبول دارم ولی خیلی ادم رو اذیت می کنه ...
امیدوارم این مشکل اولین واخرین مشکل دستگاهتون باشه
1 میلیون بار تائید میشه
من در بو داغون تر از جمین تو عمرم پاکت پشی ندیدم:blush:
سلام دوستان در نهايت پس از چند بار قطع و وصل شدن صداي جمين ما الان ديگه صداش اصلا از اسپيكر در نمياد و فقط با هندسفري باوتوث و هندسفري خودش صدا داره
تعمير كار هم ميگه 99 در صد از جك هندسفري و بايد عوض بشه
من روي صحبتم با فرهاد هست كه اين مشكلو داشته
فرهاد جان شما سوكت هندسفري رو كامل عوض كردي كه صدا درست شد؟
اگه من از تهران با مكافات يه سوكت هندسفري براي جمين گير بيارم و بدم برام تعويض كنن با قبلي ديگه مشكل حا ميشه؟ بخدا كلافه شدم
آقا فرهاد نازنین
اولا ممنون از بابت اپلود این فایلها ولی....میدونم الان میخواستی سر به تنه من نباشه!!!!!!!!! ولی این Task Manager رو دانلود کردم از راپید شر ولی اجرا نمیشه...یعنی Error میده. شرمنده ام ولی اگه زحمتی نیس یا یه جای دیگه زحمت اپلودشو بکش یا اگه لینک دیگه ای داری مارو بهره مند کن. بازهم شرمنده و البته ممنون از زحمات شما
1 میلیون بار تائید میشه
من در بو داغون تر از جمین تو عمرم پاکت پشی ندیدم:blush: