• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
سلام
دوستان بانک ملت الان برای بالای 100 تومن بلند مدت اطلاع دارید چقدر میده ؟
گردشگری رو پدر بنده میترسن پول بزارن توش :) خود من شاید از اقتصاد نوین در بیارم بزارم توی گردشگری . چون اقتصاد الان داره به من 16درصد میده که با گردشگری 22 درصد ااختلافش بالاس .
فقط میمونه بحث اعتبار و اعتماد به ساختار بانک گردشگری . کلا شما چی توصیه میفرمایید
تجارت هم به گمانم هنوز باز میکنه شش ماهه 20 درصدش رو
از دو درصد سود بیشتر بگزرید و بزارید تجارت خیال خودتون و پدر محترمتون رو راحت کنید...

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
ممنون از همه دوستان گل که توجه داشتن
خلاصه برای پولی در حدود 100 110 که برداشت و واریز هم خیلی مهم نیست و کلا دست نمیخوره صندوق بیشتر توصیه میشه درسته ؟؟
نهایتا شما صندوق کدوم بانک رو توصیه میفرمایید ؟ صود 24% اینا بهش میدن ماهیانه ؟ به چه شکلی هست
ممنون از همه

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
ممنون از همه دوستان گل که توجه داشتن
خلاصه برای پولی در حدود 100 110 که برداشت و واریز هم خیلی مهم نیست و کلا دست نمیخوره صندوق بیشتر توصیه میشه درسته ؟؟
نهایتا شما صندوق کدوم بانک رو توصیه میفرمایید ؟ صود 24% اینا بهش میدن ماهیانه ؟ به چه شکلی هست
ممنون از همه
شخصا صندوق رو پیشنهاد نمیکنم ... سپرده در اولویت هست به دلایل فراوان

Gol6359

Registered User
لایک‌ها
38
شخصا صندوق رو پیشنهاد نمیکنم ... سپرده در اولویت هست به دلایل فراوان
سلام لطفا میشه دلایل تون رو بگین، من رفتم سپرده روزشمار بذارم 18%، برگه ای که چاپ کردن بهم دادن روش نوشته صندوق؛ منم چیزی نگفتم، ازون موقع هم یک مقدار پول ریختن پرسیدم گفتن بخاطر خرید و فروش اینا ارزشش بالاتر میره پول همون ، سود نیست
می دونین صندوق تضمین سپرده هست یا نه؟

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
سلام لطفا میشه دلایل تون رو بگین، من رفتم سپرده روزشمار بذارم 18%، برگه ای که چاپ کردن بهم دادن روش نوشته صندوق؛ منم چیزی نگفتم، ازون موقع هم یک مقدار پول ریختن پرسیدم گفتن بخاطر خرید و فروش اینا ارزشش بالاتر میره پول همون ، سود نیست
می دونین صندوق تضمین سپرده هست یا نه؟
صندوق ها چند تا ایراد داره :
1- نرخ خرید و فروشش به روز به مبلغی فرق میکنه باهم... مثلا شما امروز میخری و یکماه دیگه میفروشید ممکنه یه مقداری سهم افت کرده باشه که البته در حال حاضر این مبلغ زیاد نیست ولی با توجه به قانون مبهم این صندوق ها بعید نیست بعدا زیاد نشه... پولی که همون اول براتون ریختن ناشی از همین اختلاف هست که در اخر دوره ازتون کسر میکنن و حتی ممکنه بیشتر از پولی که امروز براتون ریختن در اونروز ازتون کسر بشه
2- ضامن نقد شوندگیش فقط بانک هست و جز ضمانت صندوق ضمانت سپرده های بانک مرکزی نمی باشد
3- اگر سود رو کم کنن همیشه صندوق ها اول از همه کسسر میشن و خیلی سساده و حتی بی اطلاع متاسفانه بعضی بانک ها این کار رو می کنن مثل اینده
4- اینکه شما کی درخواست ابطال بدید و کی پول براتون واریز بشه مهمه... حتی اگر امروز درخواست ابطال بدید و کارمند تا فردا ابطال رو بزنه، 2-3 روز ممکنه باز نرخ فرق کنه
5-بصورت لحظه ای قابل دسترسی نیست و باید معمولا یکی دو روز قبل بگید تا یکی دو روز بعد پول بیاد تو حساب
6- اگر حتی روز 29 ام در صندوق های سی روزه و روز 59 ام در صندوق اینده پول رو برداشت کنید کل سود اون یک یا سه ماه صفر میشه
صندوق ها خیلی هم بد نیستن ولی نه برای امروز
وقتی سپرده های روز شمار 29 یا 22 درصد در دسترس هست در حال حاضر قرار دادن در صندوق های 20-22-18 درصدی اشتباهه وقتی صندوق ارزش داره که اختلاف 3-4 درصد باشه نه در حال حاضر
اگر پولتون هم کم هست میتونید اخزا خرید کنید که معادل روز شمار 22-23 میوفته این روز ها و اعتبار و ضامن نقد شوندگیش هم خیلی بیشتر

Gol6359

Registered User
لایک‌ها
38
صندوق ها چند تا ایراد داره :
1- نرخ خرید و فروشش به روز به مبلغی فرق میکنه باهم... مثلا شما امروز میخری و یکماه دیگه میفروشید ممکنه یه مقداری سهم افت کرده باشه که البته در حال حاضر این مبلغ زیاد نیست ولی با توجه به قانون مبهم این صندوق ها بعید نیست بعدا زیاد نشه... پولی که همون اول براتون ریختن ناشی از همین اختلاف هست که در اخر دوره ازتون کسر میکنن و حتی ممکنه بیشتر از پولی که امروز براتون ریختن در اونروز ازتون کسر بشه
2- ضامن نقد شوندگیش فقط بانک هست و جز ضمانت صندوق ضمانت سپرده های بانک مرکزی نمی باشد
3- اگر سود رو کم کنن همیشه صندوق ها اول از همه کسسر میشن و خیلی سساده و حتی بی اطلاع متاسفانه بعضی بانک ها این کار رو می کنن مثل اینده
4- اینکه شما کی درخواست ابطال بدید و کی پول براتون واریز بشه مهمه... حتی اگر امروز درخواست ابطال بدید و کارمند تا فردا ابطال رو بزنه، 2-3 روز ممکنه باز نرخ فرق کنه
5-بصورت لحظه ای قابل دسترسی نیست و باید معمولا یکی دو روز قبل بگید تا یکی دو روز بعد پول بیاد تو حساب
6- اگر حتی روز 29 ام در صندوق های سی روزه و روز 59 ام در صندوق اینده پول رو برداشت کنید کل سود اون یک یا سه ماه صفر میشه
صندوق ها خیلی هم بد نیستن ولی نه برای امروز
وقتی سپرده های روز شمار 29 یا 22 درصد در دسترس هست در حال حاضر قرار دادن در صندوق های 20-22-18 درصدی اشتباهه وقتی صندوق ارزش داره که اختلاف 3-4 درصد باشه نه در حال حاضر
اگر پولتون هم کم هست میتونید اخزا خرید کنید که معادل روز شمار 22-23 میوفته این روز ها و اعتبار و ضامن نقد شوندگیش هم خیلی بیشتر

خیلی ممنون بابت توضیحات
پولی که همون اول براتون ریختن ناشی از همین اختلاف هست که در اخر دوره ازتون کسر میکنن: یعنی این پولی که الان برام ریختن و خرجش کردم همون قسمتی از سپرده ی خودم؟:confused:
اگر حتی روز 29 ام در صندوق های سی روزه و روز 59 ام در صندوق اینده پول رو برداشت کنید کل سود اون یک یا سه ماه صفر میشه: هیچ چیزی در این مورد نگفتن چرا، گفتم هر موقع برداشت کنم همون 18 درصد هست و جریمه نمیشه؟ گفتن بله!

چقدر این کارمندها سوء استفاده گرن خدایا! مثلا من رفتم سپرده باز کنم ؛ صندوق نخواستم کهo_O

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
بانک شهری کسی خبر نداره 50 تومن چند درصد میده برای یکساله

materam

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان با توجه به این بحث صندوق ها و سپرده ها، یکی از آشنایان هست که کل سرمایه زندگیش رو میخواد بذاره بانک (مبلغ بالای ۱ میلیارد) از یک طرف هم میگه ممکنه بخوام هر موقعی پولم رو کامل بردارم
۱- به نظرتون صندوق بذاره یا سپرده؟
۲- با این مبلغ کجا رو پیشنهاد میکنین؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
دوستان با توجه به این بحث صندوق ها و سپرده ها، یکی از آشنایان هست که کل سرمایه زندگیش رو میخواد بذاره بانک (مبلغ بالای ۱ میلیارد) از یک طرف هم میگه ممکنه بخوام هر موقعی پولم رو کامل بردارم
صد در صد سپرده از نوع کوتاه مدت این مبلغ فقط باید با رییس شعبه ها صحبت بشه از بانک های بزرگتر و دولتی شروع کنن به پیگیری تا خصوصی ها بین 22 تا 25 درصد با توجه به بانک میشه سود گرفت .مؤسسه که احتمالا نمیخواد بیشتر از 26 درصد.

materam

Registered User
لایک‌ها
51
صد در صد سپرده از نوع کوتاه مدت این مبلغ فقط باید با رییس شعبه ها صحبت بشه از بانک های بزرگتر و دولتی شروع کنن به پیگیری تا خصوصی ها بین 22 تا 25 درصد با توجه به بانک میشه سود گرفت .مؤسسه که احتمالا نمیخواد بیشتر از 26 درصد.
بانک خاصی مد نظرتون هست اسمشو بگین که جای صحبت با رییس شعبه داشته باشه؟ چون من توی بانک های دولتی بین ۲۲ تا ۲۵ کمتر شنیدم حقیقتش

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
بانک خاصی مد نظرتون هست اسمشو بگین؟
بانک ملی تجارت و حتی ملت هم سؤال کنن چون آخر سال هست احتمال پیشنهاد خوب بالاس شعبه در مناطق کم درآمد اولویت باشه بعد قوامین دی ایران زمین .
حتما بانکی رو انتخاب کنن که سوئیچ ساتنا وصل باشه که برای انتقال به مشکل برنخوره.

ACTION_GAMER

Registered User
لایک‌ها
249
الان بالاترین سود کوتاه مدت رو کدوم بانک یا موسسه میده ؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388

بانک گردشگری با توجه به مبلغی که دارید ۲۲ درصد یکساله میده و بعد از یک ماه میتونید پولتون برداشت کنید بدون جریمه و کسری.

Sent from my iPhone using Tapatalk

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
یکی که شعبه بانک دی و بانک شهر نزدیکش هست لطفا سوال کنه بالای 50 میلیون یکساله چقدر میدن؟ از این دو بانک جدیدا کسی خبر نداره؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
الان بالاترین سود کوتاه مدت رو کدوم بانک یا موسسه میده ؟

شما اگر حدود مبلغتون بگید دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن چون با مبلغتون سودها متفاوته، الان موسسه نور و ملل و بانکهای گردشگری و قوامین و ایران زمین و ملی و دی ... با توجه به مبلغتون از ۱۸ درصد دارن تا ۲۳ درصد.

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا