• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتقاء سيستم - تعویض قطعات

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام,

amd>intel عزیز یک ماه پیش به من یک سیستم پیشنهاد کردید و از اونجایی که میخوام این سیستم رو تو این هفته جمع کنم و از اون مشخصات پیشنهادی شمام مدت زیادی میگذره ازتون میخوام با توجه به وضعیت بازار و دانش خودتون در حال حاضر پیشنهادتون رو بصورت دقیق به من بگید تا من تا چند روز دیگه برای خرید اقدام کنم
(لطفا اسم قطعات رو کامل بنویسید)

حداکثر بودجه برای سیستم 500-600 تومان
بازی نمیکنم زیاد و برای کار بیشتر میخوام

بسیار ممنون

خوب ليست رو يادم نيست . لطف كن بنويس تا بهتر بتونم نظر بدم

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
خوب ليست رو يادم نيست . لطف كن بنويس تا بهتر بتونم نظر بدم

بفرمایید, هنوزم اینو پیشنهاد میکنید؟
کیس Silent Storm بدردم میخوره ؟

x2 3600 72
main biostar nf4 ultra 68
ram:2*512 appacer 70-80
hdd:200 samsung sata2 69
case:green vine
power430watt green real
vga:xfx 8500gt 120-130

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بودجه فكر كنم محدود بود كه من اينو پيشنهاد دادم درسته ؟

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
بودجه فكر كنم محدود بود كه من اينو پيشنهاد دادم درسته ؟

نه فکر کنم همین حدودا بود
حالا شما با بودجه 500-600 تومن یک سیستم با توجه به بازار بگید ممنون میشم که من برای خرید اقدام کنم :)

ببخشید وقتت رو گرفتم

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بتوني cpu رو به x2 3800 تبديل كني بهتر هست 10 تومن بيشتر اختلاف نداره

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
این مادربورد های p35 که تو خارج وارد بازار شدن .ولی به نظر من وقتی تو ایران بیاد قیمتاش خیلی غیر واقعی میشه .
برای مقایسه : قیمت giga p965 ds3 , تو newegg حدود 120 دلاره تو ایران 160 تومن
قیمت giga p35 ds3 , تو newegg حدود 140 دلاره تو ایران احتمالا190 تومن تازه اگه عرضه و تقاضا متناسب باشه وگرنه بیشتر از این حرفاست.
کارت 8600gt خیلی ارزون بشه احتمالا 20تا 30 تومن

من چند روز پیش تئی شیراز مادر برد gigabyte P35-DQ6 رو قیمت کردم 256 هزار تومان از نمایندگی آواژنگ قیمتش توی newegg 250$ هست . که بنظرم خیلی خوب میرسه . مادر برد های asus هم اگه بوسیله الماس وارد بشه چون رقیبش داره قیمت خوبی میده اون نمی تونه بالا ببره قیمت رو .

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
مادر بورد ماتریکس آر وان هستش سی پی یو هم که پشتش نوشته اینتل همینه؟؟ هر چی که پشتش نوشته درسته؟ در ضمن من می خوام اینا رو عوض کنم حالا دونستن مدلاشون مهمه؟؟؟اگه آره صبر کنید تا نرم افزار رو دانلود کنم بعد بگم

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
مادر بورد ماتریکس آر وان هستش سی پی یو هم که پشتش نوشته اینتل همینه؟؟ هر چی که پشتش نوشته درسته؟ در ضمن من می خوام اینا رو عوض کنم حالا دونستن مدلاشون مهمه؟؟؟اگه آره صبر کنید تا نرم افزار رو دانلود کنم بعد بگم

با سلام

اگر تو Win XP هستید یه Righ Click روی My Computer بکنید ، گزینه ی Properties رو انتخاب بکنید ، بعد از Tab های بالا گزینه ی hardware رو انتخاب بکنید ، بعد روی Device Manager کلیک کنید.

در این پنجره با باز کردن هر یک از گزینه های موجود (مثل CPU , Hard ,VGA و . . . ) می تونید نوع و بعضی از مشخصات سیستمتون رو ببنید.

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
R1 مدل نيست احتمالا رويژن ساخت هست. حجم نرم افزار خيلي کمه و زود دانلود ميشه. با توجه به تععد سخت افزار دونستن مدل دقيق مادربرد لازمه

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ماتريكس در اصلا توليد كننده نيست فقط محصولات فاكسان رو ريمارك ميكرد . حالا كه اين فاكسان خودش اقدام به فروش كرده از ماتريكس خبري نيست . تنها راهش اينه كه از روي چيپ مادربرد بشه فهميد چه مادربردي هست

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
با اين تفاصيل مادربرد خيلي قديميه و احتمالا رمت هم SD هست که بايد عوض بشه. من يه سيستم مشابه شما داشتم 45 تومن فروختمش سال 80 خريده بودم که اون موقه اصلا رم DDR نبود. فکر کنم حداکثر اين 4 قطعه پردازنده،رم، مادربرد و گرافيکت رو بتوني 60 تومن بفروشي.

اين سيستم پيشنهادي منه با 300 تومن
main:Asrock conroe 945G-DVI---------------- 80 T
Ram:2*512 Apacer DDRII-667 ---------------55 T
CPU:Core 2 Duo 4300------------------------ 110 T
Hard 160 WD sataII----------------------------- 50T
VGA:IntelGMA950-Onboard--------------------- 0 T

'گرافيک آنبورد خوبي داره بعدا هم هر وقت حوس بازيهاي خفن زد به سرت ميتوني يه گرافيک سري 8 انويديا بخري رو سيستمت نصب کني. هادر قبليت رو هم ميتوني نگهداري و اضافه کني به اين 160.

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
بتوني cpu رو به x2 3800 تبديل كني بهتر هست 10 تومن بيشتر اختلاف نداره
x2 3800
main biostar nf4 ultra
ram:2*512 appacer
hdd:200 samsung sata2
case:green vine
power430watt green real
vga:xfx 8500gt

خوبه الان؟
الان کلا چند درمیاد این سیستم؟

منظور از رم APACER- Dual Channel 1GB - 533-2x512MB هست؟
کیس های سروی میکرو گیرین چطورن؟

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
با اين تفاصيل مادربرد خيلي قديميه و احتمالا رمت هم SD هست که بايد عوض بشه. من يه سيستم مشابه شما داشتم 45 تومن فروختمش سال 80 خريده بودم که اون موقه اصلا رم DDR نبود. فکر کنم حداکثر اين 4 قطعه پردازنده،رم، مادربرد و گرافيکت رو بتوني 60 تومن بفروشي.

اين سيستم پيشنهادي منه با 300 تومن
main:Asrock conroe 945G-DVI---------------- 80 T
Ram:2*512 Apacer DDRII-667 ---------------55 T
CPU:Core 2 Duo 4300------------------------ 110 T
Hard 160 WD sataII----------------------------- 50T
VGA:IntelGMA950-Onboard--------------------- 0 T

'گرافيک آنبورد خوبي داره بعدا هم هر وقت حوس بازيهاي خفن زد به سرت ميتوني يه گرافيک سري 8 انويديا بخري رو سيستمت نصب کني. هادر قبليت رو هم ميتوني نگهداري و اضافه کني به اين 160.

ببینید یعنی این الان سیستم مناسبی منظورم اینه که اگه با 100 بیشتر میشه بهتر خرید ؟؟ یا همین خیلی خوبه؟؟
این آخری چرا قیمت نداره؟؟؟ و رم هر کدوم 55 تومن یا با هم؟؟ و اینکه من دی وی دی رایتر لایتون 20 ایکس داشتم ولی یکم قاطی میکرد می خوام عوض کنم یعنی در آوردمش چی بخرم به جاش؟؟ چه قیمتیه؟؟ ممنونم از راهنماییتون

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
ببینید یعنی این الان سیستم مناسبی منظورم اینه که اگه با 100 بیشتر میشه بهتر خرید ؟؟ یا همین خیلی خوبه؟؟
این آخری چرا قیمت نداره؟؟؟ و رم هر کدوم 55 تومن یا با هم؟؟ و اینکه من دی وی دی رایتر لایتون 20 ایکس داشتم ولی یکم قاطی میکرد می خوام عوض کنم یعنی در آوردمش چی بخرم به جاش؟؟ چه قیمتیه؟؟ ممنونم از راهنماییتون
اين اخري گرافيک آنبورد هست که روي مادربرده.

با 100 تومن بيشتر نميشه کاري کرد حداقل بايد 230 تومن اضافه کرد چون الان ارزونترين کارت گرافيک سري 8 انويديا يعني Geforce 8500 حدود 110 تومن هست و سري 7 و 6 با توجه به ساپورت نکردن DirectX10 اصلا توصيه نميشه. تازه 8500 هم چيز زياد جالبي نيست و 8600GT با قيمت حدود 160 تومن توصيه ميشه. از اونطرف بدون گرافيک آنبورد مادربرد biostar Tforce 965PT توصيه ميشه که قيمتش حدود 110 تومن هست. تازه اين کارت گرافکها برق زياد مصرف ميکنند و شما حداقل به يک پاور 40 تومني هم نياز داريد. اگر خوره بازي هستي يعني ميخواي تمام بازيهاي موجود رو با بالاترين رزولوشن بازي کني ميتوني اين 230 تومن رو هم خرج کني. با توجه به اينکه سيستم قبلي شما خيلي زاقارتيه فکر ميکنم سيستمي که پيشنهاد دادم کاملا مناسب باشه من واسه يکي از دوستان يه سيستم با کارت گرافيک آنبورد جيفورس 6150 که از اين گرافيک انبردي که برا شما پيشنهاد دادم ضعيفتره، گرفتم کلي داره باهاش حال ميکنه و به قول خودش همه بازيها روش اجرا ميشند. خب بستگي به توقع فرد از بازي هم داره.

فقط يک نکته که با 20 تومن بيشتر ميتونيد يک هارد 250 گيگ بخريد که معقول به نظر ميرسه.

رم خيلي ارزون شده 2 تا حدود 55 تا 60 تومن در مياد.

DVD WRiter خوب من سراغ ندارم شما ميتونيد اين سئول رو تو بخش مربوطش مطرح کنيد. و يا از دوستان ديگه کمک بگيريد.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
دي وي دي رايتر مرغوب تياك و سوني

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
ممنون از لطفتون . بازی زیاد برام مهم نیست فقط دلم نمی خواد سیستم بعدا اذیتم کنه . پس همین خوبه فقط با 20 تومن بیشتر یه هارد 250 ساتا بگیرم؟؟(یعنی در کل با 320 تومن)
راستی پسر داییم می خواد یه سیستم ببنده با یک میلیون تومن شما چی پیشنهاد می کنید؟؟؟
از همه دوستان در این مورد کمک می خوام نظراتتون رو بگید
و در آخر آیا این درسته که سخت افزار داره ارزون تر میشه. یعنی تا چند وقت دیگه قیمت ها پایین تر میاد یه کم؟؟

eh3an

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یک سیستم دارم به شرح زیر می خوام ارتقا بدم
cpu: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
motherboard: ASUS P4P800S-X
vga:NVIDIA GeForce FX 5500
soundcard : SoundMAX Integrated Digital Audio
ram: 512 ddr
HardDiskDrive : Maxtor 6Y120M0 120sata

زیادم نمیخوام خرج کنم :eek:

eh3an

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیشتر برا بازی میخوام تغییرات تو مادربرد و گرافیک و رم باشه

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام من یک سیستم دارم به شرح زیر می خوام ارتقا بدم
cpu: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
motherboard: ASUS P4P800S-X
vga:NVIDIA GeForce FX 5500
soundcard : SoundMAX Integrated Digital Audio
ram: 512 ddr
HardDiskDrive : Maxtor 6Y120M0 120sata

زیادم نمیخوام خرج کنم :eek:
خوب یدفه CPU رو هم عوض کن دیگه . چقدر میخواید هزینه کنید .

بالا