amd>intel
مدیر بازنشسته
منظورم برندهاي متفاوت بود
سلام,
amd>intel عزیز یک ماه پیش به من یک سیستم پیشنهاد کردید و از اونجایی که میخوام این سیستم رو تو این هفته جمع کنم و از اون مشخصات پیشنهادی شمام مدت زیادی میگذره ازتون میخوام با توجه به وضعیت بازار و دانش خودتون در حال حاضر پیشنهادتون رو بصورت دقیق به من بگید تا من تا چند روز دیگه برای خرید اقدام کنم
(لطفا اسم قطعات رو کامل بنویسید)
حداکثر بودجه برای سیستم 500-600 تومان
بازی نمیکنم زیاد و برای کار بیشتر میخوام
بسیار ممنون
خوب ليست رو يادم نيست . لطف كن بنويس تا بهتر بتونم نظر بدم
بودجه فكر كنم محدود بود كه من اينو پيشنهاد دادم درسته ؟
این مادربورد های p35 که تو خارج وارد بازار شدن .ولی به نظر من وقتی تو ایران بیاد قیمتاش خیلی غیر واقعی میشه .
برای مقایسه : قیمت giga p965 ds3 , تو newegg حدود 120 دلاره تو ایران 160 تومن
قیمت giga p35 ds3 , تو newegg حدود 140 دلاره تو ایران احتمالا190 تومن تازه اگه عرضه و تقاضا متناسب باشه وگرنه بیشتر از این حرفاست.
کارت 8600gt خیلی ارزون بشه احتمالا 20تا 30 تومن
مادر بورد ماتریکس آر وان هستش سی پی یو هم که پشتش نوشته اینتل همینه؟؟ هر چی که پشتش نوشته درسته؟ در ضمن من می خوام اینا رو عوض کنم حالا دونستن مدلاشون مهمه؟؟؟اگه آره صبر کنید تا نرم افزار رو دانلود کنم بعد بگم
R1 مدل نيست احتمالا رويژن ساخت هست. حجم نرم افزار خيلي کمه و زود دانلود ميشه. با توجه به تععد سخت افزار دونستن مدل دقيق مادربرد لازمهمادر بورد ماتریکس آر وان هستش سی پی یو هم که پشتش نوشته اینتل همینه؟؟ هر چی که پشتش نوشته درسته؟ در ضمن من می خوام اینا رو عوض کنم حالا دونستن مدلاشون مهمه؟؟؟اگه آره صبر کنید تا نرم افزار رو دانلود کنم بعد بگم
با اين تفاصيل مادربرد خيلي قديميه و احتمالا رمت هم SD هست که بايد عوض بشه. من يه سيستم مشابه شما داشتم 45 تومن فروختمش سال 80 خريده بودم که اون موقه اصلا رم DDR نبود. فکر کنم حداکثر اين 4 قطعه پردازنده،رم، مادربرد و گرافيکت رو بتوني 60 تومن بفروشي.مادر بورد ماتریکس آر وان هستش سی پی یو هم که پشتش نوشته اینتل همینه؟؟ هر چی که پشتش نوشته درسته؟ در ضمن من می خوام اینا رو عوض کنم حالا دونستن مدلاشون مهمه؟؟؟اگه آره صبر کنید تا نرم افزار رو دانلود کنم بعد بگم
x2 3800بتوني cpu رو به x2 3800 تبديل كني بهتر هست 10 تومن بيشتر اختلاف نداره
با اين تفاصيل مادربرد خيلي قديميه و احتمالا رمت هم SD هست که بايد عوض بشه. من يه سيستم مشابه شما داشتم 45 تومن فروختمش سال 80 خريده بودم که اون موقه اصلا رم DDR نبود. فکر کنم حداکثر اين 4 قطعه پردازنده،رم، مادربرد و گرافيکت رو بتوني 60 تومن بفروشي.
اين سيستم پيشنهادي منه با 300 تومن
main:Asrock conroe 945G-DVI---------------- 80 T
Ram:2*512 Apacer DDRII-667 ---------------55 T
CPU:Core 2 Duo 4300------------------------ 110 T
Hard 160 WD sataII----------------------------- 50T
VGA:IntelGMA950-Onboard--------------------- 0 T
'گرافيک آنبورد خوبي داره بعدا هم هر وقت حوس بازيهاي خفن زد به سرت ميتوني يه گرافيک سري 8 انويديا بخري رو سيستمت نصب کني. هادر قبليت رو هم ميتوني نگهداري و اضافه کني به اين 160.
اين اخري گرافيک آنبورد هست که روي مادربرده.ببینید یعنی این الان سیستم مناسبی منظورم اینه که اگه با 100 بیشتر میشه بهتر خرید ؟؟ یا همین خیلی خوبه؟؟
این آخری چرا قیمت نداره؟؟؟ و رم هر کدوم 55 تومن یا با هم؟؟ و اینکه من دی وی دی رایتر لایتون 20 ایکس داشتم ولی یکم قاطی میکرد می خوام عوض کنم یعنی در آوردمش چی بخرم به جاش؟؟ چه قیمتیه؟؟ ممنونم از راهنماییتون
خوب یدفه CPU رو هم عوض کن دیگه . چقدر میخواید هزینه کنید .سلام من یک سیستم دارم به شرح زیر می خوام ارتقا بدم
cpu: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
motherboard: ASUS P4P800S-X
vga:NVIDIA GeForce FX 5500
soundcard : SoundMAX Integrated Digital Audio
ram: 512 ddr
HardDiskDrive : Maxtor 6Y120M0 120sata
زیادم نمیخوام خرج کنم![]()