• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتقاء سيستم - تعویض قطعات

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
پيشنهاد من
core2 4300
main biostar tforce 965
ram 2*512 team
vga 8500gt

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
ممنون از لطفتون . بازی زیاد برام مهم نیست فقط دلم نمی خواد سیستم بعدا اذیتم کنه . پس همین خوبه فقط با 20 تومن بیشتر یه هارد 250 ساتا بگیرم؟؟(یعنی در کل با 320 تومن)
راستی پسر داییم می خواد یه سیستم ببنده با یک میلیون تومن شما چی پیشنهاد می کنید؟؟؟
از همه دوستان در این مورد کمک می خوام نظراتتون رو بگید
و در آخر آیا این درسته که سخت افزار داره ارزون تر میشه. یعنی تا چند وقت دیگه قیمت ها پایین تر میاد یه کم؟؟

یکی نیست جواب سوال های منو بده؟؟؟؟( در دو پست قیل بیشتر توضیح دادم):(

اینم یه عکس در مورد سیستمم به دردتون می خوره؟؟

فایل های ضمیمه

• e.JPG
    e.JPG
    62.3 KB · نمایش ها: 9

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اول قطعات خودتون رو بفروشيد

cpu x2 3600
main asus m2v 65
vga 8500gt xf or giga
ram 512mb ddr2 appacer
power:330watt

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
اقا سلام :)

این آخرین پستیه که تو سخت افزار می زنم.:rolleyes:
مطمئینم همه ی شماها قصد راهنمایی منو داشتید ولی .....

در مورد MainBoard :
همه گفتند Biostar ولی (یه بار اومدیم Overخیلی کوجولو کنیم گفتیم اگرم انفاقی افتاد خودش Rollback می کنه (مادر برد قبلی من که مال 4 سال پیش بود به سادگی وقتی زیادی اور کردم و سیستم بالا نیومد خودش تنظیمات رو برد به تنظیمات کارخانه)) ولی سیستم که پکید هیچ مجبور شدیم سخت افزاری و از طریق جامپر CMOS رو با کلی ترس ریست کنیم.
اومدم Bios رو update کنم تو Save کردن Bios فعلی هنگ کرد !!! دیگه بی خیال شدم.

در مورد CPU:
پیشنهاد دوستان E4300 بود ولی اگر قصد اور کردن نداشتم سیستم Amd با CPU 4600X2 خیلی قویتر بود.

در مورد رم :
همه گفتند Gskill با اون قیمت بالاش بعد ما گفتیم نه، شد Apacer
همون صفحه آبیه ی WinXP هستش، گاها ظاهر می شه و سستم یه هویی reset می شه امروز تو Vista هم همین اتفاق افتاد (ناسازگاری مادر با رم چون رم رو خود vista چک کرد سالم بود)

در مورد گرافیک :
آقا باشه نه تقصیر شما بود نه اون دوست عزیر نه فروشگاه سگال نه شرکت Bio تقصیر خودمون بود . . . . (مدیر و ماهی53 جان این کارت قد یک 7300GT هم قدرت نداره من دارم می بینم.)
(در ضمن قضیه ی ناسازگاری سری 8 جیفورس با بازیها رو هم کاملا دارم احساس می کنم چون مثلا همین بازی DAW WA وDAW DC رو اجرا نکرد (یکی از دلالیل تغییر سیستمم همین بازیها بود ))

قطعه ی دیگه ای هم مونده ؟؟!؟!؟:eh:

قبل از اومدن تو این فروم می خواستم Amd 4600X2 بخرم که تو کلاک Stock از E4300 قوی تره (فکر کنم)، با رم Crucial که مطمئینم با Amd کاملا سازگاره(فکر کنم) و مادر Asus که خدای مادر بردهاست (فکر کنم) و یک کارت 7600GT که خیلی کمی از یک 8600GT نداره و مطمئینم ایراد سازگاری با هیچ بازی رو نداره.(فکر کنم) :blink:

خلاصه ببخشید اینجوری صحبت کردم چون خیلی نابودم:wacko: . . . (بعد از 1 سال تحقیق در مورد خریدن سیستم 1 ماه اومدن توی فروم همه چیز رو . . . . (و صد البته پولی رو که باز هزار زحمت جمع کرده بودم.))

خلاصه نشد که بشه.

اگه خوبی یا بدی دیدید حلالمون کنید شرمنده همتون. (بازم میگم این یک درد دله نه اعتراض چون کسی مقصر نیست جز خودم)
ما رفتیم.
خدافظ

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
نميدونم دوست من . فكر نكنم تقصير ما باشه . من بارها gskill رو پيشنهاد كردم. الان چند تا از دوستان دارن از بايوستار استفاده ميكنند. هميشه مشكلات خودمون رو به گردن قطعه مياندازيم. الان samin از همين فروم بايوستار رو عالي اور كرده . در مورد كارت گرافيك هم هيچ كس مدا 512 مگ رو توصيه نكرد در واقع سر خود گرفتيد . الان تو دنيا همه دارن از core2 e4300 استفاده ميكنند و اورش ميكنند و ميرسن در حد e6600 . مشكل 100% از اشتباه خودتون هست. چندين بررسي رو بخونيد

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اقا سلام :)

این آخرین پستیه که تو سخت افزار می زنم.:rolleyes:
مطمئینم همه ی شماها قصد راهنمایی منو داشتید ولی .....

در مورد MainBoard :
همه گفتند Biostar ولی (یه بار اومدیم Overخیلی کوجولو کنیم گفتیم اگرم انفاقی افتاد خودش Rollback می کنه (مادر برد قبلی من که مال 4 سال پیش بود به سادگی وقتی زیادی اور کردم و سیستم بالا نیومد خودش تنظیمات رو برد به تنظیمات کارخانه)) ولی سیستم که پکید هیچ مجبور شدیم سخت افزاری و از طریق جامپر CMOS رو با کلی ترس ریست کنیم.
اومدم Bios رو update کنم تو Save کردن Bios فعلی هنگ کرد !!! دیگه بی خیال شدم.

در مورد CPU:
پیشنهاد دوستان E4300 بود ولی اگر قصد اور کردن نداشتم سیستم Amd با CPU 4600X2 خیلی قویتر بود.

در مورد رم :
همه گفتند Gskill با اون قیمت بالاش بعد ما گفتیم نه، شد Apacer
همون صفحه آبیه ی WinXP هستش، گاها ظاهر می شه و سستم یه هویی reset می شه امروز تو Vista هم همین اتفاق افتاد (ناسازگاری مادر با رم چون رم رو خود vista چک کرد سالم بود)

در مورد گرافیک :
آقا باشه نه تقصیر شما بود نه اون دوست عزیر نه فروشگاه سگال نه شرکت Bio تقصیر خودمون بود . . . . (مدیر و ماهی53 جان این کارت قد یک 7300GT هم قدرت نداره من دارم می بینم.)
(در ضمن قضیه ی ناسازگاری سری 8 جیفورس با بازیها رو هم کاملا دارم احساس می کنم چون مثلا همین بازی DAW WA وDAW DC رو اجرا نکرد (یکی از دلالیل تغییر سیستمم همین بازیها بود ))

قطعه ی دیگه ای هم مونده ؟؟!؟!؟:eh:

قبل از اومدن تو این فروم می خواستم Amd 4600X2 بخرم که تو کلاک Stock از E4300 قوی تره (فکر کنم)، با رم Crucial که مطمئینم با Amd کاملا سازگاره(فکر کنم) و مادر Asus که خدای مادر بردهاست (فکر کنم) و یک کارت 7600GT که خیلی کمی از یک 8600GT نداره و مطمئینم ایراد سازگاری با هیچ بازی رو نداره.(فکر کنم) :blink:

خلاصه ببخشید اینجوری صحبت کردم چون خیلی نابودم:wacko: . . . (بعد از 1 سال تحقیق در مورد خریدن سیستم 1 ماه اومدن توی فروم همه چیز رو . . . . (و صد البته پولی رو که باز هزار زحمت جمع کرده بودم.))

خلاصه نشد که بشه.

اگه خوبی یا بدی دیدید حلالمون کنید شرمنده همتون. (بازم میگم این یک درد دله نه اعتراض چون کسی مقصر نیست جز خودم)
ما رفتیم.
خدافظ
زیاد ناراحت نشو این E4300 رو اورکلاک کن خوب جواب میده در مورد رم هم منم نمیدونستم این رم با این مینبورد مشکل داره حقیقتا اگه من چیزی گفتم ازتون شرمنده ام. در مورد Asus هم تا حدودی باهاتون موافقم شاید اگه یه P5b-e میگرفتید همچین مشکلی نداشتید ولی خدایی Tforce 965pt هم مین خوبیه و تو رنج خودش بهترینه ولی در مورد کارت گرافیک خیلی هم ناامید نباشه قدرتش که از 7300gt بدون شک بیشتر اینا اصلا باهام قابل مقایسه نیستن در مورد صفحه ابی هم بهتره اگه رم ها رو Dual Channel بستی به صورتی عادی ببندی شاید مشکل حل شد اگه نه بگو بازم میشه یه کارایی کرد . در مورد اجرا نشدن بازی ها فکر کنم منظورتون بازی )DOW) Dawn Of war بود که من نمیدونم ایراد از چیه حقیقتا ولی بدون شک ایراد از کارت نیست من خودم علاقه زیادی به این بازی دارم و این بازی با 8500GT بازی کردم چندین بار . در هر صورت میگم انقدر ناامید نباش بهتره اگه مشکلی هم هست سعی در حل کردنش بکنی ممکن بود اگه اون سیستم مورد نظرت رو هم میگرفتی همچین مشکلاتی داشته باشی .

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
آقا وجداني من خيلي از اين قضيه شما ناراحت شدم البته موضوع خاصي نيست و من بيشتر بخاطر ناراحتي شما ناراحت شدم
در مورد MainBoard :
ريست کردم CMOS موقع اورکلاک يه امر عادي تو اکثر مادربردها است من هر وقت ميخوام يه سيستمي رو اورکلاک کنم هميشه دست به جامپر CMOS هستم شايد 50 بار رو مادربرد خودم اين کار رو کردم و در ضمن با اينکه تجربه زيادي تو اورکلاک داشتم حدود يک هفته طول کشيد تا ظرفيت اورکلاک سيستم رو بدست اوردم. هر شب تا صبح کامپيوتر روشن بود و لوپ 3dmark و ORTHOS روش اجرا بود. بايو استار جوابش رو تو اورکلاک پس داده اما صبر و تجربه تو اورکلاک پارامترهاي مهمي هستند.

در مورد رم :
اگر فروشنده پس نميگيره تو بخش بازارچه بفروششون
نهايت ممکنه 10-20 تومن ضرر کني.

در مورد گرافیک :
بالاخره هرچي هست رمش 512 هست نهايتا شايد با 7600GT بشه مقايسش کرد. ولي قدرتش از 7300gt بدون شک بیشتر

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب تو هر 100 تا سيستم يكي به اين درد دچار ميشه. مشكل مچ نبودن رم هم نه تقصير شماست نه تقصير من . البته من gskill رو هميشه معرفي كردم و appacer رو به عنوان انتخاب دوم و اقتصادي تر پيشنهاد دادم

nanosearch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امکان دارد من را راهنمایی کنید:

قصد جمع کردن یک سیستم برای فردی که خوره بازیست:
cpu intel باشد.
motherboard از asus
ترجیحا g/c Asus باشد
هزینه حدود 800 هزار تومان

چه پیشنهادی دارید؟؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست من تمام تاپيك ها كه سوالت رو مطرح كردي . كافي هست تو همين تاپيك پست بزني و كمي صبر كني كه من و دوستان در حد توان خودمون راهنمائيت كنيم

nanosearch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من تمام تاپيك ها كه سوالت رو مطرح كردي . كافي هست تو همين تاپيك پست بزني و كمي صبر كني كه من و دوستان در حد توان خودمون راهنمائيت كنيم

شرمنده ام و از راهنمایی شما بسیار متشکر.:blush:

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
سلام,

خوب بالاخره بعد یک ماه تلاش سیستم جدید رو بستیم!
و خوشبختانه الان که یک ساعت از نصب ویستا میگذره من هیچ مشکلی نداشتم

جا داره از AMD>Intel عزیز به دلیل اینکه وفتش رو 4 ساعت در اختیار من گذاشت و همچنین سیستم رو برای ما بست تشکر ویژه ای کنم, البته من خیلی شرمنده ام که نتونستیم بدرستی از خجالت ایشون دی بیام
مطمئنا ارزشهای کار ایشون بیشتر از اینها هست

به امید (Amd>intel) عزیز صمیمانه پیشنهاد میکنم که یک مغازه رو در اختیار بگیره برای خرید و فروش و اسمبل چون واقعا موفق خواهند شد.

من این Post رو برای این Pm نکردم که زحمات ایشون Public بشه!

مشخصات سیستم بنده حقیر به این شرح شد:
AMD 3900 Dual core 64bit
8500GT Point Of View
Biostar main
G.skill ram 1*512
Silent Storm Case
Logitech X-540 Speaker
Samsung 940BW Wide 19

از امید عزیز نهایت تشکر رو دارم!
همچنین از کیوان قلی نژاد نیز که در Planner ما رو همراهی کردند تشکر میکنم

با آرزوی موفقیت این دوستان.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
سلام دوستان من بالاخره سر در نیاوردم برای خودم با 300 تومن چی بگیرم و پسر داییم با 1 میلیون تونم. شرمنده ها

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
300 تومن خيلي كم هست

براي 1 ميليون

core2 e6300
main biostar tforce 965
ram gskill bus667 2*1gb
hdd 300 samsung
case green vine
power 500watt coolermaster or 580watt green
dvd/rw: asus
monitor:940bw

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
من فقط می خوام سیستمم رو ارتقا بدم. 300 تومن کافی نیست؟؟؟؟؟

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
:p:pبا سلام
من برگشتم !!!!!!!!:)
توی این مدتی که نبودم یکم به اعصابم مسلط شدم!:blink: یه سری حرکتها کردم نتایجش این شد:

1 – رفتم درایور جدید رو از سایت Nvidia دانلود کردم (خدا بده صبر 46 مگ:wacko:) و نصبش کردم DOW اجرا شد!!!
نشستم 1 ساعت سیر بازی کردم (التبه توی این 1 ساعت بازی 4 بار کرش کرد:stun:!!!!!) توپ سیستم جواب می داد.

2 – موفق شدم Bios رو Update کنم .

3 – با توجه به گفته ی Kamelia64 رم ها رو از حالت دوال خارج کردم (تو Slot های ناهمرنگ بستم (manual مادر گفته بود))

4 – CPU رو تا 266 اور کردم و موفق شدم FSb/DRAM رو 1:1 کنم (نفهمیدم چه جوری؟!) ولی رم داون کلاک شد تا 533
نتایج حیرت انگیزی کسب شد !!!!::thumbsup:

1 – قبلا با Super P یک مگ رو آنالیز کرده بودم شده بود 44 ثانیه این دفعه شد 24 ثانیه !!!!! گفتم حتما اشتباه کردم رفتم سراغ Sisoft قبلا تو CPU Arithmetic عدد 11000 MIPS رو بدست آورده بودم این دفعه شد 22000MIPS !!!!!!
خداییش با این یه زره اورکلاک اینقدر سیستم قوی شد ؟!؟؟!( قبلا وقتی 11000 رو با 16000 4600X2 مقایسه کرده بودم حالم گرفته شده بود ولی الان حال اومدم!!!)

2 – دمای CPU رو نتسونستم با TAT اندازه گیری کنم Error می داد (میشه یکی یه لینک از این نرمافزار به ما بده که با Core 2 کار کنه ؟) ولی بعد از 3 ساعت بازی سیستم شده بود 42 درجه (باید ریست می کردم و توی Pc health Status می دیدم) اصلا من این CPU رو بالای 47 ندیدم . (ولی خوب Tat خیلی بهتره)

3 – سیستمم به طرز حیرت انگیزی Stable شده (خدا رو شکر) حالا نمی دونم به خاطر خارج کردن از حالت دوال بوده یا به خاطر داون کلاک شدن رم و اور شدن CPU . ولی بعد از 2 ساعت DOW و 1 ساعت DOOM 3 هیچ اتفاقی برای سیستمم نیاتفاد.(خدا کنه Stable بمونه!:p)

5 – حالا درسته که گرافیکش ضاغارته ولی چون داره DOW رو جواب می ده پس خوراک یه 6 ماه 1 سالمون موجوده !! حالا بعدشم خدا بزرگه شاید پولی جور شد و رفتیم یه 9600GT گرفتیم.

نتیجه : سیستمم خدا رو شکر توپ شد !

حالا شیرعلی خان می تونی سکوت رو بشکنی!!:specool:

خلاصه اگر از پستهای قبلی ما ناراحت شدید شرمنده شدیداً (کی گفت من رفتم دادگاه:confused:!؟؟!؟!؟)

با تشکرات از راهنمایی های شما

فندق.:)

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
من فقط می خوام سیستمم رو ارتقا بدم. 300 تومن کافی نیست؟؟؟؟؟

با سلام

شما سیستمتون رو نمی توتید ارتقا بدید چون

1 - CPU تون به احتمال 99 درصد 478 پین هست الان همه CPU ها 775 پین هسند (عددا رو درست گفتم!؟:p)
2 - رم تون به احتمال 99درصد DDR1 هست که الان همه DDR2 هسند با کلاکهای بالا
3 - هاردتون به احتمال 90 درصد IDE هست که الان Sata هست که سرعت خیلی بالاتری نسبت به IDE داره.
4- پاورتون به احتمال 99 درصد برای سیستم جدید کم می آره.
5 -DVD Writer تون رو هم که می خواهید بفروشید پس . . .

1 FDD می مونه با 1 CASE و لوازم جانبی تون مثل مانیتور و کی برد:blink: (کی برد؟) و . . . .

پس همه قطعات توی case رو باید عوض کنید.

همون طور که مدیر جان گفتن باید اول سیستم قبلی رو بفروشید ببینید چقدر دستتون رو می گیره روی 300 بذارید.

(البته یه جایی نرید ازتون مفت بخرن ولی حالا کجا برید نمی دونم ؟!:()

حالا با حدود 400 تا 450 که دستتون رو می گیره به نظر من سیستم Amd بگیرید چون قطعا Over نخواهید کرد.

در مورد قطعاتم من دیگه یکم دست به عصا راه میرم برای پیشنهاد دادن ولی پیشنهاد من اینه

3800X2
Asus M2V یا Asus M2NPV MX
8500GT XFX
Ram 1GB Crucial (باس 800 بهتره ولی فکر کنم گرونه 533 یا 667 بخرید) البته در مورد رم من خیلی دست به عصا راه می رم ولی بازم می گم آلبالو که مرکز خرید Amd هست رمهارو Crucial می ده)
HDD : 250 Or 160 Western Digital
DVD Writer Sony
Power :330A Or 380A گرین (هر چی بیشتر بهتر!)

کیس و FDD رو هم مال خودتونو نگه دارید. (البته ممکنه یکم پول کم بیارید که باید از گرافیکتون بزنید.)

توصیه (هم برای فروش هم خرید به همراه یک Professional اقدام کنید تا بلای ما سرتون نیاد (کدوم بلا:lol:))

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
:p:pبا سلام
من برگشتم !!!!!!!!:)
توی این مدتی که نبودم یکم به اعصابم مسلط شدم!:blink: یه سری حرکتها کردم نتایجش این شد:

1 – رفتم درایور جدید رو از سایت Nvidia دانلود کردم (خدا بده صبر 46 مگ:wacko:) و نصبش کردم DOW اجرا شد!!!
نشستم 1 ساعت سیر بازی کردم (التبه توی این 1 ساعت بازی 4 بار کرش کرد:stun:!!!!!) توپ سیستم جواب می داد.

2 – موفق شدم Bios رو Update کنم .

3 – با توجه به گفته ی Kamelia64 رم ها رو از حالت دوال خارج کردم (تو Slot های ناهمرنگ بستم (manual مادر گفته بود))

4 – CPU رو تا 266 اور کردم و موفق شدم FSb/DRAM رو 1:1 کنم (نفهمیدم چه جوری؟!) ولی رم داون کلاک شد تا 533
نتایج حیرت انگیزی کسب شد !!!!::thumbsup:

1 – قبلا با Super P یک مگ رو آنالیز کرده بودم شده بود 44 ثانیه این دفعه شد 24 ثانیه !!!!! گفتم حتما اشتباه کردم رفتم سراغ Sisoft قبلا تو CPU Arithmetic عدد 11000 MIPS رو بدست آورده بودم این دفعه شد 22000MIPS !!!!!!
خداییش با این یه زره اورکلاک اینقدر سیستم قوی شد ؟!؟؟!( قبلا وقتی 11000 رو با 16000 4600X2 مقایسه کرده بودم حالم گرفته شده بود ولی الان حال اومدم!!!)

2 – دمای CPU رو نتسونستم با TAT اندازه گیری کنم Error می داد (میشه یکی یه لینک از این نرمافزار به ما بده که با Core 2 کار کنه ؟) ولی بعد از 3 ساعت بازی سیستم شده بود 42 درجه (باید ریست می کردم و توی Pc health Status می دیدم) اصلا من این CPU رو بالای 47 ندیدم . (ولی خوب Tat خیلی بهتره)

3 – سیستمم به طرز حیرت انگیزی Stable شده (خدا رو شکر) حالا نمی دونم به خاطر خارج کردن از حالت دوال بوده یا به خاطر داون کلاک شدن رم و اور شدن CPU . ولی بعد از 2 ساعت DOW و 1 ساعت DOOM 3 هیچ اتفاقی برای سیستمم نیاتفاد.(خدا کنه Stable بمونه!:p)

5 – حالا درسته که گرافیکش ضاغارته ولی چون داره DOW رو جواب می ده پس خوراک یه 6 ماه 1 سالمون موجوده !! حالا بعدشم خدا بزرگه شاید پولی جور شد و رفتیم یه 9600GT گرفتیم.

نتیجه : سیستمم خدا رو شکر توپ شد !

حالا شیرعلی خان می تونی سکوت رو بشکنی!!:specool:

خلاصه اگر از پستهای قبلی ما ناراحت شدید شرمنده شدیداً (کی گفت من رفتم دادگاه:confused:!؟؟!؟!؟)

با تشکرات از راهنمایی های شما

فندق.:)
خوشحالم که راضی شدی . حالا باس رم رو ببر بالا ( بالاتر از 667 ) ببین چی میشه سیستم Stable میمونه یا نه فکر کنم مشکلی به وجود نیاد امتحان کن . سرعت کلاک CPU رو هم بهتره دیگه بالاتر نبری همین 2.4 خوبه (اگه خیلی خواستی خیلی ببری بالا باس رو از 275-280 بالاتر نبر ممکنه بالاتر هم جواب بده ولی چون دما زیاد میشه این کار رو نکنی خیلی بهتره ) چون فن استوکه بعدا میتونی یه فن هتسینک بهتر بگیری و اگه خواستی بیشتر هم ببری بالا الان در حد یه e6400 کار میکنه .

بالا