• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسی از همه دوساتن

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
اينترنت ADSL شرکت DATAK با سرعت 128 با نمايندگی پرنيان بدون محدوديت حجمی ماهيانه 30 هزار تومان.
کسی از service آسياتک خبر داره ؟

On Parole

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
گرونه !
حالا کیفیتش چطوره ؟

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
آفا هزینه نصب چقدره؟ پارسال از من 10 تومن گرفتن امسال یکی از رفقا رفته پاساژ کوثر بالای 13 تومن گفته اند
2rzukw3.gif

نمایندگی صبا نت بهتر از رایانو کسی سراغ نداره؟
dontknow.gif
upset.gif

منظور از بهتر ارزون تر است
129fs4313535.gif

چه خوب می شد آسیا تک یه نمایندگی توی اصفهان می زد
cry2.gif

پارتی اش کلفته تازگی شبکه 3 تبلیغ داده
bear_blink.gif

کیفیت و قیمتش هم طهران بدی نی!
49hokti.gif

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آفا هزینه نصب چقدره؟ پارسال از من 10 تومن گرفتن امسال یکی از رفقا رفته پاساژ کوثر بالای 13 تومن گفته اند
2rzukw3.gif

نمایندگی صبا نت بهتر از رایانو کسی سراغ نداره؟
dontknow.gif
upset.gif

منظور از بهتر ارزون تر است
129fs4313535.gif

چه خوب می شد آسیا تک یه نمایندگی توی اصفهان می زد
cry2.gif

پارتی اش کلفته تازگی شبکه 3 تبلیغ داده
bear_blink.gif

کیفیت و قیمتش هم طهران بدی نی!
49hokti.gif

الان 15000 تومان میگیره. از رایانو هم اگه بگیری از هرچی اینترنته سیر میشی. اگه جزو مرکز تلفن شهیدقندی هستید صبانت نگیر چون خیلی داغونه. نمایندگی صبا هم بازار طالقانی - طبقه 2 - شبکه پرداز .

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
ارزونترين نمايندگی صبانت، فراتاز هست که البته کار راه انداختنشون بگير نگير داره. هزينه نصب 10 تومان ميگيرن.
ولی فکر نميکنم نيازی به نصب داشته باشين مگر اينکه در حد نصب کردن Driver هم اطلاعات نداشته باشين.

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
من الان از ایران گیت گرفتم . صد رحمت به همون نداگستر

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
من نمی دونم دلیل این که شما اینقدر از نداگستر بد میگید چیه ! البته یه وقت فکر نکنید من هم تو این شرکت آشنا دارم ولی یکی از دوستام توی تابستون از ندا گستر گرفته بود می گفت سرعت دانلود 72 کیلوبایت هست ( از سرویس 128 استفاده می کرد) . حالا هم من نمی دونم باید از چه شرکتی بگیرم ؟

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
همه تجربیات رو گفتن منم ...
جهان روی خط که از شرکت لایزر(لیزر؟) از تهران سرویس میگیره رو من آبان 85 داشتم سرعت حدود 10 کیلو بایت موقعی که خلوت بود 14 و شلوغ که بود 7-8 ! متنها مشکل من پینگ(اختلاف زمانی) هست که برای کسایی که مثل من آنلاین بازی میکنن مهمه! که پینگ جهان آنلان 8-9 ساعت توی 24 ساعت افنضاح بود(مثلا پینگ Counter Strike حدود 400 میشد)
قیمتش با توجه به اینکه محدودیت نداره نسبتا مناسب هستش (اگه مثل من واسه بازی نمیخواهین) اونموقع 128 بیست و پنج تومن بود ولی پشتیبانیشون افتضاحه! بیشتر از 3 هفته واسه راه اندختن این سرویس منو علاف کردن چقدر هم روی اعصابم راه رفتن...از لج همین مساله ماه بعد کنسل کردم
دی 85 هم از صباگستر پارسی نت گرفتم که اصلا تعادل نداشت.سرویس من 128 بود دانلودم وقتی خوب بود تا 40 کیلوبایت هم میرفت! ولی وقتی بد بود که اکثرا همینطور بود میومد روی 4-5 اونم به زور! و البته به همین نسبت پینگ هم یه موقع خوب و یه موقع افتضاح بود(40-50 یا 1000-2000 !!!) . و البته از پشتیبانی و سرویس عالیشون 2 هفته نشده سرویس قطع شد و من هرچی زنگ زدم اول گفتن مال مودمه و فلان بعد هم گفتن میان واسه تست که هرگز هر چی پیگیری کردم نیومدن!
-------
------
حالا من دوباره میخوام ADSL بگیرم! سرعت دانلود هم برام مهم نیست مهم Ping هست برام. فقط شنیدم که ایران گیت خوبه قیمتش هم چشمم کور میدم اما از این میسوزم که دوباره 100 تومن پیاده بشم و کیفیت افتضاح و صد رحمت بگم به دیال آپ!!

اگه کسی ایران گیت (یا هر جای دیگه توی Esf) داره لطفا این تست رو برای من بکنه :
توی Run بزنین cmd و اینتر بعد تایپ کنین ping google.com ببینین چی برمیگردونه!
ضما اینم بگم که جزو محدوده ی شهید رجایی هستم
--
ببخشید پر حرفی کردم. دلم خیلی پره به خدا از دست این وضعیت اصفهان!!

Miad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینهمه وقت خودتون را صرف نکنید فعلن بهترین سرویس دهنده به نظرم فن آواست من تقریبا اولین مشتری ای دی اس ال در مرداد 84 در استان اصفهان هستم و الان داره تقریبا 2 سال میشه که هم فن آوا هم پارس آنلاین و نداگستر صبا را کامل امتحان کرده ام.
یک مگ فن آوا خداوکیلی حرف اول را در اصفهان میزنه با اینکه اولین ای دی اس ال های اصفهان را راه اندازی کردن و خوب هم نبود بعد از چند ماه از ندا گستر صبا گرفتم الان یکساله سرویس 128 نداگستر صبا را دارم و لاین هم تا 512 باز است اما فقط یک ماه یا دو ماه اول تابستون پارسال 512 میداد 3 ماه قبل عید بیشتر از 2 کیلوبایت برثانیه نداد و فکر میکن ما مثل خودشون بی سواد یا نفهم هستیم که میگن مشکل از ما نیست و نمیدونم این شعر و بر ها ... یعنی کسی نیست اصلن جواب درستی به مشتری بده.... باز الان چند روزه خوب شده و نیم مگ هم میده ... اما این حال و ضد حال به درد خودشون میخوره
اونقدر سرویس ممکنه افتضاح بشه که حاضری چند برابر پول بدی یک مگ فن آوا را بگیرید و گیگابایتی هم پول بدین.
سرویس 384 کیلو بیت نامحدود پارس هم خدایی بد نیست و می صرفه برای اونهایی که استفاده زیاد دارن

من الان هم فن آوا دارم و هم ندا گستر اما تو مرکز ما ندا افتضاح بوده مرکز ردانی پور اما مثلن در مرکز فیض یکی از بچه ها راضی بوده و 64 اون با ماهی 10 تومن از سرویس من خیلی بهتر بوده.
مرکز به مرکز سرویسشون فرق میکنه و این خودش یک نقطه ضعف مسخره است که اینها یعنی اینقدر بیسواد باید باشن که خط آی پی مخابراتشون را یک جا متمرکز نکنن؟؟؟ البته ظاهرا شاید این مشکل اخیرا بعد عید برطرف شده باشه.

در هر حال باید انصافانه گفت در مقابل پولی که میگیرن سرویسشون بهتر از این هم نمیتونه بشه چون ماهی 10 هزار تومن آخه واقعا چیزی از توش در نمیاد.

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.

دوستان من از هر ISP كه پرسيدم گفتن مخابرات منتظري تجهيزات نصب نميكنه.

من مي خوام يه استشهاد محلي با امضاء ISP ها و برخي از مشتريكن اين مخابرات جهت نصب تجهيزات جمع كنم، به نظرتون كار سازه؟ چون ايران گيت هم به من گفت اونا تجهيزات نصب كنن مابراي سرويس اقدام مي كنيم.

كسي مي تونه كمكم كنه؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
همه تجربیات رو گفتن منم ...
جهان روی خط که از شرکت لایزر(لیزر؟) از تهران سرویس میگیره رو من آبان 85 داشتم سرعت حدود 10 کیلو بایت موقعی که خلوت بود 14 و شلوغ که بود 7-8 ! متنها مشکل من پینگ(اختلاف زمانی) هست که برای کسایی که مثل من آنلاین بازی میکنن مهمه! که پینگ جهان آنلان 8-9 ساعت توی 24 ساعت افنضاح بود(مثلا پینگ Counter Strike حدود 400 میشد)
قیمتش با توجه به اینکه محدودیت نداره نسبتا مناسب هستش (اگه مثل من واسه بازی نمیخواهین) اونموقع 128 بیست و پنج تومن بود ولی پشتیبانیشون افتضاحه! بیشتر از 3 هفته واسه راه اندختن این سرویس منو علاف کردن چقدر هم روی اعصابم راه رفتن...از لج همین مساله ماه بعد کنسل کردم
دی 85 هم از صباگستر پارسی نت گرفتم که اصلا تعادل نداشت.سرویس من 128 بود دانلودم وقتی خوب بود تا 40 کیلوبایت هم میرفت! ولی وقتی بد بود که اکثرا همینطور بود میومد روی 4-5 اونم به زور! و البته به همین نسبت پینگ هم یه موقع خوب و یه موقع افتضاح بود(40-50 یا 1000-2000 !!!) . و البته از پشتیبانی و سرویس عالیشون 2 هفته نشده سرویس قطع شد و من هرچی زنگ زدم اول گفتن مال مودمه و فلان بعد هم گفتن میان واسه تست که هرگز هر چی پیگیری کردم نیومدن!
-------
------
حالا من دوباره میخوام ADSL بگیرم! سرعت دانلود هم برام مهم نیست مهم Ping هست برام. فقط شنیدم که ایران گیت خوبه قیمتش هم چشمم کور میدم اما از این میسوزم که دوباره 100 تومن پیاده بشم و کیفیت افتضاح و صد رحمت بگم به دیال آپ!!

اگه کسی ایران گیت (یا هر جای دیگه توی Esf) داره لطفا این تست رو برای من بکنه :
توی Run بزنین cmd و اینتر بعد تایپ کنین ping google.com ببینین چی برمیگردونه!
ضما اینم بگم که جزو محدوده ی شهید رجایی هستم
--
ببخشید پر حرفی کردم. دلم خیلی پره به خدا از دست این وضعیت اصفهان!!
ندا گستر تو مرکز خرازی پينگش حدود 300 ميشه. البته مرکز به مرکز فرق ميکنه ساعت به ساعت هم!

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
جهان روی خط اونقدر افتضاحه که حتی بازاریابهاش هم اون رو به کسی پیشنهاد نمیدن
فن آوا زیاد جالب نیست . پشتیبانی خوبی هم نداره
آسیاتک فعلا توی اصفهان وجود نداره
ایرانگیت( پارس آنلاین) یک شرکت بزرگ با یک سری قوانین مسخرس . فعلا سرعت خوبی نداره اما پایداره . پشتیبانی داره . زود هم وصلت میکنن. (اگر خط pcm دارید و نمیتوانید وصل بشید اینها میتونن با قدرتی که دارن اگر از لحاظ فنی ممکن باشه براتون در بیارن) . کلا میشه گفت بدی نیست . اما 128 است . و از لحاظ سرعت زیاد بالانیست

و اما نداگستر . توی اصفهان 50 نفر نمایندگی اصلی هستند و میگویند ما اصلی هستیم و بقیه الکی هستند . سرعت بدک نیست . اما گاهی یا خیلی پایین است یا یهو قطع است . چیزی به اسم پشتیبانی وجود نداره . چون شما با یک شماره موبایل طرفید . در ضمن اگر شما هم برید تهران و 1 میلیون ببرید . تعداد نمایندگیهاش میشه 51 نفر . این دوستان نمابنده اصلی هیچ نقشی در مسائل فنی و ... ندارند . و فقط میتوانند رمز ایجاد کنند .

در کل برای پول کم همین ندا بدک نیست ..

اگر فرق مرغ و کامپیوتر رو کسی بدونه و البته iq اون فرد از حلزون یکم بیشتر باشه . لازم نیست هزینه نصب به هیچکدامشان بدهد. مودم هم خودتون برید بخرید . ارزونتر در میاد .

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
کی پایه اینه که بریم یه شرکت بزنیم و ADSL بدیم؟:cool:
من فکراشا کردم. اینترنت Dialup نا محدود از جهان روی خط میگیریم. یه پولی هم به مخابرات میدیم و کل شهر را هم پر از تبلیغات میکنیم. اگه هم کسی گفت پرا سرعت پایینه میگیم داریم روش کار میکنیم و تا چند هفته دیگه قصد افزایش Bandwidth را داریم.:happy:

On Parole

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شاید ندا هم همین کار رو کرده ! :D !

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
ایرانگیت( پارس آنلاین) یک شرکت بزرگ با یک سری قوانین مسخرس . فعلا سرعت خوبی نداره اما پایداره . پشتیبانی داره . زود هم وصلت میکنن. (اگر خط pcm دارید و نمیتوانید وصل بشید اینها میتونن با قدرتی که دارن اگر از لحاظ فنی ممکن باشه براتون در بیارن) . کلا میشه گفت بدی نیست . اما 128 است . و از لحاظ سرعت زیاد بالانیست

و اما نداگستر . توی اصفهان 50 نفر نمایندگی اصلی هستند و میگویند ما اصلی هستیم و بقیه الکی هستند . سرعت بدک نیست . اما گاهی یا خیلی پایین است یا یهو قطع است . چیزی به اسم پشتیبانی وجود نداره . چون شما با یک شماره موبایل طرفید . در ضمن اگر شما هم برید تهران و 1 میلیون ببرید . تعداد نمایندگیهاش میشه 51 نفر . این دوستان نمابنده اصلی هیچ نقشی در مسائل فنی و ... ندارند . و فقط میتوانند رمز ایجاد کنند .

اگر فرق مرغ و کامپیوتر رو کسی بدونه و البته iq اون فرد از حلزون یکم بیشتر باشه . لازم نیست هزینه نصب به هیچکدامشان بدهد. مودم هم خودتون برید بخرید . ارزونتر در میاد .
فکر کنم از نظر تو سرعت خوب يعنی دانلود بالای 40 ! آره ؟
:D

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70

کلمه به کلمه این سخنان تایید میشه ! البته متاسفانه

ببینید ، در اصفهان حتی اگرپول هم خوب بدید ، سرویس خوب که بشه روش حساب کرد خبری نیست

صبا نت هم درسته که بعضی وقتا سرعتش میره رو 70 ، ولی چند ثانیه در اون حالت میمونه ؟

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
GPRS ایرانسل شرف داره به ADSL نداگستر.
(البته نه همیشه)​

بالا