این طور فایده نداره آدم یه سرویس خفن بگیره که ازش کارایی یه سرویس 128 kb رو بکشهبستگی به جيب مبارک داره.
آفا هزینه نصب چقدره؟ پارسال از من 10 تومن گرفتن امسال یکی از رفقا رفته پاساژ کوثر بالای 13 تومن گفته اند![]()
نمایندگی صبا نت بهتر از رایانو کسی سراغ نداره؟![]()
![]()
منظور از بهتر ارزون تر است![]()
چه خوب می شد آسیا تک یه نمایندگی توی اصفهان می زد![]()
پارتی اش کلفته تازگی شبکه 3 تبلیغ داده![]()
کیفیت و قیمتش هم طهران بدی نی!![]()
ندا گستر تو مرکز خرازی پينگش حدود 300 ميشه. البته مرکز به مرکز فرق ميکنه ساعت به ساعت هم!همه تجربیات رو گفتن منم ...
جهان روی خط که از شرکت لایزر(لیزر؟) از تهران سرویس میگیره رو من آبان 85 داشتم سرعت حدود 10 کیلو بایت موقعی که خلوت بود 14 و شلوغ که بود 7-8 ! متنها مشکل من پینگ(اختلاف زمانی) هست که برای کسایی که مثل من آنلاین بازی میکنن مهمه! که پینگ جهان آنلان 8-9 ساعت توی 24 ساعت افنضاح بود(مثلا پینگ Counter Strike حدود 400 میشد)
قیمتش با توجه به اینکه محدودیت نداره نسبتا مناسب هستش (اگه مثل من واسه بازی نمیخواهین) اونموقع 128 بیست و پنج تومن بود ولی پشتیبانیشون افتضاحه! بیشتر از 3 هفته واسه راه اندختن این سرویس منو علاف کردن چقدر هم روی اعصابم راه رفتن...از لج همین مساله ماه بعد کنسل کردم
دی 85 هم از صباگستر پارسی نت گرفتم که اصلا تعادل نداشت.سرویس من 128 بود دانلودم وقتی خوب بود تا 40 کیلوبایت هم میرفت! ولی وقتی بد بود که اکثرا همینطور بود میومد روی 4-5 اونم به زور! و البته به همین نسبت پینگ هم یه موقع خوب و یه موقع افتضاح بود(40-50 یا 1000-2000 !!!) . و البته از پشتیبانی و سرویس عالیشون 2 هفته نشده سرویس قطع شد و من هرچی زنگ زدم اول گفتن مال مودمه و فلان بعد هم گفتن میان واسه تست که هرگز هر چی پیگیری کردم نیومدن!
-------
------
حالا من دوباره میخوام ADSL بگیرم! سرعت دانلود هم برام مهم نیست مهم Ping هست برام. فقط شنیدم که ایران گیت خوبه قیمتش هم چشمم کور میدم اما از این میسوزم که دوباره 100 تومن پیاده بشم و کیفیت افتضاح و صد رحمت بگم به دیال آپ!!
اگه کسی ایران گیت (یا هر جای دیگه توی Esf) داره لطفا این تست رو برای من بکنه :
توی Run بزنین cmd و اینتر بعد تایپ کنین ping google.com ببینین چی برمیگردونه!
ضما اینم بگم که جزو محدوده ی شهید رجایی هستم
--
ببخشید پر حرفی کردم. دلم خیلی پره به خدا از دست این وضعیت اصفهان!!
تازه ميگی شايد ؟؟؟شاید ندا هم همین کار رو کرده !!
فکر کنم از نظر تو سرعت خوب يعنی دانلود بالای 40 ! آره ؟جهان روی خط اونقدر افتضاحه که حتی بازاریابهاش هم اون رو به کسی پیشنهاد نمیدن
فن آوا زیاد جالب نیست . پشتیبانی خوبی هم نداره
آسیاتک فعلا توی اصفهان وجود نداره
ایرانگیت( پارس آنلاین) یک شرکت بزرگ با یک سری قوانین مسخرس . فعلا سرعت خوبی نداره اما پایداره . پشتیبانی داره . زود هم وصلت میکنن. (اگر خط pcm دارید و نمیتوانید وصل بشید اینها میتونن با قدرتی که دارن اگر از لحاظ فنی ممکن باشه براتون در بیارن) . کلا میشه گفت بدی نیست . اما 128 است . و از لحاظ سرعت زیاد بالانیست
و اما نداگستر . توی اصفهان 50 نفر نمایندگی اصلی هستند و میگویند ما اصلی هستیم و بقیه الکی هستند . سرعت بدک نیست . اما گاهی یا خیلی پایین است یا یهو قطع است . چیزی به اسم پشتیبانی وجود نداره . چون شما با یک شماره موبایل طرفید . در ضمن اگر شما هم برید تهران و 1 میلیون ببرید . تعداد نمایندگیهاش میشه 51 نفر . این دوستان نمابنده اصلی هیچ نقشی در مسائل فنی و ... ندارند . و فقط میتوانند رمز ایجاد کنند .
در کل برای پول کم همین ندا بدک نیست ..
اگر فرق مرغ و کامپیوتر رو کسی بدونه و البته iq اون فرد از حلزون یکم بیشتر باشه . لازم نیست هزینه نصب به هیچکدامشان بدهد. مودم هم خودتون برید بخرید . ارزونتر در میاد .
جهان روی خط اونقدر افتضاحه که حتی بازاریابهاش هم اون رو به کسی پیشنهاد نمیدن
فن آوا زیاد جالب نیست . پشتیبانی خوبی هم نداره
آسیاتک فعلا توی اصفهان وجود نداره
ایرانگیت( پارس آنلاین) یک شرکت بزرگ با یک سری قوانین مسخرس . فعلا سرعت خوبی نداره اما پایداره . پشتیبانی داره . زود هم وصلت میکنن. (اگر خط pcm دارید و نمیتوانید وصل بشید اینها میتونن با قدرتی که دارن اگر از لحاظ فنی ممکن باشه براتون در بیارن) . کلا میشه گفت بدی نیست . اما 128 است . و از لحاظ سرعت زیاد بالانیست
و اما نداگستر . توی اصفهان 50 نفر نمایندگی اصلی هستند و میگویند ما اصلی هستیم و بقیه الکی هستند . سرعت بدک نیست . اما گاهی یا خیلی پایین است یا یهو قطع است . چیزی به اسم پشتیبانی وجود نداره . چون شما با یک شماره موبایل طرفید . در ضمن اگر شما هم برید تهران و 1 میلیون ببرید . تعداد نمایندگیهاش میشه 51 نفر . این دوستان نمابنده اصلی هیچ نقشی در مسائل فنی و ... ندارند . و فقط میتوانند رمز ایجاد کنند .
در کل برای پول کم همین ندا بدک نیست ..
اگر فرق مرغ و کامپیوتر رو کسی بدونه و البته iq اون فرد از حلزون یکم بیشتر باشه . لازم نیست هزینه نصب به هیچکدامشان بدهد. مودم هم خودتون برید بخرید . ارزونتر در میاد .