• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

oldenZoro

Registered User
لایک‌ها
110
متاسفانه عجله کردن ( ارزون یا گرون شدن ارزها و ترسیدن ازجا ماندن از قافله ) بزرگترین ضرر رو به آدم وارد می کنه . من ده روز پیش دو هزار یورو ارز خریدم اینقدر اشتباه خرید فروش کردم الان هزار دلار باقی مونده ارزهام هست .
باید یاد بگیرم صبور باشم و هیچ وقت عجله نکنم .

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
این میکرو مونی لامصب از هر نظر نگاه میکنم میبینم پتانسیل بالایی برای سرمایه گذاری داره و تنها عیبی که میبینم ازش نمیدونم چرا تایپیکش تو بیتکوین تالک قفل شده نمیفهمم یه توکن تازه نفسه
https://coinmarketcap.com/currencies/micromoney/

در جواب ارش اینجا میتونی ببنی اکسچنجهایی که اینا رو تبدیل میکنند به هم
http://bestchange.com/
بنظر توکن خوبی میاد
متوجه نشدید چرا لاک کردن؟

اقا این Insurepal همین امروز باز شد. بنظر چیز خوبی میومد.اما ملت حمله کردن تموم شد.مثه فشنگ زدن تو گوشش
هیچی به ما نرسید

Capture.PNG

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
متاسفانه عجله کردن ( ارزون یا گرون شدن ارزها و ترسیدن ازجا ماندن از قافله ) بزرگترین ضرر رو به آدم وارد می کنه . من ده روز پیش دو هزار یورو ارز خریدم اینقدر اشتباه خرید فروش کردم الان هزار دلار باقی مونده ارزهام هست .
باید یاد بگیرم صبور باشم و هیچ وقت عجله نکنم .

دقیقا .عجله کردن قماربزرگیه با ریسک خیلی زیاد ْ که احتمال سوختش زیاده

هنر اینکه ْ ما بتونیم هیجان و احساسمون رو کنترل کنیم (البته من به خودم میگم .اینجا همه استاد من هستن )

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
اگه همون روز اتریوم ها رو نگه می داشتم رو 30 درصد سود بود. این ضررها هم به وجود نمی اومد. اما من عادت ندارم نگه دارم. وقتی رو ضرر باشه نگه میدارم میره رو ضرر بیشتر.
قبل اتریوم مقداری ریپل خریده بودم دیر فرستادن رفت تو ضرر .. اتریوم هم اون موقع داشت می اومد پایین، واسه همین ردش کردم. داگ خریدم که آربیتراژ کنم. داگ کوین که خریدم اگه زود می می فرستادن رو 7-8 درصد سود بود برای چند روز ترید نمی کردم. فرداش فرستادن اومد رو قیمت خرید. منم دیگه نفروختم .. چند روز پیش می تونستتم تبدیل کنم به اسمارت کش و 6 برابر سود کنم. اون موقع حساب کردم قیمت داگ پایین تر میوفته (پست هم زدم) و ندونستم قیمت اسمارت کش اونطوری میره بالا ، نخریدم. 3 روز پیش داگ رو تبدیل کردم به یه شیت کوین دیگه .. می تونستم رو اون سود کنم اما دست رو دست گذاشتم و تو سایت گند کوین اکسچنج هم sell می زدم می رفت تو sell order ، قیمتای قبل رو نشون می داد. تا اینکه قیمت شیت کوین روآوردن نصف.. داگ هم اومد روی 67 ساتوشی .. ضرر * ضرر

3 روز پیش یکم ویوز خریدم فرستادم exmo امروز به والتم اضافه کردن بعد اینکه 10 درصد قیمت اومد پایین

خونسرد و صبور باش حتما که نباید امروز خریدید بتونید فردا بفروشید صبور باش و هر چی میخوای بخر پیشنهاد من : ویوز- استرات -اتریوم -ارک- وویس - دش -لیسک- کیوتوم-زد کش-استیم اینا تضمینی هستند برا سود خصوصا استرات اتریوم لیسک دش خیلی عالین . موقعیت عالیه .جای ناامید شدن خوشحال باشید که وقت خرید رسیده حجم بازار تقریبا به حالت اول برگشته فقط افت قیمته که به موقش میترکه نهایت تا مارس بتونه بازی بده بعد انفجار قیمته
آخه fiat ام هم رو هواست ..
اگه این اکسچنجرها گند نمی زدن مثل آدم همون موقع کوین ها رو می فرستادن می تونستم با آربیتراژ سود خوبی به دست بیارم

Last edited:

xerqus

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان حرفه ای خواهشا یه مشاوره بدید .
یه ملک صنعتی چند هزار متری دارم که پول برقش خیلی مفت میوفته . نظرتون چیه هزینه سنگین کنم استخر ماینینگ کنم ؟ یا کلا اگهی کنمش با دیجیتال کارنسی جابجا کنم ؟
هر کی هر نظری داره بده لطفا

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
یه ملک صنعتی چند هزار متری دارم که پول برقش خیلی مفت میوفته . نظرتون چیه هزینه سنگین کنم استخر ماینینگ کنم ؟ یا کلا اگهی کنمش با دیجیتال کارنسی جابجا کنم ؟

اگه برقش مفت میوفته
خودتون سرمایه گذاری کنید و ماین کنید و پول قطعاتتون رو با سرعت بیشتری در میاریدو بعدش میشه سود خالص . چون برقتون رایگانه و استهلاک و هزینه براش ندارید.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282

اگر کوینهای دست دومتر و اینده دار رو استخراج کنید و نگه دارید خیلی خوبه

و یا بفروش و اگر معطل پولش نیستی و غمت نیست 6 ماه یه سال دو سال بخوابه برا سود درشت کردن پولشم بده چند تا کوین درست و حسابی و اینده دار که والت امن دارن از خودشون و مشکلی برا پولت ایجاد نشه و با خیال راحت برو به زندگیت برس .
من یکی دوستام 40 میلیون تو بورس داشت دو سالی بود گفتم بفروش سهمتو بده سکه خلاصه خرید همون 4 روز اول 30 درصد سود کرد گفتم صبور باشی دو سال بخوای بخوابه پولت مثل بورس منفجر میشی زیر پول

farshid_king_r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان برای کوتاه مدت چی پیشنهاد میدین برای خرید ( بینانس )

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112

داداش چرا همش روی ماینینگ پا فشاری می کنید؟
وقتی درجه استخراج هر ارزی بالا بره ماین کردن هم سخت میشه...که هیچ آنقدر سود هم بدست نمیارید...
خارجی ها توصیه نکردند برید ماین کنید...

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
این Upbit از کجا اومده 5 میلیارد دلار ولوم ترید
Bithumb قیمت هاش همیشه خیلی بالا بود الان تا حدودی نزدیک تر شده به بقیه

.
بعد تو گوگل binance سرچ میکنی تبلیغ Kucoin میاد

Last edited:

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
استادای عزیز؟

سلام.
من استاد نیستم، درضمن کوتاه مدت از نظر من 1 هفته تا 3 ماه هست، شمارو نمیدونم ;) ارز NEO برای یک هفته تا 3 ماه صبر.
ارز EOS برای 2 تا 6 ماه صبر.

هی میگفتن دولتها تاثیری در کریپتو کارنسی ها ندارن و... مثل بقیه بازارها نیست. اما در عمل یه دولت گوز میزنه قیمتا فرت میریزه پایین.:general404: اونم حداقل 15 درصد در روز

همه الان به نوعی تو ضرر هستند ولی چندتا نکته هست که باید توجه کنید.
1. وقتی حس میکنید که اینجا نقطه اوج یک کوین هست و دیگه بیشتر از اون بالا نمیره و شما رو سودی، حتما بفروش. چون نفروشی میره رو ضرر. هر ارز 1 بار نهایتا 3 بار تو یک دوره زمانی کوتاه مدت درست و حسابی پامپ نمیشه پس 1 تا 3 بار فرصت هست برای فروش نه بیشتر، مابقیش میره تو ضرر. سرعت عمل خیلی مهمه که کجا بفروشی.

2. به orderbook ها نگاه کنید وقتی همه دارن sell میکنن شما هم سریع sell کنید تو قسمت market trading. چون اون لحظه قیمت ها داره رو نمودار ریزش میکنه.

3. نکته آخر، بازار رو باید بشناسید و در راستای بازار حرکت کنید. چند روز پیش در این تاپیک پیشنهاد خرید Mod رو دادم. بعد از 2 ساعت 20% تفریبا سود بدست اومد ولی توکن هامو نگه داشتم و نفروختم چون میدونستم بالاتر میره...ولی بعد از دامپ دو روز پیش مطمئن شدم که قیمت پایینتر از این حرفا میاد پس تمام ارزها و توکن هامو فروختم تا دوباره NEO بگیرم و کل سرمایمو تبدیل کردم به neo چون خیلی از جاها داشتن در مورد نیو صحبت میکردند و نمودار هم مشخص بود که افزایشی هست.. در اینصورت وقتی همه ی بازار رو ضرر هستن من رو سودم دوباره...

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
دوستان اتریوم و تتر خریدارم اگه کسی فروشندس پ.خ لطفا

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
سلام.
من استاد نیستم، درضمن کوتاه مدت از نظر من 1 هفته تا 3 ماه هست، شمارو نمیدونم ;) ارز NEO برای یک هفته تا 3 ماه صبر.

1. وقتی حس میکنید که اینجا نقطه اوج یک کوین هست و دیگه بیشتر از اون بالا نمیره و شما رو سودی، حتما بفروش. چون نفروشی میره رو ضرر. هر ارز 1 بار نهایتا 3 بار تو یک دوره زمانی کوتاه مدت درست و حسابی پامپ نمیشه پس 1 تا 3 بار فرصت هست برای فروش نه بیشتر، مابقیش میره تو ضرر. سرعت عمل خیلی مهمه که کجا بفروشی.

2. به orderbook ها نگاه کنید وقتی همه دارن sell میکنن شما هم سریع sell کنید تو قسمت market trading. چون اون لحظه قیمت ها داره رو نمودار ریزش میکنه.

3. نکته آخر، بازار رو باید بشناسید و در راستای بازار حرکت کنید. چند روز پیش در این تاپیک پیشنهاد خرید Mod رو دادم. بعد از 2 ساعت 20% تفریبا سود بدست اومد ولی توکن هامو نگه داشتم و نفروختم چون میدونستم بالاتر میره...ولی بعد از دامپ دو روز پیش مطمئن شدم که قیمت پایینتر از این حرفا میاد پس تمام ارزها و توکن هامو فروختم تا دوباره NEO بگیرم و کل سرمایمو تبدیل کردم به neo چون خیلی از جاها داشتن در مورد نیو صحبت میکردند و نمودار هم مشخص بود که افزایشی هست.. در اینصورت وقتی همه ی بازار رو ضرر هستن من رو سودم دوباره...
شما استادید و حرفاتون کملا درسته و رفتارتون کاملا منطقی

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
الان دولت چین که میخواد صرافی ها و شبه صرافی ها رو ببنده تکلیف بایننس چی میشه ؟؟

وضعیت صرافی های کره ای چطوریه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731

3. نکته آخر، بازار رو باید بشناسید و در راستای بازار حرکت کنید. چند روز پیش در این تاپیک پیشنهاد خرید Mod رو دادم. بعد از 2 ساعت 20% تفریبا سود بدست اومد ولی توکن هامو نگه داشتم و نفروختم چون میدونستم بالاتر میره...ولی بعد از دامپ دو روز پیش مطمئن شدم که قیمت پایینتر از این حرفا میاد پس تمام ارزها و توکن هامو فروختم تا دوباره NEO بگیرم و کل سرمایمو تبدیل کردم به neo چون خیلی از جاها داشتن در مورد نیو صحبت میکردند و نمودار هم مشخص بود که افزایشی هست.. در اینصورت وقتی همه ی بازار رو ضرر هستن من روکوین ها اونقدر افت ندارن که بره تو ضرر سودم دوباره...
بله دیدم همه کوین ها افت کردن اما برای من 2 برابر بود و می تونست اصلا تو ضرر نرم
(آپدیت حالا میبینم ضررم 3 تایی بوده. افت چند ده درصدی بیت کوین رو حساب نکردم)
وقتی یه کوین داره ریزش میکنه ( بعدا دیدم وسطای دامپ بوده) برای چند دقیقه فرصت دارم بفروشم و چند درصد سود کنم اما انگار طلسم میشم نمی فروشم تا با سر میخوره زمین .. نمیدونم شاید انتظار داشتم دوباره بکشه بالا چون قیمتا چند بار بالا پایین میشن.

معمولا میگن وقتی همه sell می زنن شما خرید کنید . وقتی همه buy میزنن شما فروش بزنید

کوتاه مدت برای من 1 روزه D:

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
الان دولت چین که میخواد صرافی ها و شبه صرافی ها رو ببنده تکلیف بایننس چی میشه ؟؟

وضعیت صرافی های کره ای چطوریه
هه من الان درخواست برداشت تتر دادم بره به binance احتمالا برای فردا برسه .. برای خنده فردا binance بسته شه ضرر من کامل شه

بالا