• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
اینا قرار نیست به این راحتی ماشین به کسی تحویل بدن!
فقط میخوان پولها رو از مردم بگیرن و نقدینگی رو جمع کنن. بعد به بهانه های مختلف و حسب شرایطی که اعلام کردن قراردادها رو فسخ میکنن و ودیعه ها رو با تاخیر چند ماهه بدون سود بر می گردونن.
هنوز دعوتنامه هایی که اوایل سال صادر کردن رو تحویل ندادن. بحث احتکار هم نیست. اصلا قطعه ندارن که بخوان خودرو رو تحویل بدن. اینا هنوز خیلی از قطعات رو نمی تونن تولید کنن. وقتی نوشتن دنا و سورن با رینگ فولادی تحویل میشه یعنی قطعات خودرو موجود نیست.
بعد یکسری از خدا بی خبر میان ثبت نام میکنن برای هیچ یعنی فقط برای هیچ میخوای پول بدی:general710:واقعا این مردمی که ثبت نام میکنن از کجا اومدن؟چرا مغزشون به اندازه سنشون رشد نکرده؟چرا دوست دارن همش بدبختی و نادانی خودشونو به دنیا ثابت کنن؟واقعا چرا؟:(

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
دوستان نظرتون راجع به این طرح چیه؟
به نظرتون اسم بنویسم واسه 206 تیپ 2؟ تحویلش چه ماهی باشه بهتر هست؟
اعلام شده که این پیش فروش برای افرادی هست که خودرویی بنام آنها نباشد. درصورتیکه شخصاً پول نقد آزاد، مثلاً در بانک دارید که برنامه مشخصی برای آن ندارید و در صورت تاخیر در تحویل خودرو هم میتوانید شرایط و ریسک را تحمل کنید و همچنین شرایط این پیش فروش خودرو را هم در بخشنامه مورد نظر دقیقاً مطالعه کرده اید، احتمالاً این تنها امکان پیش خرید خودرو با مبلغ محدود در این کشور تا پایان سال هست. هرچقدر زمان تحویل کوتاهتری را بتوانید انتخاب کنید، احتمالاً از نظر قیمت نهایی، معقول تر هست.

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
سلام دوستان به نظرتون الان ثبت نام ماشین کنم سود میکنم یا نه؟ کدومش بهتره؟

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
بنده امروز قصد ثبت نام داشتم که هنگام پرداخت ارور لطفا وارد سیستم شوید میداد و جایی هم برای ورود به سیستم ندیدم . لطفا دوستانی که ثبت نام کرن راهنمایی بفرمایید

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
بنده امروز قصد ثبت نام داشتم که هنگام پرداخت ارور لطفا وارد سیستم شوید میداد و جایی هم برای ورود به سیستم ندیدم . لطفا دوستانی که ثبت نام کرن راهنمایی بفرمایید
محمد جون منم دیروز تلاش کردم همینجوری شد درگاهم انتخاب کردم ولی جلوتر نرفت
ولی اینا ماشین رو تو بازار میتونن به دو برابر قیمت بفروشن میان بدن من و تو ؟
قیمت قطعی هم نیست
یک کلیپ دیدم امروز mvm همه محصولاتش رو 55 درصد گرون کرده اونم همینجوری غیرقطعی فروخته بوده
ملت هم شاکی رفتن لغو کردن ولی باید 30 روز صبر کنن چون تو قرارداد بوده لغو کنین 30 روز دیگه پول میدیم بهتون :general210::general208:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
قیمت قطعی هم نیست
یک کلیپ دیدم امروز mvm همه محصولاتش رو 55 درصد گرون کرده اونم همینجوری غیرقطعی فروخته بوده
ملت هم شاکی رفتن لغو کردن ولی باید 30 روز صبر کنن چون تو قرارداد بوده لغو کنین 30 روز دیگه پول میدیم بهتون :general210::general208:
این حرکت و متن ارائه شده برای افزایش 55 درصدی قیمت خودروهای مدیران خودرو واقعاً جالب توجه و بینظیر هست:
"به گزارش ایسنا، در توضیحات این شرکت در این رابطه آمده است:" مدیران خودرو به دلیل پرداخت تمامی یا قسمتی از وجه اعتبارات اسنادی گشایش یافته از طریق سامانه نیما مجبور به افزایش نرخ خودروهای تولیدی بر طبق دعوتنامه ارسالی شده است. با توجه به نرخ ارز دریافتی از سامانه نیما، میزان افزایش واقعی قیمت باید ۱۰۰ درصد باشد که این شرکت برای رعایت حال مصرف‌کنندگان در مرحله اول ۵۵ درصد آنرا اعمال کرده است."
لینک: مدیران‌خودرو محصولاتش را گران کرد
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یعنی یک چیزی هم طلبکار هستند که 100 درصد گرانتر نشده و برای رعایت حال مصرف کنندگان، در مرحله اول فقط 55 درصد گران شده است! و البته آن 45 درصد را هم حتماً در مراحل بعدی قرار هست افزایش قیمت بدهند.

Last edited:

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
قیمت قطعی هم نیست
وقتی پولتو برای هیچ بدی باید منتظر بمونی تا بهت پس بدن حالا کی پس بدن خدا داند انشالا که پس بدن میترسم پول مردمو بالا بکشن یا زمان تحویل خودرو به علت بالاتر رفتن قطعات یه پولی اضافه تر هم ازتون بگیرن نکنید این کارو با خودتون به خدا که دارین به چاهی فرو میرین که درآمدنش محاله

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
این حرکت و متن ارائه شده برای افزایش 55 درصدی قیمت خودروهای مدیران خودرو واقعاً جالب توجه و بینظیر هست:
"به گزارش ایسنا، در توضیحات این شرکت در این رابطه آمده است:" مدیران خودرو به دلیل پرداخت تمامی یا قسمتی از وجه اعتبارات اسنادی گشایش یافته از طریق سامانه نیما مجبور به افزایش نرخ خودروهای تولیدی بر طبق دعوتنامه ارسالی شده است. با توجه به نرخ ارز دریافتی از سامانه نیما، میزان افزایش واقعی قیمت باید ۱۰۰ درصد باشد که این شرکت برای رعایت حال مصرف‌کنندگان در مرحله اول ۵۵ درصد آنرا اعمال کرده است."
لینک: مدیران‌خودرو محصولاتش را گران کرد
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یعنی یک چیزی هم طلبکار هستند که 100 درصد گرانتر نشده و برای رعایت حال مصرف کنندگان، در مرحله اول فقط 55 درصد گران شده است! و البته آن 45 درصد را هم حتماً در مراحل بعدی قرار هست افزایش قیمت بدهند.
بیچاره که استدلال روشن و قانونی اورده
لطفا از سامانه نیما چک کنید و ملاحظه کنید که دلار چقدر افزایش یافته
اگر دلار100درصد گران شده باشد پس حق با ایشان است و باید 100 درصد خودروشان را گران می کردند

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
اگر دلار100درصد گران شده باشد پس حق با ایشان است و باید 100 درصد خودروشان را گران می کردند
در واقع افزایش قیمت برای همه محصولات در کشور قطعی هست ولی وقتی محصولی بصورت پیش فروش در این وضعیت نابسامان فروخته میشود باید شامل ملاحظاتی در قیمت نهایی و شرایط باشد، مثلاً حداقل باید امکان دریافت سریع ودیعه در زمان انصراف وجود داشته باشد، چون مردمی که ثبت نام کرده اند و در انتظار دریافت خودروی پیش فروشی هستند هم دچار نابودی کامل سرمایه ریالی میشوند و شاید دیگر حتی امکان خرید هیچ خودرویی را نداشته باشند درحالیکه نقدینگی در دست خودروساز توسط ودیعه ریالی دریافت شده از مردم تأمین شده است و تبعاً زمانی که مردم این ودیعه را پرداخت میکردند، قیمتها بسیار پایینتر بوده است.

Last edited:

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
در واقع افزایش قیمت برای همه محصولات در کشور قطعی هست ولی وقتی محصولی بصورت پیش فروش در این وضعیت نابسامان فروخته میشود باید شامل ملاحظاتی در قیمت نهایی و شرایط باشد، مثلاً حداقل باید امکان دریافت سریع ودیعه در زمان انصراف وجود داشته باشد، چون مردمی که ثبت نام کرده اند و در انتظار دریافت خودروی پیش فروشی هستند هم دچار نابودی کامل سرمایه ریالی میشوند و شاید دیگر حتی امکان خرید هیچ خودرویی را نداشته باشند درحالیکه نقدینگی در دست خودروساز توسط ودیعه ریالی دریافت شده از مردم تأمین شده است و تبعاً زمانی که مردم این ودیعه را پرداخت میکردند، قیمتها بسیار پایینتر بوده است.
در زمان عقد قرارداد نوشته شده که در صورت کنسل شدن یک ماه مهلت هست تا ودیعه پیش فروش عودت داده شود
فرض کنید بنا به دلایلی ناگهان همه بخواهند قراردادها را کنسل کنند، پس فروشنده حق دارد فرصت داشته باشد.
در ثانی با قیمت قطعی ثبت نام نشده است و قیمت به دلیل شرایط فورس ماجور کشور باز گذاشته شده
البته خانه از پایه ویران است و هر روز خود ما با این مشکلات روبه رو هستیم که بیعانه از مشتری می گیریم ولی میایم دستگاه تحویل بدیم می بینیم باید یه چیزی از جیب مان بزاریم بدیم به مشتری

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
در زمان عقد قرارداد نوشته شده که در صورت کنسل شدن یک ماه مهلت هست تا ودیعه پیش فروش عودت داده شود
فرض کنید بنا به دلایلی ناگهان همه بخواهند قراردادها را کنسل کنند، پس فروشنده حق دارد فرصت داشته باشد.
در ثانی با قیمت قطعی ثبت نام نشده است و قیمت به دلیل شرایط فورس ماجور کشور باز گذاشته شده
البته خانه از پایه ویران است و هر روز خود ما با این مشکلات روبه رو هستیم که بیعانه از مشتری می گیریم ولی میایم دستگاه تحویل بدیم می بینیم باید یه چیزی از جیب مان بزاریم بدیم به مشتری
درواقع وضعیت بحرانی تولید کننده مشخص هست ولی انتقال کل ریسک وضعیت بازار به سمت خریدار در قرارداد هم واقعاً منصفانه نیست. اگر شرایطی ایجاد شود که همه بخواهند قرارداد را کنسل کنند یعنی توجیهی برای ادامه آن قرارداد دیده نمیشود و تبعاً در این شرایط، مشتری هم به اندازه کافی متضرر شده است.

Last edited:

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
مرده شور استدلالش رو ببرن
اینا کی از مردم پول گرفتن؟ اون موقع دلار چند بود؟
حالا که میخوان تحویل بدن به قیمت الان شد!
این شرکت ها بزرگ که هر روز دارن بزرگتر میشن تحلیل گر دارن و همیشه انباراشون رو پر میکنن
و همیشه قراردادها رو طوری میبندن مثل شرکت های بیمه که ضرر نکنن
و همیشه خون ملت رو تو شیشه میکنن

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
من الان میخوام تو سایت ایران خودرو ثبت نام کنم
رقم اخر کد وملی ام هشت هست
هرکار میکنم جایی برای ثبت نام کاربر جدید نداره
فقط نوشته ورود و کد ملی و شماره شناسنامه

چجوری باید ثبت نام کنم که بشه فردا برا خرید اقدام کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
من الان میخوام تو سایت ایران خودرو ثبت نام کنم
رقم اخر کد وملی ام هشت هست
هرکار میکنم جایی برای ثبت نام کاربر جدید نداره
فقط نوشته ورود و کد ملی و شماره شناسنامه

چجوری باید ثبت نام کنم که بشه فردا برا خرید اقدام کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اول باید خودروی موردنظر را انتخاب کنید و در صفحه بعدی نام و کد ملی و غیره رو وارد می کنید و رجیستر می شید. البته کد ملی منتهی به 8 و 9 فردا ساعت ده صبح فعال میشه الان امکان ثبت نام نیست.

یعنی هر وقت مراحل خرید رو جلو بری در واقع در سایت ثبت نام می کنی.

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
الان من کد ملی و شناسنامه برادرم را میزنم تو سایت قبلا ثبت نام کرده بدون اینکه ماشینی بخره
یعنی یک گزینه کاربر جدید بود که میزدی ثبت نام میکزدی
بدون اینکه ماشینی انتخاب کنی
چون تا اطلاعاتت را بیایی فردا وارد کنی که پر میشه همه ماشین ها

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
الان من کد ملی و شناسنامه برادرم را میزنم تو سایت قبلا ثبت نام کرده بدون اینکه ماشینی بخره
یعنی یک گزینه کاربر جدید بود که میزدی ثبت نام میکزدی
بدون اینکه ماشینی انتخاب کنی
چون تا اطلاعاتت را بیایی فردا وارد کنی که پر میشه همه ماشین ها
خوب تا جایی که من تست کردم الان این امکان وجود نداره یعنی لوگین نمی تونی بکنی به حساب کاربریت ، فقط موقع ثبت نام باید فرم رو مرحله به مرحله پر کنی. من یه عکسی گرفتم صبح شبیه اینه صفحه اولش:
Untitled.jpg

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
الان شما چجوری به این صفحه رسیدی؟
من الان نرسیدم ساعت ۱۰ صبح دیروز که قرار بود باشه به این صفحه رسیدم به غیر از ساعت ۱۰ مراجعه کنی امکانش نیست‌. اون زمان عکس گرفتم نگه داشتم

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
5mcc_img_20181001_152013_227.jpg

قیمت خودرو امروز ۱۳۹۷/۰۷/۰۹| کاهش ۱.۵ میلیون تومانی قیمت‎ها/ خبر آنلاین

بالا