• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اگر 50 نفر مطمئن باشم در ابتدای کار از آسیا تک خواهند گرفت . نمایندگیش رو میگرفتم . میتونم بگیرم

به این راحتی ها هم نیست.
کارای مخابراتیشا میخوای چیکار کنی؟
ندا گستر که میبینی تو مخابرات اصفهان یه بخش را برای خودش داره و هرکی بخواد نمایندگی بشه فقط یه یوزر و پسورد میده دست مشتری.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستانی که از نداگستر گرفتن توی قسمت service name کانکشنشون چی می‌نویسن؟
به دو طریق میشه کانکت شد:
یکی از طریق Connect To و یکی از طریق انجام تنظیمات کانکشن در کنترل پنل مودم که باید با IP مشخصی واردش بشید و فکر نکنم تو هیچ کدومش Service Name نیازی باشه.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
به دو طریق میشه کانکت شد:
یکی از طریق Connect To و یکی از طریق انجام تنظیمات کانکشن در کنترل پنل مودم که باید با IP مشخصی واردش بشید و فکر نکنم تو هیچ کدومش Service Name نیازی باشه.
تأييد ميشه. اساساً نيازی به service name نيست.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
اسیا تک 1 نفرش هم با من ( خودم :D )

جدا از شوخی ..اسیا تک بیاد اینجا اکثر مشتری های صبا رو میشه کشوند رو اسیا تک . من تو اصفهان بیش از 50 تا مشتری برای این صبا نت فرستادم .. :|

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
اسیا تک 1 نفرش هم با من ( خودم :D )

جدا از شوخی ..اسیا تک بیاد اینجا اکثر مشتری های صبا رو میشه کشوند رو اسیا تک . من تو اصفهان بیش از 50 تا مشتری برای این صبا نت فرستادم .. :|
فکر نميکنم. اول اينکه قيمتهای آسياتک مثل همه شرکت ها وقتی بياد اصفهان 2 برابر ميشه. دوم اينکه باز هم صبانت ارزونتر ميشه حتی اگه آسياتک 2 برابر نشه، مگر برای کسی که بخواد بدون محدوديت حجمی وصل باشه.

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
آفرین ! کاملا درسته ! اگر آسای تک هم بیاد اصفهان قیمتش رو دو برابر میکنه . حالا چرا ؟ من نمیدونم !

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
تو رو خدا هر كي خواست ADSL بده منطقه مخابراتي شهيد منتظري رو يادش نره !!

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
فکر نميکنم. اول اينکه قيمتهای آسياتک مثل همه شرکت ها وقتی بياد اصفهان 2 برابر ميشه. دوم اينکه باز هم صبانت ارزونتر ميشه حتی اگه آسياتک 2 برابر نشه، مگر برای کسی که بخواد بدون محدوديت حجمی وصل باشه.
در مورد 2 برابر شدن احتمالش هست ...اما در صورتی که این اتفاق نیوفته میتونه برابری کنه . چون شما میتونی یک سرویس رو با مثلا 3-4 تومن بالاتر اما بدون محدودیت بگیری .

من شخصا سرویس بدون محدودیت و سرعت ثابت رو بیشتر از سرویس محدود و سرعت up to قبول دارم .

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
خوب اين برای کاربران حرفه اي که دانلود سنگين دارن و شبانه رايگان صبانت کارشونو راه نميندازه صدق ميکنه.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
وقتی شما نمایندگی ( اونم به سبک آسیاتک ) بگیری این شمایی که قیمت هارو مشخص می کنی نه اونا ...

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
خوب اين برای کاربران حرفه اي که دانلود سنگين دارن و شبانه رايگان صبانت کارشونو راه نميندازه صدق ميکنه.

امین جان ، آخه همه که مثل شما صبح تا شب بیدار نیستند ! مردم کار و زندگی دارند ! :):)

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
من ADSL می‎خوام!!!!!!!!!!!!!!
طبق تحقيقات به عمل آمده، منطقه گلستان به کل PCM هست و اينا تا بخوان تغيير بدن سيستمو چند قرنی طول ميکشه. فکر کنم بهتره صبر کنيم تا یک نفر آدم خير Wireless ارزون بده !

بالا