• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
:eek:

هیچی بابا من دبی هستم الان با دوستم 2 روز پیش با شلوار رفتم تو آب های خلیج همیشه فارس تا زانو تو آب بودم که کم کم رفتم جلوتر و قافل از اینکه گوشی تو جیبمه دیگه هیچی گوشی شبیه لیوان پر از آب نمک شد . پارسال هم که ppc داشتم اون از دستم افتاد تو رودخونه و به خواب ابدی رفت اینه که می خوام برم سراغ 1100 یا 3310 دیگه از اینکه پول گوشی بدم خسته شدم تا حالا 3 - 4 میلیون پول گوشی دادم:wacko:
پاینده ایران

:(

اگه تو بري ما از كي سوال بپرسيم ؟! :(

ديگه كي تم درست ميكنه !؟ :(

هر گوشي خريدي بگو ما هم همونو بخريم تا از تم هايي كه ميسازي استفاده كنيم ! :f34r:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
:eek:

هیچی بابا من دبی هستم الان با دوستم 2 روز پیش با شلوار رفتم تو آب های خلیج همیشه فارس تا زانو تو آب بودم که کم کم رفتم جلوتر و قافل از اینکه گوشی تو جیبمه دیگه هیچی گوشی شبیه لیوان پر از آب نمک شد . پارسال هم که ppc داشتم اون از دستم افتاد تو رودخونه و به خواب ابدی رفت اینه که می خوام برم سراغ 1100 یا 3310 دیگه از اینکه پول گوشی بدم خسته شدم تا حالا 3 - 4 میلیون پول گوشی دادم:wacko:
پاینده ایران
آقا تسلیت میگم
rip[1].gif

حالا نمیشه کاریش کرد؟

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
ميشه بگين چجوري ميشه با اين گوشي يه كانكشن واسه GPRS ساخت؟ من رفتم توي قسمت اينترنت اكانتش ولي وقتي مي خوام يك اكانت جديد بسازم، يك آدرس از من مي خواد كه نمي دونم بايد چي بدم!
من قبلا با 6670 و w800 كانكشن GPRS ساختم ولي از پس اين برنيامدم!

behnam1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فونتی که پویا اپلود کرده بریز ....فونت انگلیسی هاتون هم کچپیک نمیشه
:)

آقا منم همون فونت ها رو در لینک http://pooya007.persiangig.com/other...FOR UIQ3.zip دانلود کردم ( مربوط به پست 1150 ) اما این موضوع هست و نمی تونم متوجه شم که کدو اس ام اس خوانده نشده است!!

آقا من هم فوت ناگهانی گوشی رو به جامعه p990 تسلیت می گم :hmm:
بقاء عمر بقیه گوشی های مشابه باشه

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4

هر گوشي خريدي بگو ما هم همونو بخريم تا از تم هايي كه ميسازي استفاده كنيم ! :f34r:

احمد جان من اگه گوشیم رو هم عوض کنم مییام اینجا و از احوال شما با خبر می شم هر هفته هم 1 تم می زارم در مورد سوالات هم که من چیزی بلد نیستم دوستان به جای ما اینم واسه اینکه حرفم رو ثابت کنم
http://www.4shared.com/file/19783850/446cb652/1_online.html
اگه این لینک ناز کرد بگین تا 1 لینک دیگه بدم
پاینده ایران

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4

آقا تسلیت میگم
rip[1].gif

حالا نمیشه کاریش کرد؟

پویا جان 1 شنبه میرم بدم به 1 تعمیر کار ببینم چی میشه
پاینده ایران

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوستان
ميشه بگين چجوري ميشه با اين گوشي يه كانكشن واسه GPRS ساخت؟ من رفتم توي قسمت اينترنت اكانتش ولي وقتي مي خوام يك اكانت جديد بسازم، يك آدرس از من مي خواد كه نمي دونم بايد چي بدم!
من قبلا با 6670 و w800 كانكشن GPRS ساختم ولي از پس اين برنيامدم!

من نمیدونم چطوری میشه روی این گوشی GPRS Connection ساخت، اما اگر میخواهی سرویس GPRS ایرانسل رو فعال کنی، یک SMS با محتوی: S sony ericsson p990i رو بفرست به شماره 2225یا اینکه #130* رو شماره گیری کن و از فهرست منوی مورد نظر تنظیمات GPRS رو در خواست کن، که در نتیجه آن تنظیمات برای شما ارسال خواهد شد.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
امروز دوستم داشت با بلوتوث برام آهنگ میفرستاد که وسط کار ظرفیت مموری داخلی تموم شد و ارسال نیمه تموم موند

حالا هر وقت تو Messaging میخوام برم تو inbox پیغام لعنتی Aplication closed رو میده

اعصابم رو کلی خورد کرده یه عالمه هم برام مسیج فرستادن نمیتونم بخونم

چیکار کنم؟؟ نمیخوانم گوشیم رو مستر ریست کنم کلی برنامه دارم که باید دوباره نصب کنم

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
امروز دوستم داشت با بلوتوث برام آهنگ میفرستاد که وسط کار ظرفیت مموری داخلی تموم شد و ارسال نیمه تموم موند

حالا هر وقت تو Messaging میخوام برم تو inbox پیغام لعنتی Aplication closed رو میده

اعصابم رو کلی خورد کرده یه عالمه هم برام مسیج فرستادن نمیتونم بخونم

چیکار کنم؟؟ نمیخوانم گوشیم رو مستر ریست کنم کلی برنامه دارم که باید دوباره نصب کنم

پویا جان منم 1 بار 1 هچین مشکلی واسم پیش اومد با 1 بار روشن و خاموش کردن درست شد البته نباید هیچ برنامه ای باز باشه و ضمنا سرعت هم خیلی پایینه تا وقتی که phone memory خالی شه
پاینده ایران

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
پویا جان منم 1 بار 1 هچین مشکلی واسم پیش اومد با 1 بار روشن و خاموش کردن درست شد البته نباید هیچ برنامه ای باز باشه و ضمنا سرعت هم خیلی پایینه تا وقتی که phone memory خالی شه
پاینده ایران
حافظه گوشی رو خالی کردم

مشکل با اون فایلی هس که ناقص دریفت شده هروقت میخوام برم تو inbox ارور application closed رو میده

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
همه sms هام پرید
2mo5pow.gif
dash1.gif

یه بار از گوشی بک آپ گرفتم(همراه با مسیج ها) بعد مستر ریستش کردم

دوباره Restore کردم ( همه محتویات +مسیج ها) باز همون مشکل لعنتی بود

دوباره مستر ریست کردم و ایندفعه بدون مسیج ها ریستور کردم حالا همه Sms هام ( به غیر اونایی که سیو شدن)

پریدن
352nmsp.gif

عجب گوشی ایه!!!!!

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه sms هام پرید
2mo5pow.gif
dash1.gif

یه بار از گوشی بک آپ گرفتم(همراه با مسیج ها) بعد مستر ریستش کردم

دوباره Restore کردم ( همه محتویات +مسیج ها) باز همون مشکل لعنتی بود

دوباره مستر ریست کردم و ایندفعه بدون مسیج ها ریستور کردم حالا همه Sms هام ( به غیر اونایی که سیو شدن)

پریدن
352nmsp.gif

عجب گوشی ایه!!!!!

اسمش p990 نيست از اين به بعد به p اعصاب خورد كن تغيير نام داد

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
اسمش p990 نيست از اين به بعد به p اعصاب خورد كن تغيير نام داد
من مدتهاست که به این نتیجه رسیدم..یعنی از وقتی که خریدمش!
نمیدونم تا وقتی که ماها وارد این تاپیک نشده بودیم چرا کسی از مشکلات این گوشی چیزی نمیگفت!؟
واقعا از خریدم پشیمونم!

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
من مدتهاست که به این نتیجه رسیدم..یعنی از وقتی که خریدمش!
نمیدونم تا وقتی که ماها وارد این تاپیک نشده بودیم چرا کسی از مشکلات این گوشی چیزی نمیگفت!؟
واقعا از خریدم پشیمونم!

منم همین طور ppc رو دادم این گوشتکوب و خریدم به قول معروف از عرش به زیر فرش نزدیکای آجر رسیدم:eek::(
پاینده ایران

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
منم همین طور ppc رو دادم این گوشتکوب و خریدم به قول معروف از عرش به زیر فرش نزدیکای آجر رسیدم:eek::(
پاینده ایران

امضای منم که گویای همه چیز بود........ از وقتی ردش کردم دیگه برداشتم ....من که واقعا میدونم چی میگید ...چون همدرد شما هستم عجیب مازیار خان با اینکه قبلا اتم داشت راضی هست از این ناقص الخلقه
www_MyEmoticons_com__smokelots.gif
....و فقط به پاکت پی سی فکر میکنم..... با اینکه من هیچکدوم از مشکلات دوستان رو نداشتم....حتی توی اپدیت هم جزء اولین نفرات بودم که ریپورت تغییرات اپدیت رو دادم و هیچ مشکلی نداشتم در یک کلام میگم اشغال ....مخصوصا اگه قبلش ppc داشته باشی ....و اگه قرار باشه روزی به se برگردم فعلا به w960 میشه امیدوار بود.... این p ناقص روح se ستیزی رو درونم بوجود اورد....
حیف حرف حسین رو گوش ندادم و....مثل...پشیمون شدم اگه این گوشی glx نیوlمده بود میگفتم این p فقط به درد ادمای جوگیر و عشق تاچ اسکرین میخوره
balloony.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
چطور من بعد 5 ماه استفاده هنوز راضی هستم؟؟ مشکل خاص یا بزرگی باهاش ندارم...

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
چطور من بعد 5 ماه اصتفاده هنوز راضی هستم؟؟ مشکل خاص یا بزرگی باهاش ندارم...

نمیدونم منظور دوستمون COLER PENC...... شما بودین یا نه ولی من که واقعا بعد از 5 سال PPC داشتن و با WINDOWS MOBILE کار کردن یهدفعه اومدم SYMBIAN گرفتم دستم پشیمونم حالا خارج از بحث سیستم عامل که 1000000000 تا پله با هم فرق داره .
P990 واقعا گوشی کاملی نیست و مشکل زیاد داره البته این حرف من چیزی از قابلیت های P990 کم نمی کنه
پاینده ایران

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بله منظورشون من بودم...من قبلا اتم داشتم و به دلیل دوربین واقعا تعطیلش اون رو فروختم و یه P990 خریدم...جدا تو این مدت جز یه بار که کار گوشی به فلش کشید چون حین اپدیت اینترنت قطع شده بود دیگه مشکل خاصی نداشتم...داره مثل ادم کار میکنه بد بخت....

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
واقعا عجیبه که شما راجع به p990 اینطوری قضاوت میکنید. من هم با ppc کار کردم و دیدم که چه صدای اشغالی داره ... دوربینش هم که ماشا الله... تازه support جالبی هم نداشتن... p990 گوشکوبه ؟؟؟ از نظر طراحی که کولاکه ؟؟؟

کسی که عشق تاچ اسکرین داره میتونه مدل های philips یا sharp را بگیره که تازه بهنر هم کار میکنن.

این گوشی مثل windows XP میمونه ... میدونیم که مشکل داره اعصاب خوردیی هم داره ولی خیلی بهتر از ppc هست که نه دوربین داره نه صدا ! حالا اگه کسی با freedom یا linux اشنایی کامل داشته باشه میشه بهش گفت حرفه ای ولی اون هم قیمتی داره که باید بپردازه... یعنی باید قیمت گوشی بالاتری را بپردازه که خیلی خیلی بهتر از این باشه...

به هر حال به نظر بنده هر کسی که از این گوشی راضی نیست یا احتیاجاتشو برطرف نمیکنه میتونه بفروشتش و بره همون برندی را که دوست داره بخره... تا اینکه تو دل آدمهایی را که تازه این گوشیو خریدن ( و بدون تحقیق خریدن) را خالی کنه... من این گوشیو بدون تحقیق نخریدم ولی دارم میبینم که از خیلی گوشیهای با همین قیمت، به مراتب بهتر و با امکانات بیشتر کار میکنه. امیدوارم کسانی که از این کوشی ناراضی هستند سروکارشون به nokia symbian v2 or 3 بیفته تا معنای هنگ ... ریستارت بیخود و اعصاب خوردی کامل را بفهمن !

این تاپیک از ابتدا تا اینجا دارای نقاط ضعف و قوتی بود ولی در چند صفحه اخیر داره بحث ها به شکایت نامه هایی از p990 تبدیل شده... خودتون قضاوت کنید...

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
من بعد کمتر از دوماه استفاده از این گوشی اصلا" راضی نیستم

خداییش W810 با اینکه جاوا بود خیلی بهتر و راحت تر و اصولیتر کارم رو راه مینداخت

اصلا" اسم SMART PHONE برازنده این گوشی نیس و باید اسمش رو میذاشتن KHENGPHONE!!

البته موارد مثبتی مثل صفحه بزرگ و تاچ اسکرین بودن و پخش باکیفیت ویدیو رو نمیشه نادیده گرفت

ولی هر روز چیزی هست که اعصابم رو خورد کنه
352nmsp.gif

فعلا" بنا به دلایلی باید 1 سال این گوشی رو تحمل کنم
mpr.gif

بالا