سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
سلام به تمام دوستان
خوب اگه لطف کنید و دوستان به بررسی سبک های مختلف کنگفو، نقاط ضعف و قوت این سبک ها و معرفی جامع سبک های اصلی این ورزش رزمی بپردازند سپاس گذار می شن ( اگه هم روی مباحث نیروی درون هم صحبت کنید در مورد هر سبک ممنون می شم )
خوشحالم که شما رو اینجا می بینم
اگر وقت کردید از اول این تاپیک رو مطالعه بفرمایید در مورد اکثر سبک ها مثل کنگ فو ، نین جوتسو ، آیکیدو ، تکواندو ، کاراته و ... صحبت شده که تمامی نویسندگانش هم از بهرترین رزمی کاران و در بعضی موارد هم اساتید محترم زحمت کشیدند و کامل توضیح دادند
در هر حال اگر باز هم سوالی در مورد سبکی داشتید بفرمایید در خدمتیم
ولی من یه توضیح باید اینجا بدم من این کار رو واسه بدنم یا امادگی بدنم نمیخام انجام بدم من یوگا کار میکنم و در این مورد مشکلی ندارم و همون طور که شما فرمودید من نمیخام شروع کننده باشم من فقط میخام یکی اگه باهام درگیر شد با حرکات تکنیکی فقط جلوشو بگیرم حالا میخاد ارنولد باشه میخاد جت لی باشه ...
امیدوارم منظورمو رسونده باشم
دوست عزیز من فکر می کنم شما می خوایید سبکی انتخاب کنید که حالت تدافعی داشته باشه
خب این خیلی خوبه
سبکهایی که دفاع شخصی به طور اساسی کار می کنند وین چون کونگ فو ، آیکیدو ، تای جوتسو در نین جوتسو و سبکی که تازکی به نام دفاع شخصی در ایران نام گرفته رو من به شما معرفی می کنم
می تونید با خرید یک مجله ی رزمی مثل هنرهای رزمی ، قهرمان ، رزم آور و .. در مورد مربیان و باشگاه ها بیشتر اطلاعات جمع کنید
دوست عزیز در مورد دفاع از خود و چه سبکی کار کنی , فقط می تونم بگم شما باید عکس العملت بالا باشه و تمرکز
, مهم نیست چه سبکی کار کنی , آمادگی بدن هم یک فاکتور مهم است
کاملا با شما موافقم
ولی در حالت کلی این سبک هست که نوع تمرکز و عکس العمل هنر جو رو رقم می زنه..
آقا هر کی هر چی میره جودو نره...
جودو هم به نوبه ی خودش سبک بسیار قدرتمندی هست
درسته که بیشتر حالت افت و زمین زدن (اوکیمی) داره ولی از نظر دفاع شخصی یکی از قدرتمندترین ها هست
فقط همان طور که شما فرمودید برای افرادی مفید هست که از نظر بدنی و جسمی در حد خوبی باشند
کسی که وزنش کمتر از 80 -90 کیلو باشه این سبک اصلا براش مفید نیست
البته نمی شه گفت که حتما باید بالای این وزن باشه چرا که هستند افرادی که با 60 کیلو وزن در این سبک موفق بودند ولی به طور کلی برای انتخاب اولیه برای وزن های پایین من پیشنهاد نمی کنم
هر رشته رزمی رو قطع کنی مشکلاتی پیش میاد , عضلات ضعیف میشه , سرعت کم میشه , آمادگی ذهنی از بین میره...ورزش رو برای ورزیدن انجام دهید نه برای قدرت گرفتن!
کاملا با گفته ی شما استاد محترم موافقم
اگر دوستان به معنی
واقعی هنر های رزمی دقت کنند هیچ وقت با ذهن مبارزه و جنگاوری به سمت سبکی روی نمی آورند
سلام استاد،اگر ممکنه بیشتر راهنمایی کنید.خیلی ممنون می شم.اگر باشگاهی حوالی یوسف آباد،امیر آباد،ونک اون ورا سراغ دارید ممنون می شم اگر بهم بگین.در ضمن می خواستم بدونم آموزش آکروبات شامل چه مراحلی می شه؟
خواهش می کنم
در مورد باشگاه های دیگر مناطق اطلاع چندانی ندارم
در مورد آکروبات اولین مرحله قدرت بدنی خوب هست،در واقع با بدنی قوی و نرم باید شروع به آکروبات کنید
من کلیپی دیدم ( که فکر می کنم در سایتم هم قرار دادم) که در مورد برخورد یک فرد در حال آکروبات با زمین بود واقعا مهلک به زمین خورد ولی زود بلد شد و انگار اتفاقی نیوفتاده به راه رفتن ادامه داد و دوباره اون حرکت رو انجام داد.. در حالی که من همرزمان خودم رو دیدم که با یک برخورد کوچک با زمین به شکستگی استخوان منجر شده
نتیجه این می شه که باید در مرحله ی اول به قدرت بدنی خیلی بالایی دست پیدا کنید تا بتونیم به راحتی هم در آموزش و هم در تمرین از آنها استفاده کنید و آسیب نبینید
من شخصی برای شاگردانم حدود 100 تا 200 تا انواع شکم و شنا و بارفیکس و نرم کردن بدن و بخصوص پاها ( تا حدود 150 درجه ) رو برای شروع آکروبات ملاک قرار می دم
در هر حال براتون آرزوی موفقیت می کنم