• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
بله یکی از دوستان یه حساب سرانگشتی کرده بود بین پنج تا ده میلیون تومن احتمالا بخواد.

باید دید چند درصد ارائه خواهند کرد. البته اینجا گفته شده 12% ولی آیا قطعیه؟ [ویرایش:ظاهرا منظور اینه 10% عموم 2% صندوق ها در نتیجه گویا همون 10% ارائه میشه].

اگر 10% رو بخواد بده و فرض کنیم 2.1 میلیون نفر شرکت خواهند کرد (چون 2 هفته ای باقی مونده و احتمالا بسیاری کد بورسی تازه خواهند گرفت و فرضی حساب کردیم که 150 هزار نفر بیشتر از #صبا شرکت کنند) به هر نفر حدود 3800 سهم میرسه. حالا میمونه اینکه هر سهم چقدر قیمت بخوره؟ از 600 تومن الی 1200 تومن هرکسی یه نظری میده ولی احتمالا چیزی بین این دو قیمت بخوره. البته میگن اخیرا اینا یاد گرفتن عرضه اولیه رو هم گرون میندازن! مثلا صبا گفته شده ارزش واقعی اش ظاهرا 800 تومنه، یا حتی کمتر، ولی 1200 تومن عرضه شد. روی این حساب اگر مثلا سهمی 800 تومن باشه میشه نفری حدود 3 میلیون و اگر 1000 تومن باشه 3.8 میلیون و اگر 1200 تومن نفری 4.5 میلیون میفته. البته اگر بی حساب و کتاب بخوان قیمت هر سهم رو بالا بذارن که کلا این محاسبات میره رو هوا و قضیه عوض میشه. ولی به هر حال ممکنه قیمت پایینتر (یا بالاتر) باشه و تعداد شرکت کنندگان هم معلوم نیست.

یه چیزی هم به دوستانی که اینجا هستن بگم
سه تا سهم هستن که خیلی مناسب هستن . آبین و بکام و غشهداب. اگر می خوایید یکی از این سه تا سهم رو بخرید حتما غشهداب رو بخرید که پشیمون نخواهید شد. الان نمادش بسته هست به خاطر مثبت ۵۰درصدی که داشته. اما هفته پیش رو باز خواهد شد.
امروز ۲۱ فروردین ۹۹ قیمت غشهداب ۱۴۵۹ تومن. برای خرید بسیار مناسب هست و سود خوبی به دارندگان سهم خواهد داد.

بکام رو مدتی پیش گرفتم و بد هم نبوده سودش در کوتاه مدت. غشهداب هم تازه گرفتم. البته کلا به دیده حداقل 1 ساله میگیرم. مگر اینکه اتفاق خاصی بیفته این وسط. فعلا که بکام و چکارن و کفپارس ما رو ناظر قفل کرده! غشهداب هم البته قفل شد که قضیه اش فرق میکنه و شنبه باز میشه.

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اگه این کار سازمان اردرهای ترس نباشن و حجم پول حقیقیها کم نشن
من در این بازار رشد رو میبینم و فقط زرنگی باید داشت.اموزش باید دید.

بنظر خودم روند بازار ک مثبته حالا این قانون کوتاه مدت میاد اصلاح میکنه افت میکنه ولی تا اتفاق بزرگ سیاسی نیوفتاده این بازار مثبته

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
یه چیزی هم به دوستانی که اینجا هستن بگم
سه تا سهم هستن که خیلی مناسب هستن . آبین و بکام و غشهداب. اگر می خوایید یکی از این سه تا سهم رو بخرید حتما غشهداب رو بخرید که پشیمون نخواهید شد. الان نمادش بسته هست به خاطر مثبت ۵۰درصدی که داشته. اما هفته پیش رو باز خواهد شد.
امروز ۲۱ فروردین ۹۹ قیمت غشهداب ۱۴۵۹ تومن. برای خرید بسیار مناسب هست و سود خوبی به دارندگان سهم خواهد داد.
غشهداب رو خودم قبول دارم
شاید امسال سال غشهداب باشه. سیمانی باشه خودرویی ها باشه ... توسهماتون دقت کنید
بخدا خیلی از کانالها چیزی بارشون نیست
طرف یه کانال زده با یه برخورد ... یا سهمی ۵ روز تو صف خرید ،طرف تو گروهش میگه خب ۵ روز سهم معرفی شدمون صف خرید بود...
یخورده دقت کنید تا امسال سال پرسودی داشته باشید

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
بین تعطیلات بود 5ام اینا. من مراجعه کردم کارگزاری ، با این فرض که احراز و ثبت نام توی کارگزاری انجام میشه. مسئولش گفت برو پیشخوان برای احراز
منم امکانش رو نداشتم گفت بذار خودم اوکی میکنم. یوزر و پسوردم رو داد منم تا وقتی که اینجا صحبتش شد نمیدونستم که احراز صورت نگرفته.
باز خوبه که طرف اونجا بهت گفته ، من که تیر پارسال رفتم هیچ کس چیزی بهم نگفت تا الان هم همونجوریه هنوز :D
---------------------------------
من در این بازار رشد رو میبینم و فقط زرنگی باید داشت.اموزش باید دید.
بازار تا وقتی اینجوریه و این حجم پول واردش میشه حتی اونایی هم که اموزشی ندیدن دارن سود میکنن ! ( یعنی از پارسال اینجوریه )
-----------------------------------------------------------------------

دوستان چه تبلیغی از غشهداب دارن اینجا میکنن !

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
---------------------------------

بازار تا وقتی اینجوریه و این حجم پول واردش میشه حتی اونایی هم که اموزشی ندیدن دارن سود میکنن ! ( یعنی از پارسال اینجوریه )
-----------------------------------------------------------------------
دوستان چه تبلیغی از غشهداب دارن اینجا میکنن !
غنوش نمونه بارز این حرف بود
پارسال کاملا حرفتون درست بود
امسال خیلی از سهامها رفتن بالا باید مراقب بود ،قیمتهاشون کاذبه ...
امسال هم شارپ بره بالا،،،سال بعد هم همینطور بره بالا... تاکی ؟!بلاخره بخاید تو این بازار گلیم خودتون بکشبد بیرون باید اموزش ببینید.

غشهداب هم پیشنهاد خرید و فروش نیست.من خودم این سهم رو نخریدم هنوز ...تو واچلیستم هست..

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان نرم افزار رایگانی برای مدیریت سبد سهام می شناسید؟

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
غنوش نمونه بارز این حرف بود
پارسال کاملا حرفتون درست بود
امسال خیلی از سهامها رفتن بالا باید مراقب بود ،قیمتهاشون کاذبه ...
امسال هم شارپ بره بالا،،،سال بعد هم همینطور بره بالا... تاکی ؟!بلاخره بخاید تو این بازار گلیم خودتون بکشبد بیرون باید اموزش ببینید.

غشهداب هم پیشنهاد خرید و فروش نیست.من خودم این سهم رو نخریدم هنوز ...تو واچلیستم هست..

غنوش که بحثش جداست ! کم پیش میاد سهمی تو یه سال 2500 درصد رشد کنه ، با هیچ اموزش و تحلیلی هم نمیشه همچین چیزی رو فهمید ( ختور هم هیمنطور بود پارسال )
من نمیخوام بگم که ادم نباید اموزش ببینه ! معلومه که اموزش مهمه ، ولی من میگم بیشتر رشد بورس الان به خاطر ورود پول و تورم هست نه تحلیل و اموزش ، بازار پارسال تو مهر ماه اون روی خودشم نشون داد و دیدیم که همه داشتن ضرر میکردن .
یه سری یه خورده به خودشون مغرور شدن تو این بازار ( کلا دارم میگم منظورم شخص خاصی نیست ) و میگن ما با اموزش داریم سود های عالی میکنیم ! ولی واقعیت اینه خیلی از اونایی هم که هیچ اموزشی ندیدن دارن سود های عالی میکنن ! نمیدونم تا کی بازار اینجوریه ولی دقیق یادمه اوایل نیمه دوم پارسال بود که خیلیا گفتن این نیمه با نیمه اول سال تفاوت داره ! دیگه اون روزایی که بازار همش مثبت باشه و همه سهم ها رشد میکنن تموم شده ، قیمت خیلی سهم ها زیادی رشد کرده ، ولی دیدیم که نیمه دوم پارسال هم چه جوری بود !

Miad007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
درود
دوستان تو این اوضاع ارزش داره وارد بازار بورس شد؟؟؟

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
درود
با این همه سرمایه ورودی و این هیجان هیچ چیز قابل پیش بینی نیست.
بیشتر سهم ها روند افزایش قیمت دارن. اما هیچ آموزش و روشی در زمان سقوط نمیتونه کمکتون کنه. همونطور که همه رفتن تو صف خرید ممکنه همه برن تو صف فروش!
در وضعیت فعلی فقط شانس حکم فرماست.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
والا چیزی که من تو پیشخوان ها و کارگزاری ها دیدم از استقبال و هجوم مردم هست برای بورس
اون روز رفتم برای صندوق حامی باورتون نمیشه حدود 25 نفر برای بورس اومده بودن
و جالبتر نصفشون هیچی نمی دونستن و یکی آوردش اونجا کد بورسی بگیرن
درود

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
والا چیزی که من تو پیشخوان ها و کارگزاری ها دیدم از استقبال و هجوم مردم هست برای بورس
اون روز رفتم برای صندوق حامی باورتون نمیشه حدود 25 نفر برای بورس اومده بودن
و جالبتر نصفشون هیچی نمی دونستن و یکی آوردش اونجا کد بورسی بگیرن
متاسفانه در ایران به دلیل ضعف سیستم حکومتی با همه چیز هیجانی برخورد میشه. برای نمونه همین موضوع سهام، دلار و طلا وقتی که روند افزایشی داره مردم بهش هجوم میارن. نه اینکه ایرادی داشته باشه چون تو این کشور باید با معامله پول با پول! زندگی کرد اما بعضی وقت ها پشت این قضایا هم گروهی مشغول به کار هستند و از کجا معلوم به این روش سرمایه از دست مردم گرفته نشه!
شرایط عجیب و پر ریسکی شده.

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
برای صندوق های سهامی وضعیت رو چطور می بینید ؟

light67

Registered User
لایک‌ها
282
من قبل عید کارگزاری مفید ثبت نام کردم و کد سجام بهم داد که برم پیشخوان که نرفتم دیگه دنبالش
الان کارگزاری اگاه ثبت نام کردم ، اشکال نداره سجام جدید ثبت بشه و بعدش برم پیشخوان ؟

این کانال های تلگرامی که سیگنال میذارن و میگن چی بخریم یا بفروشیم دروغ هست یا میشه بهشون اعتماد کردم ؟

واسه اطمینان میخوام با 500ت شروع کنم !

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
نمودار شاخص بورس آمریکا ( داو جونز ) در صد سال اخیر

dow-jones-100-year-historical-chart-2020-04-09-macrotrends.png

نمودار بورس آلمان در 27 سال اخیر

dax-30-index-germany-historical-chart-data-2020-04-09-macrotrends.png

نمودار شاخص بورس ایران در ده سال اخیر

Untitled1.jpg

هر چند که اغلب بورسهای جهان در بلند مدت سعودی هستند . اما در طول زمان فراز و نشیب هم دارند .
موقع خرید سهم به وضعیت عملیاتی و سود آوری و نسبت p/e تحلیلی سهم هم توجه کنید تا در دوران افت بازار یا استراحت بازار ، زیان نکنید .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
نه سجام یکی هست. ایراد نداره

متاسفانه دیگه خرید از 500 شروع میشه و پایین تر نداره جزء سهام اولیه

من قبل عید کارگزاری مفید ثبت نام کردم و کد سجام بهم داد که برم پیشخوان که نرفتم دیگه دنبالش
الان کارگزاری اگاه ثبت نام کردم ، اشکال نداره سجام جدید ثبت بشه و بعدش برم پیشخوان ؟

این کانال های تلگرامی که سیگنال میذارن و میگن چی بخریم یا بفروشیم دروغ هست یا میشه بهشون اعتماد کردم ؟

rittux

Registered User
لایک‌ها
710

سجام که کلا یه بار بیشتر ثبت نمیشه. چون بر اساس کد ملی هست. الان تو سایتش چک کنید وضعیت خودتون رو. در مجموع اگر سجام ثبت نام کردید دیگه بعدش مهم نیست. یعنی هر تعداد کارگزاری که بخواید میتونید اکانت بگیرید. در مورد این کانال ها تجربه ای ندارم فقط اینو در نظر داشته باشید بورس در سال 97 و به خصوص 98 انفجاری عمل کرد و شما اگر به شکل رندم بدترین سهم رو هم میخریدید سود خوبی میکردید برای همین عملا هر سهمی خودش سیگنال بوده!! و خیلی ها از این قضیه سوءاستفاده میکنن. سال 99 متفاوت میتونه باشه.
500 تومن خیلی هم عالیه. هفته دیگه یک عرضه اولیه به نام #آریا (آریا ساسول) میاد و احتمالا 2 یا 3 هفته دیگه #شستا. به نظرم یکی از این دو رو بگیرید.

light67

Registered User
لایک‌ها
282
سجام که کلا یه بار بیشتر ثبت نمیشه. چون بر اساس کد ملی هست. الان تو سایتش چک کنید وضعیت خودتون رو. در مجموع اگر سجام ثبت نام کردید دیگه بعدش مهم نیست. یعنی هر تعداد کارگزاری که بخواید میتونید اکانت بگیرید. در مورد این کانال ها تجربه ای ندارم فقط اینو در نظر داشته باشید بورس در سال 97 و به خصوص 98 انفجاری عمل کرد و شما اگر به شکل رندم بدترین سهم رو هم میخریدید سود خوبی میکردید برای همین عملا هر سهمی خودش سیگنال بوده!! و خیلی ها از این قضیه سوءاستفاده میکنن. سال 99 متفاوت میتونه باشه.
500 تومن خیلی هم عالیه. هفته دیگه یک عرضه اولیه به نام #آریا (آریا ساسول) میاد و احتمالا 2 یا 3 هفته دیگه #شستا. به نظرم یکی از این دو رو بگیرید.
هنوز احراز هویت نشدم ، فردا باید برم دنبالش

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
امروز هم کمی سفارس و کیسون خریدم. باشد که یک سال بعد سود خوبی از این دو سهم عاید ما شود. مخصوصا سفارس.

بالا