منظورت وردپرس بود از طراحی سایت؟ خوب آره اونم طراحی شاید حساب بشه، ولی خوب رقیب توش خیلی هست. مثلا توی پونیشا ببینی، یه پروژه طراحی سایت رو 50 نفر براش پیشنهاد میدن، درحالیکه برنامه نویسی وردپرس رو 5-10 نفر.
همون وردپرس رو تصور کن. مثلا یه تم ست میکنی رو سایت، یا مثلا از افزونه برای گالری استفاده میکنی.
برنامه نویسی یعنی اینکه خودت از 0 اینا رو بسازی. مثلا برنامه نویسی وردپرس، یه تم رو میسازی. یا یه افزونه رو.
مثلا من خیلی قبل ها ، دو سه روز توی پونیشا همینجوری به عنوان تست تو بخش "افزونه / قالب وردپرس" شروع کردم فعالیت. اگه کارت رو بلد باشی موقع شروع روزی حدود 1 پروژه 100 تومنی میتونی بگیری. (من سه تا پروژه 100 تومنی انجام دادم. توی حدود 3 روز (البته پشت سر هم نه، توی یک هفته ، سه روزش کار کردم.).)
بعد از یه مدتی که کار میکنی و فیدبک هات / تجربه ات زیاد میشه، میتونی پروژه های سنگین تر برداری.
سایت های فریلنسری خارجی هم هست برای پروژه گیری، توی discord (شبیه تلگرامه برای خارج) و ... هم میتونی پروژه پیدا کنی. یعنی بعد از مدتی میتونی سوییچ کنی به اونها.
(من صرفا همینطوری تستی کار کردم ببینم وضعیتش چطوریه، قصد ادامه دادن فریلنسری نداشتم. )
ولی خوب در کل freelancer ای رو توصیه نمیکنم، همین که یه حرفه یاد بگیری یه شرکت پیدا کنی براش کار کنی (توی خارج) راحت تر جواب میده و پولش هم بیشتره.
برنامه نویسی وردپرس داریم، برنامه نویسی سایت داریم (سایت رو بنویسی / روی بخش های مختلفش کار کنی)، برنامه نویسی اپلیکیشن داریم، بازی داریم ، غیره
آره کلیتش توسعه اپلیکیشن / بازی / برنامه / سایت است. ولی اکثرا تو ایده رو نمیگیری که بخوای بسازی اش، معمولا تو یه قسمتی اش رو انجام میدی. مثلا یه سایت مثل همین پرشین تولز ، بهت میگن میخوایم یه بخش فلان بهش اضافه کنی، یا بخش فلانش رو تغییر بدی، غیره.
- help desk همون پشتیبان سایت و ... نیست؟ دقیق نمیدونم ولی اکثر پشتیبان ها توی ایران تخصص خاصی ندارن، مثلا پشتیبان شرکت هاستینگ صرفا با همون محدوده پشتیبانی اش آشنا است. ولی توی خارج فک کنم یکم مهارت ارتباط، اطلاعات زیاد توی اون حوزه که پشتیبانی میدی، غیره لازم باشه. خواستی اینو گوگل ترنسلیت کن بخون:
Help desk technicians play a crucial role in providing technical support systems for IT users. Explore Help desk technician’s job description, freelancing opportunities & more!
www.fieldengineer.com