• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من بدون پول چجوری شروع کردم و ادامه دادم - الان باید چکار کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
به زبان انگلیسی آشنایی ندارم
و البته نقد و بررسی نوشتن هم راه و روش میخواد ویراستاری میخواد و ...‌ هیچ تجربه ای ندارم
خیلی هم سخت نیست. چندتا نقد ببینید و بعد نظر خودتون بنویسید! بقیه که مدرک نقد کردن ندارن که.
به هر حال امیدواری به چیزی که میخواهید برسید و موفق باشید.

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
خیلی هم سخت نیست. چندتا نقد ببینید و بعد نظر خودتون بنویسید! بقیه که مدرک نقد کردن ندارن که.
شما به گیم علاقه دارین؟ زبانتون خوبه؟
(اگه آره یه ایده همکاری با استارتر بدم شاید دوست داشته باشید. حتی با اینکه وقتتون کمه)

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862

چشم حتما نگاه میکنم و میخونم
تا یاد بگیرم
البته چون کنسول ندارم بتونم بازیا جدید تجربه کنم سخت میشه
امروز نگاه کردم پلی ۴ زده بودن ۷ میلیون تومن

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
(اگه آره یه ایده همکاری با استارتر بدم شاید دوست داشته باشید. حتی با اینکه وقتتون کمه)
اطلاعت گیم و زبان اوکی هست.
وقتم خیلی کمه. شاید نتونم به موقع حضور داشته باشم. ولی بگید شاید کار استارتر راه بیاندازه.

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
اطلاعت گیم و زبان اوکی هست.
وقتم خیلی کمه. شاید نتونم به موقع حضور داشته باشم. ولی بگید شاید کار استارتر راه بیاندازه.
@robocop-game شما هم علاقه داری ؟ اگه آره پخ بدم ایده رو به هر دو تون.

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
چشم حتما نگاه میکنم و میخونم
تا یاد بگیرم
البته چون کنسول ندارم بتونم بازیا جدید تجربه کنم سخت میشه
امروز نگاه کردم پلی ۴ زده بودن ۷ میلیون تومن
نقد گیم اونم با ps4 خیلی هزینه بر هست.
این قیمت هم خیلی بالاست.
نهایت با گارانتی 5800000
در کل با توجه به وضعیت مالی شما سخته
و بهتر روش دیگری را دنبال کنید.

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
بخش اخر زندگیت مثل من هستش
ما ادمای بی حرفه ی هستیم
و خودم علاقه های دارم و پیشنهاد هایی بهم شد که الان مثل ... پشیمونم
ولی الان طوری شده که بیکارم
دنبال کاری بودم که بشه تو خونه انجام بدم .یکم پول داشتم گفتم سیستم بخرم بلکه با اون کارکنم.
قبلش ترسیدم حتی اصول اولیه پست گذاشتن در سایت و اینکاراو بلد بودم اما یه ریسک ۳ یا ۴ ملیونی برای خرید کامپیوتر نکردم
فعلت در حال سرچ زدنم که اگه کاری پیدا شد بعد برم کیس بگیرم.
خواستم بگم شراید انقدر برای ما بده ترس داریم برای وضعیت ایندمون
شاید همون ده سال پیش میرفتیم شاگرد مکانیکی یا هرچیزی الان قطعا اوستا کار یه حرفه ی بودیم
بحث بعدی من شروع کار توی این سن و سال هست
که با توجه به علایقم بشدت از سرایط ترس دارم و نمقت نم قدمی بگذارم
مثل طراحی سایت یا از قبیل برنامه نویسی علاقه دارم اما از طرفی ترس برای سن شروع اینکارا دارم از طرفی چون قسط وام دارم وقتی برای هدر دادن ندارم
واقعا نمیدونم
درکت میکنم

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
ریسک ۳ یا ۴ ملیونی برای خرید کامپیوتر نکردم
لازم نیست ریسک کنی. بنظرم ساده شروع کن. یه مینی کیس میتونی بخری مثلا:
یه مانیتور دست دوم هم بخر حدود 600 تومن فک کنم باشه. حتی میتونی ازین غیر lcd ها هم بخری طرف 100 تومن.
برنامه نویسی علاقه دارم اما از طرفی ترس برای سن شروع اینکارا دارم از طرفی چون قسط وام دارم وقتی برای هدر دادن ندارم
ببین به نظرم ریسکی پیش نرو. یه کار ساده داشته باش مثلا با حقوق اداره کار، کنارش مثلا برنامه نویسی کار کن. یا مثلا تا وقتی که وام داری یه کار بدون ریسک داشته باش، بعدش برنامه نویسی یا ... شروع کن.

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
لازم نیست ریسک کنی. بنظرم ساده شروع کن. یه مینی کیس میتونی بخری مثلا:
یه مانیتور دست دوم هم بخر حدود 600 تومن فک کنم باشه. حتی میتونی ازین غیر lcd ها هم بخری طرف 100 تومن.

ببین به نظرم ریسکی پیش نرو. یه کار ساده داشته باش مثلا با حقوق اداره کار، کنارش مثلا برنامه نویسی کار کن. یا مثلا تا وقتی که وام داری یه کار بدون ریسک داشته باش، بعدش برنامه نویسی یا ... شروع کن.
اتفاقا مانیتور و موس و کیبرد و اسپیکر و میز هم دارم
یه انباری هم داریم که تبدیلش کرده بودم به اتاق و مجزا از خونه بود
فقط کیس مورد نیازمه
مرسی از راهنماییه شما
ولی همین که نمیدونم کدوم حرفه رو سروع کنم هم برام سوال هستش
وب یا برنامه نویسی یا نمیدونم اهنگسازی یا رشته ی درسیم حسابداری
و حتی شبکه
یا هرچیزی که شما میتونید پیشنهاد بدید

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
اتفاقا مانیتور و موس و کیبرد و اسپیکر و میز هم دارم
یه انباری هم داریم که تبدیلش کرده بودم به اتاق و مجزا از خونه بود
فقط کیس مورد نیازمه
مرسی از راهنماییه شما
ولی همین که نمیدونم کدوم حرفه رو سروع کنم هم برام سوال هستش
وب یا برنامه نویسی یا نمیدونم اهنگسازی یا رشته ی درسیم حسابداری
و حتی شبکه
یا هرچیزی که شما میتونید پیشنهاد بدید
خواهش. راستش من حوزه ام برنامه نویسیه، پیشنهاد هم میدم برنامه نویسی رو. (طراحی وبسایت هم زیرمجموعه برنامه نویسیه.)
برنامه نویسی جوریه که شرکت ها معمولا راحت میگیرند اگه مهارت نسبی داشته باشی (حدود 6 ماه تا 1 سال یاد گرفته باشی). بعنوان کارآموز هم میتونی زودتر شروع کنی.
توی خارج اینکه کارآموزی بگیری نسبتا راحته. بعنی کارآموزی بگیری و بعد استخدام بشی و هی ارتقای شغلی داشته باشی. (مثلا یکی از کسایی که باهاش چند روز پیش حرف میزدم 17 سالش بود، حین اینکه دانشگاهش رو شروع کرده بود، یه شرکت هم رفته بود با حقوق ماهی 800 دلار تا 1 سال (بدون تجربه کاری). البته برنامه نویسی اش خوب بود. بقیه رو هم خیلی شنیدم که بعنوان کار آموز راحت گرفته میشن، بدون اینکه برنامه نویسی شون خوب باشه خیلی.)
حقوقش هم بالاست توی خارج (بالای 30 هزار دلار تو سال). بعد از مدتی هم میتونی خودت یه کاری شروع کنی.
توی ایران تا جایی که میدونم یه برنامه نویس متوسط حدود 2-3 تومن درآمدشه، یه حرفه ای حدود 5 تومن. برای همین ایران زیاد خوب نیست. ولی خوب remote (دور کاری) میتونی با خارجی ها کار کنی، یا به عنوان مدرس / ...
- آهنگسازی تا جایی که میدونم صنعتش خوب نیست زیاد.
- حسابداری هم نمیدونم ولی فک نکنم زیاد خوب باشه تو جهان.
- شبکه هم فک کنم خوب باشه، ولی خوب فک کنم منابع یادگیری اش مثل برنامه نویسی نیست که اینقدر زیاد باشه منابع آموزشی اش.
- گرافیک / طراحی رابط کاربری ، هم فک کنم خوب باشه اگه هنر علاقه دارید.

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
خواهش. راستش من حوزه ام برنامه نویسیه، پیشنهاد هم میدم برنامه نویسی رو. (طراحی وبسایت هم زیرمجموعه برنامه نویسیه.)
برنامه نویسی جوریه که شرکت ها معمولا راحت میگیرند اگه مهارت نسبی داشته باشی (حدود 6 ماه تا 1 سال یاد گرفته باشی). بعنوان کارآموز هم میتونی زودتر شروع کنی.
توی خارج اینکه کارآموزی بگیری نسبتا راحته. بعنی کارآموزی بگیری و بعد استخدام بشی و هی ارتقای شغلی داشته باشی. (مثلا یکی از کسایی که باهاش چند روز پیش حرف میزدم 17 سالش بود، حین اینکه دانشگاهش رو شروع کرده بود، یه شرکت هم رفته بود با حقوق ماهی 800 دلار تا 1 سال (بدون تجربه کاری). البته برنامه نویسی اش خوب بود. بقیه رو هم خیلی شنیدم که بعنوان کار آموز راحت گرفته میشن، بدون اینکه برنامه نویسی شون خوب باشه خیلی.)
حقوقش هم بالاست توی خارج (بالای 30 هزار دلار تو سال). بعد از مدتی هم میتونی خودت یه کاری شروع کنی.
توی ایران تا جایی که میدونم یه برنامه نویس متوسط حدود 2-3 تومن درآمدشه، یه حرفه ای حدود 5 تومن. برای همین ایران زیاد خوب نیست. ولی خوب remote (دور کاری) میتونی با خارجی ها کار کنی، یا به عنوان مدرس / ...
- آهنگسازی تا جایی که میدونم صنعتش خوب نیست زیاد.
- حسابداری هم نمیدونم ولی فک نکنم زیاد خوب باشه تو جهان.
- شبکه هم فک کنم خوب باشه، ولی خوب فک کنم منابع یادگیری اش مثل برنامه نویسی نیست که اینقدر زیاد باشه منابع آموزشی اش.
- گرافیک / طراحی رابط کاربری ، هم فک کنم خوب باشه اگه هنر علاقه دارید.
خب طراحی سایتچون در حد ابتدایی با وردمرس کار کردم یه پیش زمینه ی ازش دارم
اما از برنامه نویسی چیزی نمیدونم
یعنی به این صورت هستش که یک ایده برنانه یا بازی رو پی میگیری و با برنانه نویسی اونو پیادهدمیکنی؟
و اینکه دوست دارم help desk باشم.فقط شامل کارای نرم افزاریه؟شامل تخصص خاصی هم هست؟

500.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
استارتر من از وقتی شمارو یادمه همیشه داشتی از بی پولی مینالیدی . عزیزم یکم زرنگ باش , پول و کار در ایران ریخته فت و فراوون !

ایران بهترین جای دنیاست برای پول دراوردن , آدم باید خودش زرنگ باشه .

توی همین انجمن یک بنده خدایی که اسمش رو نمیبرم , توی یک شرکت آبدارچی بود گویا , یه رفیقی داشت هفته ای یه بار میرفت خونه این رفیقش دو ساعت مینشست پای کامپیوتر و اینترنت روی یه وبلاگ کار میکرد از همین وبلاگش که کلی بازدید داشت کسب درآمد میکرد .

حقوقش توی شرکت 400 هزار تومن بود , همزمان این وبلاگش رو تبدیل به سایت کرد و یه کامپیوتر خرید تو خونه خودش نشست پای سیستم و روی سایتش کار میکرد , درآمدش رسید به ماهی 3 میلیون , صبحا میرفت شرکت برای ماهی 400 هزار تومن 8 ساعت کار میکرد بعد از یک وب سایت ساده 3 میلیون درآمد داشت . بعدها از شرکت خارج شد و شروع کرد شبانه روزی کار کردن روی وب سایتش از سال 2015 که وب سایتش شاخ شد و نزدیک 10 میلیون درآمد داشت تا الان فکر کنم یه 500 میلیون تومنی سرمایه جمع کرده باشه !

البته این کار ریسکه و کار هرکسی نیست , خیلیا هم هستن میلیونی هزینه کردن و آخرش همه سرمایه شون هدر رفت ولی به عنوان کسی که 10 ساله در کار وب مستریه بهت توصیه میکنم پتانسیل کسب درآمد از اینترنت رو دست کم نگیری .

500.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
کلی مشورت گرفتم از اعضا همین فروم برای فروشگاه اینترنتی مثلا
که برام ضرر خالص بود
سال پیشم سکه گرفتم چند میلیون ضرر کردم

شما یکی از دلایل شکستت اینه که به کاری وارد میشی که هیچ سر رشته ای ازش نداری .

_abbas_glv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام خدمت استارتر عزیز،
اول اینکه امیدوارم شما و همه مردم ایران،همیشه حالشون خوب باشه و هیچ وقت رنگ سیاهی و غم رو در زندگی نبینید!

خب شما میخواید پول دربیارید؛
گذشته رو مرور کنید،شما قبلاً هم پول دراوردین،تا مرز خونه خریدن هم رفتید،اما سقوط کردید.
از ۴۰ هزارتومن شروع کردید.الان هم همین کار رو بکنید،
به جای اینکه سرمایه تون رو بدید سکه بخرید و یهو سایت بزنید و نمی دونم بیاید یه کار پر ریسک رو یه شبه انجام بدید،از کار های سبک و کم ریسک شروع کنید.
زمانی که با ۴۰ هزار تومان شروع کردید با الان خیلی فرق داره
اون موقع شما برای ۴۰۰۰ تومان سعی می کردید
الان دنبال ۴۰۰ هزار تومان

همیشه از اهداف کوچیک شروع کنید و پله پله اقدام به ریسک کنید.

شغل های مختلفی رو تجربه کنید؛نجاری،برنامه نویسی(به همراه یه شغل دیگه)،یا بزنید تو کار خرید و فروش،واسطه و خیلی کار های اینجوری هست که ریسک کمتری هم داره

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
خب طراحی سایتچون در حد ابتدایی با وردمرس کار کردم یه پیش زمینه ی ازش دارم
اما از برنامه نویسی چیزی نمیدونم
یعنی به این صورت هستش که یک ایده برنانه یا بازی رو پی میگیری و با برنانه نویسی اونو پیادهدمیکنی؟
و اینکه دوست دارم help desk باشم.فقط شامل کارای نرم افزاریه؟شامل تخصص خاصی هم هست؟
منظورت وردپرس بود از طراحی سایت؟ خوب آره اونم طراحی شاید حساب بشه، ولی خوب رقیب توش خیلی هست. مثلا توی پونیشا ببینی، یه پروژه طراحی سایت رو 50 نفر براش پیشنهاد میدن، درحالیکه برنامه نویسی وردپرس رو 5-10 نفر.
همون وردپرس رو تصور کن. مثلا یه تم ست میکنی رو سایت، یا مثلا از افزونه برای گالری استفاده میکنی.
برنامه نویسی یعنی اینکه خودت از 0 اینا رو بسازی. مثلا برنامه نویسی وردپرس، یه تم رو میسازی. یا یه افزونه رو.
مثلا من خیلی قبل ها ، دو سه روز توی پونیشا همینجوری به عنوان تست تو بخش "افزونه / قالب وردپرس" شروع کردم فعالیت. اگه کارت رو بلد باشی موقع شروع روزی حدود 1 پروژه 100 تومنی میتونی بگیری. (من سه تا پروژه 100 تومنی انجام دادم. توی حدود 3 روز (البته پشت سر هم نه، توی یک هفته ، سه روزش کار کردم.).)
بعد از یه مدتی که کار میکنی و فیدبک هات / تجربه ات زیاد میشه، میتونی پروژه های سنگین تر برداری.
سایت های فریلنسری خارجی هم هست برای پروژه گیری، توی discord (شبیه تلگرامه برای خارج) و ... هم میتونی پروژه پیدا کنی. یعنی بعد از مدتی میتونی سوییچ کنی به اونها.
(من صرفا همینطوری تستی کار کردم ببینم وضعیتش چطوریه، قصد ادامه دادن فریلنسری نداشتم. )
ولی خوب در کل freelancer ای رو توصیه نمیکنم، همین که یه حرفه یاد بگیری یه شرکت پیدا کنی براش کار کنی (توی خارج) راحت تر جواب میده و پولش هم بیشتره.
برنامه نویسی وردپرس داریم، برنامه نویسی سایت داریم (سایت رو بنویسی / روی بخش های مختلفش کار کنی)، برنامه نویسی اپلیکیشن داریم، بازی داریم ، غیره
آره کلیتش توسعه اپلیکیشن / بازی / برنامه / سایت است. ولی اکثرا تو ایده رو نمیگیری که بخوای بسازی اش، معمولا تو یه قسمتی اش رو انجام میدی. مثلا یه سایت مثل همین پرشین تولز ، بهت میگن میخوایم یه بخش فلان بهش اضافه کنی، یا بخش فلانش رو تغییر بدی، غیره.

- help desk همون پشتیبان سایت و ... نیست؟ دقیق نمیدونم ولی اکثر پشتیبان ها توی ایران تخصص خاصی ندارن، مثلا پشتیبان شرکت هاستینگ صرفا با همون محدوده پشتیبانی اش آشنا است. ولی توی خارج فک کنم یکم مهارت ارتباط، اطلاعات زیاد توی اون حوزه که پشتیبانی میدی، غیره لازم باشه. خواستی اینو گوگل ترنسلیت کن بخون:

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
منظورت وردپرس بود از طراحی سایت؟ خوب آره اونم طراحی شاید حساب بشه، ولی خوب رقیب توش خیلی هست. مثلا توی پونیشا ببینی، یه پروژه طراحی سایت رو 50 نفر براش پیشنهاد میدن، درحالیکه برنامه نویسی وردپرس رو 5-10 نفر.
همون وردپرس رو تصور کن. مثلا یه تم ست میکنی رو سایت، یا مثلا از افزونه برای گالری استفاده میکنی.
برنامه نویسی یعنی اینکه خودت از 0 اینا رو بسازی. مثلا برنامه نویسی وردپرس، یه تم رو میسازی. یا یه افزونه رو.
مثلا من خیلی قبل ها ، دو سه روز توی پونیشا همینجوری به عنوان تست تو بخش "افزونه / قالب وردپرس" شروع کردم فعالیت. اگه کارت رو بلد باشی موقع شروع روزی حدود 1 پروژه 100 تومنی میتونی بگیری. (من سه تا پروژه 100 تومنی انجام دادم. توی حدود 3 روز (البته پشت سر هم نه، توی یک هفته ، سه روزش کار کردم.).)
بعد از یه مدتی که کار میکنی و فیدبک هات / تجربه ات زیاد میشه، میتونی پروژه های سنگین تر برداری.
سایت های فریلنسری خارجی هم هست برای پروژه گیری، توی discord (شبیه تلگرامه برای خارج) و ... هم میتونی پروژه پیدا کنی. یعنی بعد از مدتی میتونی سوییچ کنی به اونها.
(من صرفا همینطوری تستی کار کردم ببینم وضعیتش چطوریه، قصد ادامه دادن فریلنسری نداشتم. )
ولی خوب در کل freelancer ای رو توصیه نمیکنم، همین که یه حرفه یاد بگیری یه شرکت پیدا کنی براش کار کنی (توی خارج) راحت تر جواب میده و پولش هم بیشتره.
برنامه نویسی وردپرس داریم، برنامه نویسی سایت داریم (سایت رو بنویسی / روی بخش های مختلفش کار کنی)، برنامه نویسی اپلیکیشن داریم، بازی داریم ، غیره
آره کلیتش توسعه اپلیکیشن / بازی / برنامه / سایت است. ولی اکثرا تو ایده رو نمیگیری که بخوای بسازی اش، معمولا تو یه قسمتی اش رو انجام میدی. مثلا یه سایت مثل همین پرشین تولز ، بهت میگن میخوایم یه بخش فلان بهش اضافه کنی، یا بخش فلانش رو تغییر بدی، غیره.

- help desk همون پشتیبان سایت و ... نیست؟ دقیق نمیدونم ولی اکثر پشتیبان ها توی ایران تخصص خاصی ندارن، مثلا پشتیبان شرکت هاستینگ صرفا با همون محدوده پشتیبانی اش آشنا است. ولی توی خارج فک کنم یکم مهارت ارتباط، اطلاعات زیاد توی اون حوزه که پشتیبانی میدی، غیره لازم باشه. خواستی اینو گوگل ترنسلیت کن بخون:
خیلی خیلی تشکر میکنم ازتون بابت وقتی که گذاشتین
بشدت دوست دارم باهاتون بیشتر صحبت کنم اما جسارت نمیکنم
لطف کردید

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
خیلی خیلی تشکر میکنم ازتون بابت وقتی که گذاشتین
بشدت دوست دارم باهاتون بیشتر صحبت کنم اما جسارت نمیکنم
لطف کردید
خواهش. راحت باشید. میتونید پیام خصوصی بدید.
رو یه پروژه دارم کار میکنم، ولی خوب وقت خالی داشته باشم ج میدم.

alimnf

Registered User
لایک‌ها
98
من علاقه دارم
گیم هم بازی میکنم با کنسول واردم تقریبا اگه میشه به منم بگید :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا