• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
بورس ایران با چیزی که فکر میکنی فرق داره
یک بار هم به شما گفتم فکر کنم اشتباه نکنم دنبال سهم های بزرگ نرو پلایشگلاهی نخر خودرو نخر بانکی نخر
بانکی نخر؟ ونوین وتجارت وزمین سامان وسینا وملل. همه اینا طلاهای بورس بودن تو دو سه ماه گذشته. هنوزم خیلی جا دارن واسه رشد

برای خودرویی هم یه نگاه به خزامیا خپارس ختوقا خوساز بنداز تو چند هفته اخیر. خساپا و خودرو هم اجازه بده باز بشن ببین با مثبت چند ده درصد باز میشن

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
سلام
دوستان یه سرمایه ای دارم میخوام بیارم تو بورس و اینکه بهترین روش یادگیری برای معاملات کدومه

سلام
میتونید از مفاهیم پایه ای بورس شروع کنید . مثل این لینک :
https://www.bourseiness.com/30708/stock-exchange-important-concepts
بعدش هم درباره تحلیل های بنیادی و تکنیکال مطالعه کنید . ( اگر قصد دارید خیلی اساسی یاد بگیرید من اول خوندن کتاب اصول حسابداری یک و اقتصاد خرد و کلان و مدیریت مالی یک رو توصیه میکنم )
توی امضای من و همچنین این پست :
منابعی برای مطالعه معرفی کردم .

برای شروع هم به نظر من بهتره با مبلغ کمی مثلا بین یک تا 5 میلیون شروع کنید تا تجربه عملی هم بدست بیارید . و بعد اگر خواستید بعد از چند ماه به سرمایتون اضافه کنید .
موفق باشید.

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دقیقا با پیش بینی هایی که من دیده و خونده بودم گفتم امروز همه قرمزن ولی بر عکس روی خوبی برای همه بودش
امروز عجیب غریب سبزه بازار.

غگل میگفتن که حمایت قوی روی 540 داره و دقیق از این قیمت برگشت و شد صف خرید. منتها من که فکر میکنم جو مثبت امروز باشه و حالا حالاها بازی داره و تا به تعادل برسه. میگن عواملی مثل عرضه بیشتر و ماه رمضون و... هم بی تاثیر نیست. به هر حال بلند مدت نگه میدارم.

تنها سهمی که از چند هفته پیش تو واچ لیست داشتم و بهم نرسید چون یا ناظر بسته یا فروش نداشته یا یه کلکی سرش سوار کردن غنوش بوده. مدتیه زیر نظر دارم ولی وا نمیده.

امروز دیدم در پیشخوان دولتی که ثبت نام کرده بودم دعوای اساسی شده بود و در رو از بیرون ساختمون بسته بودن. ازدحام برای ثبت نام در بورس و احراز هویت خیلی زیاد بود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بنظرم یک تاپیک مجزا برای منابع آموزشی لازم داریم
سلام
میتونید از مفاهیم پایه ای بورس شروع کنید . مثل این لینک :
https://www.bourseiness.com/30708/stock-exchange-important-concepts
بعدش هم درباره تحلیل های بنیادی و تکنیکال مطالعه کنید . ( اگر قصد دارید خیلی اساسی یاد بگیرید من اول خوندن کتاب اصول حسابداری یک و اقتصاد خرد و کلان و مدیریت مالی یک رو توصیه میکنم )
توی امضای من و همچنین این پست :
منابعی برای مطالعه معرفی کردم .

برای شروع هم به نظر من بهتره با مبلغ کمی مثلا بین یک تا 5 میلیون شروع کنید تا تجربه عملی هم بدست بیارید . و بعد اگر خواستید بعد از چند ماه به سرمایتون اضافه کنید .
موفق باشید.

ivi

Registered User
لایک‌ها
79
گ ه تو این کارگزاری های ایران. تو اگاه نقد بودم اومدم شگویا خرید بزنم وصل نبود. چند دقیقه پیش تونستم سفارش خرید بزنم هنوز در حال ارساله

شتران رو با خیال اینکه اون موقع قیمتش پایین بود خریدم.
بانکی ها میگفتن امسال خوبه. خوب هم بوده

من می خواستم با اون پول واحد صندوقهای سرمایه گذاری بخرم صندوقها ماهی 2 درصد میدن. هفته ای 2 درصد در مقابل ماهی 4 درصد بد نیست.

اون که اسکرین شات از قیمت هست.
باید این می بود.
مشاهده پیوست 1174095
این برای وپارس، شتران، کویر هست

منم همین مشکل را داشتم، سفارشم اینقدر با تاخیر ثبت شد که حجم فروش خالی شد

ivi

Registered User
لایک‌ها
79
امروز عجیب غریب سبزه بازار.

غگل میگفتن که حمایت قوی روی 540 داره و دقیق از این قیمت برگشت و شد صف خرید. منتها من که فکر میکنم جو مثبت امروز باشه و حالا حالاها بازی داره و تا به تعادل برسه. میگن عواملی مثل عرضه بیشتر و ماه رمضون و... هم بی تاثیر نیست. به هر حال بلند مدت نگه میدارم.

تنها سهمی که از چند هفته پیش تو واچ لیست داشتم و بهم نرسید چون یا ناظر بسته یا فروش نداشته یا یه کلکی سرش سوار کردن غنوش بوده. مدتیه زیر نظر دارم ولی وا نمیده.

امروز دیدم در پیشخوان دولتی که ثبت نام کرده بودم دعوای اساسی شده بود و در رو از بیرون ساختمون بسته بودن. ازدحام برای ثبت نام در بورس و احراز هویت خیلی زیاد بود.

تهران یا شهر دیگه؟
همه شهرها همین داستان یعنی؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
اینم از شانس ما
از 6 عید همه مشتاق شدن حتی بدون اینکه مفاهیم اولیه را بدونند وارد بورس بشن خیلی خیلی استقبال زیاد شده
تهران یا شهر دیگه؟

• Like
Reactions: ivi

signore

Registered User
لایک‌ها
636
فکر می کنید چی باعث شده که در این چند وقت اخیر خیلی ها از سبزی فروش محل تا راننده تاکسی و زن خونه دار و بچه دبیرستانی که تا دیروز نمیدونستن بورس چیه حالا همه دارن پول جور میکنن که بیان تو بورس؟ جریان چیه؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
پرتفوی خود را متنوع کنید
سرمایه گذار محترم. پرتفوی خود را متنوع کنید. متنوع کردن پرتفو برای کسانی که تازه وارد بازار سرمایه شده اند، حیاتی است.

در بدو ورود به دنیای خرید و فروش سهام باید به ضرب المثل قدیمی همه تخم مرغ هایت را در یک سبد نگذار، وفادار بود. بنابراین تا میتوانید پرتفوی متنوعی از شرکت های مختلف در صنایع مختلف بچینید.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
یکی گفته سود تو بورسه
رفت ره صد ساله در یک شب
فکر می کنید چی باعث شده که در این چند وقت اخیر خیلی ها از سبزی فروش محل تا راننده تاکسی و زن خونه دار و بچه دبیرستانی که تا دیروز نمیدونستن بورس چیه حالا همه دارن پول جور میکنن که بیان تو بورس؟ جریان چیه؟

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
puc9_untitled.jpg

تهران یا شهر دیگه؟

شنیدم همه شهرها شلوغ شده.

جذابیت بازار و بی ارزش شدن ریال. همونطور که یکی دو سال اخیر هرکسی امکانش رو داشت ماشین اسم نوشت و فروخت. یا دلار و سکه و... حساب کنید منی که دهه 80 کد بورسی گرفتم و اون زمان تو صف بانک میرفتیم برای خرید سهام به شکل حضوری همین یکی دو ماه پیش تازه رفتم کارهای مربوط به اکانت آنلاین رو انجام دادم و واردش شدم و حتی نمیدونستم چطور باید ثبت نام کنم یا خرید و فروش آنلاین چیه. چون قبلش (به خصوص پیش از 96) جذابیت خاصی نداشت. اتفاقا اگر استقبال نمیشد جای تعجب داشت. وقتی طرف میبینه هر سهمی رو هرکی در سال 98 خریده، به خصوص 6 ماهه دوم، به شکل مافوق تصور سود بهش داده خب میگه حتما بازار خوبیه ما هم پس میایم. فقط این بحث میمونه که شخص جوگیر نشه یا سرمایه اصلی (خونه ای که توش نشسته و...) رو نیاره وسط یا وام بی دلیل نگیره.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
خواست سیستم

کسری بودجه حیرت انگیز 99 جز با فروش سهام و اوراق دولت جبران شدنی نیست. دولت یا باید چند ده هزار میلیارد تومن پول چاپ کنه یا چند ده هزار میلیارد تومن سهم و اوراق بفروشه. راه اول نتیجه اش تورم 70 80 درصدی و دلار 30 تومنیه، راه دوم نتیجه اش رشد بی ترمز و بی سابقه بورس. به نظر راه دوم انتخاب شده. امروز دولت 8 هزار میلیارد تومن معادل 500 میلیون دلار از راه فروش 10 درصد سهام شستا تامین اعتبار کرد.

کسری بودجه سال 99 بسته به میزان تحقق مالیات و قیمت و میزان فروش نفت بین 100 تا 200 هزار میلیارد تومن براورد میشه.

بنده 3 ماه پیش با تحلیل داده های کلان اقتصادی به این نتیجه رسیدم که بورس در ماه های آینده به چنین نقطه ای میرسه. پستاش در تاپیک تحلیل ارز و همین تاپیک موجوده :)

signore

Registered User
لایک‌ها
636
به نظر من این جذابیت به طرز وحشتناک و مشکوکی کاذبه. شخصا اگه من باشم تمام تخم مرغهامو تو سبد بورس قرار نمیدم. حتی بورس قدرتمندترین اقتصادهای دنیا که از همه نوع پشتوانه ای برخوردار هستند و کشورهای بسیار امن و با ثباتی هم محسوب میشن این نرخ بازدهی رو ندارن. چیزی که داره سود کاذب میده می‌تونه به سرعت مثل آوار رو سرت خراب بشه و سرمایه رو بر باد بده. حالا فرقی نمیکنه میخواد بورس باشه یا هر چیز دیگه

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
دقیقا، اینم هست. جو اجتماعی الان به سمت بورسه. همین امروز اخبار ساعت 14 که رسمی ترین بخش خبر صدا و سیما هست 3 خبر اولش راجع به شستا بود. چنین چیزی بی سابقه است، 3 خبر اقتصادی مرتبط با یک موضوع در صدر اخبار. یعنی خود دولت هم داره کیفش رو میبره. فقط ترسم اینه به سادگی این حباب بترکه. مثل سال 83 به 84. سوالمم همینه که صفحه پیش پرسیدم.

نکته و تحلیلی که خیلی دنبالشم اینه که قبل و بعد از انتخابات 1400 چه خواهد شد. چیزی که یادمه سال 1383 تا قبل از اومدن احمدی نژاد اوضاع فوق العاده بود و سال 84 که این اومد سهم های ما هر کدوم در بهترین حالت نصف و برخی تا 1/5 یا 1/4 قیمت ریزش داشتند. دوره روحانی رو دقیق یادم نیست باید چک کنم آرشیو قیمت رو ولی فکر کنم اونم زیاد نفرین شد سر بورس اون اوایل. در مجموع ظاهرا انتخابات ریاست جمهوری همیشه نقطه ای حساس برای بورس بوده و هست. آیا تا پیش از انتخاب این صعود بی سابقه ادامه داره؟ آیا بعدش ترمز کشیده میشه؟ قبلش خبری میشه؟ این سوال بیش از همه چیز ذهنم رو درگیر کرده.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
به نظر من این جذابیت به طرز وحشتناک و مشکوکی کاذبه. شخصا اگه من باشم تمام تخم مرغهامو تو سبد بورس قرار نمیدم. حتی بورس قدرتمندترین اقتصادهای دنیا که از همه نوع پشتوانه ای برخوردار هستند و کشورهای بسیار امن و با ثباتی هم محسوب میشن این نرخ بازدهی رو ندارن. چیزی که داره سود کاذب میده می‌تونه به سرعت مثل آوار رو سرت خراب بشه و سرمایه رو بر باد بده. حالا فرقی نمیکنه میخواد بورس باشه یا هر چیز دیگه
تمام بازارهای دنیا در تمام طول تاریخ همین بوده و خواهند بود. معامله گر و سرمایه گذار موفق اونیه که بتونه از رکود، رونق و حباب منفی و مثبت بهترین استفاده رو بکنه. یادتون نره هر حباب منفی میتونه منفی تر بشه و هر حباب مثتبی میتونه مثبت تر بشه و در نهایت از بین بره.

سهم بوئینگ تا پارسال 400 دلار بود یه ماه پیش کسی 100 دلار هم نمیخرید. دلار مهر 97 شد 18 19 تومن الان بعد از یک سال و نیم هنوز به اون قیمت نرسیده و ده ها مثال دیگه.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
این نظر منه
وقتی چیزی اینطور بولد میشه باید بهش شک کرد. هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمی گیره. دلشون برای مردم نسوخته که ملت بیان بورس و سود کنن
فکر کنم خاطر اینه که نقدینگی جمع بشه. بعد هم راحت میشه با چند تا منفی نقدینگی رو کمش کرد.

یکی از سایتها یه مقاله نوشته بودن درباره یه شیت کوین، حتی قبایل آفریقایی هر چی داشتن رو فروخته بودن، بعضیا قرض کرده بودن تا اون شیت کوین رو بخرن و سود کنن. بعد قیمت ترکید و همه ضرر کردن.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دوستان نمودار بورس ونزوئلا رو تو این 5 سال کسی داره ؟
فکر کنم دیدنش بتونه کمک زیادی به همه بکنه !
------------------------------------------------------------------------
فقط ترسم اینه به سادگی این حباب بترکه. مثل سال 83 به 84. سوالمم همینه که صفحه پیش پرسیدم.
ورود نقدینگی به بورس با اون سال ها اصلا قابل قیاس نیست

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
منم همین مشکل را داشتم، سفارشم اینقدر با تاخیر ثبت شد که حجم فروش خالی شد
لغو هم می زدم می گفت ساعت معامله به پایان رسیده !!!
الان لغو زدم انجام شد.
من درخواست 3450 رو زدم. گفتم فوق 3350 تا بهمون برسه
خواست سیستم

کسری بودجه حیرت انگیز 99 جز با فروش سهام و اوراق دولت جبران شدنی نیست. دولت یا باید چند ده هزار میلیارد تومن پول چاپ کنه یا چند ده هزار میلیارد تومن سهم و اوراق بفروشه. راه اول نتیجه اش تورم 70 80 درصدی و دلار 30 تومنیه، راه دوم نتیجه اش رشد بی ترمز و بی سابقه بورس. به نظر راه دوم انتخاب شده. امروز دولت 8 هزار میلیارد تومن معادل 500 میلیون دلار از راه فروش 10 درصد سهام شستا تامین اعتبار کرد.

کسری بودجه سال 99 بسته به میزان تحقق مالیات و قیمت و میزان فروش نفت بین 100 تا 200 هزار میلیارد تومن براورد میشه.

بنده 3 ماه پیش با تحلیل داده های کلان اقتصادی به این نتیجه رسیدم که بورس در ماه های آینده به چنین نقطه ای میرسه. پستاش در تاپیک تحلیل ارز و همین تاپیک موجوده :)
اگه شستا 50 درصد سود بده، سودش میشه 4 تریلیون و اگه سهامدارا بخوان این سود رو خارج کنن یا این "نتیجه اش رشد بی ترمز و بی سابقه بورس" (همون بزرگ حجم بورس و سود بورس اگه بخوان خارج کنن) مشکلی پیش نمیاد؟

شاخص 1 میلیون رو به خودش می بینه؟

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
اگه شستا 50 درصد سود بده، سودش میشه 4 تریلیون و اگه سهامدارا بخوان این سود رو خارج کنن یا این "نتیجه اش رشد بی ترمز و بی سابقه بورس" (همون بزرگ حجم بورس و سود بورس اگه بخوان خارج کنن) مشکلی پیش نمیاد؟

شاخص 1 میلیون رو به خودش می بینه؟
فعلا بازی جمع صفره، تا وقتی نقدینگی میاد مشکلی نیست. شرکتای بزرگتر از شستا همین الان تو بورس هستن. فارس و فولاد بزرگتر از شستان.

دو ماه پیش وقتی کانال 400 بودیم گفتم شاخص 1 میلیون رو میبینه؛
دلیل اینکه در آینده ای نه چندان دور شاخص یک میلیونی، دلار 18-19 تومنی، سکه 7-8 میلیونی و پراید 80-90 میلیونی رو خواهید دید:
و همینطور که میبینید به رشد بسیار بیشتر بورس نسبت دلار معتقد بودم. اینجا دلار 15 تومن و شاخص 450 هزار بود

بالا