• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
شتران روی 830 ردش کردم با کویر عوضش کردم.
حتاید هم خریدم هر دو صف فروش شدن.

وپارس هم باز شد با 35.5 درصد. قبل مجمع هم حدود 35 درصد ازش گرفته بودم
12/6 وتجارت روی 690 فروختم الان 1003 تومنه. این مدت 45 درصد داده. پس وپارس بهتر بوده

Last edited:

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
سلام
دوستان یه سوال اینکه میگن در فروردین امسال چند هزار میلیارد نقدینگی وارد بورس شد برام سوال شده به جز سهم های عرضه اولیه شستا و صبا که درست هست باید با نقدینگی جدید خریداری بشن باقی این پول ها برای خرید چی صرف شده شرکتی افزایش سرمایه داده و سهام فروخته یا... ؟چون اگر برای خرید سهام های دیگر افراد صرف شده پس چند میلیارد هم از بورس خارج شده

در ویدئویی که Hamid2day گرامی در این پست قرار دادن وضعیت فعلی بورس و نیز سوال شما بخوبی تشریح شده .

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
وپارس زده بود بدون دامنه نوسان باز میشه. بعد آستانه قیمت شد 1365 . الان هم زده ممنوع
اوایل سال ۹۷ سکه زیر ۲ میلیون بود بانک مرکزی ۱۳۰۰ پیشفروش میکرد گفتیم تا خرخره بخرید یه عده دنبال تئوری توطئه و اینکه تحویل نمیدن و میخوان رکب بزنن و تو صف نرید گرونی میشه و این چیزا بودن. اون زمانم امثال بنده و چند نفر دیگه بودن که ۳۰۰هزار بار گفتیم آقاجان خرید و فروش و صف نشینی شما پشیزی در اقتصاد کلان موثر نیست و سیستم و سیاست های کلانه که روندها رو در بازار به وجود میاره. اون زمان یه عده سکه ۱۳۰۰ بانک مرکزی و ۱۷۰۰ ۱۸۰۰ بازار رو نخریدن و تا خود دلار ۱۹ تومنی و سکه ۵۵۰۰ در حال ناله و زاری و نفرین کردن خریداران بودن.

این سری هم در شاخص ۴۰۰هزار گفتیم تا خرخره سهم بخرید که این بار بازی سیستم در بورس شروع شده. اعداد عجیب و شگفت انگیز میبینید. باز همون عده به جای اینکه از این فرصت استفاده اومدن از حباب و بنیادی نبودن و رکب و توهم توطئه گفتن. الانم که شاخص مث یوزپلنگ داره میتازونه شروع کردن از حباب و بنیادی نبودن و این چیزا حرف میزنن.

به هر حال این بازی هم مث بازی دلار در سال ۹۷ یه جایی به اتمام میرسه. و مطمئنا در خلل این بازی عین همون جملات سال ۹۷ که درباره بازار دلار و سکه گفته میشد رو درباره بازار بورس خواهید شنید.

به هر حال در هر روندی ۶۰ درصد بازنده اند، ۲۰ درصد خنثی و فقط ۲۰ درصد برنده. توصیه من به شما اینه که سعی کنید بر تجربه و علمتون اضافه کنید تا در فرصتهای بازار جز ۲۰ درصد برنده باشید.
من اون موقع هر چی خواستم خودمو قانع کنم که سکه بخرم نشد.
ولی خرداد، 115 دلار :D ارز دیجیتال خریدم تا آخر بهمن (1 سال و 8 ماه) سود خوبی ازش گرفتم. بعد هم پولمو گذاشتم بورس

Last edited:

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
با اتفاقی که امروز اخر بازار افتاد به نظر میاد فردا شاخص منفیه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
این مدت بازده تون چقدری بوده؟
من از 5 فروردین تا به امروز 33 درصد .. بیشترش به خاطر وپارس بود.. اگه وپارس نبود 8 درصد
از 21شهریور که وارد بورس شدم تا به امروز 121 درصد ...

با اتفاقی که امروز اخر بازار افتاد به نظر میاد فردا شاخص منفیه
بله اینطور به نطر میرسه.
باز من خرید زدم و بازار منفی شد و فرصت خرید شگویا حکشتی فولاژ تو منفی رو از دست دادم.

Last edited:

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
این مدت بازده تون چقدری بوده؟
من از 5 فروردین تا به امروز 33 درصد .. بیشترش به خاطر وپارس بود.. اگه وپارس نبود 8 درصد
از 21شهریور که وارد بورس شدم تا به امروز 121 درصد ...

بله اینطور به نطر میرسه.
باز من خرید زدم و بازار منفی شد و فرصت خرید شگویا حکشتی فولاژ تو منفی رو از دست دادم.
چه جوری بازدهی کل سهام هاتو با هم حساب میکنی ؟

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
بله اینطور به نطر میرسه.
کاش فردا منفی بشه من کمی غشهدابم رو بخرم. چند روزی هست امان نمیده بهم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
چه جوری بازدهی کل سهام هاتو با هم حساب میکنی ؟
ارزش لحظه ای پرتفوی (خالص ارزش فروش) + مانده حساب (اگه بود) تقسیم بر پولی که وارد بورس کردم.

هر چند روز یه بار هم ارزش پرتفوی + مانده رو تو یه فایل txt وارد میکنم بعدا مشخص میشه تو فلان بازه زمانی عملکردم چطور بوده. مثلا بازده 1 تا 30 بهمن 0.2- درصد

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
ارزش لحظه ای پرتفوی (خالص ارزش فروش) + مانده حساب (اگه بود) تقسیم بر پولی که وارد بورس کردم.

هر چند روز یه بار هم ارزش پرتفوی + مانده رو تو یه فایل txt وارد میکنم بعدا مشخص میشه تو فلان بازه زمانی عملکردم چطور بوده. مثلا بازده 1 تا 30 بهمن 0.2- درصد
اهان ، خب شما یادداشت کردی اینا رو که میتونی ببینی از 5 فروردین چقدر سود کردی

signore

Registered User
لایک‌ها
636
‏تو ۱۴ ماه اخیر سهام شرکت مرسدس بنز ۴۶٪، بی‌ام‌و ۳۱٪، فورد ۴۱٪، هیوندای ۲۳٪، نیسان ۶۴٪، پورشه ۲۶٪ و فولکس واگن ۱۵٪ کاهش داشتن.
بعد تو همین مدت سهام شرکت رادیاتور ایران ۴۵۵۴ درصد رشد کرده!

زیبا نیست؟!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
احترام و هوای مشتری داشتنو تو چی می ببنید؟
خدمات رسان های بر خط هر چقدر قدیمی تر قوی تر هستن
من نمی دونم خوبه یا نه اما اکثر افراد نظرشون اینه که هرچی کارگزاری خلوت تر باشه بهتره .چرا؟؟؟چون امثال مفید و آگاه دیگه براشون مشتری ارزش نداره از بس میلیارد میلیارد گردش حساب دارند اما کارگزاری های خلوت دنبال مشتری جدید هستند و بیشتر به مشتری احترام می گذارند .این کارگزاری هم احتمالا خلوته پس باید خوب باشه .یه زنگ بزن کارگزاری ببین چطوری جوابت می دهند مشخص میشه چیکاره هستند

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
‏تو ۱۴ ماه اخیر سهام شرکت مرسدس بنز ۴۶٪، بی‌ام‌و ۳۱٪، فورد ۴۱٪، هیوندای ۲۳٪، نیسان ۶۴٪، پورشه ۲۶٪ و فولکس واگن ۱۵٪ کاهش داشتن.

زیبا نیست؟!

آخرین تیر ترکش اقتصاد ایران باید دید بعدش چی پیش میاد, بورس رو نمیشه با طلا, دلار و مسکن یکی دونست بحران اجتماعی که با ریختن بورس بوجود میاد نمیشه جمعش کرد

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
فعلا تنها گزینه برای مردم هیجانی ما همین بورس شده و هست. صف های بلند در پیشخوان خواب و وعده ثروتمند شدن یکی دو ماهه
وقتی قرار بر این بود شستا ماه بعد بیادش یهو نظر دولت عوض و با دیدن حجم بالای خرید #صبا حدود 1میلیون 900 هزار نفر بهترین موقع بود که باز پولو از خونه ها و بانک ها بکشه بیرون
دقت کنید و یک سر کوچیک به پیج های بورسی بزنید 80% فقط می پرسن کی بفروشیم چه موقع سهام اولیه که خریدمو نقد کنیم... حالا پیدا کنید پرتغال فروشو
آخرین تیر ترکش اقتصاد ایران باید دید بعدش چی پیش میاد, بورس رو نمیشه با طلا, دلار و مسکن یکی دونست بحران اجتماعی که با ریختن بورس بوجود میاد نمیشه جمعش کرد

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800

زیبا نیست؟!
ایران بهشت پول دار شدن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
قیمت سهم ها 70 درصد هم بیان پایین چیزی نمیشه...
ارزش ریال تو 10 سال 92 درصد اومده پایین چیزی شد؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
در ویدئویی که Hamid2day گرامی در این پست قرار دادن وضعیت فعلی بورس و نیز سوال شما بخوبی تشریح شده .

درود،با گوشی میام فروم ویدئو برام باز نمیشه متاسفانه، ممنون میشم برام بنویسید اون بخشی که پاسخ سوال من هست

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام دوستان عزیز
بعضی دوستان لطف دارن و پیام میدن در مورد خرید یا فروش سهام میپرسن
بنده هیچ وقت سهمی معرفی نخواهم کرد اگر تحلیلی انجام بدین چیزی بلد باشم بهش اضافه میکنم و اگر بلد نباشم از نوشته های دوستان استفاده و تشکر میکنم

روی هفت هشت تا شرکت تمرکز کردم سهام هاشون خریدم هروقت که بالا برن اهنگ جونی جونم میزارم کیف میکنم اگرم نزولی شدن که وارد پوشه اهنگ های غمگین میشم
ولی در کل بورس به اشخاصی سود میدهد که صبور باشند

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
احترام و هوای مشتری داشتنو تو چی می ببنید؟
خدمات رسان های بر خط هر چقدر قدیمی تر قوی تر هستن
من خودم آگاه هستم شعبه اصفهان روز پرکردن فرم با اینکه تقریبا مشتری نداشتند کلی کلاس می گذاشتند و با مشتری بد رفتاری می کردند یه بنده خدایی هم اومده بود تغییر کارگزاری بده اینقدر باهاش بد رفتار کردند که من زده شدم اما دیگه اومده بودم فرم پر کرده بودم(شاید هم شعبه اصفهان رفتارشون بد بوده)

یه سهم غویتا هم من داشتم تغییر بازار از پایه به تابلو اصلی داد. تیکت گذاشتم که اینو از دیدبان من حذف کنید هیچ کسی جواب نداد .چندماه اونجا تو دیدبان الکی مانده.

در کل کارگزاری سلیقه ای هست .یکی دنبال اینه اعتبار بگیره یکی دنبال اینه هر روز زنگ بزنه از آقا و خانوم فلانی سیگنال بگیره و......یکی هم مثل من فقط پنل آنلاینش کار کنه دیگه زیاد کاری به چیزی نداره
البته اصلا منکر تخفیف کارمزد با رتبه باشگاه و گرفتن اعتبار و......نیستم

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
کاسپن پول مردم را با جاش خورد و برد چی شد؟؟؟؟؟
بنزین یک شبه 3برابر شد چی شد؟؟؟
گنده های بورس همه تو سودهای عالی هستند .می ماند تازه واردها که اونهایی که سرمایه ناچیز داشتند فقط به امید عرضه اولیه اومدند .سرمایه بزرگها هم با اولین ریزش ها فرار می کنند .می ماند چندتا خرده سرمایه اونها هم صداشون به هیچ جا نمیرسه

بالا