negrasombra
Registered User
- نوشتهها
- 1,328
- لایکها
- 2,164
و باز هم شروعی منفی برای بورس ایران...
انشالا بهترر میشه. اصلاح هست دیگه. خیلیا دارن می فروشن. بیشترشون هم از ترس دارن این کار رو می کنن البته.من که همه سهامام صفه فروش شدن عجیبه البته شاید بازار باز شه بهتر بشه
منم اینطوری بود گفتن چون سهام عدالت داری اینطوریهسلام
دوستان مگر کد بورسی که به هر شخص اختصاص داده میشه از سه حرف اول نام خانوادگی تشکیل نشده ؟ پس چرا کد بورسی من سه حرف اولش کاملا بی ربط به فامیلم و حتی اسم کوچیکمه ؟
جالب اینجاست من واسه دریافت کد بورسی هیچ اقدام خاصی نکردم و صرفا پارسال تو سجام ثبت نام کرده بودم. الان که سامانه سجام رو چک میکنم میبینم بهم کد بورسی هم داده ولی کاملا بی ربطه به فامیلم
اره منم سهام عدالت دارممنم اینطوری بود گفتن چون سهام عدالت داری اینطوریه
جدیدا مثل اینکه بی ربط میدن . من برای دوستم هم گرفتم همینطور بودشسلام
دوستان مگر کد بورسی که به هر شخص اختصاص داده میشه از سه حرف اول نام خانوادگی تشکیل نشده ؟ پس چرا کد بورسی من سه حرف اولش کاملا بی ربط به فامیلم و حتی اسم کوچیکمه ؟
جالب اینجاست من واسه دریافت کد بورسی هیچ اقدام خاصی نکردم و صرفا پارسال تو سجام ثبت نام کرده بودم. الان که سامانه سجام رو چک میکنم میبینم بهم کد بورسی هم داده ولی کاملا بی ربطه به فامیلم
شما از طریق کارگزاری اقدام به دریافت کد بورسی کردین ؟جدیدا مثل اینکه بی ربط میدن . من برای دوستم هم گرفتم همینطور بودش
اوای دادم وای ، برای اولین بار نماد باز ندارم ( الان اگر تو دریای کارائیب آتیش بازی بشه چی می شه )
مشاهده پیوست 1178886
لیدر گردشگری هم #گشان هم سبز هستش
بله کارگزاری مفیدشما از طریق کارگزاری اقدام به دریافت کد بورسی کردین ؟
جالبه بهمن ماه پارسال سامانه سجام برام کد بورسی صادر کرد بدون اینکه خودم اقدام خاصی بکنم
راهی واسه تغییرش نیست؟بله کارگزاری مفید
فکر نکنم . بیخیال مگه شماره تلفنه میخوایی رند باشهراهی واسه تغییرش نیست؟
آخه خیلی حروفش مزخرفه![]()
درکل مگر نباید کد بورسی از طریق کارگزاری صادر بشه ؟ درواقع تو یه کارگزاری ثبت نام کنیم و احراز هویت بشیم و بعدش کد بورسی بهمون اختصاص داده بشهفکر نکنم . بیخیال مگه شماره تلفنه میخوایی رند باشه![]()