• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
و باز هم شروعی منفی برای بورس ایران...

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
من که همه سهامام صفه فروش شدن عجیبه البته شاید بازار باز شه بهتر بشه

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
من که همه سهامام صفه فروش شدن عجیبه البته شاید بازار باز شه بهتر بشه
انشالا بهترر میشه. اصلاح هست دیگه. خیلیا دارن می فروشن. بیشترشون هم از ترس دارن این کار رو می کنن البته.
به نظر من بهترین کار این هست که پله ای هر سهمی رو که قبلا نمی تونستیم بخریم خرید بزنیم. خودم این کار رو دارم انجام میدم.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
کل بانکی ها صف فروش، دی لیدر آینده صف خرید.

مشاهده پیوست 1178878

توقف نماد (دی1) - اطلاعات با اهمیت گروه الف
به اطلاع میرساند: نماد معاملاتی (دی1) به دلیل افشای اطلاعات با اهمیت مصادیق گروه (الف) برای شرکت بانک دی متوقف شد. بدیهی است نماد مذکور 60 دقیقه پس از انتشار این پیام، به صورت حراج ناپیوسته بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی خواهد شد. مدیریت عملیات بازار فرابورس ایران

منتظر افشای اطلاعات بوعلی و دماوند بودیم ولی الان اخه؟ با این بازار خونین خدا بخیر کنه. :D

light67

Registered User
لایک‌ها
282
بانک ملی سهام دولت میده ارزش داره بگیرم ؟ تا حداکثر ۲ میلیون !!! باید دوماه پول بمونه بعدش معلوم میشه به هر کی چقدر میرسه !
من دو ماهه ۵۰۰ گذاشتم تو اگاه ولی عرضه اولیه نیومد پول رو برداشت کردم.. میخوام ۱ تومن سهام بانک ملی رو بگیرم !
کسی اطلاعاتی داره ؟ میگن سود خوبی میده

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
اوای دادم وای ، برای اولین بار نماد باز ندارم ( الان اگر تو دریای کارائیب آتیش بازی بشه چی می شه )

1.jpg

Last edited:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام
دوستان مگر کد بورسی که به هر شخص اختصاص داده میشه از سه حرف اول نام خانوادگی تشکیل نشده ؟ پس چرا کد بورسی من سه حرف اولش کاملا بی ربط به فامیلم و حتی اسم کوچیکمه ؟
جالب اینجاست من واسه دریافت کد بورسی هیچ اقدام خاصی نکردم و صرفا پارسال تو سجام ثبت نام کرده بودم. الان که سامانه سجام رو چک میکنم میبینم بهم کد بورسی هم داده ولی کاملا بی ربطه به فامیلم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
این اصلاحه یا ریزش؟؟؟ 200 میلیارد تومن صف فروش وتجارت
سلام
دوستان مگر کد بورسی که به هر شخص اختصاص داده میشه از سه حرف اول نام خانوادگی تشکیل نشده ؟ پس چرا کد بورسی من سه حرف اولش کاملا بی ربط به فامیلم و حتی اسم کوچیکمه ؟
جالب اینجاست من واسه دریافت کد بورسی هیچ اقدام خاصی نکردم و صرفا پارسال تو سجام ثبت نام کرده بودم. الان که سامانه سجام رو چک میکنم میبینم بهم کد بورسی هم داده ولی کاملا بی ربطه به فامیلم
منم اینطوری بود گفتن چون سهام عدالت داری اینطوریه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
سلام
جدیدا مثل اینکه بی ربط میدن . من برای دوستم هم گرفتم همینطور بودش

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
جدیدا مثل اینکه بی ربط میدن . من برای دوستم هم گرفتم همینطور بودش
شما از طریق کارگزاری اقدام به دریافت کد بورسی کردین ؟
جالبه بهمن ماه پارسال سامانه سجام برام کد بورسی صادر کرد بدون اینکه خودم اقدام خاصی بکنم

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
اوای دادم وای ، برای اولین بار نماد باز ندارم ( الان اگر تو دریای کارائیب آتیش بازی بشه چی می شه )

مشاهده پیوست 1178886

#غسالم باز شد. یعنی اگر هر زمان از اردیبهشت به این طرف، به غیر از 3-4 روز کاری اخیر، باز میشد راحت 80%~100% میخورد. الان تو این بازار سراسر منفی و این حجم از فشار فروش... حیف. بدترین موقع باز شد.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
شما از طریق کارگزاری اقدام به دریافت کد بورسی کردین ؟
جالبه بهمن ماه پارسال سامانه سجام برام کد بورسی صادر کرد بدون اینکه خودم اقدام خاصی بکنم
بله کارگزاری مفید

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
امروز مگر قرار نبود از بازار حمایت شه 3 روز داشتن میگفتن صندوق ها میخوان حمایت کنن پس چی شدش

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
خب دلیل منفی شدن امروز پیدا شد ، #خودرو امروز باز می شه
همه کله گنبدها روش زوم کردن ، جلسه پریروز هم برای خودرو بوده ، فروشنده ها بد رکبی خوردند

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
فکر نکنم . بیخیال مگه شماره تلفنه میخوایی رند باشه :D
درکل مگر نباید کد بورسی از طریق کارگزاری صادر بشه ؟ درواقع تو یه کارگزاری ثبت نام کنیم و احراز هویت بشیم و بعدش کد بورسی بهمون اختصاص داده بشه
من واسه کد بورسیم هیچ اقدام خاصی نکردم :D صرفا تو سجام ثبت نام کرده بودم و احراز هویت شدم

بالا