• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
تایید و فعال نشده کدبورسی شما در کارگزاری

کد بورسی دارم و خرید هم کردم مفید هستم
چیزی که خودم فهمیدم اینه که برای سهام های فرابورسی باید کارگزاری یک توافق نامه جدید تایید کنه حالا یا به صورت حضوری یا فرم پر کردن به صورت ایمیل فرستادن

دوستانی که نماد فرابورس راحت خرید می کنند تیک پایین براشون فعاله؟

فایل های ضمیمه

• بببببببببببب.jpg
    بببببببببببب.jpg
    35.1 KB · نمایش ها: 16
  • Like
Reactions: hsn

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
کد بورسی گرفتی؟
کدوم کارگزاری هستی؟
اهدافت برای سرمایه گذاری تو بورس چیه؟
بله گرفتم .
مفید
بیشتر دنبال یادگیری هستم . البته خوب بدمم نمیاد سود کنم. و اینکه اگر مناسب باشه بر ای حفظ ارزش پول سرمایه گزاری کنم

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
کد بورسی دارم و خرید هم کردم مفید هستم
چیزی که خودم فهمیدم اینه که برای سهام های فرابورسی باید کارگزاری یک توافق نامه جدید تایید کنه حالا یا به صورت حضوری یا فرم پر کردن به صورت ایمیل فرستادن

دوستانی که نماد فرابورس راحت خرید می کنند تیک پایین براشون فعاله؟
مال ما هم همینطوره دست بهش نزن اون تیک آخری هم مربوط به خرید اتومات عرضه اولیه هست که فعاله
شما الآن میتونی هرچیزی رو بخری و بفروشی مشکلی نیست

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
اقا این دارایکم پول از بلوکه دراومده، به قدرت خرید اضافه شده ولی همچنان نماد و حجم داخل سبدبان هست. داستانش چیه؟ 200 درصد - 4 میلیون تومن سودو نکشن بالا!

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
ختوقا هر سهم 15 ریال سود و بیمه سرمد 25 ریال سود واقعا راسته
شانس منو ببین عجب سودی گرفتم هر چند خود سهام تو بازار سود خوبی تا حالا داده

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
اقا این دارایکم پول از بلوکه دراومده، به قدرت خرید اضافه شده ولی همچنان نماد و حجم داخل سبدبان هست. داستانش چیه؟ 200 درصد - 4 میلیون تومن سودو نکشن بالا!

نه دیگه. اگر نشسته تو پورتفو (و یا حتی ننشسته ولی تو DDN هست) یعنی خوشبختانه خریده. متاسفانه برای برخی پول رو بلوکه کردن و آخر هم نخریدن. در مجموع اگر اینجا هست، یعنی خریده.

ختوقا هر سهم 15 ریال سود و بیمه سرمد 25 ریال سود واقعا راسته
شانس منو ببین عجب سودی گرفتم هر چند خود سهام تو بازار سود خوبی تا حالا داده

من سهم دارم (#خشرق) اخیرا 10 ریال سود داده! در مجموع نسبت ها و بازده سهم ها با واقعیت نمیخونه. ولی خب، موقعیته که ایجاد شده و ما هم داریم استفاده اش رو میبریم. به #آریا میگن سهم پدر و مادر دار؛ 8740 ریال سود قراره بده. رقم عجیبیه. فکر میکنم اگر DPS حدود 200 نماد بورسی (یعنی 1/3 کل بورس ایران) رو جمع کنیم به اندازه سود تقسیمی #آریا نشه! حدود 50 هزار تومن فقط سود عرضه اولیه 370 تومنی میشه. خوشبختانه از طریق سجام هم میریزه.

Last edited:

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
من از سایت بانک خریدم ، ولی نمیدونم چطور بیارم تو پرتفوی خودم توی آگاه !!
شما باید تغییر کارگزار را انجام دهید

hamedsh923

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
من عرضه اولیه چهارشنبه خرید اولمه،،الان مفید ۵۰۰ شارژ کنم تیک خرید عرضه اولیه هم بزنم به صورت خودکار میخره؟؟

light67

Registered User
لایک‌ها
282
شما باید تغییر کارگزار را انجام دهید

نمیدونم چرا واس من نمیشه ،
هم تو جستجو بانک ملی و هم دارایکم رو میزنم هیچی نمیاره !!

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
من عرضه اولیه چهارشنبه خرید اولمه،،الان مفید ۵۰۰ شارژ کنم تیک خرید عرضه اولیه هم بزنم به صورت خودکار میخره؟؟
معمولا میخره ولی قطعی نیست خودتونم یه چکی کنید اون روز بهتره

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
مفید کلا رد داده از غروب که دارم سهم های مختلف برای فردا چک میکنم هر بار یک قیمت رو ارزش پرتفوی من میذاره الانم دو تا سهم منو حذف کرده فکر کنم تا صبح درست بشه .

اما جالبش اینه یک بار خیلی بیشتر ارزش پرتفوی نشون میداد..... حتی موجودی نقدیم بالاتر زده بود

• Like
Reactions: hsn

rittux

Registered User
لایک‌ها
710

فقط قبلش مطمئن بشید که مفید در صورت شارژ کمتر از سقف تعداد هم خرید اتوماتیک بزنه. چون زیاد کار نکردم باهاش اطلاعی ندارم. ولی بعضی کارگزاری ها اگر ماکسیسم عرضه اولیه (سقف تعداد * سقف قیمت که در این مورد میشه 1.260.000 تومن) شارژ نباشه، نمیگیرن. در این صورت باید در تایم بازار به صورت دستی سفارش رو به مقدار دلخواه ثبت کنید. بازم میگم مطمئن نیستم که مفید اینطور هست یا نه. چک کنید.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
درست میشه عزیز مال من تا دیروز تو لحظه ای فقط نشون میداد الآن چک کردم تو سبد هم اضافه شده یه مقدار صبر کنی درست میشه

بالا