light67
Registered User
میخوام یه 500 تومن دیگه بخرم ولی میترسممن اطلاعاتم تقریبا صفره
اما بعضیا دارن میفروشن چون میترسن و یقین دارن میاد پایین و بعضیای دیگه میگن نگه دارید تا ۴۰ ۵۰ طی ماه های آینده میره بالا
میخوام یه 500 تومن دیگه بخرم ولی میترسممن اطلاعاتم تقریبا صفره
اما بعضیا دارن میفروشن چون میترسن و یقین دارن میاد پایین و بعضیای دیگه میگن نگه دارید تا ۴۰ ۵۰ طی ماه های آینده میره بالا
به عقیده من حتی اگر مالیات بر بورس تصویب هم بشه خروج پول صرفا هیجانی و مقطعیه وبه نظر من دارن یه جو روانی درست میکنن و این کار چون به ضرر دولت میشه امسال بعید میدونم اینکار رو بکنن
اگر مالیت بر بورس تصویب بشه خیلی ها سرمایشون رو بیرون میکشن و این دلخواه دولت نیست الآن بورس منبع
نقدی و بسیار عالی دولت هست که بهش دل بسته از اونور etf ها رو میخواد بده دست مردم و نقد بشه مگه مریضه
بیاد مالیت بزاره من میگم فعلا در حد حرفه اما امکانش هست تو سالهای بعد عملیش کنن
لطفا یکی راهنمایی کنهدوستانی که تو آگاه هستن لطفا جواب بدن
میخوام دارا یکم وارد پرتفو بشه
گزینه اول رو انتخاب کنم درسته؟
http://uupload.ir/files/swsc_دارا_یکم.png
خیلی از این هنگ ها دستوریه برای همین عرضه و تقاضاها و خالی کردن یه عده کفتار زاده (ببخشید آقازاده) و غالب کردن سهمشون به خرده سهامدارها---زیاد هنگ سیستم به خاطر فشار رو باور نکنید -فشار چهارشنبه از امروز بیشتر بود ولی چرا هنگ نکرد؟تازه عرضه اولیه هم داشتیم.مفید که باز اب قطعه
ذوب چقدر فشار عرضه زیاد شده کلا رفت صف فروش
در روز نهایتا مثبت 5 یا منفی 5 میتونه بخوره به جز موارد خاص . اون کمرنگ شدن هم یعنی الان تقاضایی برای خرید نیست و فعلا صف فروشه اون کمرنگ ها هم آخرین پیشنهادات هستن که انجام شدن.دوستان
چرا این عدد به کمتر از ۴.۹۹ نمیرسه؟
یعنی یه سقفی رو گذاشتن که کمتر از ۵ درصد ضرر در روز نده درسته ؟
مشاهده پیوست 1186655
همچنین توی قسمت پیشنهاد های خرید، اون قسمتی که فلش زدم به کمرنگ در اومده
مشاهده پیوست 1186656
یه توضیح میدید، ممنون میشم.
پسر من رفتم گندترین سهم بازارو خریدمدر روز نهایتا مثبت 5 یا منفی 5 میتونه بخوره به جز موارد خاص . اون کمرنگ شدن هم یعنی الان تقاضایی برای خرید نیست و فعلا صف فروشه اون کمرنگ ها هم آخرین پیشنهادات هستن که انجام شدن.