خودرو و خساپا پترول باید خدایان کمکت کنند، خریدش به این آسانی نیستدرود
من تازه کارگزاری مفید احراز هویت شدم و دارم از طریق سایت فراچارت آموزش میبینم
به نظرتون الان چه سهم های کوتاه مدتی بخرم؟؟ خودم نظرم ایران خودرو و سایپا هست چون دارن افزایش قیمت میدن ولی نمیدونم مواد اولیشون هم گرون شده اینکارو کردن یا نه!!
ذوب، پترول و فولا هم به نظرم خوبه
یه حرفه ای لطفا کمک کنه
باید NAV رو برای شرکت های سرمایه گذاری حساب بکنیدومهان رو چطور میبینین؟من امروز یه مقدار خریدم حس میکنم اشتباه کردم!
سلام، صندوق درآمد ثابت سود رو به حساب ثبت شده در سجام میریزه یا به موجودی حساب کارگزاری واریز میکنه، درآمد ثابت امروز کدوم صندوق خوبه؟اول باید این رو بگم " قیمت سهام شرکت ها برای آینده پیش خور میشه و قیمت فعلی همه شرکت ها بر اساس تخمین قیمت آینده و مثلا قیمت دلار در آینده هستش ! "
بنابراین کسی بگه فلان سهم بادلار 15 تومنی معامله میشه نداریم ...
بعضی سهم ها الان با دلار 60 تومنی معامله میشن
با تابت موندن دلار ، سهام شرکت ها روند نزولی میگیرن
با پایین اومدن دلار ، سرعت نزولی شدن بیشتر میشه
البته بستگی داره شرکت ارزش واقعیش چقدر باشه ولی با قاطعیت میتونم بگم توی کل بازار سهام به قیمت وجود نداره !! یسریا 20 الی 50 درصد گرون ترن که من به اونا سهامی میگم که خیلی گرون نیست و برای نوسانگیری های میان مدت و یا دید بلند مدت بالای 5 سال باز هم ارزش داره . بقیه شرکت ها گرون و فوق گرونن
اون موقع دلار روی 26 بود . اگه میدونستیم دلار طی 1 الی 2 سال آینده همین قیمت 26 قراره بمونه ، قیمت سهام شرکت ها حتی شرکتایی که خیلی گرون نیستن باید 20 الی 30 درصد اصلاح . اون گرونا که ...
الان دلار روی 20 تومنه اگه بدونیم طی یکی سال آینده به 20 میرسه ، قیمت فعلی سهام شرکت ها حتی اونایی که خیلی گرون نیستن هم باید 30 الی 50 درصد اصلاح بخوره . اونا که گرونن...
البته با فرض اینکه قیمت دلار 20 تومنی پایدار بمونه !
------
یکی از کارایی که خودم کردم :
قبل تر هم گفتم " زفکا " که از تلیسه به اون جابجا شدم قیمتش 30 الی 40 درصد حباب داره و با این وجود گرفتم ، اما ذاتا هم این کار اشتباهه وبهترین کار نقد بودن یا صندوق درآمد ثابت داشتنه ! از تلیسه سود خیلی عالی ای گرفتم هم بلند مدتی و هم نوسانگیری و با خودم کنار اومدم که زفکا رو با این ریسک بگیرم . تو همین مدت هم باهاش بازی میکنم که ضرری رو که از ریزش بهم میزنه توی نوسانات از اون بگیرم
حالا ممکنه همین زفکا یه مدت چند ماهی درجا بزنه و بازی بکنه . مهم نیست منم باهاش بازی میکنمولی هرچی بیشتر در جا بزنه بهتره چون اینطوری ریزش کمتری داره و به جای 30 الی 40 درصد مثلا 15 الی 30 درصد دیگه میریزه
تنها علت اینه که نمیخوام وجه نقد زیادی توی کارگزاری نگهداری بکنم یا تبدیل به سهم های نیمه گرون میکنم یا صندوق به خصوص درامد ثابت
تا وقتی که وضعیت با ثبات تر بشه
**** چقدر اشتباه تایپی داشتم . از بس تند تایپ میکنم![]()
من تا حالا درآمد ثابتی که ماهیانه پرداخت بکنه نگرفتمسلام، صندوق درآمد ثابت سود رو به حساب ثبت شده در سجام میریزه یا به موجودی حساب کارگزاری واریز میکنه، درآمد ثابت امروز کدوم صندوق خوبه؟
اینجا مشکل اصلی تری داریمبا 5تومن دوستم این سهم ها رو تقریبا بطور مساوی گرفتم براش نظرتون خوبه یا اشتباه کردم
کلا هروقت بازار نوسانیه هسته هنگهدر حالی که امروز میشد خیلی خوب نوسان گیری کرد ،به خاطر تاخیر و اختلال شدید در هسته فقط نشستم و به در نگاه کردم ،گوشی مدام آه میکشید ،جوانی ام به امید ارسال لحظه ای یک سفارش پیر شد ،نرفت و دیر شد![]()
براش کامل توضیح دادم و گفتم دیدت بلند مدت باشه حداقل 2 سال به بالا اولم که گرفتم گفتم دیگه به این 5 تومنت فکر نکن فکر کن نداریش دیگهاینجا مشکل اصلی تری داریم![]()
دوست شما !
کارکردن با سرمایه بقیه ( دوست عادی ، خانواده ، دوس دختر ، دوس پسر ، نامزد ) توی بورس چه با کارگزاری خود طرف چه با کارگزاری خودتون ته تهش اعصاب خوردی داره !
فقط با سرمایه همسر شناسنامه ای میشه ریسک کرد . به نامش تو بورس باشی ، به نامش خرید و فروش بکنی ، به نامش شرکت ثبت بکنی ، به نامش چک بکشی ، به نامش حساب فعال داشته باشی ، به نامش دامین داشته باشی ، به نامش خط بگیری ، به نامش سایت بزنی و ...![]()
اونم به این دلیل که اون به جای شما زندان بره![]()
![]()
اگه هم قرض کردید تا برای خودتون بخرید اونم اشتباهه
زمانی که از اطرافیان من کسی نیاز به کمک داشته باشه و بخوام کمکش بکنم ، پولش رو میگیرم با نرخ 30 الی 36 درصد بهش سود میدم ، اونم برای انجام دادن این کار سقف دارم و سقفش هم 1% کل سرمایم توی بورس و خارج از بورس و ملک و دنیا و آخرته![]()
ضررم بکنم از اولش قصدم کمک بوده ، برام مهم نیست![]()
همشون خوبن ( مشکل بنیادی و کلی ندارن ) ولی قیمتی همه با توجه به ارزش ذاتیشون بالان ، به هر روشی که حساب بکنید . ولی نسبت به بقیه شرکت های بورسی اونقدر بالا نیستن و ریسک کمتری دارنبراش کامل توضیح دادم و گفتم دیدت بلند مدت باشه حداقل 2 سال به بالا اولم که گرفتم گفتم دیگه به این 5 تومنت فکر نکن فکر کن نداریش دیگه
همه رو توضیح دادم
حالا نظزت راجبه سهم ها چی هستش براش گرفتم ؟
سوال قبلی هم نگفتی بین ارفع و فولاد و وتوکا ؟ و اینکه وتوکا زده هولدینگ فولاد ولی صنایع دیگه هم تو پرتفوش بودش
توی سهام یاب؟آدم بعضی ازین پرتفوی های مردمو میبینه، روش نمیشه درباره ارزش سهام های خودش صحبت کنه مشاهده پیوست 1189437
یارو عکس پرتفویشو گذاشته بود، به جز مابقی سهام هاش فقط ۶ میلیون سهم وتجارت داشت مشاهده پیوست 1189438
از زندگیت و فرصت های که داری لذت ببر و بگو به شخم چپمآدم بعضی ازین پرتفوی های مردمو میبینه، روش نمیشه درباره ارزش سهام های خودش صحبت کنه مشاهده پیوست 1189437
یارو عکس پرتفویشو گذاشته بود، به جز مابقی سهام هاش فقط ۶ میلیون سهم وتجارت داشت مشاهده پیوست 1189438
کسی بدون قصد و قرض ( غرز ، قرذ ، قرظ ؟ ) بخواد راهنمایی بکنه یا خیر برسونه عکس از تعداد سهامش نمیزاره !آدم بعضی ازین پرتفوی های مردمو میبینه، روش نمیشه درباره ارزش سهام های خودش صحبت کنه مشاهده پیوست 1189437