• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
در کمال ناامیدی یک دقیقه قبل از بسته شدن شستا خرید انجام شد ! :D
مشاهده پیوست 1191577

جلل خاق!! پس این چیه:

به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت سرمايه گذاري تامين اجتماعي (شستا1) با توجه به تغييرات بيش از 20 درصدي قيمت سهام، تا پايان جلسه معاملاتي در وضعيت سفارش گيري قرار مي گيرد و ادامه معاملات از ابتداي روز معاملاتي بعد و در دامنه نوسان قيمت روزانه ادامه خواهد يافت.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
اوکی گرفتم , فقط در مورد این قسمت بالا که گفتید , اگر ستون سبز اردر خرید هست پس چرا وقتی روش کلیک میکنی پنجره فروش باز میشه ؟

در مورد ستون قرمز هم وقتی روش کلیک میکنی پنجره خرید باز میشه
حالا احتمالا طراحی هر کارگزاری با دیگری فرق می کنه. باید بشینی برای خودت توجیه کنی. مثلا میتونی اینطوری توجیه کنی که اون ستون سبز برای خریدارها هست و اگر روش کلیک می کنم یعنی به یه خریدار تو اون قیمتی که می خواد بخره میخوام فروش داشته باشم. برای همین پنجره فروش باز میشه. و برعکس اگر روی قسمت فروشنده ها کلیک می کنی یعنی می خوای با اون قیمت فروش ازش بخری و برای همین پنجره خرید باز میشه.
ببخشید جابجا نوشتم تو صف خردش رفتم ولی موفق نشدم برکت هم همچنین:):(
یعنی برکت هم نتونستی بخری؟ اون که آخراش راحت می شد خرید و از صف خارج شده بود.

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
من خریدام چند روزی هست تکمیل شده و فقط نگاه میکنم، امروز ۲تومن گوشه حساب بود وضعیت جوریه اونم دلم نیومد نگه دارم شبندر روی ۴۹۰۰ خریدم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
کسی از دوستان در مورد سهام بانک پاسارگاد (وپاسار) نظری نداره ؟

یه حسی بهم میگه فردا خرید بزنم :D

Captive

لایک‌ها
16,665
ما که آخر نفهمیدیم داستان امروز شستا رو :(

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ما که امروز باز زفکا خریدیم پله دوم خرید:oops::p

داداش میخوای با من تو منجلاب فُکا غرق بشی ؟
3zc1qvs.gif
bav3_154fs759111.gif

جدا از شوخی حالا حالاها بازی میکنه واس خودش و بلند مدت خوبه ولی مراقب باش یهو به خودت نیای ببینی کل سبدت فُکا شده
ugly_paranoid.gif

سهمت طلا هم باشه بیشتر از 15% سبدت رو بگیره ریسکتو بالا میبره
اگه واکسن کرونا اومده بود سال بعد با هم مجمعش شرکت بکنیم قیمت گاواشونو بپرسیم
balesh.gif

جلل خاق!! پس این چیه:
همه رو گول زدن
s0426.gif

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
ما که آخر نفهمیدیم داستان امروز شستا رو :(

سفارش ها تا قبل بسته شدن برای 20% لحاظ شده و هرکی اردر گذاشته، اگر فروشنده بوده باشه به تعداد، بهش رسیده.

Captive

لایک‌ها
16,665

Captive

لایک‌ها
16,665

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379

چه زمان اکثر نمادها به پیک قبلی خود می‌رسند؟
آیا رعایت نکردن حد ضرر منطقی‌ست؟
آیا ورود به هر سهمی صرفا به واسطه اصلاح زیاد مناسبت است؟
چه تعداد از سهامداران در 2 ماه گذشته سودی معقول برده اند؟

مروری بر افت قیمتی برخی از نمادهای مطرح از گروه های مختلف
نماد | پیک قیمتی در 60 روز گذشته | قیمت امروز (سه شنبه 14 مرداد 1399)

غپاک | 3158 | 1958
غسالم | 1532 | 933
غپینو | 1990 |1083
غمارگ | 7095 | 5750
غشهداب | 4470 | 2995

خزامیا | 3411 | 2734
ختوقا | 1137 | 818
خمحرکه | 2420 | 1675
خاهن | 5100 | 4344
خشرق | 4300 | 3221
خوساز | 1700 | 1389
ختور | 6560 | 5185
خپارس | 2400 | 1889

سصوفی | 4050 | 2842
سبزوا | 7264 | 4895
سفارس | 3378 | 2765
سیلام | 1960 | 1317
سخزر | 6863 | 4619

چکارن | 1157 | 893
چکاپا | 1400 | 1059
چکاوه | 6756 | 4650

دارا یکم | 34000 | 22053
کرماشا | 5748 | 4800
کماسه | 17460 | 10721
شکربن | 12870 | 9687
ولیز | 3117 | 1469
شلعاب | 5234 | 3922​

Captive

لایک‌ها
16,665

چه زمان اکثر نمادها به پیک قبلی خود می‌رسند؟
آیا رعایت نکردن حد ضرر منطقی‌ست؟
آیا ورود به هر سهمی صرفا به واسطه اصلاح زیاد مناسبت است؟
چه تعداد از سهامداران در 2 ماه گذشته سودی معقول برده اند؟

کو جوابش؟ :دی

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
داداش میخوای با من تو منجلاب فُکا غرق بشی ؟
3zc1qvs.gif
bav3_154fs759111.gif

جدا از شوخی حالا حالاها بازی میکنه واس خودش و بلند مدت خوبه ولی مراقب باش یهو به خودت نیای ببینی کل سبدت فُکا شده
ugly_paranoid.gif

سهمت طلا هم باشه بیشتر از 15% سبدت رو بگیره ریسکتو بالا میبره
اگه واکسن کرونا اومده بود سال بعد با هم مجمعش شرکت بکنیم قیمت گاواشونو بپرسیم
balesh.gif
نه من گفتم که پرتفوی داخل ذینفعان 3 صفحه هست زیاد تمرکز نمیکنم روی یک سهم و حتی چند سهم :po_Oخریدم هم همیشه پله ای و در منفی انجام میدم و هنوز 1 پله دیگه برای زفکا دارم.;):pببینم پله سوم قیمت خریدم از پله اول بیشتره یا کمتر o_O
راستی نرم افزار تحت ویندوز برای تکنیکال چی خوبه؟ تحت اندروید که کسی راهنمایی نکرد:( تحلیلگر بورس خیلی خوبه ولی حق اشتراک واقعا بالاست

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نه من گفتم که پرتفوی داخل ذینفعان 3 صفحه هست زیاد تمرکز نمیکنم روی یک سهم و حتی چند سهم :po_Oخریدم هم همیشه پله ای و در منفی انجام میدم و هنوز 1 پله دیگه برای زفکا دارم.;):pببینم پله سوم قیمت خریدم از پله اول بیشتره یا کمتر o_O
راستی نرم افزار تحت ویندوز برای تکنیکال چی خوبه؟ تحت اندروید که کسی راهنمایی نکرد:( تحلیلگر بورس خیلی خوبه ولی حق اشتراک واقعا بالاست
اسم کارگزاریت چیه ؟:(
خود کارگزاری ها دارن نمودار و این چیزا رو

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
۳ اصل مهم در تشکیل سبد سهام

اصل اول: تک سهم نشوید
این امر بدیهی است که در بازار بورس سهم‌های زیادی وجود دارند که در طی یک سال چندین درصد رشد داشته‌اند. لذا از همین جهت بر اساس اصل تکرار تاریخ، احتمالاً این رشد برای سهم‌های مشابه نیز اتفاق خواهد افتاد. البته که یک سرمایه‌گذار برای کسب چنین سودهایی لحظه‌شماری می‌کند؛ اما اگر برعکس چیزی که فکر کرده‌اید اتفاق بیافتد چه می‌شود؟ به‌احتمال‌زیاد، خیلی زود مایوس شده و ترجیح می‌دهید سرمایه خود را از بازار بورس خارج کنید.

توزیع وزن سرمایه بر روی چند سهم به‌جای تک سهم شدن، اولین گام استاندارد در امر تشکیل سبد سهام است. البته اگر جزو معامله گران ریسک‌پذیر هستید و قصد تک سهم شدن رادارید توصیه می‌کنیمم قید پولتان را هم در بدو شروع سرمایه‌گذاری بزنید! حتی با تشکیل سبد سهام و متنوع سازی نیز کار به پایان نمی‌رسد. اگر پرتفوی خود را از درون یک صنعت تشکیل داده باشیم، درواقع در حال کوبیدن آب در هاون هستیم. تشکیل سبد سهام از درون یک صنعت خاص، به‌اندازه‌ی عدم تشکیل سبد سهام ریسک دارد. فرض کنیم سبد سهام خود را صرفاً از یک صنعت انتخاب نموده‌ایم. بر همین اساس چنانچه براثر رویدادهای اقتصادی کل صنعت فوق دچار رکود شود، احتمالاً تمامی سهم‌ها افت قیمت خواهند داشت و قسمت زیادی از سرمایه شما به ضرر تبدیل خواهد شد.

اصل دوم: توزیع مناسب وزن‌های سبد اوراق بهادار در پرتفوی بورسی
پس از انتخاب موارد لازم برای تشکیل سبد اوراق بهادار، باید آن را به صورت دوره‌ای تحلیل کنید و تعادل آن را دوباره به وجود آورید؛ زیرا حرکات بازار می‌تواند وزن‌دهی اولیه شما را تغییر دهد. برای تخصیص دارایی واقعی سبد اوراق بهادار شما باید سرمایه‌گذاری‌ها را به صورت کمّی دسته‌بندی کنید و نسبت ارزش هر کدام از آن‌ها را نسبت به کل سبد بسنجید. سایر عواملی که طی زمان تغییر می‌کنند عبارتند از: وضعیت مالی فعلی شرکت، نیازهای آینده شما و تحمل نوسان ریسک از جانب شما.

اگر چنین تغییراتی وجود داشته باشد، باید پرتفوی خود را نیز به نسبت آن‌ها تغییر دهید. اگر تحمل ریسک شما کمتر شده باشد، باید میزان سهام سبد خود را کاهش دهید. شاید هم ریسک پذیری شما افزایش یابد. در این صورت باید در تخصیص دارایی‌های خود بخش کوچکی را به سهام‌های پرریسک‌تر اختصاص دهید. اساسا برای ایجاد تعادل مجدد باید تعیین کنید که در وزن‌دهی موقعیت خود، به کدام طبقه از دارایی‌ها وزن کمتری داده و به کدام وزن بیشتری داده‌اید.

مثلا، فرض کنید که شما ۴۰ درصد از دارایی خود را به سهام‌ شرکت‌های کوچک تخصیص داده‌اید، در حالی که داده‌های شما می‌گوید که باید تنها ۱۰ درصد از دارایی‌های خود را به این طبقه اختصاص دهید. در این صورت ایجاد تعادل مجدد شامل تعیین مقدار نیاز کاهش این موضع از جانب شما و تخصیص آن به سایر طبقات خواهد بود.

اصل سوم: ایجاد تعادل مجدد به شکلی استراتژیک
بعد از آن که به اهمیت اصل دوم پی بردید و آن را در پرتفوی خود اجرایی کردید، لازم است مشخص کنید کدام دارایی ها را به عنوان جایگزین سهام قبلی باید خریداری کنید. تشخیص خرید سهام مناسب به عنوان جایگزین اهمیت بسیار بالایی دارد. چنانچه توازن لازم را در سبد سهام ایجاد نکنید، می‌تواند اثرات به مراتب بدتری نسبت به قبل داشته باشد. بنابراین توصیه می‌کنیم برای خرید سهام، حتما از تحلیل استفاده نمایید.

از شایعات و شایعه سازی دوری کنید

همان‌طور که اخبار مهم و مفاهیم اقتصاد و مالی در خرید و فروش در بازار سرمایه با اهمیت هستند، نباید در دام شایعات و اخبار تقلبی افتاد. برخی از سرمایه گذاران بزرگ با پخش اخبار غلط و شایعات در بازار سرمایه و خرید سهام یک شرکت خاص، قصد دارند که بازار را به سمت مد نظر خود سوق دهند. در این مواقع باید با استفاده از اخبار درست و مهم و معتبر، از زیان و گیر افتادن در دام این شایعات و اخبار غلط پیشگیری کرد. لذا با دوری از این شایعه‌ها به صورت منطقی و استاندارد با سبد سهام خود برخورد کنید.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
کارگزاری من از این گمنام ها هست(مهرآفرین) نداره از این چیزا فقط سفارش میگیره :p:D
ماله من نو اندیشانه
ولی همه کارگزاری ها یه سامانه دیگه هم دارن به اسم اکسیر
مثلا آدرس نواندیشان اصلی اینه :
آدرس سامانه اکسیرش اینه :

تو اکسیر نمودار و ابزار های تکنیکالی داره . البته خودم تا چند وقت پیش از کارگزاری نهایت نگر استفاده میکردم ولی از وقتی نام کاربری و رمز عبور یکی از بچه ها رو تو مفید تصاحب کردم دیگه از مفید استفاده میکنم
ugly_paranoid.gif

از وقتی که از مفید استفاده کردم برکت به زندگیم برگشته
wagh.gif

رهاورد رو میتونی استفاده بکنی :
ثبت نام بکن ، ایمیلش یادمه واسه من 2 روز بعدش اومد :p ، بعد از تایید ایمیل میتونی وارد بشی ، هر نمادی رو میزنی اطلاعاتش رو میاره ، نمودارشم میاره

حق اشتراک واسه چیزی که رایگانه نده

نرم افزار هم میتونی از مفید تریدر استفاده بکنی ، توش یه حساب دمو میسازی بعد از نماداش استفاده میکنی . نسخه ویندوزه

هر کدومش رو راحت تر بودی همون رو استفاده بکن ولی من توصیه میکنم همون رهاورد رو استفاده بکنی

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
کو جوابش؟ :دی

خودمونم دنبال جوابیم. نگاه تاریخی میگه در 12 ماه اخیر که شاخص 8 برابر شده و از 250 هزار در میانه تابستون 98 به حدود 2 میلیون رسیده اول نمادهای کوچیک مورد توجه بودن و بعد نمادهای بزرگ دولتی و حالا نمادهای بنیادین جذاب شدن. البته همه اینا نسبیه. رعایت کردن حد ضرر هم به خصوص در نمادهای کوچک که امکان گیر افتادن توشون زیاده خیلی مهمتر از قبل شده.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
ماله من نو اندیشانه
ولی همه کارگزاری ها یه سامانه دیگه هم دارن به اسم اکسیر
مثلا آدرس نواندیشان اصلی اینه :
آدرس سامانه اکسیرش اینه :

تو اکسیر نمودار و ابزار های تکنیکالی داره . البته خودم تا چند وقت پیش از کارگزاری نهایت نگر استفاده میکردم ولی از وقتی نام کاربری و رمز عبور یکی از بچه ها رو تو مفید تصاحب کردم دیگه از مفید استفاده میکنم
ugly_paranoid.gif

از وقتی که از مفید استفاده کردم برکت به زندگیم برگشته
wagh.gif

رهاورد رو میتونی استفاده بکنی :
ثبت نام بکن ، ایمیلش یادمه واسه من 2 روز بعدش اومد :p ، بعد از تایید ایمیل میتونی وارد بشی ، هر نمادی رو میزنی اطلاعاتش رو میاره ، نمودارشم میاره

حق اشتراک واسه چیزی که رایگانه نده

نرم افزار هم میتونی از مفید تریدر استفاده بکنی ، توش یه حساب دمو میسازی بعد از نماداش استفاده میکنی . نسخه ویندوزه

هر کدومش رو راحت تر بودی همون رو استفاده بکن ولی من توصیه میکنم همون رهاورد رو استفاده بکنی
ممنون،من پست قبلی رو اصلاح میکنم تا حالا با سیستم (ویندوز) وارد حسابم نشده بودم فقط با موبایل وارد میشدم فکر میکردم همین باشه الان با سیستم وارد حساب کارگزاریم همون اکسیر شدم دیدم نه اینجا خیلی کامل تره حیف که دسترسیم به سیستم کمه. از کارگزاری مهر آفرین معذرت خواهی میکنم;)ولی یک فکری باید برای نرم افزار موبایلش یا سامانه تحت موبایلش بکنه خیلی ساده و بدون امکانات هست.

بالا