فولاد با چه نمادی ؟فولاد
سشرق
شستا
دی
فولاد با چه نمادی ؟فولاد
سشرق
شستا
دی
به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت سرمايه گذاري تامين اجتماعي (شستا1) با توجه به تغييرات بيش از 20 درصدي قيمت سهام، تا پايان جلسه معاملاتي در وضعيت سفارش گيري قرار مي گيرد و ادامه معاملات از ابتداي روز معاملاتي بعد و در دامنه نوسان قيمت روزانه ادامه خواهد يافت.
ببخشید جابجا نوشتم تو صف خردش رفتم ولی موفق نشدم برکت هم همچنینفولاد؟
حالا احتمالا طراحی هر کارگزاری با دیگری فرق می کنه. باید بشینی برای خودت توجیه کنی. مثلا میتونی اینطوری توجیه کنی که اون ستون سبز برای خریدارها هست و اگر روش کلیک می کنم یعنی به یه خریدار تو اون قیمتی که می خواد بخره میخوام فروش داشته باشم. برای همین پنجره فروش باز میشه. و برعکس اگر روی قسمت فروشنده ها کلیک می کنی یعنی می خوای با اون قیمت فروش ازش بخری و برای همین پنجره خرید باز میشه.اوکی گرفتم , فقط در مورد این قسمت بالا که گفتید , اگر ستون سبز اردر خرید هست پس چرا وقتی روش کلیک میکنی پنجره فروش باز میشه ؟
در مورد ستون قرمز هم وقتی روش کلیک میکنی پنجره خرید باز میشه
یعنی برکت هم نتونستی بخری؟ اون که آخراش راحت می شد خرید و از صف خارج شده بود.ببخشید جابجا نوشتم تو صف خردش رفتم ولی موفق نشدم برکت هم همچنین![]()
ما که امروز باز زفکا خریدیم پله دوم خرید![]()
همه رو گول زدنجلل خاق!! پس این چیه:
ما که آخر نفهمیدیم داستان امروز شستا رو![]()
همه رو گول زدن![]()
همه رو گول زدن![]()
چه زمان اکثر نمادها به پیک قبلی خود میرسند؟
آیا رعایت نکردن حد ضرر منطقیست؟
آیا ورود به هر سهمی صرفا به واسطه اصلاح زیاد مناسبت است؟
چه تعداد از سهامداران در 2 ماه گذشته سودی معقول برده اند؟
نه من گفتم که پرتفوی داخل ذینفعان 3 صفحه هست زیاد تمرکز نمیکنم روی یک سهم و حتی چند سهمداداش میخوای با من تو منجلاب فُکا غرق بشی ؟![]()
![]()
جدا از شوخی حالا حالاها بازی میکنه واس خودش و بلند مدت خوبه ولی مراقب باش یهو به خودت نیای ببینی کل سبدت فُکا شده![]()
سهمت طلا هم باشه بیشتر از 15% سبدت رو بگیره ریسکتو بالا میبره
اگه واکسن کرونا اومده بود سال بعد با هم مجمعش شرکت بکنیم قیمت گاواشونو بپرسیم![]()
اسم کارگزاریت چیه ؟نه من گفتم که پرتفوی داخل ذینفعان 3 صفحه هست زیاد تمرکز نمیکنم روی یک سهم و حتی چند سهمخریدم هم همیشه پله ای و در منفی انجام میدم و هنوز 1 پله دیگه برای زفکا دارم.
ببینم پله سوم قیمت خریدم از پله اول بیشتره یا کمتر
راستی نرم افزار تحت ویندوز برای تکنیکال چی خوبه؟ تحت اندروید که کسی راهنمایی نکردتحلیلگر بورس خیلی خوبه ولی حق اشتراک واقعا بالاست
کارگزاری من از این گمنام ها هست(مهرآفرین) نداره از این چیزا فقط سفارش میگیرهاسم کارگزاریت چیه ؟
خود کارگزاری ها دارن نمودار و این چیزا رو
ماله من نو اندیشانهکارگزاری من از این گمنام ها هست(مهرآفرین) نداره از این چیزا فقط سفارش میگیره![]()
کو جوابش؟ :دی
ممنون،من پست قبلی رو اصلاح میکنم تا حالا با سیستم (ویندوز) وارد حسابم نشده بودم فقط با موبایل وارد میشدم فکر میکردم همین باشه الان با سیستم وارد حساب کارگزاریم همون اکسیر شدم دیدم نه اینجا خیلی کامل تره حیف که دسترسیم به سیستم کمه. از کارگزاری مهر آفرین معذرت خواهی میکنمماله من نو اندیشانه
ولی همه کارگزاری ها یه سامانه دیگه هم دارن به اسم اکسیر
مثلا آدرس نواندیشان اصلی اینه :
آدرس سامانه اکسیرش اینه :
تو اکسیر نمودار و ابزار های تکنیکالی داره . البته خودم تا چند وقت پیش از کارگزاری نهایت نگر استفاده میکردم ولی از وقتی نام کاربری و رمز عبور یکی از بچه ها رو تو مفید تصاحب کردم دیگه از مفید استفاده میکنم![]()
از وقتی که از مفید استفاده کردم برکت به زندگیم برگشته![]()
رهاورد رو میتونی استفاده بکنی :
ثبت نام بکن ، ایمیلش یادمه واسه من 2 روز بعدش اومد![]()
بر فراز بورس
رهآورد ۳۶۵ برفراز بورس ، اخبار , نشانگر سبک و بازدهی بازار فرابورس , بیشترین کاهش مالکیت حقوقی , بیشترین حجم تقاضا , بیشترین تاثیر مثبت در شاخص کل , بیشترین تاثیر منفی در شاخص کل , بیشترین ارزش معامله و آخرین خبر ها و بولتن های بورسی را با ما دنبال کنیدrahavard365.com
، بعد از تایید ایمیل میتونی وارد بشی ، هر نمادی رو میزنی اطلاعاتش رو میاره ، نمودارشم میاره
حق اشتراک واسه چیزی که رایگانه نده
نرم افزار هم میتونی از مفید تریدر استفاده بکنی ، توش یه حساب دمو میسازی بعد از نماداش استفاده میکنی . نسخه ویندوزه
هر کدومش رو راحت تر بودی همون رو استفاده بکن ولی من توصیه میکنم همون رهاورد رو استفاده بکنی