• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
عرضه ها امروز سنگین بود، حقوقی صفر تابلو نشسته بود هر چقدر می‌خرید فروشنده ها تمام نشدنی بودن.
هفته قبل هم حقوقی 30 میلیون سهم خریده بود. این حجم خریدهای حقوقی در دی بی سابقه است از زمانی که من دارم. حقوقی جایی نمی‌خوابه آب زیرش بره، مطمئنا این سهمارو بالای 8 تومن میندازه به ملت.
دی چند روز دیگه مجمع داره، الان فکر میکنم داره سعی می‌کنه با مثبت به این مجمع بره تا صف فروش.
خیلیا نمی‌خوان به این مجمع برن واسه همین نقد میکنن. حتی خود منم امروز کامل نقد کردم.
امیدواریم ما اشتباه کرده باشیم و هفته بعد بازگشایی شه و درصد خوبی بخوره.
دی عجب رکبی زد به فروشندگان دیروز-قفل در صف خرید سنگین رو مثبت 5!!!!اونم چه نسبتی!نسبت خریدار به فروشنده رو ببین کیف کن!

تبريك به سهامداران بانك دي
گزارش افزايش سرمايه ٣٩٠٠ درصدي بانك دي اومد رو كدال
حالا معلوم شد چرا امروز حقوقي بالاي ٢١٠ ميليارد سهام رو خريد
مبارك همه سهامداران
من 5 ماه پیش هم گفتم-نماد دی عجیب ترین سهم بازار بورس ایرانه!از اونجایی که حقوقی هاش مجبورند برای فرار از مشمولیت ماده 141 قیمت سهم رو هی بکشند بالا به نظرم حالا حالاها تا افزایش سرمایه صعود بی نظیری خواهد داشت.

ثبهساز رو من امروز یکم نقدینگی داشتم خرید زدم :p
این دومین سهم شبیه هم اونم با نقطه ورود مشابه هستش :p

الان نمودار دی رو دیدم . از نظر نمودارش روی نقطه حساسی بود . آینده سهم از اینجاها باید مشخص بشه
قسمت قرمز رو لطفا توضیح بفرمایید!الان این خوبه یا بد؟

آقا رکب خوردیم، همون‌طور که دیوید هم بالا گفت امروز روز حساسی برای این سهم بود که مشخص میکرد وارد روند صعودی میشه یا فعلا رنج می زنه. با توجه به معاملات دیروز، دی باید امروز صف خرید میزد مخصوصا با بازار سراسر سبز و چند بار هم اومد صف بشه ولی با عرضه های سنگین در نزدیکهای سقف قیمتی نداشتن و نیمه دوم بازار رنج منفی زدن تا صفر تابلو و با اردرهای میلیونی سهام ملتو از چنگشون دراوردن، فقط طی یکساعت آخر ۵۰ میلیون سهم معامله شده که اکثرشو حقوقی خریده.
امروز گول تابلو رو خوردم که فردا صف فروش میشه و قصد نقد کردن نداشتم وگرنه همون شنبه می‌فروختم. حتی در تاپیک بقلی هم امروز اول صبح اعلام کردم امروزم تماشاچیم چون معاملات نیمه اول عالی بود. نامردا رکب بدی به سهامدار خرد زدن.

مشاهده پیوست 1202203
چه رکبی داداش؟همش یه مثبت 5 از دست دادی-به نظرم دوباره ورود کن به همیبن سهم-با توجه به اجبار بازیگرای نماد دی برای فرار از مشمولیت ماده 141 قانون بورس این نماد دی تا روز بسته شدن برای افزایش سرمایه شارپی بالا خواهد رفت و بهترین نماد برای خریده-تا اون روز هم هنوز مدت زیادی مونده

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دلیل بازار امروز چیه؟ سهام عدالت یا این حرف مسخره زیر 1600 نگه داشتن
بازارهای ایران دلیل نمیخواد فقط به یک بهونه نیاز داره حالا میخواد بازار ارز باشه طلا یا بورس
فقط یک بهونه لازمه تا ملتو پیاده کنن

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
مسیر آینده سهم باید از اینجا مشخص میشد . ناحیه مقاومتی برای سهم محسوب میشد . اما امروز روی این ناحیه هم قدرت خریدارا بالاست هم با صف خرید احتمالا میخواد این محدوده رو بشکونه
اگه امروز شل و ول بود ، یکم ریسکش بیشتر بود
بازم فردا مهمه . اگه حرکت روبه بالا باشه به نظرم روند صعودی جدیدی رو شروع میکنه
من ندارم ولی کسایی که دارن نوش جونشون:p
توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و صرفا نظر شخصی منه
دلیل بازار امروز چیه؟ سهام عدالت یا این حرف مسخره زیر 1600 نگه داشتن
کاهش 3.2% ای دلار ؟ :p

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
آقا در مورد چه سهمی حرف میزنید

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
وسپهر دائم صف فروش میکنن تا جمع کنن الان میبینن نمیشه صف خرید تو منفی 5 درست کردن
ببینم بازم کسی هست بفروشه یا نه

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
زفکا قیمت 40201 مگه نسبت قیمت 10 ریال نباید باشه چطوری 1 ریال اضافه کردن

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127
دی عجب رکبی زد به فروشندگان دیروز-قفل در صف خرید سنگین رو مثبت 5!!!!اونم چه نسبتی!نسبت خریدار به فروشنده رو ببین کیف کن!

من 5 ماه پیش هم گفتم-نماد دی عجیب ترین سهم بازار بورس ایرانه!از اونجایی که حقوقی هاش مجبورند برای فرار از مشمولیت ماده 141 قیمت سهم رو هی بکشند بالا به نظرم حالا حالاها تا افزایش سرمایه صعود بی نظیری خواهد داشت.

چه رکبی داداش؟همش یه مثبت 5 از دست دادی-به نظرم دوباره ورود کن به همیبن سهم-با توجه به اجبار بازیگرای نماد دی برای فرار از مشمولیت ماده 141 قانون بورس این نماد دی تا روز بسته شدن برای افزایش سرمایه شارپی بالا خواهد رفت و بهترین نماد برای خریده-تا اون روز هم هنوز مدت زیادی مونده
ما همیشه میگیم با #دی تا دی:cool::D

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
وسپهر دائم صف فروش میکنن تا جمع کنن الان میبینن نمیشه صف خرید تو منفی 5 درست کردن
ببینم بازم کسی هست بفروشه یا نه
کد به کده
حقیقی به حقوقی
زفکا قیمت 40201 مگه نسبت قیمت 10 ریال نباید باشه چطوری 1 ریال اضافه کردن
فرابورسه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
امروز وتجارت رو با 18% ضرر رد کردم , البته هدف اولم اینه که فردا پس فردا وقتی چندتا منفی دیگه خورد روی قیمت پایین تر بخرم تا اون یکمی از اون ضرر رو کم کنم ولی در کل سهم مضخرفیه ,

لذا دوستان یه چندتا سهم معرفی کنن برم یه چهارتا نمودار ببینم
290.gif

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
وسپهر کلا 5میلیارد 300 میلیون سهم بود یک امروز 920 میلیون از دست سهام دار خارج کردن
اول صبح گفتم این سهم مثبت میشه ولی به زور نذاشتن با ساخت پشت سر هم صف فروش یا صف خرید تو منفی 5 الان که اخر وقت شد بیخیالش شدن

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
امروز هم یک ربع آخر حقوقی ها کلی سهم جمع کردند . . .
وقتی اقتصاد خرابه همینه بنگاه به جای بنگاه داری تیم حقوقی درست کرده درآمد های کلان رو براحتی به دست میاره. . . نیاز به استخدام و دعوا و هزینه های دیگه نداره . . .
همینه که از دور میبینی و میگی بهره وری نیروی کار کمه و کارمندها کار نمیکنن نمیدونن کار هم نکنن حقوقش با این بازیهای سهام و دلار و . . . راحت در میاد

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
امروز همینطوری الکی داشتم وسپهر نگاه میکردم
یه صحنه خیلی عجیب دیدم #### ریخت
توی تقریبا پنج ثانیه صف فروش ده میلیونی پودر شد و صف خرید پانزده میلیونی شکل گرفت!!!!

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
امروز همینطوری الکی داشتم وسپهر نگاه میکردم
یه صحنه خیلی عجیب دیدم #### ریخت
توی تقریبا پنج ثانیه صف فروش ده میلیونی پودر شد و صف خرید پانزده میلیونی شکل گرفت!!!!

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

کجا بودی ببینی که صف فروش 110 میلیونی اش ریخت و صف خرید 57 میلیونی تشکیل شد ;)
حقوقی اش درو کرد. 250 میلیون سهم خریده

بالا