gorbachof4
Registered User
- نوشتهها
- 1,247
- لایکها
- 1,889
دی عجب رکبی زد به فروشندگان دیروز-قفل در صف خرید سنگین رو مثبت 5!!!!اونم چه نسبتی!نسبت خریدار به فروشنده رو ببین کیف کن!عرضه ها امروز سنگین بود، حقوقی صفر تابلو نشسته بود هر چقدر میخرید فروشنده ها تمام نشدنی بودن.
هفته قبل هم حقوقی 30 میلیون سهم خریده بود. این حجم خریدهای حقوقی در دی بی سابقه است از زمانی که من دارم. حقوقی جایی نمیخوابه آب زیرش بره، مطمئنا این سهمارو بالای 8 تومن میندازه به ملت.
دی چند روز دیگه مجمع داره، الان فکر میکنم داره سعی میکنه با مثبت به این مجمع بره تا صف فروش.
خیلیا نمیخوان به این مجمع برن واسه همین نقد میکنن. حتی خود منم امروز کامل نقد کردم.
امیدواریم ما اشتباه کرده باشیم و هفته بعد بازگشایی شه و درصد خوبی بخوره.
من 5 ماه پیش هم گفتم-نماد دی عجیب ترین سهم بازار بورس ایرانه!از اونجایی که حقوقی هاش مجبورند برای فرار از مشمولیت ماده 141 قیمت سهم رو هی بکشند بالا به نظرم حالا حالاها تا افزایش سرمایه صعود بی نظیری خواهد داشت.تبريك به سهامداران بانك دي
گزارش افزايش سرمايه ٣٩٠٠ درصدي بانك دي اومد رو كدال
حالا معلوم شد چرا امروز حقوقي بالاي ٢١٠ ميليارد سهام رو خريد
مبارك همه سهامداران
قسمت قرمز رو لطفا توضیح بفرمایید!الان این خوبه یا بد؟ثبهساز رو من امروز یکم نقدینگی داشتم خرید زدم
این دومین سهم شبیه هم اونم با نقطه ورود مشابه هستش
الان نمودار دی رو دیدم . از نظر نمودارش روی نقطه حساسی بود . آینده سهم از اینجاها باید مشخص بشه
چه رکبی داداش؟همش یه مثبت 5 از دست دادی-به نظرم دوباره ورود کن به همیبن سهم-با توجه به اجبار بازیگرای نماد دی برای فرار از مشمولیت ماده 141 قانون بورس این نماد دی تا روز بسته شدن برای افزایش سرمایه شارپی بالا خواهد رفت و بهترین نماد برای خریده-تا اون روز هم هنوز مدت زیادی موندهآقا رکب خوردیم، همونطور که دیوید هم بالا گفت امروز روز حساسی برای این سهم بود که مشخص میکرد وارد روند صعودی میشه یا فعلا رنج می زنه. با توجه به معاملات دیروز، دی باید امروز صف خرید میزد مخصوصا با بازار سراسر سبز و چند بار هم اومد صف بشه ولی با عرضه های سنگین در نزدیکهای سقف قیمتی نداشتن و نیمه دوم بازار رنج منفی زدن تا صفر تابلو و با اردرهای میلیونی سهام ملتو از چنگشون دراوردن، فقط طی یکساعت آخر ۵۰ میلیون سهم معامله شده که اکثرشو حقوقی خریده.
امروز گول تابلو رو خوردم که فردا صف فروش میشه و قصد نقد کردن نداشتم وگرنه همون شنبه میفروختم. حتی در تاپیک بقلی هم امروز اول صبح اعلام کردم امروزم تماشاچیم چون معاملات نیمه اول عالی بود. نامردا رکب بدی به سهامدار خرد زدن.
مشاهده پیوست 1202203