• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی استراتژیک و آنلاین بتل داون ارت 6

killer-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شرمنده ولی اگه من نمیگرفتم این عربها و ترکها که با آمریکایی ها توی یک کلن هستن حتما اونا میگرفتن

یه چیز جالب ، مثل سر همین قضیه حسابی حالشون گرفته شده دارن بهم حمله میکنن! (لا مصب این عربه KSA( 3تا کلونی داره مولتی هم هست بازم دست بردار نیست ، ولی امشب کریستال مهدی رو پس میگیریم

منم همینو میگم فعلا تا وقتی کامل نیست شما استفاده کن
:cool:

kianoosh_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرمنده ولی اگه من نمیگرفتم این عربها و ترکها که با آمریکایی ها توی یک کلن هستن حتما اونا میگرفتن

یه چیز جالب ، مثل سر همین قضیه حسابی حالشون گرفته شده دارن بهم حمله میکنن! (لا مصب این عربه KSA( 3تا کلونی داره مولتی هم هست بازم دست بردار نیست ، ولی امشب کریستال مهدی رو پس میگیریم

مواظب باشین رفقا که یه دفه نیاین به کلونی من حمله کنین بگین ببخشید مجبور بودیم :eek:hno::whistle:. کلی خون دل خوردم به اینجا رسوندمش:weird:.

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مواظب باشین رفقا که یه دفه نیاین به کلونی من حمله کنین بگین ببخشید مجبور بودیم :eek:hno::whistle:. کلی خون دل خوردم به اینجا رسوندمش:weird:.

نه ما به ایرانی هایی که قوی هستن حمله نمیکنیم ، ولی خوشم اومد خوب یه کلونی رو گرفتی دمه خزر :دی

اونهایی رو هم که ارتششون کامل بشه و قوی بشن آزاد میکنم و به کلن دعوتشون میکنیم این بهترین کاره

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

راستی اگه من تو جنگ با این عربه شکست خوردم بهت خبر میدم بیای به کلونی من حمله کنی تا کریستال دسته این عربا نیافته (فقط حواست باشه که من خودم بهت بگم که نیرو تو جنگ از دست ندیم یعنی من نیرو ها مو خارج میکنم که کاره تو راحت بشه)

kianoosh_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی اگه من تو جنگ با این عربه شکست خوردم بهت خبر میدم بیای به کلونی من حمله کنی تا کریستال دسته این عربا نیافته (فقط حواست باشه که من خودم بهت بگم که نیرو تو جنگ از دست ندیم یعنی من نیرو ها مو خارج میکنم که کاره تو راحت بشه)

باشه ولی این خیلی بده چون کلی مستعمره داری و با این کار همشون میپرن. البته ان شا الله با 4 اسکادران جنگو میبری. ولی به هر صورت باشه من تا 2 بیدارم.

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
باشه ولی این خیلی بده چون کلی مستعمره داری و با این کار همشون میپرن. البته ان شا الله با 4 اسکادران جنگو میبری. ولی به هر صورت باشه من تا 2 بیدارم.

آقا نیرو های اون کلونی که تسخیرت کردن یادته؟ من برم بهشون حمله کنم هم تو آزاد میشی هم اون میفهمه نباید از این غلطا بکنه:D

بعد از اینکه آزاد شدی بیام کلونیتو کپچر کنم؟ بعد هر وقت گفتی آزادت میکنم اوکی؟

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
دیشب برطبق یک عملیات از پیش تعیین و برنامه ریزی شده و ظفر مندانه علاوه بر این که اون کریستالم رو از دست اون اجنوی خدانشناس پس گرفتیم و کلونیشو تسخیر کردیم ، اینجانب به غیر از اون به تعداد دو عدد کریستال و 7 عدد کلونی را تسخیر نموده و علاوه بر آن دهان اتحاد TR را به شدت آسفالت نمودم ! :)

تا به اجانب و منافقان ثابت شود که نباید با دم ایران بازی کنند !

kianoosh_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا نیرو های اون کلونی که تسخیرت کردن یادته؟ من برم بهشون حمله کنم هم تو آزاد میشی هم اون میفهمه نباید از این غلطا بکنه:D

بعد از اینکه آزاد شدی بیام کلونیتو کپچر کنم؟ بعد هر وقت گفتی آزادت میکنم اوکی؟

نامرد دقیقا وقتیکه من رفتم بخوابم بهم حمله کرد و حدود ساعت 5 صبح کلونی منو گرفت منم هیچوقت ارتششو ندیدم. این کثافت مثل اینکه شبکاره! من نمیدونم اهل کدوم گوریه ولی با توجه به حرکات و حملاتش معلومه که شبا عمل میکنه.
اگه بتونی که فعلا منو کپچر کنی و من از زیر دست این لعنتی خلاص شم عالیه. راستی هم گروهیم فکر میکرد که تو خائنی کلونیهای ایرانی رو میگیری و میخواست بهت حمله کنیم که بنده کلی توضیح دادم که ما دوستیم و نباید به هیچ وجه به همدیگه بیخودی حمله کنیم.

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من اگه از حمله ی اینا جون سالم بدر ببرم این عربه عوضی رو ریلوکیت میکنم با بقیه TR ها که پخشو پلا بشن

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
کیانوش با شازده بیاین با هم ادغام شیم اینطوری ضعیفیم اگه یه کلن شیم بهتره

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
اقا یکی بگه سر کلونی من چی اومده ادمین به میل باکس نامه زده می گه پاک شدم منم نمی تونم برم تو ادمین گفته تخلف کردم آخه به من میاد تخلف کنم .:blush:

گیلدروی لاکهارت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به. در بدترین موقع من رو اشغال کردین. تازه کریستال گرفته بودم. کریستالم از دست رفت.
یک صحبتی می کردین تا من بگم که نمی خوام توسط خودی اشغال بشم.

kianoosh_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیانوش با شازده بیاین با هم ادغام شیم اینطوری ضعیفیم اگه یه کلن شیم بهتره

منم میگم که بزرگترین مشکل ما کم تعداد بودن پیمانهامونه. مگرنه این ،TR عمرا نمیتونست به ما اینقدر زور بگه. آخ که اگه من دست تنها نبودم الان اینطوری نمیشد. ولی تو میگی الان چیکار کنیم؟

راستی حواست باشه من تو اونی که کلونی منو اشغال کرده جاسوس دارم( البته باید تو بقیه این گروه TRخصم هم جاسوس بذاریم و البته باید هماهنگ باشیم که تداخل در جاسوس گذاری اتفاق نیافته)

اگه خواستی حمله کنی حتما بهم بگو تا من 1tick مونده به رسیدن نیروهات با توکسین دهن سربازاشو چنان مورد عنایت قرار بدم که همشون جلوی نیروهات تبدیل به موش بشن.

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
منم میگم که بزرگترین مشکل ما کم تعداد بودن پیمانهامونه. مگرنه این ،TR عمرا نمیتونست به ما اینقدر زور بگه. آخ که اگه من دست تنها نبودم الان اینطوری نمیشد. ولی تو میگی الان چیکار کنیم؟

راستی حواست باشه من تو اونی که کلونی منو اشغال کرده جاسوس دارم( البته باید تو بقیه این گروه TRخصم هم جاسوس بذاریم و البته باید هماهنگ باشیم که تداخل در جاسوس گذاری اتفاق نیافته)

اگه خواستی حمله کنی حتما بهم بگو تا من 1tick مونده به رسیدن نیروهات با توکسین دهن سربازاشو چنان مورد عنایت قرار بدم که همشون جلوی نیروهات تبدیل به موش بشن.

من میگم بیاین متحد بشیم تو یک کلن واحد ، الا من انرژیم ته کشیده

شاهزاده رو هم همین الان آزاد کردم از تو کلن بیاین بیرون ، بیان تو کلن ما الان ما 4 نفریم که فقط 2تامون فعال هستن ولی رنکمون 15 هست شما ها بیاین خیلی قوی میشیم راحت حساب Tr رو میرسیم

killer-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
میگم چقدر شما عجولید ؟؟؟
ساختموناتون کامله ؟
نکنه همتون مایه دارید پکیج خریدید ؟؟

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5

السلام علیکم و رحمة‌ الله علیکم اجمعین
پیرو درخواست شما به عرض می‌رسانیم که ما صاحب چهار کلونی اسلامی می‌باشیم. :whistle:کسانی که فکر می‌کنند اتحادشان خیلی خالیست با ما تماس بگیرید!!! ما هر چهار کلونی را به اتحاد شما می‌آوریم و اصلا نمی‌خواهیم بشنویم کسی به ما پیشنهاد عضو کردن تنها یکی یا دو تا یا سه تاشان را داده، یا هر چهار تا یا بیخی:evil: حق انتخاب بین پیشنهاد‌های بیشمار شما را برای خود محفوظ نگاه می‌داریم. :cool:در ضمن ما به شدت محافظه‌کار می‌باشیم و تا وقتی که پیروزی ما 100٪ تخمین زده نشود به احدی حمله نخواهیم کرد. سیاست ما نابودی تدریجی دشمن می‌باشد.
والسلام،
حجت‌الاسلام کورش دامت برکاته.

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
اقا یکی بگه سر کلونی من چی اومده ادمین به میل باکس نامه زده می گه پاک شدم منم نمی تونم برم تو ادمین گفته تخلف کردم آخه به من میاد تخلف کنم .:blush:

درگذشت کلونی بزرگوارتان را به شما تسلیت می‌گوییم. ما کلونی شما را تقریبا سه روز پیش مشاهده نمودیم که اندازه فندقی بیش نبود. دریغا و تا قسمتی شگفتا که روز بعد از کتاب مقدس تاریخ بتل داون پاک شد.

kianoosh_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میگم بیاین متحد بشیم تو یک کلن واحد ، الا من انرژیم ته کشیده

شاهزاده رو هم همین الان آزاد کردم از تو کلن بیاین بیرون ، بیان تو کلن ما الان ما 4 نفریم که فقط 2تامون فعال هستن ولی رنکمون 15 هست شما ها بیاین خیلی قوی میشیم راحت حساب Tr رو میرسیم

من به شاهزاده پیام میدم ببینم قبول میکنه؟ البته من اون دعوتنامه مهدی رو برای IRI هنوز دارم. ولی من بیشتر به عضویت در گروهی به ***** خودت و با اسمی غیر از IRI اعتقاد دارم. ولی باشه اگه پرنس قبول کنه حتما میایم.

kianoosh_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
السلام علیکم و رحمة‌ الله علیکم اجمعین
پیرو درخواست شما به عرض می‌رسانیم که ما صاحب چهار کلونی اسلامی می‌باشیم. :whistle:کسانی که فکر می‌کنند اتحادشان خیلی خالیست با ما تماس بگیرید!!! ما هر چهار کلونی را به اتحاد شما می‌آوریم و اصلا نمی‌خواهیم بشنویم کسی به ما پیشنهاد عضو کردن تنها یکی یا دو تا یا سه تاشان را داده، یا هر چهار تا یا بیخی:evil: حق انتخاب بین پیشنهاد‌های بیشمار شما را برای خود محفوظ نگاه می‌داریم. :cool:در ضمن ما به شدت محافظه‌کار می‌باشیم و تا وقتی که پیروزی ما 100٪ تخمین زده نشود به احدی حمله نخواهیم کرد. سیاست ما نابودی تدریجی دشمن می‌باشد.
والسلام،
حجت‌الاسلام کورش دامت برکاته.

کوروش جان دستت درد نکنه عزیزم ولی شما گروهتون خیلی با گروه ما فاصله داره و به نظر من باید کلونیها در کنار هم باشن. امیدوارم در پاسداری از مناطق جنوبی خاکمان موفق باشید.

راستی نمیشه دو گروه رو مستقیما در هم تلفیق کرد. و اون مشکل 24 تیک عدم حق ورود رو از بین برد؟

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
من به شاهزاده پیام میدم ببینم قبول میکنه؟ البته من اون دعوتنامه مهدی رو برای IRI هنوز دارم. ولی من بیشتر به عضویت در گروهی به ***** خودت و با اسمی غیر از IRI اعتقاد دارم. ولی باشه اگه پرنس قبول کنه حتما میایم.

بینا بین باشید رزمنده!! نام اتحاد ما IR1 می‌باشد. البته ما از این تسمیه به سبب شباهتش به IRI (اتحاد آخوندهای خوارج) پریشان می‌باشیم و به زودی آن را به PE(persian Empire) تغییر خواهیم داد. والله اعلم.

راستی نمیشه دو گروه رو مستقیما در هم تلفیق کرد. و اون مشکل 24 تیک عدم حق ورود رو از بین برد؟

خیر
حجت‌الاسلام سید کورش ثانی دامت برکاته.

بالا