صحرایی گفت:البته بازارگردان از این قائده مستثنی است.محدودیت عرضه حقوقی ها
مشاهده پیوست 1215864
محدودیت عرضه حقوقی ها
مشاهده پیوست 1215864
فروش بلوکی همیشه بوده ولی بازار این شکلی نمیشدچه جالب..الان که حقوقیها تو کف اکثر سهام رو جمع کردن این قانون رو گذاشتن..همزمانی این دو مورد خیلی جالبه
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
بقرآن من کاره ای تو این مملکت بودم ناظر بورس و تمام عوامل مدیریتی سازمان رو عزل میکردم و به قوه قضاییه معرفی میکردم
این 5 ماه کوفتی باید دندون رو جیگر بزاریم تا تموم بشه ...
یعنی تو روز روشن هر کاری دلشون میخواد میکنن و از دست ما هم هیچ کاری برنمیاد
یعنی چی نماد رو غیرقانونی میبندن پیام نمیدن بعد دوروز بعد باز میکنن ؟ (دانا)
یعنی چی نماد رو پیام بازگشایی میدن بعد باز نمیکنن ؟ (کدما)
پ ن : امروز یه نماد رو رو مثبت 5 فروختم باسه اضافه کردن کدما بعد آخر هم باز نشد اون نمادی که فروختم بیچاره به منفی 5 رسید آخر بازار
(میگم یه تعداد شکلک باحال نمیشه به فروم اضافه کرد ؟)
مصداق مثال چاقو دست خودش رو نمیبره هست !چه جالب..الان که حقوقیها تو کف اکثر سهام رو جمع کردن این قانون رو گذاشتن..همزمانی این دو مورد خیلی جالبه
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
دوستان نظرتون چیه که سهم هایی که بررسی میکنیم و نقطه ورود خوبی داره اینجا اعلام کنیم تا هرکسی بعد از بررسی و تحلیل خودش ورود کنه تا شاید یه کم از ضرر همه دوستان کم بشه ؟
پس برای شادی روح سرمایه هامون جمیعا صلوات ....وزیر اقتصاد هم که دیروز فرمودن مردم به بورس اعتماد کنن![]()
ذوب حقیقتا سهم چرتیه اصولا نمیشه پیش بینی ـــش کرد
در ادامهیه موضوعی رو در مورد دستوری بودن بازار بگم که یکم دید باز تری میده
قبلا هم یکی از عزیزان همین فروم ( @091209130914 ) در مورد تعداد میلیونرهای ایران یه تاپیک زده بودن که ، خلاصش رو من اینجا میگم که میشه در مورد دستوری بودن اقتصاد و مسائل مالی برداشت هایی کرد ...
در سال 2020 ما 50 میلیون نفر میلیونر ( 1 میلیون دلار و بالاتر = 25 میلیارد تومان و بالاتر ) ، در سطح جهان داریم ...
طبق برآوردهای بنده ، 400 هزار الی 800 هزار میلیونر در ایران داریم ....
یعنی کشور در حقیقت دست این جمعیته
حالا شما فرض بکن 1 میلیون نفر باشن ( یعنی یکم پایینتر از 1 میلیون دلار ثروت رو هم بیاریم توی اینا )
پس 79 میلیون نفر به 1 میلیون نفر ! یعنی 79 میلیون نفر یه جورایی به دست 1 میلیون نفر مدیریت میشن
یعنی تک تک اتفاقاتی که توی کشور ( و در شرایطی دنیا ! ) میوفته یه جورایی به این 1 میلیون نفر ارتباط داره ...
میخوام خوب درک بکنید قضیه چیه
حالا شما این رو فرض بکن شخص 1 ، با 33 نفر در ارتباط باشه و هر کدوم با 33 نفر دیگه و دوباره هر کدوم با 33 نفر دیگه و مجدد هر کدوم با 33 نفر دیگه ! در مجموع = 1،185،921 نفر در سطح ایران ! فقط با 4 لایه ارتباط ...
بعد همین افراد ، باند ، باند هستن
یعنی شما مثلا 100 تا هسته در نظر بگیر که این 100 هسته هر کدوم با هم روابط دوستانه یا غیر دوستانه دارن و توی دل همینا هم ارتباطات نزدیک و دوری وجود داره
تموم شد رفت !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ساده بخوام بگم اون 1 میلیون نفر ، همه هم دیگه رو میشناسن و روی 79 میلیون نفر دیگه حکومت میکنن
بنابراین نه فقط بورس و قیمت سهام ، بلکه کل اقتصاد ، سیاست ، جنگ ، صلح ، ارز ، تولید ، بازرگانی ، خدمات ( چه قانونی هاش و چه غیر قانونی هاش ) و هرچیزی که فکرش رو بکنید به دست همین 1 میلیون نفر مشخص میشه و یا به عبارت دیگه 1000 الی 2000 گروه منسجم و همکاری های نزدیک و ارتباطات مشخص . اسمش رو میشه هرچیزی گذاشت که اینجا من نمیخوام در مورد اسمش صحبت بکنم
این 1000 تا 2000 گروه ، دیدگاه هاشون باهم فرق میکنه ! یسریا بی اخلاقن ، یسریا اخلاق مدارن ، یسریا دنبال رشد و گسترش اقتصاد هستن ، یسریا دنبال چیزای دیگه ، یسریا کارای غیر قانونیشون از قانونی بیشتره ، یسریا تمرکز خاصی روی بازارهای خاصی دارن و بخش خاصی رو هدف قرار میدن
یه جاهایی با هم منافع مشترک دارن یه جاهایی متضاد ! این هم جهت بودن ها یا خلاف جهت بودن ها زندگی 79 میلیون نفر دیگه رو میسازه ...
اینم که میگم مثلا 1000 گروه ، به این معنی نیست ، 1000 نفر با هم دیگه یه جا نشستن و توطئه میکنن
مثلا من 20 نفر رو دارم و با این 20 نفر شراکت هایی دارم و این افراد هم با همین دیدگاه خودمونی ، با هم رده های خودشون در ارتباط و همکاری هستن و جاهایی 20 نفر ما با لایه دوم یا سوم همکاری هایی داره و این مدلی میشه اسم این مجموعه که به صورت گسترده و ریشه دار با یک مجموعه دیگه ارتباط نداره ، رو یک گروه منسجم گذاشت
این خوشه ها حالا توی ایرانه ، در مقیاس جهانی هم ، این مدل وجود داره و در نهایت 50 میلیون نفر جهان رو مدیریت میکنن . سیاست ، اقتصاد ، جنگ و ... همه دست ایناس
حالا برای این چیزا صدتا و هزاران اسم میزارن ولی اون چیزی که مشخصه اینه " اگه کسی زندست یا زنده نیست ، این دستوره " و برای اعمال دستور ابزارهای اقتصادی و مالی ، سیاسی ، فرهنگی ، رسانه ای و .... وجود داره . تک تک پارامترهایی که مردم حسش میکنن و میبینن مدیریت میشه
یعنی حتی اگه فیلمی ساخته میشه و توش دیالوگ خاصی گفته میشه ، صحنه خاصی نشون داده میشه و ...، این میتونه منظور دار باشه که یه چیزایی رو بیرون میارن
دیگه بورس و بالا پایین شدن قیمت ها و شاخص و این چیزا جای خود داره . شما باید بتونی اینقدر دست اینا رو بخونی و اینقدر قدرت تحلیل و بررسی و نظر دادن شما بالا باشه که بعد از مدتی بتونی وارد این مجموعه ها بشی و یکی از 1 میلیون نفر تاثیر گذار روی زندگی 79 میلیون نفر دیگه بشی تا بتونی اونجوری که دوست داری قواعد بازی رو شخصی سازی بکنی به شرطی که بتونی توی اون جامعه ، جایگاه خودت رو بسازی . همه چیز در دسترسه
مجدد ارجاع میدم به امضاء![]()
حقوقی های فارس یک مشت نوسان گیر بی وجدان هستن.کافیه فقط به زیر مجموعه هاش پترول و شگویا نگاه کنی.بوعلی هم جدیدا بهش اضافه شده...پترول با اون همه ارزندگی ببین به چه روی افتادهپس برای شادی روح سرمایه هامون جمیعا صلوات ....![]()
از اون چرت تر فارس !! فاجعست !![]()
یه روز مثبته در حد 0.5% تا 1% , 4 روز منفی روی 2-3% , عملا داره ذره ذره سرمایه ملت رو میخوره ,
فارس تا قبل افزایش سرمایه خوب بود , بعد افزایش سرمایه کلا منفیه ! میخوان اون 100% سهام جایزه ای که بواسطه افزایش سرمایه دادن از حلقوم مردم بکشن بیرونحقوقی های فارس یک مشت نوسان گیر بی وجدان هستن.کافیه فقط به زیر مجموعه هاش پترول و شگویا نگاه کنی.بوعلی هم جدیدا بهش اضافه شده...پترول با اون همه ارزندگی ببین به چه روی افتاده
پترول نهایتا 1 یا 2 روز دیگه رنج میزنه بعد میره برای 1750 تومانحقوقی های فارس یک مشت نوسان گیر بی وجدان هستن.کافیه فقط به زیر مجموعه هاش پترول و شگویا نگاه کنی.بوعلی هم جدیدا بهش اضافه شده...پترول با اون همه ارزندگی ببین به چه روی افتاده
خودم روی 1200 خریدم فکر نمیکردم پایینتر بیاد.بعضی ها حدسمیزنن به خاطر اینکه حق تقدم ها رو با قینت پایین بردارن دارن قیمت رو کنترل میکننپترول نهایتا 1 یا 2 روز دیگه رنج میزنه بعد میره برای 1750 تومان
برای ورود 1 شنبه زیر نظر داشته باشید و خودتون تحلیل و بررسی کنین من فقط نظر خودم رو گفتم![]()
من سهام زیادی رو داشتم و رد کردم..ذوب حقیقتا سهم چرتیه اصولا نمیشه پیش بینی ـــش کرد
بنده هم موافقت خودم رو اعلام میکنم :دی
یه تاپیک هم تقریبا در این مورد وجود داره :
من سهام زیادی رو داشتم و رد کردم..
ولی واقعا مضخرف تر از حقوقی ذوب...وسپهر..وخارزم...فارس...پترول..ندیدم..بعضی از سهامم مثل گشان و ثشاهد که کلا حقوقی ندارن ظاهرا
الانم منتظرم سهام جایزه فارس آزاد بشه کلا بفروشمش و دیگه سمتش هم نرم..
بهترین حقوقی که من دیدم حقوقی نوری بود که انصافا خیلی هوای سهمو داشته..حتی تو این ریزش گذشته کمترین ضرر به سهامدارای نوری زده شد..
امیدوارم هم گشان استارت بزنه که من میانگین بزنم و سربه سر همون روز اول ردش کنم بره..فارس هم سهام جایزه اش آزاد بشه از شر فارسم راحت بشم..حقوقی ذوب خیلی رو اعصابه :دی سر به سر بشه میخوام از این سهم خارج بشم فعلا حدود 12 درصد تو ضررم
وسپهر رو چند وقت پیش به خیال اینکه به کف ـــش رسیده خریدم سر به سر شد فروختم :دی بدون یه قرون سود ! ولی در کل سهم خیلی خیلی نوسانی ـــه و میشه روزانه ازش نوسان گرفت که از حوصله من خارج ـــه :دی
گشان تا اینجای کار زندگی همه سهامداران رو تحت الشعاع قرار داده و اعصاب همه سهامداران رو ریخته به هم ! :دی حساب کن یه سهمی بره بالا همون مسیر رو بیاد پایین ! بدون فرصت خروج ! بدون بازارگردان ! بدون حقوقی ! با مدیریت ناکارآمد ! با بیشمار سهامدار خشمگین ! در کل به نظرم گشان یکشنبه (4 درصدی) احتمال جمع شدنش خیلی زیاده ولی در کل تا شناوری سهم درست نشه به جایی نمیرسه سهامدار خرد زیاد داره و متاسفانه اکثرا آموزش ندیده
ذوب؟ شما شوخیتون گرفتهذوب و وسپهرم از وقتی که فروختم کلا سمتشون نرفتم و نمیرم
نمادهاي خودرويي هم خبهمن حقوقي عالي داره نسبت به بقيه خودرويي هامن سهام زیادی رو داشتم و رد کردم..
ولی واقعا مضخرف تر از حقوقی ذوب...وسپهر..وخارزم...فارس...پترول..ندیدم..بعضی از سهامم مثل گشان و ثشاهد که کلا حقوقی ندارن ظاهرا
الانم منتظرم سهام جایزه فارس آزاد بشه کلا بفروشمش و دیگه سمتش هم نرم..
بهترین حقوقی که من دیدم حقوقی نوری بود که انصافا خیلی هوای سهمو داشته..حتی تو این ریزش گذشته کمترین ضرر به سهامدارای نوری زده شد..